Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in - Klikni zde pro originální téma
executor
Zdravíčko, tak jsem se rozhodl zase něco vypěstit po pár letech. Bude to hafo punk, punkový stínítko, skříň mega punk a celkově prostě si to chci dát co nejtvrdším stylem. Chci se zaměřit především na zdravé kytky, protože každej pěst jsem měl nějaký problémy, tak snad jich teď bude co nejméně. Tak tedy jdu vám ten svůj punk představit. Jen mi prosím hned nepiště že je blbost, že dávám kytky do jednoho květináče - ano je to blbost - hned jak bude čas nějak to pošéfnu.

Osazenstvo: 6x New york diesel
Hlína: Prostě nějakej substrát s perlitem a dolomitickým vápencem poměr už ani nevím - prostě optimální poměr
Světlo: Philips SON-T 150W - až se mi bude chtít tak to víc vohulím
Přítah: pasivní
Odtah: aktivní
Teplota: stabilní 23 stupňů - teploměř nejvíc přísnej komunistickej
Vlhkost: neměřím i když bych měl
Ph: Zálivka 6,5 ph - pravidelně měřeno
Skříň: 40 x 50 x 160
Hnojivo: růst - Alga Grow (začnu to tam sypat až tak ve 14 dnu růstu)
květ - Alga Bloom
chuck53
Zdar! musím ti vytknout tvoji elektrifikaci:D Jakožto člověk ,který si udělal aspoň vyhlášku 50 tě musím upozornit na tvůj visící startér(nebo zapalovač)od tlumivky..Jestli není nijak uchycený,je to docela o hubu.Až jednoho dne upadne drátek a místo do výbojky ti to olízne ruku,uvidíš o čem mluvím:)Takže to nějak upevni a dej možná i výš něž budou kytky.Až bude pořádná džungle,vlhkost bude vysoká a elektriku fakt neni dobré podcenit !

Ať se daří.
Hoja
čau exekutore
přítah aktivní, odtah pasivní? nemyslíš že by to bylo lepší naopak :wink: lecco neměříš ale ph jo :teef: trochu tomu přidej - zkus aspon těch 6, ještě líp 6,5...
co se týče hlíny a pošefování samostatných nádob - to je tak těžký si připravit něco kvalitnějšího a nechat je mezitim samostatně než je přesazovat s rozrostlýma kořenama? prostě nějakej substrát s vápnem - prostě optimální poměr , chápu :)
ten kondík nebo co to je doufám že už nevisi . no tyvole !

:punk: ale máš to nejvíc přísný :punk:
Zedy
Executor,
tvojí prioritou jsou zdravý rostliny a už jen tvůj popis ,,nějakýho substrátu" a pochybný ventilace, moc nenapovidá tomu, že by si mohl mít úspěch. Pokud chceš mít zdravý rostliny, tak jim toho budeš muset poskytnout trochu víc, hlavně bych se zaměřil na kvalitní substrát a aspoň si uprav tu ventilaci jak píše RespectFlowers;)
Rozesadil bych je zvlášť, ať už potom nemusíš zbytečně přesazovat a vlhkost bude v tomdle období růstu, taky důležitá!
executor
Ták, dneska mám čas, tak se o ně plánuji trošku postarat, protože za ten týden nebo jak dlouho už to mám luplý ve skříni, se to moc nehlo. Takže dneska pořeším ten vzduch a přesadím to do měnších květináčů. Ph už upravuju na cca 6-6,5. Nějak to sice přestává růst, ale snad to dobře dopadne, tady ten začátek je vždycky nejvíc kritickej od té doby co mám skříň v kotelně.
executor
Tak jsem vše poupravoval. Přesadil jsem to do menších květináčů, pohrál si o volném čase s větráky a hned je to lepší. Jen jedna kytka půjde asi do kytek, ale to je stejně jedno. Hlavně ať se alespoň tři solidně chytnou a ty nakonec ve skříni nechám. Přemýšlel jsem, že bych do skříně lupnul ještě starou 70W výbojku na květ. Máte s tím někdo zkušenost mít dvě výbojky v jedné skříni?
jo de to. jde o teplotu a aby to bylo trochu praktický pro kytky a pro tebe . a ještě když nebude nějak véc překážet proudění vzduchu tak to jde .)
přesadil do menších? čiwě to je poprvé co slyším tyhle dvě slova pospolu :D většinou se přesazuje do většího .)
no to je jedno...je to tvůj život :frog:
executor
Hehe, je to poněkud vtipný, to jo. Tak měl jsem to v jednom velkým rozděleným na části, tak jsem je přesadil do jednotlivých. Tento týden se pokusím někde sehnat 4 hluboký čtvercový květináče, abych optimálně využil plochu skříně. Kdyby jste někdo o něčem věděl, dejte pls vědět.
executor
Tak dneska jsem začal hnojit Alga Grow - má se dát 4ml na 1l já jsem dal 1,5ml na 0,7litru cca ... tzn. zatím poloviční dávku, tak snad se to vyšvihne:)
executor
Vypadá to zatím velice dobře. Musím si udělat čas a co nejrychleji kytky přesadit do větších květináčů. Z těchto pěti zůstanou nakonec jen 4.....
executor
Posílám aktuální foto. Zalívám to obden. Kytky vypadají zdravě. Asi před pěti dny jsem přesadil 3 nejhezčí kytky do větších květináčů a na tyto kytky se hodlám zaměřit po zbytek growingu. Jen se mi zdá, že kytky nějak pomalu rustou. Jsou 20. den na růstu a mají tak 25 cm. Nevíte jak to popohnat, případně kde by mohl být problém?
darxtar
pouzi korenovy stimulator, nasad huby (biomagix) a v prvom rade zakup aspon mini zvlhcovacku.
executor
Tak už se pomalu ale jistě blíží fáze přepnutí. Kytky se za poslední týden docela vyšvihly. Trošku jsem je pozohýbal, aby se dostalo světlo i na spodní větve a v průběhu příštího týdne se bude přepínat na květ. Problémy v současné chvíli žádné nemám.
executor
.
executor
.
executor
Ták, poslední fotka z fáze růstu....
executor
.
executor
další fotka
koukam ze si se s tim scrogem fakt nesral a normalne ho tam placnul :) chudinka vlevo vzadu ale ona se zvedne :) v jednoduchosti je sila
executor
vlevo vzadu to bylo peklo to pořešit no, ale já to došéfnu ještě zítra bo pozítří až uvidím jak si na to kytky zvyknou...
executor
Tak to pokračuje. Ta lampa není tak vysoko jak to vypadá. Musel jsem to prostříhat, ptž to byl moc velkej prales....Jinak vše je zatím v pořádku..něco se snad někomu nelíbí?
executor
,
executor
.
executor
.
executor
-
executor
Opravdu nemám, co bych dodal. Snad jen to, že další kolo pojedu pod čtyřkilem, tak to nabere trošku jiný rozměr. Až bude chvilka času, tak sestavím growbox a nic nebude bránit tomu, aby to vypuklu už ne v takovým jak tomu bylo doposud. Jinak současný grow šlape fakt skvěle. Jen mě překvapuje to, že kytky stále rostou dovýšky. Snad už se uklidní a pofrčí už jen do palic. uvidíme....
darxtar
Chvalim, rastu ti fakt pekne. S tym rastom do vysky si nelam hlavu, moje rastli tiez este mesiac od prepnutia. 2 tyzdne brutal, 1 tyzden miernejsie a posledny sa natahovali este vrcholky.

Tak nech sa dari ;)
BlindFany
Hmm máš to naozaj veľmi pekné.. :) držím palce a prajem dobrý výnos.. :)
executor
Však uvidíme kam se to vyšvehne a jak se to nakonec vyvrbí. Jsem sám zvědavej. Mám ale opravdu radost, že nemám žádné problémy s ničím vůbec. ťuk ťuk ťuk. Takže se zdá že se i další kolo punku podaří:)
executor
37. den květu - omlouvám se za kvalitu - příště to vyfotím s bleskem:)
executor
38. den květu - lepší fotky....
executor
docela to smrdí
executor
Zdravim po delsi dobe. Posilam foto z vikendu. Zacinaji se objevovat problemy s listy. Jsou velice tmavé a začínají žloutnout od středu. Myslím si, že to jsou problémy způsobeny nedostatkem fosforu. Pokud jste někdo jiného názoru, tak mi to sem prosím napište. Je to asi 60 den na květu.....
executor
detail
executor
http://grower.cz/photos/012197/0356.jpg

tady je fotka listu. Ještě bych zmínil, že listy jsou docela malé. Dosud jsem si myslel, že to bude modelem, ale nevim nevim.....
executor
Zváženo, usušeno.......
Výnos mě mile překvapil - je toho úctyhodných 106 gramů!!!! Pravda, paličky jsou takové řidší, ale hodně osypané a smrdí úplně ukrutně!!!!!! Takže naprostá spokojenost. Smoke report se teprve chystá:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma