Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Policie poprvé v ČR odhalila automatizovanou pěstírnu marihuany - Klikni zde pro originální téma
ddevil
**

[Edited by ddevil on 05-09-2002 at 01:23 PM]
Idea
:)

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=4714
ddevil
hmm tax prispel,sejmul karmu, nic neokomentoval.......
cos vubec chtel?..... upozornit?....varovat?.... ukazat se?.....
Nikdo neni dokonaly...NO COMMENT
Tim
Docela by me to zajimalo jak to zjistlili. Ponevadz nekdo tady asi na jare zverejnoval jak ochranit pole pred nezadoucimi lidmi pomoci rozbusky...a tito typci pouzili presne tu stejnou techniku....nahoda?
Nebo podrazz???
Zeby nekdo z nas?
Yasmeene
No rozhodně to byla vážně vychytaná pěstírna akorát mě štve ta výbušnina, to pak musí vyvolávat u lidí co o hulení nic neví úplně zcestný asociace, jakože tvrdá droga nebo tak něco. Stejně to nechápu, podle mě z toho zas někdo udělal něco co to nebylo, přeci nejsou lidi tak hloupí, aby vyhazovali kvuli kytí celej barák do vzduchu a jestli jo tak na druhou stranu neni zas tak špatný, že je naše polís dopadla. Btw prej to byla úplná náhoda, že tam šli vymáhat nějaký neurovnaný daně (nájmy,nevim..) nebo co.
PORSCHAK
Když si přečtu takovou informaci, co mě poprvé napadne?
Že si to klucí zpískali sami.
1) Mít velikou pěstírnu ještě neznamená, že jsem v nebezpečí prozrazení.
2) Zajistit si bezpečí nastražením vybušnin asi nezamýšleli, spíše chtěli poškodit zloděje, ale stejně, jaký to má smysl?

Ad1
Každý, kdo pěstuje, a na počátku jedno, jestli v malém nebo velkém, musí počítat s rizikem zákonného postihu.
Toto riziko lze eliminovat chováním pěstitele na relativní nulu.
Základem je mlčenlivost o místě pěstírny.
Druhým bodem je nevyzrazení osobní zainteresovanosti na takovém skutku.
Třetím bodem bezpečí je pořádek ve všech věcech souvisejících s pěstírnou nebo pěstitelem. Myslím zaplacený nájem , klid v daných prostorách,technické zabezpečení proti požáru, elektrickým zkratům, žádná spojitost pěstitele s prodejem produktů a vůbec bezkonfliknost se zákonem a okolím.
Porušením některé ze zásad se vystavuji riziku prozrazení.

Ad2
Nastražením jakékoli pasti nebo aktivní ochrany pěstírny se vystavuji riziku vskutku obrovskému. Může dojít k samovolnému spuštění ochrany a všechno je ztraceno.
Nastražení výbušnin, k tomu ještě v prostorách jakékoli nemovitosti, je hloupost čnící do nebe.
Představme si následek výbuchu. Pokud do objektu vniknou zloději, budou poraněni, jestli zmizí živí, nahlásí pěstírnu bengám, protože se budou chtít "odvděčit" za následky. Možnost zabití zlodějů raději nedomýšlím.
Jestli to budou náhodné osoby, důsledek je stejný.
Pokud pěstírnu aktivně nezabezpečím, zloději odnesou co potřebujou, ale já zůstanu nasraný, nikoho nezabiju,ale zůstanu svobodný.

Pokud něco ze svých rostlinek prodávám, je to taky podstatné zvýšení rizika, ale i toto riziko lze samozřejmě snížit prodejem přes jedinou důvěryhodnou osobu. K tomu podotýkám, že dlouhodobý prodej ve velkém je vstupenkou do basy a pěstitel se potom ani nesmí divit, když si kdokoli přijde pro jeho výpěstky.

K prozrazení pěstírny mohlo také dojít v následku shody okolností, ale jistě došlo k porušení výše uvedených zásad.
Můj osobní názor? Nemám rád pěstování pro komerční účely a když někoho chytí, vždycky si říkám, jak na to mohli přijít. Ale ono to zas tak těžký při zapojení do velkýho obchodu není.
gizmo
No jo, asi nebyli chlapečci dost opatrní... ono totiž při pěstování ve velkým jde taky o velký peníze a může se stát, že i největší kámoš kvůli prachům zradí. Mě se to zatím teda naštěstí nestalo (a to nemyslím zrovna při pěstění ve velkým, ale všeobecně...), ale při tak velkejch sumách nelze nic vyloučit. Od doby, kdy mýmu bejvalýmu spolužákovi ukradl z chaty pytel hulení jeho jeden z nejlepších kámošů (samozřejmě kámoš do tý doby) už se ničemu nedivím.

Lidi, kteří chtějí pěstovat by si měli uvědomit, že je to na krim a tak by měli bejt nanejvejš opatrní... Musí o tom vědět jenom uzavřená banda lidí, kteří si můžou navzájem důvěřovat, a pak je to vykrytý... jinak co se týče těch výbušnin, myslím, že kamery by možná byly lepčí... :-)))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma