Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
BUBLÁTORIUM - 6x Ice + 6x Ed Rosenthal Super Bud 400W/??600w?? - Klikni zde pro originální téma
kobra777
Zdravíme všechny pěstitele:):)
Seznámíme se s naším bublátoriem:):):):)
Setting bub.: osvětlení - 400W Plantastar,možná ježíšek nadělí 600W N-lite long life super+CT
---------------- vzduch: přítah - pasiv, odtah TT-150T
ofuky- velkej stolní 3rychlosti průměr cca 35-40cm + 3x klipsňák, zvlhčovačka Tefal- Baby 4,5l nádoba - jede na 30% výkonu= 2dny mlžení:)
pěst.systém-(home made bubbler) --------
4x Nádoba (lékařské přepravky) objem 30-35l v každé bedně tři nadržené kočandy:) košíky v otvorech 11x11cm,vystlané keramzitem.Hadičky rozdvojky,téčka,vzduchovací kameny a následující motůrky: Aquael APR-300 3W ---
Elite801 3W ---
CHampion CX0078 2,5W -------
Atman AT-A750 3,6W --------
Obal bublátoria..... Home Box 1x1x2 a to nejdůležitější jsou tyto modelky: 6x Ice a 6x Ed Rosenthal Super Bud
:sun: :sun: fotečky- 1, dětičky po příjezdu domu.
:sun: :sun: - 2, 13. 12. 09 přesazeno a rozsvíceno 400W
-------------------- 3, 15. 12. 09 první kořínky
:sun: :sun: 4, 19. 12. 09
:sun: :sun: 5, dnešní fotka aktuální stav
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
kobra777
Hello všem Growerum.... Takže jen abych doplnil nějaké informace. Stále ještě čekáme na EC metr a dávkujeme hnojky dle návodu. první co dostali bylo (30ml Grow; 15ml Bloom; 15ml Micro AH 123 a to na 28L Vody) doporučené dávky a po cca 5-7 dnech jsme jim přidali 1/2 (20ml Grow; 10ml Bloom; 10ml Micro AH 123 a to na 28L Vody)doporučené dávky na obalu od výrobce. Jak se zdá, tak holčinám chutná a rostou doslova jako z VODY :-D :-D Kořeny už dosahují délky přez půl metru ale nejsou to zatím pořádné chuchvalce, ale na to maj ještě dost času. Vidíme to ještě tak na 3 až 5 dnů 18/6 a vrhneme se na přepínačku 12/12.... Ph roztoku je 5,8... Večer hodíme nějaký new fotečky až se holkám rozsvítí :-) Takže zatím a přejeme všem příjemné přípravy na štědrý den a hlavně at ty vaše rostlinky Vám nadělí to nejlepší!!! Kubik.,,,..
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):):)
Dnes jsou kočandy 13-tý den na růstu,každá byla jednou zaštíplá(pokus o FIM),jinak nasazena kolena a ohýbáme co se dá:):),do neděle přepnem na květ.
Jinač na květ hned jak dorazí,půjde nad kočandy 600W
N-lite long life super a pro sychr jsme pořídily i CT kdyby bylo zapotřebí chladit.:beer: :beer:
---:pimp: :pimp: foto: 1, kořínky se začínají zaplétat
---:biglaugh: :biglaugh: 2, celkově
--- :rejp: :rejp: 3, Ed Rosenthal Super Bud
---- :pimp: :pimp: 4, Ed jednou zaštíplej(povedená FIM)
-----:biglaugh: :biglaugh: 5, Ice
kobra777
citace:
Původní příspěvek od LIEROS
cus kamo,nevim jestli delas dobre ze davas na zakriti korenove casti odrazejicise material,jen aby se pak ty listy nekrooutily.Nebylo bytam lepsi dat nejakou cernou plachtu ??
v prirode seti taky neodrazi svetlo od zeme a nesviti na spodni cast listu

PEACE hodne stesti a bohatou sklizen


Ahoj, už jednou jsme tenhle bubler zkoušeli. Bylo to minulé kolo na zkoušku a neměli jsme vůbec žádný problém, takže to je v pohodě ;-)

keep growing
Hysteric
Zdravicko kolego bublere:D

Mam jen par připomínek :D

Vypada to moc hezky jen chci videt jak to bude vypadat po prepnuti,nam ed vyletl na 6tinasobek velikosti,kdezto ice ani ne na dvojnasobek.....

Takze rada na zaver přepinej dokud je cas....

Drzim palce
kobra777
Hallo growers:):):)
Dnešním dnem,končí kočandám 18-ti hodinová opalovačka a po zbytek svého života si musí vystačit s 12hod. na sluníčku:):) Co se týče vejšky koček, jsem na to sám zvědaví. Takže kočandy byly na růstu 15dní.Zároveň proběhla i výměna živ.roztoku.
------- co šlo tak se ohnulo:):):)---------
Teploty při lampě----- 25-29 °C vlhkost- 65-75%
---------- ve tmě------ 18-21°C --------- 75-90%
Ph- 5,8 Ec -??? není měřák ???
Výška rostlyn- nejvyšší Ed má 28cm, nejmíň má jeden Ice má 20cm. Jinak zatím žádný velký rozdíl,jsem zvědav jak se ukážou teď, po přepnutí:):)------:smoker: :smoker: ----------
fotečky----:bounce: :bounce: 1,2 všechny slečny:):)
:smoker: :smoker: 3, krásně bílé kořeny(prozatím)
--:smoker: :smoker: 4, nejvyšší Ed :bounce: :bounce:
:smoker: :smoker: 5, Ice 20cm.:dance: :dance: :angel:
kobra777
Zdravím všechny pěstitele:)
-----------oo00o(ˇlˇ)o00oo---------
V tej vodě to valí jak blázen,15dní a přepnuto,to je fofr o proti hlíně,kde jsme přepínaly 25-30den.A hlavně je to změna skoro každý den:):).
Ed dostal pár kolínek navíc a teď skoro leží na té bedně:(. Nechcem dopustit aby tam byly velké rozdíly ve velikosti obou druhů. Ed mne od začátku jen udivuje,krásně silné stonky,dobře se větví a stačil jen jeden zástřih:) Jsem na něj zvědavej co ještě předvede do konce svého života:) Zvlhčovačku jsme vyřadily z provozu,i bez ní je tam krásnejch 70%. ----------
Ta fólie na bednách tam není jen za účelem odrážet světlo,ale hlavně aby se světlo nedostávalo dovnitř nádob,protože ty bedny jsou proti světlu částečně průsvitné.To se pak uvnitř vytváří řasy a to my nechcem,tak proto jsme je musely něčím zakrýt.Jinač další připomínky,dotazy,rady... uvítáme:):)
Zapomněl jsem na původ prcků... je to řezivo od zdejšího člena a tímto mu děkujem za kvalitní větévky:):)jako vždy spokojenost.
kobra777
Zdravíme všechny co sem načíhnou,přejem všem všechno nej a mnoho úspěchů a to ne jen těch pěstitelskejch:),ale i životních v roce 2010 ----------oo00o(ˇlˇ)o00oo----------
Dnes mají kočandy pátý den na periodě 12/12 ,,Kupodivu", žádný problém zatím nenastal,vše zatím pokračuje jak má. Ed je o něco málo rychlejší než Ice,ale snažíme se ho co nejvíce ohýbat,u toho se stane že se pár větví zlomí,ale vůbec to nevadí,u všech proběhlo rychlé ošetření a jedou si dále, z cca 10 nalomených-zlomených větévek, to po ošetření rozjely všechny krásně dál,až na jednu, tu jsem byl nucen odebrat nadobro:( Jinak je vidět že Edík bude pěknej jedlík:):),v nádržích má mnohem méně živ.roztoku než má Ice. Lampión je cca20-25cm nad kočkama. Ph-5,8 - max.6 Ec - neměříme(zatím). Teploty a vlhkost jsou ideální:):) Horší to bude s tou vlhkostí v pozdějším stádiu květu,to zase budou hoňky sundat ji dolů:(. rostlyny mají cca 25-35cm Zatím se nám to s tou vejškou líbí,ale ještě není z daleka všem dnům konec, pač ještě pár dní budou chtít valit nahoru,snažím se je spíše ohýbat a roztahovat do stran,je vidět že Ed tam od té sativky trochu má,kdežto Ice je Indica od kosti:):)
Mrknem na aktuální fotečky našich slečinek v bublinách:):) :heart: :heart: 1,2..... pohled do boxu
:baseball: :heart: :baseball: 3, slečny právě večeří:p:
:slizoun: :p: :slizoun: :p: 4,Ed - nejpovedenější zaštípnutí(FIM) vytvořila se tak krásná koruna jak u stromu:). :slizoun: :slizoun: :slizoun: :slizoun:
:cox: :cox: 5, Pepan miluje lívance s borůvkama a šlehačkou:):):) Je kolegy a jsou mu 2 roky.
kobra777
Zdravím všechny:)
Jen stručně: Teploty optim. Vlhkost- 65-75% :( den i noc.
------------podrobnější info zítra,....---------
kobra777
Zdravíme všechny co sem mrknou:):):)
Kočandy jsou 13tý den na květu,Ed je o kouda větší než Ice,ale není to nic hrozného.
teploty......... lampa roz. 24-max. 28°C, vlh...60-70%
.......... tma 17-max.20°C -------ll------
Mrkněte na fotečky.......:leaf: :leaf:
kobra777
Zdravíme all amigos a muchachos:):):):):)
------------oo00o(ˇlˇ)o00oo--------------
Dnes mají kočandy 18/12..... zatím se to vše rýsuje tak jak má :):):) teploty + vlhkost -------
světlo----- 23 - max. 26°C
tma...........18 - max. 20°C
Vlhkost se drží stále mezi 65-75 % den i noc:(:(
Žrádýlko dostaly v takovém poměru, co uvádí výrobce na obalu a vůbec neprotestují:):):) Ph-5,8 (pořízen nevej přesnej PH-PRO-METER,monitor+sonda od GIB INDUSTRIES) s přesností měření na setinná místa. a hlavně ta rychlost měření je super,takže ADWA půjde do dražby:):)
Ec zatím neměříme,podle posledních zpráv by mohla už v pondělí dovalit ta 600W N-lite long life super,jak bude hned půjde do terénu:):):):). Ještě jsem chtěl poradit ňákej kv.aktivátor nebo booster co se hodí k AH,a nestojí šílený prachy jako třeba GS.od Plagronu a hlavně by měl být znát efekt.Díkec za vaše názory a samo i za karmu:):):) A ptejte se,kritizujte,raďte...budem jen rádi za názory ostatních.
janiiis
Moc pěknej grow! Mám dotaz - jakou koncentraci AH teď holky dostávají? K+
kobra777
Zdravíme all growers:):):):)
Takže dnešním dnem svítíme na kočandy 24/12
Kolegáček zbavil kočandy starejch a také těch až moc velkejch listů....nevím jestly je to akorát,nebo až moc,ale za čtyři dny tam ta jungle bude znova:):):)
to nejdůležitější co se za těch pár dní odehrálo:

Výměna ---- 400W za 600W ---- Tak už se kočandy napalujou pod silnější W... Škoda že to nedorazilo dříve,každopádně jseme zvědavy co těch 600 provede s číčama:):):) Cool tube tu cestu neustála bez újmy a je částečně naprasklá...cca 2 praskliny,ovšem žádné střepy a ještě drží v celku,myslíte že se dá ještě nějak využít??? nebo již může na skládku? Zatím Jsou teploty OK.
lampička.......24-max.28°C
tma ............18-max.21°C
:(:(:(:(:( --- vlhkost -den,noc ..........65-75%---:(:(:(:(:(
žrádýlko pro slečinky míchá kolega,takže koncentraci hnojiv vám upřesní,hned jak se sem dostane
100% vím že už při posledním čištění a výměně,dostaly plný poměr co uvádí na obale a asi před pěti dny dostaly povolený doping a to v podobě menšího přídavku hnojiv:):) více vám napíše kolega. Stále přemýšlíme nad ňákým květovém stimulátoru,nebo ňákou doplňkovou stravu,která je podpoří,nemáme ještě takové zkušenosti s vodou.Třeba v hlíně jsme jely Plagron,rozhodovaly jsme mezi G.S. (250ml=990kč) a REPRO-FORTE(250ml=490kč) Tak jsme šáhly po REP-FOR.
Tak bych také u hydra nekoukal na to co je dražší to je lepší,důležité je ,aby byly znát ňáké změny:):):) Zkrátka aby nám kočandy krásně přibývaly na váze a pořádně kynuly:):).
-----------------: : : Ph - 5,8 : : :-----------------,ec stále neměříme a kočky si neztěžují,ale co nejdříve si pořídíme Ec-měřák.
Tady jsou fotečky::drools: ;) :rasta: :pimp:
:banned: 1,2,3......Pohled do boxu
:pimp: :pimp: 4, Prasklina na CT
:crazy: :pimp: 5, N-LITE 600W
------------;) ;) ;) ;) -----------------:busted: :slizoun:
kobra777
Only foto:):):) :
sanko01
Zdravim chlapy máš to moc pekný taky sem jel 3 rundy v bubleru ale po tom co jsem zbastlil pseudo aero tak bych se nevracel. Tak a ted k dotazu nejsou ty koreny nejaky hnědý a slizovitý na některejch fotečkách tak vypadají občas sem se s tím potýkal i já ale vyřešilo to že sem občas živný roztok namíchal s peroxidem 3nebo 6ti % toho 3% sem dával 1ml na 1l a kořínkům to prospívalo víc než nějaký boostry nebo urychlovače ten peroxid dodá do roztoku i kyslík takže nádhera no doporučuju vyzkoušet zatím pěstu zdar at to roste
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):):):)
Kočandy nám dnešním dnem kvetou 28dní 12/12
------------- :):):) :: :):):) -----------
Ph - 5,55 Nevím, jestly to není málo...
Ec - 2,21 -----------ll------------ hodně
teploty i pod 600W jsou optimální:):):)
lampa--25..max. 28°C tma-- 18...max.22°C
Vlhkost........SHIT stále 65-75%:bong: :bong: :bong:
:micro: :micro: :micro: poslední pokus o post..fotek....:rocket: :p: :rocket: :p: :rocket: :rocket:
Lump
Zdar pěkný pěst,akorát nechápu proč ho zbytečně děláš nepřehledným díky těm různým klikům a hákům a důležité údaje dáváš mezi hromadu smajlíků a Pí..vin.Je to škoda,člověk aby se dohledal důležitých údajů tak musí být sakra trpělivý.
Zajímá mě jak často měníš roztok,nebo jestli jenom dolíváš dle potřeb a kolik máš vzduch. kamínků na jednu nádobu.Jestli to tu někde už máš napsané tak sorry ,ale jak říkám nepřehledné jako prase (a přitom podle mě zcela zbytečně)
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):)
Dnes svítíme 30/12 Jídelníček před týdnem obohacen o growth/bloom excellarator od AH není moc velký sortiment těch dochucovadel:):)
---------Aktuální hodnoty--------
Ph - 5,65 Ec - 2,32 .. .. Teploty jsou optimální stále,ale ta vlhkost je shit pořád 65-75% Tak doufám že nám kočandy ještě to nej,teprve předvedou:):) snad už dnes půjdou ty fota:( Tak snad to foto se povede dnes odeslat,včera jsem to asi po pěti pokusech musel vzdát:):):micro: :micro:
kobra777
citace:
Původní příspěvek od Lump
Zdar pěkný pěst,akorát nechápu proč ho zbytečně děláš nepřehledným díky těm různým klikům a hákům a důležité údaje dáváš mezi hromadu smajlíků a Pí..vin.Je to škoda,člověk aby se dohledal důležitých údajů tak musí být sakra trpělivý.
Zajímá mě jak často měníš roztok,nebo jestli jenom dolíváš dle potřeb a kolik máš vzduch. kamínků na jednu nádobu.Jestli to tu někde už máš napsané tak sorry ,ale jak říkám nepřehledné jako prase (a přitom podle mě zcela zbytečně)


Čauves,

roztok jsme menili ze začátku docela často cca 7\10 dní, protože jsme dávkovali podle doporučení výrobce na obalu. (neměli jsme ec- metr) Nicméně teď v květu čistíme naše bublající krabice každých 14 dní. ve dvou krabicích máme 2x1,5 cm vzd. kamínky a dvě mají po jednom 2,5 cm vzduch kamenu. Strojky jsou natolik výkonné že i s jedním kamenem, ububláš 30 l roztoku :-) Nicméně za nedlouho se v našich bublácích objeví vzduchovací opony, které rozbublaji kompletně celé krabice a každý bublák dostane nový vzduchovadlo |:-)

Nedávno jsme pořídili EC metr a po prvním změření tam holky měli 1.9 a nyní jim to rovnáme na 2.3..... pH roztoku držíme na 5.5....

Kolega si rád hraje se smajlíkama a proto máš možná trošku pocit zmatenosti. nicméně kdo hledá, ten najde a je na každém, jak si svůj tread uspořádá :-)
Lump
Kolega si rád hraje se smajlíkama a proto máš možná trošku pocit zmatenosti. nicméně kdo hledá, ten najde a je na každém, jak si svůj tread uspořádá :-) [/B][/QUOTE]

Zdar no jasně každej si může dělat svůj thread jak chce,takže ok jen že to MĚ přijde nesmyslné,ale to je můj problém :)Ještě mě zajímá jestli hnojíš podle dávkovacího schématu,nebo méně.Někde jsem tady na G četl že do bubláku se má dávat menší poměr než třeba na drip.At to šlape chlape :)
kobra777
uvidíme..........
Takže se to konečně asi po týdnu rozhejbalo:):):) a už mi to sází opět fotky k příspěvkům:):):):sun: :sun: :sun:
fotečky focené 28.1. 1,2 3 .... Ice with Super Bud:love: :love:
kobra777
Zdravíme all growers::::: :):) ::::::
Tak snad nám kočandy ještě ukážou co se v nich skrývá:)
Vzduchové kamínky nahrazeny vzduch. kamenama( dlouhé kameny), zkrátka, aby bublala celá bedna rovnoměrně. Kočky trochu prošmiknuté, aspoň trochu padla hodnota vlhkosti o 10-15% dolů:)
Teploty 25-max. 28°C ...19-max.23°C
vlhkost............. 60-70%
Ec......... 2,45
Ph........ 5,5
Ty kořeny jso normálně bílé to dělá ten foťák+ fólie na bednách jak odráží to světlo,kdyby nastal ňákej problém tak hnedka hážu aktuální info.... Zatím cajk a kočandy si rochtají v bublinkové lázni:) Jen se my zdá že ta clona je ňáka slabá,ne že nesplňuje účel to splňuje,ale ty bubliny nemají takovou intenzitu(sílu), Nevím co je to za značku,obstarával kolega,můžete doporučit ňákeho KVALITNÍHO výrobce,,,??? Díky,vím že to tu někdo srovnával a bylo to krásně vydět i na fotkách,nevzpomenu si za boha na tu značku:(:(
kobra777
Přesné hodnoty,měřené dnes po doplnění živ. roztoku a vše upraveno na hodnoty:
------------ Ph......5,6 ---------
Ec bedna Ice l. = 2,44 Ice ll. = 2,37
-----ll----- Sup. B. 1 = 2,41
Sup. B. 2 = 2,31
ostatní zůstává na stejných :):):):)
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):)
kočky jsou ve stádiu kdy už mohou předvést jak po tom žrádýlku májí kynout:),doufámé že to do finiše ještě pořádně rozbalej:)---------------------..::..::..::..::..
AKTUÁLNÍ HODNOTY:
----------- Ph..... 5,5 --------Ec..... 2,52
Teploty a vlhkost: rozsvíceno / zhasnuto
24 max. 28°C, Rh... 50-60% / 18 max. 21°C, 50-60%
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):)
kočky jsou ve stádiu kdy už mohou předvést jak po tom žrádýlku májí kynout:),doufámé že to do finiše ještě pořádně rozbalej:)---------------------..::..::..::..::..
AKTUÁLNÍ HODNOTY:
----------- Ph..... 5,5 --------Ec..... 2,52
Teploty a vlhkost: rozsvíceno / zhasnuto
24 max. 28°C, Rh... 50-60% / 18 max. 21°C, 50-60%
:bandit: :bandit: Tak ještě fotečky,(foceno před třema dny):leaf: :leaf:
kobra777
Zdravíme přatelé a pěstitele:):)
Co myslíte? na 48.den květu se nezdá že by se jim moc chtělo s váhou nahoru Možná že je to tím nízkým Ph?? co myslíte ....v bubláku 5,3-5,4 je to cajk nebo raději trochu zvednout:( toť otázka,asi každý má svůj názor,já si myslím že zlatá střední cesta a optimum je těch Ph 5,8. Mrknem na aktuální fotečky.....
díkec všem za karmice a pište své názory,rady,kritiku.....atd.Budem jen rádi:):)
SaMoLeBKa
Zdarec možná jsou malé ale taky záleží jak dlouho jestě pokvetou minimálně tech 70dní ne?? ohledně pH je udržuji v rockwulu rohožích okolo 5,2 až 5,3 a jedu takhle druhé kolo a nemůžu si stěžovat a kytkám to taky svědčí.....
janiiis
Zdar bublátoři, jak vysoko máte lampu nad vrcholky? Jinak - na to, že máte poměrně vysokou vlhkost a docela jim kotlíte hnojkama vypadají kytky velmi zdravě! :) K+
kobra777
Zdravíme všechny pěstitele a příznivce zeleně:):):)
jen stručně... den 51/12
teploty... lampa 25- max.28°C,tma..16-max.20°C vlhkost vyřešena přestěhováním boxu+odvlhčovač aktuálně: 40-max55%
Ph ve čtyřech bednách: 5,3 5,5 5,8 5,4
Ec je: 2,31 2,81 2,6 2,46
kobra777
Zdravíme všechny plantážníky:)
Kočandy dnes dostaly cca.poslední - max. předposlední nášup žrádýlka.Pak bychom nejspíš 3dny prdly final sol. a pak jen upravená voda.Nevíme přesně jak nechat dlouho ve F.S. a pak jak dlouho nechat jen na vodě?Hnojky hulit nechcem:):)Večer mrknu pod mikroskop,ako že to vyzerá:) Hodnoty posledního měření jsou : Ph - 5,8
Ec - 2,7
teploty a vlhkost......optimální
to Janiiis - Výbojka je těch 20-25cm od vrcholků teplota se tam v průměru pohybuje kolem 27°C.Jo,jo kolega jim dopřává,zatím si však nestěžujou:):) Vlhkost jsme vyřešily přestěhováním HB.+ odvlhčovač,myslím Condard,teď je tam přijatelnejch 40-50%,což je o proti těm 70-80% čajíček:):) to jsme v poslední fázy květu už dlouho neměly.:wink: :wink: fotečky: hází si to sem fotky jak chce:(,i když je pootáčím.
kobra777
Zdravíme všechny co sem číhnou:):)
Dnes kočkám svítíme 56-tý den 12/12 a jak tak na to koukám,klíďo bych to tam nechal i do 70/12??? co vy na to....??? :pimp: :pimp: ----Fotečky---- :bath: :bath:
1,2...5. = Ed Rosenthal Super Bud
-------3,------- Ice :cox: ---- 4, kořeny :):)
kobra777
hallo amigos.....
Dnes jsem chtěl naposledy dolejt ňamku,když jsem měřil hodnoty,tak jsem změnil názor a necháme je dositit v stávajícím roztoku,ten je asi kořeněnej až,až:)
Ph- 5,7............. Ec-2,9 až ooouuu!!! 3,20 Už je to znát i na listech že mají max.možná i moooc.Netuším,o dávkování se stará kolega.změny nejsou enormně znát,ba se my zdá,že jako by se zasekly a stop,ten Ed se alespoň předvádí,ale ice je takovej - pořád nic moc :( snad to ještě napraví na fleshi.-------------------------------Aktuální a max.2dny starý stav slečinek:):):whisperer :whisperer
ondrawasek0101
moc pekne k plus
str3p
Zdar. Hele 2,9 az 3,2 je skoro az dost!
Hysteric
EC ke 3 v bublaku je dost,kytky to sice par dni prezijou (videl sem mazara na EC 4 a jel si) ale je to zbytecny do bublaku bych lil max 2....H.
kobra777
Sorry,only foto:
---aktuální stav---
kobra777
Zdravím all growers......
Dnešním dnem se kočandám rozsvítilo na per. 12/12 po 65. mrknul jsem na ně pod mikroskopem,tak u Eda se již trich.krásně zakalují do zlatavé barvy,tak Ice je na tom uplně opačně,u něj sou stále čiré.Jinač si kočandy pomalu dožírají poslední várku žrádýlka a asi v neděly půjdou tak na tři-čtyři dny na final s. a pak jen upravená voda a tma:)tak počítám že kočandy prožijí na květu-75až 78dnů.....oooouuuu!!! s tím jsem ani nepočítal,že si to takhle protáhnou:)
-------- Hodnoty ze včerejšího měření: Ph..... 5,7 Ec.......1,20 - 1,67 - 1,54 - 1,46
teplota a vlhkost jsou good:) ------- ---------
lampa......23 max.27°C vlh. 45 max.55%
tma........ 17 max.20°C 45-55% vlhkost.
Pak tu mam jen takovej dotázek na váš názor ohledně teploty roztoku. Je to dobré nebo ne,udržovat přibližně stejnou teplotu + - 2 max. 3°C odchilka??? nebo je to jedno?Já si myslím že to určo vliv má.pište vaše názory a zkušenosti s tímto problémem,jsme jen rádi za kritiku i radu,co a jak udělat příště lépe.
kobra777
Zdravíme all amigos a muchachos:)......
Dneska se kočky napalujou 70tý den na per. 12/12
Nastává Až teď flesh. Ed jen upravená voda,ice dostává final s. ..........lll--lll...........
Jak píšeš, Ed bude trochu HARD
kobra777
Zdravíme všechny příznivce zeleně:):)
Tak ten čas letí a máme tu 76 dní květu.Kočandy jsou už všechny na upravené vodě (Ph- 5,7) a o víkendu je pošlem do věčných lovišť:):) Už i ten Ice se předvádí a začal nabírat na objemu:):):)
kobra777
Zdravíme všechny, co sem mrknou jak to tu vše roste:):):)
Takže dnes po 78 dnech květu jsme sundaly lampu a zavěsily jsme místo ní ty kočandy.........pozor!!!!! nic jsme nesekaly ani neřezaly.
Prdly jsme je tam i s kořenama,které jsme řádně vyždímaly,takto je tam necháme houpat dva dny po tmě a v sobotu příjde na řadu kadeřník:):) a ta nekonečná práce sundavání listů a pak klasika... rozvěšení na sušák a tipovačka bude taky:) Jinač Ice co se týče výnosu moc nenatchl,snad to dožene na kvalitě a chuti:) Ten Ed naopak výnosově bude na tom mnohem lépe a snad to nebude takovej uzemňovák,byl tam déle a už byl ready před týdnem.
:hanged: :hanged: Necháme se překvapit:chef: :chef:
kobra777
Zdravíme all amigos a muchachos:):)

Tak konečně vše dostříháno a pověšeno.... Ice moc nenadchl nechtělo se mu moc tloustnout.Snad to vynahradí chuťově:):)
Kdežto Ed ten je na tom velice dobře oproti Ice ......nedá se srovnávat s tím co se nám povedl na poprvé:( No nic, co nejrychleji znovu obsadíme boxy a jedem zvesela dál:):):)....
Zkuste tipovat jak na tom budem po usušení v ggggg.......
Fotečky: již částečně část dosychá, sundavaly a stříhaly na 2 etapy
Klasika sušíme opět na sušáku.......tipovačku ukončíme v neděly v 18:00 hod.
kobra777
Jen pro lepší odhad,další fotečky.......
Snad se to už povede odeslat otočené:):)
kobra777
HOLLA growers, we are still waiting for your tips. SO DO NOT HESITATE, TO TRY AND IF u hit the number, you can win a GIFt!!!

START POSTING TIP´s NOW!! :-))
Zedy
402g

Pěknej kouř přeju;) :bandit:
vimnevim
přeju aspoň 450g... .-)
Trubice
no tak kolik by tam mohlo bejt...:) takovejch 398g :)
dobrou chut...;)
Chirurg
360G nikdy sem nebyl dobrej tiper :) at chutná
LemonJelly
Tipnem si 362g.
Bru chut ;)
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Cau , Kobro :) hele to jsou klacky ode me ?? ja vim ze sem ti nejaky daval , ale byli v hline , tos je vsechny nejak vyoperoval z Allmixu a dal do bubleru nebo sem ti je daval v RW kostce protoze to uz nedelam ?? Pokud jsi to nejak vytahl z hliny mohl by jsi napsat jak jsi to provedl , je dost lidi , kteri prehlidnou , ze jsou v hline a pak jak je z toho dostat ven , ja pak lidem rikam ze za to nerucim kdyz to provedou ale ty jsi si nenechal řict , ;) cau Hlava

PS: jo a ICE + ERSB x 400w / 600w + 78dni = cca 345g kvalitniho huleni , howk :eek: :rasta:


Řezany jen v all mixu? No a co když to chce nekdo mrsknout do hydra? To má potom smůlu,bo jak?:eek:

Tipuju 390g
Hysteric
ja to vidim na 377g
No tak ja si taky tipnu a videl bych to na 382,5g :D ale preju samo vic
at chutna
kobra777
Zdravíme všechny pěstitele a příznivce zeleně:):):)
Takže je vše usušeno a zváženo,tipů moc nedorazilo,ale ti co tipovaly byly skoro všichni velice blízko,samo že vítěz je jeden a ten získává ňákou věcnou cenu.....např. HAKYSÁK s nápisem 400W,nebo 600W,drtičku,dřevěnou fajfku,... třeba i kolega přihodí ňákou vychytávku:)....domluvíme PM,PM,PM...
------ ll ------:: ::----- ll ----- finální produkt v suchém stavu váží celkem : USPOKOJIVEJCH 376g -------------------------llllllllllll----------------------
6x ICE = 110g ----lll---- 6x Ed Rosenthal Super Bud = 266g
Toho Ice nemohu srovnávat s tím prvním kterej se nám krásně povedl spolu s White Rhino bylo to sice v hlíně a s Plagronem ale rozdíl znatelný. Jinak Ed ukázal že je to odrůda co se týče výnosu nadprůměrná ba snad top 45gramců na slečnu:):) to se líbí. Každopádně chyby ty zákládní byly: část květu byly přesolené,vysoké Ec... 2,8 až 3,2 a pak podle mne zbytečně časté a intenzivní sundavání listů po skoro celé období života rostlyn:):)
Pro příště budem opatrnější s dávkováním a nůžky půjdou pod řetěz:)
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Hlava
Cau , Kobro :) hele to jsou klacky ode me ?? ja vim ze sem ti nejaky daval , ale byli v hline , tos je vsechny nejak vyoperoval z Allmixu a dal do bubleru nebo sem ti je daval v RW kostce protoze to uz nedelam ?? Pokud jsi to nejak vytahl z hliny mohl by jsi napsat jak jsi to provedl , je dost lidi , kteri prehlidnou , ze jsou v hline a pak jak je z toho dostat ven , ja pak lidem rikam ze za to nerucim kdyz to provedou ale ty jsi si nenechal řict , ;) cau Hlava

PS: jo a ICE + ERSB x 400w / 600w + 78dni = cca 345g kvalitniho huleni , howk :eek: :rasta:


..no vypada to že jsem se asi hodne spletl, no to se stavá , co se dá dělat .... no ja vim....
kobra777
Zdravím tě, v pohodě ed a ice byl od někoho jiného,jinak tvé řezance jsem z té hlíny opravdu vyndal a opatrně jsem všechny kořínky očistil ve vlažné sprše,samo že se ňáký potrhaly je to hrozný sraní s tím je očistit,ale chtěl jsem je prdnout do velkejch RW kostek a pak keramzit + lybra -truhle:):) z dvanácti kandidátů to tři nerozdejchaly:( jinak ostatní krásně prorostly velkou kostkou,ale už to pro mne byla čára přez rozpočet Tak jsem je prdnul zpět do hlíny. Ty si semnou užily hotové peklo:(:( Jinač se jim teď daří ........Proto nedoporučuji také vyndavat je z hlíny a trápit je:( Nevím,ale podle mého názoru je samotná RW-kostka docela neutrální a proto bych raději kupoval větve v RW než v all-mixu a podobnejch substrátech.
Ale každej se řídí tím co mu vyhovuje:punk: :punk: Takže v poho.
kobra777
Zdravíme příznivce zeleně.......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma