Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Odber mocu - zvyseni obsah bielkovin - Klikni zde pro originální téma
pipoboy
Zdravim vas.... Bol som na odbere mocu a doktorka mi povedala ze mam zvyseny obsah bielkovin... Hned ma napadlo co to moze sposobovat a tak sa aj tu chcem informovat ci sa to uz neikomu stalo ci za tym moze byt hulenie alebo su to problemi s oblickami... na jednej stranke som objavil vypoved neznameho cloveka ktoru si dovim citovat nizsie

citace:
nezistia ti nič treba špecialne testy na THC stoja asi tak ako na aids (smajlík) možno ti zistia zvýšeny počet bielkovín povieš že rád piješ mlečko a ješ mliečne potraviny (smajlík) ako hovorím som bral pred odberom iba tie bielkoviny boli viššie inak šecko v norme (smajlík) a to boli na operaciu testy a pohodka....easy....easy.... XD peace Y XDXD


po pravde bol by som radsej keby to sposobuje hulenie ako keby oblicky..
Bílkovina v moči

Přítomnost bílkoviny v moči (proteinurie) je zjistitelná již orientačním vyšetřením moči papírkem např. v ordinaci praktického lékaře. Ne vždy se jedná o patologický příznak. Při pátrání po příčině je mnohdy důležité zjistit nejen to, v jak velkém množství se bílkovina objevuje, ale také o jakou bílkovinu se jedná.

Krev obsahuje poměrně velké množství bílkovin, které v těle plní různé funkce. Ledviny ve svých mnoha tělískách (glomerulech) filtrují krev na primární moč tak, že velké molekuly (jako právě bílkoviny) do moče téměř nepřestupují.

Zjednodušeně lze říci, že přestup bílkovin do moče může mít příčinu ve třech oddělených systémech:

Zaprvé je to zvýšené množství bílkovin v krvi (zvýšená nabídka bílkovin „před ledvinami“) např. při horečce, po fyzické zátěži či zvýšeném přívodu bílkovin stravou.

Zadruhé může jít o poruchu filtrační bariéry v glomerulech, která nedokáže přestupu bílkovin zabránit (při cukrovce, vysokém krevním tlaku a zánětech ledvin), nebo o poruchu ledvinných kanálků, které za normálních okolností náhodně přefiltrované bílkoviny z moče zpětně vstřebávají.

Zatřetí lze myslet na přímý prostup krevní plazmy s bílkovinami přímo do močových cest z důvodu jejich zánětu, krvácivé poruchy nebo nádoru.

Lékař dle charakteru proteinurie a dalších příznaků určí, zda jsou nutná další upřesňující vyšetření.
Celller
Nebo muzes byt jen nachlazeny, parkrat sem mel nastydly mocak a ledviny a taky sem mel v moci bilkoviny. S hulenim to nema lautr nic spolecnyho.
pipoboy
dakujem vam..snad to vysvetluje ta svalovica co som mal na nohach ked je to aj pri zvysenej fyzickej cinnosti....no nic za dva tyzdne mam ist znovu na moc tak sa uvidi....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma