Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Z ceho bubbler ? - Klikni zde pro originální téma
Mr.Proper
V Hornbachu mají (nebo alespoň měli před tak čtyřma měsícema) tmavou plastovou krabici na kolečkách s víkem. Rozměry asi 40 x 60 cm. A asi 30 výška. Cenu nepovím přesně, ale myslím, že něco kolem 200,-. Ale můžu se mýlit, i když ne o moc.
Řekl bych, že na bubbler ideální. Je to tmavý, je to praktický - na kolečkách, je to dostatečně velký, víko je taky tmavý.
Ale odzkoušeno nemám.
viridis
A co OBI nebo stavebniny - maltovnik (z cernyho plastu) je ve velikostech od cca 30 do nekolika set litru ..... vyzkouseno, doporucuji.
Mr.Proper
citace:
Původní příspěvek od MrVoslik
No takovydle obchodaky sou na me dost daleko kua ..


Jak daleko?!
Dyk sem říkal, že je ta bedýnka na kolečkách.
No a jestli to pak máš domů z kopce... :D
mwrx
Čus lidičky,
nevěděl byste někdo, jestli lze pěstovat teď v zimě v chatičce kde se normálně přes zimu netopí? Mám na mysli, jestli a jaké je třeba sehnat vytápění skříně.
Jestli s tím máte někdo zkušenosti, poraďte prosím - za měsíc chci sázet.
Dík všem za odpověď ...
viridis
2 mwrx: v ty skrini budes mit topeni 400W, tedy jestli tam das 400W vybojku. Ta energie se nikam neztrati. Na vydusnym vetracku by mel byt termostat, at se fuci i podle teploty, urcite bych dal tlemivku mimo skrin, ale tak, aby bylo mozno teplo od tlumivky v pripade silnych mrazu foukat do skrine (opet vetracek s termostatem). Jinak je to dobry reseni, nasavat ledovy vzduch - vetsinou jsou totiz problemy s chlazenim....
mwrx
to viridis: Dik za tvou odpoved. Je mi jasne, ze kdyz bude lampa svitit, je to pekny topitko. Myslel jsem ale spis v "noci", kdyz lampa nejede a okolo by mohla byt teplota treba pod nulou - pak si rikam, ze by mohla skrin moc vychladnout a kytky zmrznout. Takovy rezim 12/12 v prosinci, kdy muze teplota byt okolo v chatce az treba minus 10 C. Na http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/inshop/ jsem objevil topitka bo bubbleru - jsou od 50 asi do 300W s regulaci teploty 18-32 stupinku Celsia a stoji kolem 300Kc / kus. Co si o nich myslite? Daly by se pouzit na ohrivani roztoku v "noci"? Jo a jeste jsou tam bublaky za 690Kc kousek na dve kytky (simple bowl). Myslim, ze vypadaj docela k svetu.

Mrknete rozhodne na http://w5.inshop.cz/hydroponieplus/inshop/

Cus mwrx

Calzone
Velice zajímavý dotaz, sám si pokládám ten samý. Pokud člověk bubbler zrovna nestaví, tak si možná řekne něco ve stylu "všude se válí takovejch kýblů..." ale skutečnost může být v té chvíli jiná. Já třeba nevím zrovna o ani jednom kýbly co se kde válí. A to jich potřebuju několik.

Proto bych rád pokračoval v tomto topiku a vyzval vás dále k napsání tipů kde splašit co nejlepší a hlavně nejlevnější nádobu na bubbler. Nádoba by měla mít ideálně víko samozřejmě. Neprůhledné nádoby jsou samozřejmě také ideální.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma