Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Offline prohlížeč Groweru - Klikni zde pro originální téma
mill
Zdar lidi,

mimo jiné (growing) se zabejvám programováním všeho druhu a dostal sem takovej nápad. Vytvořit program, kterej by načítal z groweru názvy threadů v jednotlivejch fórech. Pak by bylo možný vybrat threády, který se kompletně stáhnou na disk a půjde je číst i po odpojení, popřípade je později aktualizovat a dostahnout nové příspěvky.
Ptám se jestli by o to byl zájem, protože to nejakej čas intenzivní práce zabere, tak abych to nedělal zbytečně. Hlavně program bude potřebovat přístup zvenčí do databáze Groweru a to mi Carlos asi bez vašeho zájmu a podpory jen tak nedá.
Ant
Zdarec!!

Jako zájem by tu určitě byl ale pokud někdo chce tak si může celej theard uložit na hadr a má to vyřešený a jednou za čas se tam prostě koukne zistí že tam přibyly nějaký nový vychitávky tak si prostě ten theard znovu stáhne a má to vyřešený !!! :) A je to vyřešený bez zbytečnýho ( pro mě teda ) stahování dalšího programu k tomu abych měl to samí .

Ale to je pouze můj názor......
mill
No jednak jde o uživatelský komfort a taky o to, že když se program napojí přímo na databázi, bude to o hodně rychlejší stáhnout thread programem než browserem a navíc by se do programu dalo implementovat celkem slušný vyhledávání
Ant
Tak já si mylim že s tim stahovánim to neni tak hrozný ( myslim tu rychlost ) a vyhledávání tady je neni sice dokonalý ale docela to de !!!
oton
to mill: já myslim, že je to slušnej nápad, hlavně by tam ale musela bejt možnost aktualizace už uložených threadů, a to tak, že by ten soft, zjistil, jestli přibyly do threadu nějaký nový příspěvky a pokuď jo aktualizovbal by již uloženej thread, něco jako aktualizace archivů rar, doufám že mě chápeš!

tak že chce aby se vyjádřili další a pak třeba napiš carlosovi, já myslim, že se každej dobrovolník co něco umí docela hodí, ale jestli se mejlim, tak mě vypněte, pane carlosi :D
cross
Super nápad... Určitě by to pomohlo spouste modemistu...ja si je taky radši dopredu navotvirám a ctu je az z offlinu...a možnost aktualizace...hmmm...zasloužíš K+...doufám, ze tenhle nápad dopadne...budu se tešit
cHLeBiK
taky me to uz napadlo, potom to zapadlo, ale kdyz uz to tady takhle vypadlo... něco se proslýchá o groweru druhé generace.... ale ten program... v javě.... nebo spis phpcka+mysql.... chjo... ty ja ale neumim.... poptam se.... jak... nebo kdo by mohl...
výbornej nápad, jen taq dál. sice sem grower stahowal teleportem, ale narazil sem na prekroceni databáze a taky samozrejme by v tvim proramku byla spousta serepecicek, zejo :-)
ante: ne vsichni jsme na netu 20h denne nebo rovnou na pevny lajne -to jen na okraj k tomu vyhledavani
Kvetak
begin;
To by se hodilo. Co říct? Udělej to!
Application.terminate;

nebo tak nějak ;).
mill
No jestli má někdo nápad, co by měl program umět, tak sem s ním. Každopádně počítam se základními funkcemi:

- stahování threadů pro offline prohlížení
- vyhledávání ve stažených threadech
- aktualizace stažených threadů

-a další realizovatelné funkce, které mě nebo nekoho jiného během vývoje napadnou
mill
>cHLeBiK

PHP a mySQL těžko, ne každej je schopnej to rozchodit na localu. Myslel sem klasickou Win32 aplikaci pro Windows 98-XP s použitím databázového enginu MSDE (odlehčená free verze MSSQL, nároky na HW jako MS Office 2000)
cHLeBiK
no, to by slo... ale ted jsem zase high, a jeste par dnu budu parit :wink: :) takze potom se nejak ozvu ... :) skola zacina az za mesic .... cOlLeGe rUlEz :) nechcete nekdo helpnout? Myslim ze by to ocenilo docela dost lidi... :D :smoker:
cHLeBiK
Chtel bych rict, ze jsem na tohle tema nezapomel, ale zda se mi, ze zdrave jadro groweru umira, ani ja uz nepostuju rozumne prispevky... klidne me uminuskarmujte, grower je jako studnice informaci nedocenitelny server, ale forum uz nezije... omlouvam se, pokud nekdo ocekaval iniciativu s tim offline explorerem... rad nekomu pomuzu, ale nejak na to nemam /chut/cas/naladu/...
crap
Možná by nebylo od věci vytvořit něco lépe portovatelného. Například by to mohlo být založený nějak na GTK a ňáký multiplatformní db(jako třeba MySQL). Ale zkušenosti s tim žádný nemám.

Ale nápad prohlížet si grower podobně jako třeba news je dost dobrej!
virus
jo souhlasim s tim,nahodou by to bylo gr8!!Je sice pravda,ze grower dost upada,ale casem se to muze zas zmenit...alespon fto furt doufam:)
breeder
a ještě by to chtělo uděla tak, aby si to mohl člověk vypálit na CD a pak koukat třeba doma nebo u kámoše,
prostě tak kde neni k mání internet,
tak do toho bych šel hned,
ale rady jak, odemne nečekejte
virus
jo tak to by bylo vaazne uplne suoper!!Kdyby to tu slo mas K+
sorethroat
Jo Jo Jo Jo...!!!
Tenhle nápad je fuckt moc moc dobrey chlapíci...:sun:
Tagže doufám že někdo tady na Groweru už na tom pracuje a že až to bude mít hotowí tag se tady pochlubý swojí programátorskou magií.Co stwořil pěkného :D:
Už se na to těšhim MOC.Tohle tady chybjelo už jakou partu :sun:
brel
Zdravím,
v některých případech by stačilo mít stažený archiv FAQ. Ne každý pěstitel má doma připojené počitadlo. S každou nejasností ohledně pěstování musí lítat někam k připojenému kompu... Bylo by dobré umožnit snadné stažení archivu v nejnovější verzi pro prohlížení bez připojení. Jsou na to sice programy, lepší by myslím byla možnost stažení souboru přímo jako součást nabídky GROWERU. Ideální by bylo kdyby se vešel na disketu... Vznikla by taková elektronická příručka. Jak to vidíte?
acidrop
jo myslim si ze aspon offline verze FAQ v zipu bude do bodoucnosti nutnosti a da se tak predejit otazkam novacku..proste si stahnou pres modem 1,2,3,4,5? MB nevim jak je to veliky co urcite zvladnou i pres dial-up :)

vim sice ze i ted maj tu moznost se tam kouknout a spousta lidi to nedela ale bylo by to fajn
BaBiBo
Czuzeq!!
Zrovna vcera jsem premejslel, ze bych si chtel udelat programeq, kterej by sledoval novy prispevky do urcityho threadu a pripadne bych mohl i offline postovat a po pripojeni vsechno naraz odeslat (neco na princip postovnich klientu).
No, sam bych na to urcite nemel, ale treba se sezene dost lidi a nejak to dame dohromady - pripojil bych paraty k dilu a pomohl (na stredni jsem studoval a sam se ucil: PHP, SQL, Ccko, samo Packal + klony :-)), takze kdyztak dej vedet, kowboji!!!
BaBiBo
Samozrejme online prispivani a pri pripojeni odeslani prispevku napsanych ve stavu offline + pridavani karmy (zkratka vse okolo pridavani vseho moznyho :-))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma