Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
marihuana ve Francii - Klikni zde pro originální téma
Leny4815162342
Čaute,
Chystám se na jaře s kámošema na lyže do Francie a jelikož
všichni hulíme, tak s sebou určitě něco povezem.
Chci se zeptat jestli někdo nevíte jaká je tamní legislativa a jak
francouzi celkově přistupují k hulení. (jestli si můžu dát čouda na lanovce jako u nás nebo na Slovensku?). Moc díky za rady. Leny
Bandita
caw
kamoska bola na lyze vo francuzsku,hulili normalne v chate abo na vleku nikto nic,pretoze sa schovavali,to iste radim aj tebe,naco hladkat hada bosou nohou....
přítelkyňa last year a tam hulili lidi ve městě po ulici ... já sem tam byl tak 4 roky z5 a hašík nebyl problém :) a celkově :frog:
je to v klidu, jen bych nehulil před bengama,to je asi jediný omezení.:D Cesta tam se snad ani jinak přežít nedá. Ale dát si na svahu to bych si nelajs ze dvou důvodů 1) délka a tím i rychlost sjezdu jsou mazec. 2) komplikovanost v některejch střediscích ohledně přestupů a tak.
Leny4815162342
vsem moc dekuju za rady.

masterblaster: kdyztak se proste ztratíme:punk:
janulkap
to Leny4815162342 -
Idem tiez, nejdes nahodou na to iste miesto? Nahoda je svina...
My ideme do Val´diSere-Tignes tusim 8.januara a nieco tiez planujem zobrat, tak by sme mohli dat brcko niekde na lanovke.
Peace
Leny4815162342
janukalp: My jedem do Vars/Risoul a az zacatkem brezna. skoda:-)
Moltres
Nevim jak ve Francii na svazich, byl jsem jen na pobrezi a vnitrozemi a to nekolikrat. Hulili jsme tam pokazde, ale vesmes jsme si davali bacha, protoze frantici rozhodne nejsou tak tolerantni ke ganji jako cesi. Radim se tam se spekem nekde nevystavovat a radsi si ho zhulit v klidu v soukromi, protoze pokuty jsou tam dost mastne.

Dale mi ted kolega vypavel pribeh, ktery se sice neodehral ve francouzskych horach, ale v horach italskych. Ale podle me to tam bude hodne podobne. Kluci si vesele vyjeli nahoru na svah, bylo to prvni den lyzovacky, prvni vyjezd nahoru. Jak se nahore vsichni sesli, tak sedli na zem, kochali se prirodou a krasnym pocasim a odpalili do toho spekuldu. No a nez ho stihli dokourit, prijeli za nima na skutru policajti, vzali je na vyslech a meli z toho akorat problemy. Dopadlo to tak, ze jim udelali jeste prohlidku v ubytovacim zarizeni, kde nasli trochu ganji a vsichni dostali vyhosteni z italie s okamzitou platnosti, takze si to kurva rozmyslete, kde to vyhulite. Ja osobne bych pukal v tajnosti a s klidem si uzil zajezd, nez abych si sjel jednou kopec v doprovodu policie a nasledne se musel pakovat. Preci jenom to ubytovani, vleky a cesta neco stoji. M.
citace:
Původní příspěvek od Leny4815162342
janukalp: My jedem do Vars/Risoul a az zacatkem brezna. skoda:-)



Tam jsem byl :D Taky koncem března, napikaču středisko je moc na jihu, takže už tam nebylo moc sněhu a frantíkům navíc došla voda do děl jak se snažili zasněžovat těm před náma :( Ale přeju ti ať se vám to nestane. Jo a taxik z Varsu je docela mastnej když ti vypnou vleky :D
Sved
Hlavně nehulit po cestě na odpočívadlech u dálnice, takže an cestě nehulit vubec když jedeš busem.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma