Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
850 WAT nová míza - Klikni zde pro originální téma
LIEROS
Tak to sme se dostali pres moji pestitelskou minulost, ohlasy byly smisene a posmivajici ale prd cizimu nestesti se muze nekdo smat no jemi to fuk.

SEM TADY ABYCH PREDSTAVIL white shark,orange bud,skunk no.1




FOTO c.2 sou matky ktere sem narizkoval

600 WAT sodik plus 250 WAT sodik

hnojiva AH
LIEROS
po delsi dobe kdy rezy uz mely korinky a ze sazenicek byly uz pekne keriky
nějaky oudaje např. světlo, větrání, jak hrotiš zvlhčování, den růstu, rozměry boxu a tak..?!
LIEROS
Hnojeno AH micro,grow,bloom
LIEROS
aktualni stav -13 den na kvetu
Lump
Zdravím pane,no je to hezké,ale je fakt třeba vědět nějaké ty údaje :sluníčko atd a hlavně teplotu,kytizz mi přijdou nějaké bledé nemyslíš?To nejduležitější ,ale co mě zajímá,je substrát.Tak zkus hodit nějaké info,zatím se měj a at to roste :D
LIEROS
Fotim to fotakem na mobilu a za svetla.To 6kilo do toho strasne pere je to osvetleny jak pica

jinak 600 WAT sodik nevim typ plus 205MWAT sodik tez nevim typ


hlina je z moji zahradky 50%hlina z kompostu uplne cerna,projev kvality,pak je tam trochu pisku,no a jeste jeto zality kurincama a skvasenejma koprivama,jinak tam jeste liju hnojky od AH plus PK 13-14 myslim
LIEROS
dodam aktualni foto kde se zacinaji delat palicky.

mate se na co tesit
LIEROS
mam na picu fotak ale snad to bude vpoho
LIEROS
caute, tohle kolo jeste neni sklizeny a ja uz premysllim nad novym, sem strasne nedockavej.Bohuzel tohle kolo semi neseslo dost penez a nemoh sem to udelat tak jak sem si to vsechno predstavoval.Ale ted po dlouhem badani na GROWRU (buch mu zehnej a posvet jmeno jeho) sem si vychytal predstavu na novy pěst !!!pohledte sami.muj ultimatni growroom.
Rasta_pasta
ti Lieros :
nic ve zlým, ale rozhodně nemáš vychytaný ani tento grow a chceš se pouštět do nějakého poloovertikálu ( a ještě bez vert. mříže ?!)

Ty nevidíš, že tvé kytky vypadají dost mizerně na to, že jim svítíš 850W? :death:
Zdravější kytky jsou vidět v jiných treadech pod 70w sodíkem...

Jen tak několik základních postřehů, které jsou do očí bijící :

1. Genetika - to že si uděláš řezy z těch koštátek o kterých tvrdíš, že je to GWS, Skunk no.1, Orange bud (GWS jsem před chvílí dojel a rozhodně nevipadá, ani jako jedena z tvejch vytáhlejch haluzí, protože je to geneticky převážně INDICA a ty máš podle vytáhlosti a tvaru listů sativy jak kráva!!!). Pokud si od nějakýho matkáře takovéto kytky už dostal, tak je to PRASE, pokud si je takhle sprznil ty, tak seš to čuně ty Ty!!!

2.květináče. Každá kytky má úplně jiný květináč, některé jsou dokonce po více kusů v truhlíkách atd. Nikdy nemůžeš dosáhnout toho, aby ti to udělalo aspoň zdánlivě uniformní masu, což se rovná snížení výnosu...
Nehledě na to, že ti budou jinak vysychat, což znamená, že v malých qvětníkách už budou na suchu a ve velkých budou mít hlínu ještě přechcanou = vždy budou jedny nebo druhý kytky stresovaný !

3. Co se týká hnojení, tak to jim taky asi pěkně dáváš, protože jak si psal že v médiu máš kromě humusu i slepičince a výluh z kopřiv (celkem živinovej nářez) a ještě jim dokrmuješ AH hnojiva, tak abys to neměl přehnojené. :mutant: Někdy je méně více...

4. Ani slovem ses nezmínil o odtahu, teplotách, vlhkosti, ofuku, ph a jiných veličinách a moc by mě nepřekvapilo, kdyby si je neřešil (podle stylu pěstování a podle toho jak kytky vypadaj), tak se pak nemůžeš divit, že je to bída...

PS: za příspěvek č.4 kdy nám naservíruješ 3x tu samou fotku (tu druhou pouze 2x) a ještě ve staršnej kvalitě máš ode mě K-
LIEROS
To: rašta pašta
-za 1.tady do toho sem nevrazil skoro zadny prachy pac nato zatim nemam, je rozdil dat dotoho 30 papiru anebo jen 3 tisice.

za 2. To ze je tento grow z velke casti improvizovany neznamena zese nemuzu v pristim kole venovat polovertikalnimu projektu kde uplatnim vsechny informace a zkusenosti a hlavne prachy ztohohle growu(ne vsechno dokazu zhulit smymi prateli,nejaka ta korunka se taky hodi)Kde si vsechno koupim na miru a nemusim nic takhle hrotit.

za 3.genetika je vod myho kamose co to jede uz asi 3 rokem, mam to pomichany, nevim co je co!sou to sativy a indiky treba i v jednom truhliku.chyba no ja vim.ale za geny rucim,nepestil bych nejakou blbou travu !!!

za 4.ktem truhlikum,jj je kazdej jinej a co ?zeto nestiham zalivat?blbost okolo skrine skacu snad kazdy den a zalivam podle potreby,ani jednou semi nestalo zebych je prelil nebo zeby vadly.Kazdej kvetinac jinej je zpusobeny ze sou to dve skrine spojene do jedny a ze sou treba v jednom truhliku 3nebo4 je uplne u pice,mas to taky tak co.

za 5.co se tyka hnojeni-hlina byla predhnojena temi kurinci plus koprivami, liju tam pak jeste PK 13-14 plus AH bloom a sem tam to zaliju i temi kurinci s mockou,hnojim jak semi chce,treba kazdou kytku i jinac podle jejiho projevu na listech.ALE SEM NEJVIC OPATRNEJ NA PREHNOJENI ,pac vim jak sou ty kurince silny.mam uz takovej cit.nepestim poprvy.Zivinovej narez to je to mas pravdu.

za 6. odtah mam takovej na picu,prumyslovej ve zdi radsi se o nem ani nezminuji trapas.ale zas tam hodne vetram jak tam furt lezu,tenhle grow to musi vydrzet,bohuzel.To vis zebych si tam poridil mrte ufo nebo tak neco za 7 tycek.

za 7. teplotu sem nezminil to je fakt no driv to bylo 26 den ,noc 18.ale ted jak je snih a mrte pod nulou tak tam byo treba i den 23 noc 10 !!ja vim podel a stres na kytky.To sem ale ted vychytal topenicko a druha lampa 250 wat. a udelalo mi to DEN 27. noc 22.cou si myslim zeje oka.a ph a ec nemerim nemam cim a ph papirky sou jen orientacni coz je napicu.

za 8. mam na picu fotak na mobilu 1,3 mgpx a jetam strasny svetlo nemuzu to poradne dostat do mobilu(behaj mi tam pruhy) fotky sou napicu ja vim,nejses prvni kdo me nato upozornoval.Ve skutecnosti semi kytky zdaji byt zdrave,kdyz se neco objevi treba jako svilusky a jiny mrdky hned to resim na growru.

za 9prispevek c 4 sem posral sem tu novej a jeste mi spousta veci lita v lufte.sem to uz opravil.ze sem si toho nevsim (lol)

za 10. DIK moc aspon nekdo mi dal kapky a hodne veci sem si uvedomil(no zas tak moc ne no) ale pekne me to zdvyhlo ze zidle !!!a tak to ma byt.Nejsem dokonalej vim to.ale snazim se co muzu.JA vim snaha se neda merit ale zato vysledek ano a kdyz sme utoho tak pocitam tak cca s 400gecky coz je pro me nejvetsi a nejlepsi vysledek!!(zatim)
mas odemne K plus dik a mejse smejse
"hlavne prachy ztohohle growu(ne vsechno dokazu zhulit smymi prateli,nejaka ta korunka se taky hodi)Kde si vsechno koupim na miru a nemusim nic takhle hrotit. "

ty piko pane komerční pěstiteli to sem ty gumo vubec nepiš to nikoho nezajímá spíš nakrkne woe
dokktor
citace:
Původní příspěvek od opravdovýHrdina
"hlavne prachy ztohohle growu(ne vsechno dokazu zhulit smymi prateli,nejaka ta korunka se taky hodi)Kde si vsechno koupim na miru a nemusim nic takhle hrotit. "

ty piko pane komerční pěstiteli to sem ty gumo vubec nepiš to nikoho nezajímá spíš nakrkne woe

ale jo, mody to zajímá :) za odměnu rozdávají balíčky tropického ovoce :banana:
G.S.C.
400g to si dáváš na ty dlouhé stonky velke předpoklady :wink: nic proti ale jedu 250w a zdají se mi moje kýtí silnější než ty tvoje..:wink:
No nechme se překvapit:D....
LIEROS
nejsem komercni pestitel to vubec ne !! odsuzuji davat zato 250 za gram nebo to prodavat jak na bezicim pasu.je uz po sezone tak sem se uchylil do indooru.abych mel co hulit s prateli a ze jich je.spousta mych pratel mi zato neco da nemusim jim nic rikat vedi zeto huleni neseru !!!a to ze sem tam neco prodam nejakymu kokotkovi a vydelam si tim treba na ufo ktery nemam tak co jako?mne smazte treba !!!a uz vidim jak tady vetsina pestitelu vali kazdy kolo treba 400 gecek sklizen co sklizen a huli sito jen sami ha ha ha.Bud to sou bezedny studne co huli 4,4 ge za den,den po dni cely ty tri mesice nez zase sklidi treba tech 400 ge. jo uz to vidim typek tady nekde 3x 600 wat sklizeno skoro 1 kg no vpoho ale dik za upozorneni, me seto netyka.
komercnima hajzlama opovrhuji co valej predevsim za ucelem zisku.
dokktor
citace:
Původní příspěvek od G.S.C.
400g to si dáváš na ty dlouhé stonky velke předpoklady :wink: nic proti ale jedu 250w a zdají se mi moje kýtí silnější než ty tvoje..:wink:
No nechme se překvapit:D....

kdybys aspoň sledoval popisky ... nebo chceš opravdu tvrdit, že máš 14 dní po přepnutí pod 250 věčí a silnější kytky?
citace:
Původní příspěvek od LIEROS
a to ze sem tam neco prodam nejakymu kokotkovi a vydelam si tim treba na ufo ktery nemam tak co jako?...

veřejně se tu přiznáváš k restnému činu, sazba 4-8 let, tož enom tak.

joa ta tvoje představa o zužitkování kila po sklizni je hodně krátkozraká. já osobně - sám - denně průměrně ty 2-4g zhulím. to už ti pak z teho půl kila, co pod 6k uděláš, do masti a na haš moc nezbyde ;)

nesuď a nebudeš souzen :mutant:
citace:
Původní příspěvek od dokktor

veřejně se tu přiznáváš k restnému činu, sazba 4-8 let, tož enom tak.


plně souhlasim aspoň o tom nemel a nech si to pro sebe a ne že to tu budesh veřejně roztrubovat..!!
LIEROS
jasny panove, beru k srdci a vazim si vas. tak to beru obzvalst na zretel.
TO : G.S.C. sem zvedav, pak co ztoho vytahnes ty !!
Lump
Ty vole pěkná sprška...... No jako je fakt že bereš dost důležitých věcí na lehkou váhu,ale věřím že se polepšíš a že to bude jen lepší :) GL
Leny4815162342
čau Lierosi,
myslím si že ti to tady lidi napsali dost tvrdě, ale musím souhlasit s Rastou a to hlavně v prvních dvou bodech. Docílit toho aby byli všechny kytky stejně vysoké a aby chtěli zalít ve stejnou dobu je podle mě hodně důležité. Zkus si první vymakat nějakou malou skříňku, nasbírat zkušenosti ať tolik zbytečně neutrácíš za elektřinu, protože s tím výnosem bych si nebyl tak jistý. Postavit si nějaký malý box totiž nestojí 30 tisíc, ale tak přibližně ty 3, když budeš uvažovat kde nakoupit nejlevněji (rozhodně ne v growshopech), rozmyslíš si které věci opravdu potřebuješ a bez kterých se obejdeš. Místo ufa můžeš použí sunon za 200,- sice to neni idealni ale pro zacatek to urcite staci. Hodně štěstí a ať to chutná.:jumper: Leny
LIEROS
zalivani mi nedela vubec problem, zalivam podle potreb kytek.
JEDINY CO ME NATOM SERE je ze se tam vyskytly svilusky !!!kurvy.mam kytky na 15 dni kvetu a sem slysel ze se nemuze aplikovat proti tem kurvam vetsina postriku.

JESTLI NEKDO VITE JAK NA NE PROSIM POMOZTE MI. karmicka vas nemine.


PS:jel sem takhle uz minule jen pod 600 wat a mel sem tam taky sviluse a skllidil sem 350 gecek,a to byly strasne prerostly kytky az skoro k lampe !!!na picu !! tak ted siimyslim ze tech 400 za tehle podminek vytahnu,skoda bylo byto i vic ale jeto fakt bida ta mucirna !!
Ale myslim si nechme se vseci prekvapit na muj vysledek.
LIEROS
zasrany sviluse !!!ale jinak se mi zdaj vpoho


nejsou to vsechny kytky uplousdnu to sem az zejtra pac nemam uz cas.

Poradte prosim co mam delat se sviluskami na 15 dni kvetu
Rasta_pasta
to Lieros :
předem chci říct, že si vážím tvé reakce na kritiku. Vzal si to tak, jak si to vzal a to tady bohužel moc lidí neumí...

Teď už něco k faktům :

1. Na to aby si postavil funkční pěstírnu nepotřebuješ 30 tauznů... Náklady na mou první skříň byly cca 400 kč. starej komplet mi půjčil kámoš, koupil jsem si pouze klipsnu na ofuk (cca 300,-) a bílou fólii z Growshoipu za cca 100,- a od známého skříň na výhoz (jedu v ní doteď)

2. to že je tento grow improvizovaný mi v žádném případě nevadí a pokud si koukal na mé fotoseriály, tak uvidíš, že já taky bohužel často improvizuji a i tak to jde. Jen tvrdím, že na to aby si uhlídal ten tvůj polovertikál, potřebuješ mít už něco odpěstováno, aby to k něčemu bylo, což se bojím, že nemáš. Ale netvrdím, že to nemůžeš zvládnout, pač tě neznám..
K tomu financování tvého new equipu se nehodlám vyjadřovat. (nikdo neříká, že zhulí 100% své úrody, ale je tak nějak tabu před ostatními growery řešit to, že budš mít cash z prodeje, to se prostě nedělá a když, tak si jen sám proti sobě. K- apod.)

3. Add Genetika - rozhodně nemohu a nechci tvrdit, že to co píšeš není pravda, ale...
Prostě mi nějaká growerská intuice říká, že to ne budou tyto modely a když, tak ne z origo seeds, ale už xtej přeprc. Samozřejmě ti přeju, abych se mýlil, ale to ukáže až čas...

Edit: no jestli jsou na posledních třech fotkách ty matky tak ta první by to GWS mohla bejt, takže tady jestli ti křivdím, tak se omlouvám...

4. Co se týká různých květináčů atd. tak právě proto, že to jedu taky, tak vím že to není ideální a že nějaké kytky jsou větší na úkor jiných, protože jim prostě kradou místo pro kořeny...
Jinak jsem netvrdil že je máš suchý a tak, ale pro co nejvýnosnější pěstování je potřeba co nejhomogenější
(stejnorodá) zeleň a té různýma květináčema a individálním zaléváním moc nedosáhneš...

5. Co se týká hnojiva, tak pokud to máš už v ruce a dáváš jim individuální přístup, tak je to cajk. Nicméně bych si pro příště připravil půdu (klidně zase kompost s něčím prohnojenej,slepičákami, kopřivami atd.), ale už bych pak nepřidával, žádná takové přípravky do zálivky... (za předpokladu, že se budeš držet hnojícího schématu u těch AHček co máš)

6 a 7. Odtah je sice důležitej, ale taky jsem jel první sklizně s klasickým WC větrákem a jde to. U tebe je dobré, že seš schopnej to uchladit i s tímdle malým. A nemusíš se bát, že by nestíhal vyměnit čerstvej vzduch.
Naprostá většina Growerů má "předimenzovanej" větrák né proto, aby měla pěstírna dostatek čerstvého vzduchu(to by stačili i slabší), ale kvůli odvodu tepla z boxu...


Takže tak...
neber mé příspěvky nikterak útočně, jen se snažím Ti pomoct i když možná trochu protivným způsobem :rejp:

Na svilušky Omite, Spruzit, Bio Oil atd. stačí jen hledat...

PS: obávám se, že se 400g si celkem optimista, ale na to je asi ještě brzo

Rasta
Leny4815162342
tedka jak se koukám na ty fotky, mas nektere kytky v hlinenych kvetinacich bez glazury? To mi vzdycky delalo problem u pokojovych kytek, ktere mam normalne doma, voda se vsakovala do kvetinace a ten pomalu zacal hnit. potom se mi tam zacal lihnout roztocik jahodnikovy a buh vi jake jeste sracky. mozna to je ten problem. maj sa.
LIEROS
cus all
sem zpet
KYTKY MAJI 30 den 12na12(20den od nahozeni kvetu)
teplota se drzi promenlove okolo 25 a 22 stupni
hnojim AH furt to tam laduji co to jde ale neprepaluji
PK 13-14 a chystam se i na nejaky monsterbud PK asi tak 30 nebo tak nejak jeste to nemam zjisteny

Jinak sviluse tam uz moc nevidim sem totiz otrhal vsechny ty podel listy a jeste se chystam na toho brouka ci co (ten jak zere sviluse)

Zdaji se mi byt pekne ale sem tam vidim zlutej list no asi stim jeste neco udelam

Jinak se omlouvam za prisernou kvalitu fotek zitra napravim.

Chystam se to tam trochu zpreshazet nejnissi dam pod lampu a vyssi dam na bok a lampu jeste snizim.

Dalsi fotky az po vejkendu


JESTE JEDNOU OMLOUVAM SE ZA KVALITI FOTEK
citace:
Původní příspěvek od LIEROS
cus all
sem zpet
KYTKY MAJI 30 den 12na12(20den od nahozeni kvetu)


promin asi sem blbej nebo řešim kravinu,ale co znamená že maj 30.den 12-12?a 20 den od nahození květu? už ten den, když si to přepl se bere jako květ ne? takže je máš ve 20.dni?nebo jak?
jak si psal o těch penězích,no nevim nevim měl sis raději vzít náký 4kilo než to co máš ted jen za 6kilo dáš nákých 3000 i s ostatníma komponentama jako mylsim cenu za elektřinu,možná ti to vyjde nastejno,svilušek by ses zbavil i postřiky akorád ted v květu nevim mno
WERD
Bambuca:
beztak to myslí tak že svítí 12/12 už 30 dní ale viditelný květenství je od 10 dne po přepnutí...tož tak sm to pochopil já:D
LIEROS
jj chapes to dobre deset dni trvalo holkam nez se daly do kvetu,nekdo pouziva nakvetovy stimulatory a to se pak neda merit.sem to tam uved jen pro zajimavost
Roluk
čau, slušná džungle, docela bych i tipoval že těch 400g tam mít budeš, no uvidí se, jen aby to byl dobrej kouř, na začátku ty kytky vypadaj hrozně, teď je to už lepší. Určitě bych si sehnal prachy na pořádný odtah atd.. na tom bych nešetřil. taky by to chtělo pujčit někde foťák a udělat nejaký detaily. Jinak žrout prachů to je, ja mám skříň a to v ní nemám žádný Fajnoviny a spolkla 10 000. Ať se daří. Peace
LIEROS
nevite nekdo cim zvisim N dusik ??mam tam kkotel zlutejch listu.semi to projevilo jen u par kytek asi jinej substrat nebo co.

potrebuji zvysit jen N a nic jinyho
kup si třebas od groteku insta green nebo od biobizz fish mix nebo tak něco a jestli je ještě nemáš v květu tak to tim i zalejvej na upravený ph nebo stříkej přímo na kytku,nebo mi taky pomohlo stříkat růstovim hnojivem
Hrnek
nebo v growshopu koupíš samostatny N..
Rasta_pasta
Na ten dusík by mělo postačit přidat vyšší koncentraci Grow složky a nemusíč nic kupovat. Teda jestli jedeš klasické tříésložkové AH (Bloom, grow, micro)...
LIEROS
TO: vazeny clen Rasta_Pasta
no uz sem to vyresil bylo mou blbou ventilaci !!podel no priste jedine ufo nebo tak neco.Stare a zlute listy sice uz nezacharanim ale jeto fuk,tak jako tak bych to stejne prostrihal aby se lumeny dostaly uplne vsude na palky.
ale dik
update?
LIEROS
moc to tady neukazuju pac nemam dobrej fotak a nebavime porad poslouchat dobry ale ta kvalita je priserna,dokonce mi uz nekdo i strhll karmu za kvalitu fotek,to sou dnes lidi
LIEROS
50 den na kvetu

teplota d- 25 noc- 18
prestal sem hnojit a jen cista voda s peroxidem
LIEROS
sklizeno !!!!648 G suchyho a mrte zhulujiciho modylku.

me sny a dalsi vize uz davno rostou ,nejak to sem loupnu az to bude vypadat k kvetu.jinak prozradim bude to Jack Herrer a pani Belladona

tady to koncim
Hlava
citace:
Původní příspěvek od dokktor

ale jo, mody to zajímá :) za odměnu rozdávají balíčky tropického ovoce :banana:



...no panaček si nedal pokoj a schanel konečny produkt po PMkách a hadejte jak skončil ....
Pure
citace:
Původní příspěvek od LIEROS
sklizeno !!!!648 G suchyho....


...tomu ted po tom bananu uz vubec neverim :rejp:


citace:
Původní příspěvek od Hlava


...no panaček si nedal pokoj a schanel konečny produkt po PMkách a hadejte jak skončil ....



kyškyš,...kdyz je nekdo :david:, vis jak:)
Taurus
cus LIEROS, tva sklizen byla fakt bohata (mel sem tu moznost videt)
ale skoda bod 850 wat si moh udelat vic
Dekliiis
Tyoo vypadaj pěkně holkyy :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma