Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W(MH)-600W(HPS), SSH, hlina - Klikni zde pro originální téma
N3110
BOX : 150*100*1800 (d/h/v) konstrukce je z drevenych lati oblepena bilou folii, vysledek posudte samy. Postaveni trva tak dve hodky.

VENTILACE : -přítah pasivní (pozdejc 200m3)
-odtah je z wc ventilatoru TT prutok 310m3 a prumer 150mm a cely je to napojeny na sonoflex, když to běží není to vůbec slyšet asi jako lepsi pc.
- ofuk mám zatím jeden klipsňák na lampu, dalsi dva klipsnaky jsou v zasobe a na kvet je nachystanej stojanovej uragan :-))

OSVETLENI :
-400W MH-(PHILIPS GREENPOWER)
-600W HPS (VENTURE SUNMASTER HPS)
-stínidlo klasika hobby

ULTRAZVUKOVÝ ZVLHČOVAČ : SPS-818 kterej bezi jen sem tam protoze vlhko je ted 80% a odzkouseny ze muze byt v rozmezi 30-100%

ZEMINA : - Plagron Light Mix s perlitem

KVĚTNÍKY : 6,5L

HNOJIVA : Plagron
- Grow
- Bloom
- Enzym
- Phytamin
- Root
- Atami PK13-14
- PH - (grow,bloom)

OSADKA
- 18*SSH (znama kalsika)
pěkný zdravý prokořenělý, a maj tak tyden na rustu.
N3110
Takze po tydnu je tu cas na nejakou tu aktualizaci z paluby myho boxu. Mimina uz si po trech dnech potykaly z boxem a zacaly rust. Takze maji novej domov. Jinak kytky byly za ten tyden dvakrat zality, jednou korenakem a grow a jednou grow. Vsechno jede jak ma az na jednu vec. Krouti se mi boky listu viz. fotka. Nevite nekdo cim by to mohlo byt ? docela by mi to pomohlo.
xid00
musím ti to pochválit, máš to krásný, ale podle mě si se do toho pustil až s příliš velkym nasazením :D
zajedno tech hnojiv máš strašný množstvo, daji se koupit i přípravky který zastávaj víc funkcí najednou a nemusíš pak nutně utrácet víc jak 2000 jen za hnojiva.
Jinak další až mocná agtivita je hnojení :D sotva se kytíz vzpamatovali a ty už do nich pereš hnojivo :D jestli chápu správně kořenák je kořenovej stimulátor, tak to samozřejmě schvaluju ale to hnojivo grow je zbytečný ještě minimálně tak další tejden podle mýho názoru, teoreticky by i to pokroucení listu mohlo bejt tim, ale to asi ne, spíš bych řekl že to je jen prostě přelitím... přitom se občas ty listky deformujou...
N3110
zdravim, dik za pochvalu a vsem za K. No mozna s tim nasazenim mas pravdu ale ja sem proste takovej :-D Tak hnojky jsou jen zaklad od plagronu, urcite nebudu pouzivat GS a podobny veci, ktery jsou podle me nesmyslny. Podle me je to taky lehkym prihnojenim ale mely dva dny po tom co zacaly rust min jak 1/2 davky growu a ted budou dvakrat jen o vode. Jinak ssh roste jako z vody a tvori dobrej zaklad. Uvidim za tyden jak holky porostou.
xid00
plagron neni jediná firma co delá kvalitní hnojiva
N3110
jo to neni ale mel sem uz grow a bloom, takze sem dokoupil jen zbytek jak vetsina lidi. O tom jestli plagron koupit i priste nebo jet neco jinyho popremyslim az na to bude spravnej cas.
N3110
slecny v 11.den rustu
Sved
Ten kořenak se dává samostatně, nemíchá se s žádnou jinou výživou.
N3110
citace:
Původní příspěvek od Sved
Ten kořenak se dává samostatně, nemíchá se s žádnou jinou výživou.


A muzu se zeptat jak si na to prisel ?
Sved
Je určeny zakořeněným rostlinám pro prudký růst kořenového balu. Je hodně koncentrovaný z toho důvodu při smíchání s ostatní výživou prudce klesá jeho tolerance hodnot EC, tím pádem také imunitní systém celé rostliny. Samozřejmě to platí u 100% organických kořenových stimulátor, což pochybuji, že by si vlastnil jiný.
N3110
Mozna mas pravdu ale ja ty kytky uz daval do skrine zakoreneny (mely vic jak tyden v 1l kvetnikach), takze smichani grow a root podle myho nazoru skodit nemuze. Stejne jako prodava plagron start-up, kterej je taky smichanej a samy na svych strankach pisi posis k root: Používá-li se Roots ve správném dávkování, působí nejen na kořeny ale i na celou rostlinu, zvyšuje obranyschopnost a výkon rostliny i při minimálním použití dalších hnojiv. Roots působí úsporně a rychle. Je rostlinou přijímán téměř okamžitě a stejně rychle i působí. Roots je možno kombinovat se všemi hnojivy a obrannými prostředky.
N3110
Po dalsim tydnu je cas na nejakou aktualizaci. Kykty rostou jako z vody a prepnute jsou druhy den. Prolite byly jednou vodou a podruhe voda+enzymy. PH 6,1-6,3. Ted uz fotky :-)) Klidne uvitam konstruktivni kritiku a nebo dotazy. Dalsi foto bude dalsi tyden ....
N3110
Zdravim pratele Zeleneho udoli. Po delsi dobe sem se hecl a prichazim z dalsim re-editem. Holky si jedou tu svou, jsou momentalne trinacty den na kvetu. Vyska se pohybuje v prumeru okolo 70cm a az na teplotu ktera se v noci pohybuje okolo 14 stupnu jim nic nechybi. Vim ze je to klada jako prase ale resim to. Na dno budu davat polys a mozna jim i zatopim primotopem. Nenavidim mrazy :-D Co se tyka zalevani tak jednou hnojim a jednou proplachuju. Ph vody udrzuju 6,1-6,4 a hnojim dle myho schematu co sem si napsal pred rozjetim skrine. Co jeste rict? Pojdme radsi k fotkam :-)) Prvni petice je z 5. dne kvetu, fotim kazdej tyden v patek. A dalsi je o tyden pozdeji. Jinak dekuju vsem za poslane karmy. Diky cau
N3110
ssh
N3110
Opet po tydnu se hlasim z me skrinky. Prave je tomu 20. den kdy jsem prepinal na periodu 12/12 a kytky maji v prumeru vysku okolo 75cm. Myslim ze tohle bude asi konecne cislo a uz to jede do palic. Co se tyka teploty, tak porad maji pres noc otuzovaci kuru ale neni to tak hrozny. Teplota v noci 15 stupnu a pres den 25. Vlhkost sem srazil na 60% a snad ji stahnu v prubehu jeste vic dole. Zalivku dostavaji ob dva, tri dny podle toho jak vyschne hlina a v tydnu probehl prostrih, jak kvuli vlhkosti tak svetlu. Jedu porad podle myho schematu a ph vody drzim 6,2-6,5. Pomalu se pripravuju na druhou fazi kvetu tak snad jim to pujde do palic. Chtelo by to lepsi fotak, fotim kompaktem z ruky, tak snad na posledni tyden sezenu neco prijatelnejsiho. Za tyden cau.
N3110
Zdravím přátelé, zase je tomu týden co jsem se posunul v čase a s ním i mé sativové krásky. Po nesnadných bojích s teplotou jsem se dostal po instalování polystyrénu a zpětné klapky na přijatelnou hodnotu 16C v noci. Jinak ssh roste úžasně a určitě tohle feno považuji za top. Po nástupu růstu palic dávám jednou vodu-enzymy a jednou 4ml/L bloom a začínám holky přikrmovat PK 13-14. Jinak ssh jsou určitě náchylný na hodně věcí jako je hnojení, teplota atd. (jsou to prostě aristokratky) a těším se za nějaký ten pátek na výsledky. Pojďme k fotkám z kompaku :-D
N3110
Díky všem za K+, pokud máte někdo nějaké otázky, nebo konstruktivní připomínky není nic lehčího něž se zeptat. Zatím se mějte a za týden peace!!
N3110
Caute, mam tu menší problém. Trošku sem holky přihnojil, takže se jim naježily listy a trošku jim žloutnou konečky. Otázka zní jak takový problém řešíte vy ? Já to další zálivku prolil vodou+enzymy ale asi to nestačí, mám to prolít ještě jednou nebo to už normálně pohnojit? Stačí ke zjištění ph, když změřím proteklou vodu ? Nerad bych to zasolil, proto bych to ještě jednou prolil. Dik za pomoc
N3110
Hlasím se zase po týdnu s informacemi. Holky právě mají 31.den od přepnutí a tím pádem jsem zhruba v polovině jejich cesty. Chystám se na ně svítit porci lumenu do 65-70 dne, podle toho jak budou vypadat. Teplota se ustálila na 16 stupnů v noci a 26 stupních ve dne. Přidal jsem ještě na víc nějaké klipsňáky na ofuk. Zálivku mají pořád ob dva dny, i když sem je minulý týden trošku přihnojil, tak sem musel dvakrát po sobe proplachovat, což se projevilo na tom že jsou na pulce kytek vidět nedostatky dusíku a déle to prosichalo. Druha půlka se tváří zdravě a zeleně. A ještě jedna změna, začíná to pekelně voňět. Ph vody držím stále v mezích 6,2-6,5 a zalívám je 10L zálivky. Chystám se v tomto týdnu naposled dát dávku bloomu a pak už jen PK-čko na poslední dva,tři týdny. Takže souhrnné info a hurá na fotky. Ty jsou trošku horší kvality, protože je to foceno v noci.

Ph - 6,2-6,5
Teplota - D 26 stupňů
- N 16 stupňů
Vlhkost - D 60%
- N 85%
Hnojivo - 1x týdně 30ml Bloomu, 8ml PK na 10L
- 1x voda a enzymy
ircan
moc pekne to mas....uz se tesim na dalsi update :-)
N3110
Zdravím,
po týdnu se zase hlásím. Tentokrát až teď, protože nebyl čas. Pořád bojuji s tím, jak mi kytky trošku žloutnou, ale na těch 25 dní to nemá cenu řešit. Nevím ale zdá se mi že méně pijí, což může byt způsobeno asi fází květu, vlhkostí nebo nevím, možná někdo poradí. Holky papají ob zálivku už jen PK13-14 (někdy přidávám bloom těm co vypadají hladově).Co se týče šišen ty se cukrují a rostou spíš do výšky než do objemu ale snad ještě nakynou. Co mě krom toho žloutnutí sere nejvíc je, že se jim začínají chlupy zbarvovat do hněda. Je to normální ?? Vodu tam leju 6,3 ob dva, tři dny. Jinak je v plánu mít holky na květu 65.dní ale vidím to na 70.den kosa. Listy se snažím nechávat a stříhám jen ty co mi vadí. Kdy děláte finální ostříhání ? To asi vše z mých otázek, doufám že někdo bude reagovat a jinak za týden.
SaMoLeBKa
no jestli ti fakt vadí to žloutnutí tak si vem trochu rustové hnojky do rozprasovače s vodou a postřikaj je,tak pulhodinky před svítáním, plesnivět by ti to ješte nemělo tak 4x to udělej a uvidíš,chloupky normálně hnědnou zatimco nové raší. a nezapomeň na flushing aspon 2tydny předem!
Pijou míň,míň vypařuju z listů a finální ostříhání je finální tak co?? před pověšením :wink: K+
N3110
citace:
Původní příspěvek od SaMoLeBKa
no jestli ti fakt vadí to žloutnutí tak si vem trochu rustové hnojky do rozprasovače s vodou a postřikaj je,tak pulhodinky před svítáním, plesnivět by ti to ješte nemělo tak 4x to udělej a uvidíš,chloupky normálně hnědnou zatimco nové raší. a nezapomeň na flushing aspon 2tydny předem!
Pijou míň,míň vypařuju z listů a finální ostříhání je finální tak co?? před pověšením :wink: K+


Zdravím. To žloutnutí začalo po tom, co se mi na listech objevily ty tečky, co si tam měl nebo máš taky. Od koho máš feno? Podle fotek asi tuším. Vyhodnotil jsem to jako špatný ph nebo přehnojení, tak sem to dvakrát prolil a teď hnojím už normálně (jen u těch nejvíc žlutých přidávám trošku grow 1ml/l), jenže se to nelepší a ani nehorší, ale to je tím že listy už nerostou. Spíše divný bylo to, že vstupní voda+enzymy měla ph 6,3 a vyteklo mi ph 6. Takže sem došel k názoru, že to všechno vyžraly a nebo je to ph posunuté, čemuž nevěřím, když zalévám pořád ph 6,3. Jsou ssh tak hladové?? Proto začínám teď hnojit normálně, radši míň něž víc. Snad to za ty tři týdny ještě nakyne. Můžu to s tím postřikem zkusit, četl sem to v softu, že by to mohlo pomoct, ale zkusím to jen z mojí zvědavosti, abych mělo na příští kolo pojistku. Stejně se mi do skříně stěhuje listová plíseň, tak to budu muset stříkat i tak. Aspoň ty největší listy biolem. Chystám se to flushovat 10 dni a první flush peroxidem, kytky jsou zlutší, takže by to mělo stačit. Finální ostříhání nechám až na poslední dva, tři dny. Nerad kytkám beru jejich listy. Jinak dík za rady. Těšte se na příští kolo, bude pár razantních změn :-)))
N3110
Zase jsem o týden zestárl, a tudíž je čas na update. Kytky kynou slušně, jen nechtějí moc pít. Nakrmeny byly minulou zálivku. Mám na čas ec metr a při zálivce ec 0,3 vytéká ec 0,8, mám jim ještě na ty dva týdny přidat žrádla? Jinak ještě dvacet dní pojedou a pak kosa, tak snad bude i nějaký smoke report. Jinak ssh je famozní feno, a jeho pronikavá vůně mě vždycky potěší, struktura palic je sativní, takže vyšší miň tvrdší ale jsou strašně pocukrované. Příště bych přepínal dřív a možná i jinak hnojil ale člověk se pořád učí že :-D Jen mi dělá problém sehnat na další kolo nějaké kvalitní řezivo! Kdyby měl někdo na víc nějaké sativky (JH,ssh,bella,kali) rozhodně se domluvíme. Jinak během týdne bude update skříňě, k pacháči přibude místo ttcka nové ufo 500m3/hod (to ttcko nemá žádný tah), další klipsna, už pátá :-D a spodek skříně dotěsním polyšem. Chtěl bych příští kolo ještě dokoupit vlaštovku ale asi nebude kvuli finanční tísni. A to je asi tak protento týden vše. Otázky, připomínky a kladné karmy rád přijmu :-D
N3110
dík všem za K
N3110
Zdravím přátele,
divíte se kde jsou fotky? Nebojte se nepřijdete o ně. Nestíhal jsem, takže je sem dávám až dnes. Holky už jsou na cestě pod kudlu. Ještě je čeká průplach, dva dny tmy a pujdou se houpat. Už žádný řeči, ty si nechám na poslední příspěvek ze skříně, kdy celý průběh zhodnotím. Takže příští středu!!!
str3p
Hm. Tak tohleto je moc pekny! K+
shefin
Nádhera.Ty paldy sou tak malo listnaty a tak krásný protože máš při tmě chladno-ze skušenosti....
N3110
shefin: to máš asi pravdu, s chladem bojuji už tři měsíce. A v noci se nad 16 stupňů nedostanu, ať se snažím jak chci. Šlo to na nich i vidět, protože sativky nemají v lásce velký změny teplot mezi dnem a noci. Žloutly jim vršky a listy se kroutily k sobě. Příští kolo to bude už lepší, snad venku přestane mrznout.
shefin
spíš příště hned od začátku takovýdle sativy několikrát zastřihni a praš to cropmaxem od plagronu.já vždy v boxech udržoval za svitu max 23stupnu pod lampou.v noci kolem 19ti a luxus....
N3110
Nezastříhával jsem to schválně, chtěl sem vidět jak to poroste ale příští kolo to určitě udělám. I když toho nelituju, udělalo to samo centralni colu a pět až šest postranních větví (a spodky), navíc jich tam mám 20ks. Já mám box ve sklepě a vzduch jde z venku nebo vedlejší místnosti, takže na ty noční hodnoty se dostanu těžko, i když mám zatěsněný všechno, okno, na podlaze polystyrén a ve vzducharně zpětnou klapku je tam v noci mezi 14-16 stupni a to větrám v cyklech. Až přestane mrznout bude tam přes noc 18-19. Když jede lampa tak tam je krásných 22 u vrchů. A to i v letě :-P Jen tím že sem to všechno zatěsnil ať tam nasávám co nejmíň studenýho vzduchu sem si na sebe upletl bič :-( Vlhkost se stala dalším aspektem s kterým bojuju a toho hned zneužila listovka. Mám prostě opačný problémy než většina lidí. Na růst nemusím skoro zvlhčovat a v létě to 6kolo uchladí i to ttcko. Radši bych ale vždycky přidával než ubíral. Takový odvlhčovač stojí peněz a žere elektriky, za to zvlčovačka stoji par peněz a nežere skoro nic. At už je jaro a můžu to dát do průvanu. Jinak všem dík za karmice!
shefin
:) sklep vylepit polystyrenem a malý přímotop na časovač by to vyřešilo všechno :) at se ti daří...
N3110
mam to pronajaté od známého, nemůžu tam dělat laboratoř :-D Kdyby byl můj, už dávno je tam něco ze sádroše nebo osb desek :-)) dík, tobě taky!
Ether
Kytky mas krasny, na zloutnuti se vykasli, priste to bude snad idealni, s teplotkama je to proste boj ;-) . Radost sledovat a tesim se na dalsi kolo.

At se dari a K+ !

Et
N3110
Snad jo, budu se snazit o lepsi vysledky, ale shrnuti a plany az s fotkama ze seknuti v patek:-) Dik za K
N3110
Zdravím,
jak sem slíbil tak plním a posílám fotky, holky čekají ještě tři slunné dny a pak tma :-)) Prolívám seč můžu a snad těch 12 dní bude stačit. Poslední fotky budou až z kosy a už teď můžete tipovat kolik toho nakonec bude. Můj osobní je 35Og. Na výhře se domluvíme s výhercem. Příští kolo pojedu skoro čistej kokos a hnojky od b´cuzz. A+B a atami PK, cannazyme. Fandím sativám, takže se tady příště objeví zas. Plus nové stinidlo a výbojka. Konec keců, jde se k fotkám :-))
N3110
S S H
U I A
P L Z
E V E
R E
R

zdravim,
no muj nazor je,ze si to nechal moc dlouho,ale jinac nadherna prace
muj tip je 382g ale preju samozdrejme mnohem vic a dobrej kour
Ether
smallbeatle82: nesdilim s tebou nazor, matkar doporucuje 65 dni a na mild 70,coz tak nejak vychazi..je podzim,tak je to barevny ;-)
citace:
Původní příspěvek od Ether
smallbeatle82: nesdilim s tebou nazor, matkar doporucuje 65 dni a na mild 70,coz tak nejak vychazi..je podzim,tak je to barevny ;-)

No jelikož sem nováček tak mi nezbývá než souhlasit,ale podle těch fotek mi to přijde trochu přezrálé
Ether
Souhlasit se mnou urcite nemusis, svoboda projevu stale funguje ;-) ..ale opravdu je to tak..je to sativa, ty se vetsinou nekosi v 60 dni nebo i driv ;-) ..zbarvuje se to i zimou, v noci tam ma chladno..
N3110
Hojte kolegové,
to Smallbeatle82: Ether má pravdu, rodina hazu zraje okolo 70-75 dne květu. Tohle by mělo být feno, které zraje podle matkáře kolem 65. dne, ale co sem studoval a četl, tak sem se rozhodl je nechat dni 70. Za tech 65 by to proste nebylo podle mých představ a co sem se díval na krystalky, podle kterých jedině poznáš zralost kytek, tak jsou ještě skoro všechny čiré s tím, že čtvrtina se začíná zabarvovat do mléčná, takže za ty tři dny to bude pravý čas na to je pověsit colou dolů. Pokud tě zaráží to zbarvení, žlutý listy jsou z nedostatku prvků a fialovění je způsobeno nízkou teplotou v noci, která se pohybuje okolo 13 stupnů, což je k pláči málo ale nechce se mi to na těch pár dní už řešit. Dík za tip a pěstu třikrát zdar ! ! !
N3110
Takže zítra kosa!
Piep town
Máš to moc pěkný :) Hned bych ochutnal :) lol Posílam K+
Certova.Vraska
Dle meho pekne vydareny grow :) ..nevim jestli jsem to cetl,ale jak vysoko mas lampu?Na sestikilo by mohly byt colky mozna o neco vetsi.Co tam mas za lampu?

Libi se mi, Káčko+
Ether
Malem bych zapomnel tipovat, ze :-) ..tak treba 399 gé pekneho, silne zkurujiciho :-)
N3110
citace:
Původní příspěvek od Certova.Vraska
Dle meho pekne vydareny grow :) ..nevim jestli jsem to cetl,ale jak vysoko mas lampu?Na sestikilo by mohly byt colky mozna o neco vetsi.Co tam mas za lampu?

Libi se mi, Káčko+


Cist si ani nemohl, lampa je okolo 30-35cm nad vrskama. Nebo spis byla :-D Jinak lampu mam jetou asi uz tri-ctyri kola a je to groluxka ale nevim typ. Lumenu ma okolo 55 tisic co sem cetl na growshopu. Dik za kacko :-))
miguelx
...střízlivý odhad 325 gé...
Chirurg
Ta barva zabíjí :) 377g
hopin
342 gé kvalitního smogu :)
N3110
Takze zdravim kolegove,
po delsi dobe, kdy se ty moje krasky setnutly se ozvyvam s vysledkem. Tohle kolo dopadlo pro me nad ocekavani dobre, i kdyz byly problemy prvni s vetranim, pak zase s teplotou a nakonec sem zjistil, ze svitim vybojkou, ktera ma 20% podil rustoveho spektra a malo je krmim je vysledek krasnych 387g sucheho. Vytezem tipovacky se stava Smallbeatle8, takze ho nemine karma. Dalsi kolo uz se chysta s novou a zase sativni osadkou v tom samem poctu. Probehly i zmeny ve stavajici skrini a to: novy odtah ufo 125L s prutokem 320m3/hod, nové stinidlo wavereflektor xl, nove hnojky a to bcuzz a na konec nova vybojka. Co nevidet zalozim novy vlakno. Tady je fotka suchyho tstovaci brk :-D
houhouhou...diky moc za karmici a somozdrejme gratuluju k uspesnemu konci.
jen bych ti chtel doporucit jiny odtah pokud chces jet tuhle wataz.Co sem se docetl tak by odtah mel byt tak nejak schodny s watazi.Takze pokud chces jet 600W tak by si mel mit odtah aspon 600m3/h
tady mas odkaz na ne moc drahy a dobry odtah.
http://botanic-growshop.cz/growshop...XYXJlPTI0MTg%3d
N3110
cau, me na vymenu vzduchu staci tahle dimenze, emitovane teplo od vybojky me nevadi, protoze box je ve sklepe, kde je celej rok konstantni teplota a bohuzel i vetsi vlhko. Takze teplota nevyleze vic jak 28 stupnu at je zima nebo leto :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma