Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Policie odhalila největší pěstírnu marihuany u nás - Klikni zde pro originální téma
Dude
http://www.flashnews.cz/index.php3?...ailclanku=55174

Největší pěstírnu marihuany v historii České republiky objevili policisté na začátku července nedaleko Pelhřimova. Velmi efektivní, nejmodernější technikou vybavené zařízení na pěstování vysoce kvalitní drogy bylo podle policie vybudované podle holandských vzorů. Peníze na stavbu pěstírny získali pachatelé podle policie z pojišťovacích podvodů.

PRAHA 5. září 2002 -- Policie v souvislosti s pojišťovacími podvody zadržela 13 pachatelů, z nichž pět je navíc obviněno z výroby omamných a psychotropních látek a byla na ně uvalena vazba. Podle policistů si měli podezřelí pronajímat sklady na Praze 3, ve kterých uskladnili nakoupené zboží, to následně potají odvezli a ohlásili krádež.
Moderní pěstírna se skládala z osmi automatizovaných provozů od klíčení až po sklizeň rostlin. Na trh se však zatím žádné drogy z této pěstírny nedostaly, neboť v době policejního zásahu bylo stáří rostlin jen 2,5 měsíce. Podle sdělení policistů byly v objektu nalezeny i výbušniny a rozbušky, kterými chtěli pachatelé údajně zajistit okolí pěstírny před nežádoucími návštěvníky.



To by mě zajímalo, co z toho vyleze...


Jeckob
Ted to davali ve zpravach na prime.Bylo tam hafo mista na hafo kyti,ale moc jich tam nemeli.Jen par kytek.Bylo to v nakym skladu.Postizenym hrozi odneti svobody az na 10 let.Maj smulu.Nechtel bych:(Jo prej kdyby tam vsechno vypestovali,tak by se to na trhu prodalo za,ted nevim 7 maga,no segra rikala ze 20 ale to je blbost.OK,takze ted mi oznamili,ze prej 70 mega rocne.Newim kde se k tomuhle cislo dopracovali.Wsechno strsne zwelicujou.

[Edited by Jeckob on 05-09-2002 at 07:30 PM]
oton
jo tak teď sem to viděl ve zprávách, docela hustý, týpci to asi chtěli rozjet ve velkým, no smůla, a určitě je musel prásknout někdo ze známých, protože jak říkali místní tam o tom nikdo neměl ani tušení.......
783g
Me rozesmala cena jointu ze ktere pocitali kolik by prodejem vydelali. Prej 300,- !!! To by teda muselo bejt poradny bambaro:-)
Shibby
Zkurveniiiiiii FIIIIIIIZZZZZZLLLLLLLLIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ten kdo je prasknul je teda pekna kurva!a 70 mega je apsolutniii blbost!!
pála žáhí
Tahle aféra nám, co toužíme po legalizaci marihuany, hodně ztíží situaci. Legalizace nebo dekriminalizace bude možná jenom, když bude mít širokou podporu veřejnosti. Trhaviny, který mohly srovnat se zemí polovinu vesnice, to už je silný kafe, na to veřejnost jen tak nezapomene. Vypitý poslanci si neuvědoměj, že tohle zlo způsobujou sami tím že, kriminalizujou přírodní drogu, která je méně společensky škodlivá než alkohol. Ty mafiáni si určitě kriminál zasloužej ne za to, že pěstovali, ale za podvody a za ohrožení lidí těma trhavinama. Kdybych byl soudcem, co je bude soudit, prodloužil bych jim pobit ve vězení navíc za zneuctění posvátné rostliny a za démonizování growerů v čechách.
Karmínový Král
Tak tak žáho. Takovýdle lidi sou normální zasr. dýleři. obchodníci. Všecko se musí s mírou. Podle mě je obchod s trávou u nás pěkný svinstvo. Něco jinýho je kafe šop a uslintanej dýler na Můstku.
)Myslim že tydle lidi byli prostě líný nějak pracovat. Vzhledem k nelegálnosti pěstování je u nás nedostatek a tak toho takovýdle povaleči využívaj.
Yasmeene
Ovšem nejlepší je MF Dnes která má v titulku: Policie oběvila TOVÁRNU na marihuanu a v článku se píše mimo jiné: výpověď nějakýho usedlíka- "Všechny nás to překvapilo. To nikdo nečekal, každý se třásl co se bude dít." dále: rosdtliny pěstované takto by mohli obsahovac až o dvacet procent víc THC než kytky pěstované na polích.To je, ale od MF Dnes vážně humus takovejhle článek. Fuck off na ně, nenávidim démonizování.
sevino
musíme proti těmto negativním pěstitelům zasahovat,prodávají nám draze trávu.
tezko bojovat sami proti sobe sevino. :) jak poznas kdo to pestuje ve velkym a kdo v malym? kdyz napr. nekoho potkas na party..? pote se muzes pridat do policejnich rad pod zastitou "ocisteni".. ee to je nesmysl. pokud bude konopi postaveno mimo zakon tak tady tihle lidi budou.. vzdyt si vem jake penize se v tomhle mj. toci :) a lazy/week smookeri si budou travu kupovat porad.. etc. poptavka zakonite najde nabidku! a to je rules
jedine reseni teto :)) demonizace je kompletni legalizace.. uff
gizmo
Bohužel chlape mám poslední dobou takovej skeptickej názor, že legalizace by nebyla zase až tak ku prospěchu, jak si každej myslí. Bohužel by zase začala fungovat mafie, která by pěstovala a prodávala a nás běžný pěstitele by se snažila likvidovat, aby si každej kupoval (teda myslím tím my, ne naši "klienti", protože nevím na groweru o nikom, kdo by prodával!). Je to holt dneska bordel na tom světě.... Budeme asi muset ještě nějakou generaci počkat, až hulení bude mít pevně vybudovanou pozici mezi řadovými občany.... a to bohužel komunisti v lidech zrovna moc nepodporovali :-(((
oton
legaliuzaci nechci, dle mě bybyla na hovno, každej debil by si to moh koupit, no sice dneska tak může ale...

jediná dobrá cesta je dekriminalizace, prostě pěstovat a hulit si pro svou potřebu by bylo v pohodičce, co víc by sme mohli chtít!?
Frantapa
Já si myslím, že jakékoliv zákazy a omezování dospělých lidí je samo o sobě nezákonné a je jen každého svatým a nezcizitelným právem, aby nakládal se svým zdravím a životem jak sám uzná za nejlepší, pokud tím přímo neškodí někomu jinému, což v tomto případě v žádném případě nehrozí. Na ochranu nezletilých by bohatě stačilo postavit marihuanu na roveň legálního alkoholu a nikotinu.
Graetar
A další novinka (já chci zadržovat auta!!! :D): "Dánská policie zabavila jednu tunu hašiše. Rekordní drogovou zásilku asi za 200 milionů Kč převážel nizozemský kamion. Při akci byli zatčeni dva Dánové, Polák a holandský řidič." (zpráva iDnes 25.9. 17:59).

Tak ono už se to vozí po kamiónech?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma