Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
selekce Angel Heart + trocha punku << :D - Klikni zde pro originální téma
Hefaistos
Jelikož nám zase pomalu začíná doba zápočtů a zkoušek a mě se do toho jako vždy nějak nechce tak zakládám tenhle dred, kde budu zabíjet svůj čas na učení a ukážu selekci Angel Heart (Mango Haze x Afg. Skunk) + můj vlastní počin.


Angel Heart: z 21 semen co jsem dostal v balíčku vyklíčilo 20, 3 kytky mi zdechly protože jsem jsem zanedbal sterilitu substrátu a smutnice si dali do nosu. Momentálně mám 17 rostlin které čeká první nařízkování v průběhu dvou týdnů.

Můj výtvor je buď g13sk f2 nebo možná g13skxshit. Tahle potvora se dostala na svět omylem když jsem si nechal ve skříni monstrózního samce g13sk a s jistotou tvrdil že to mám pod palcem a koule nestihnout puknout ani náhodou. 8 000 semen je víc než jasnej výsledek :D . selekci sem dělal asi ze 150-ti rostlin které jsem v průběhu vegetace třídil až zbylo asi 40 rostlin na květ(cca 25 samic). Z toho jsem si nechal 3 od oka nejlepší (nejsmradlavější feno a pro mě jasnej vítěz byl samozřejmě naprosto nenápadnej a letěl do koše). Angel Heartům teda budou konkurovat tito 3 vyvolení

Den K plánuju asi na první až druhý týden ledna podle toho jak se mi chytnou klony.
Fotky dohodím za pár dní tak chvilec strpení ;)
GhostFace
Zdar, určitě hodně zajímavá volba genetiky, jen by bylo dobrý uvést seedbanku (ikdyž hodně lidí asi tuší), kterou je Mr. Nice Seeds. Opět se ukázala obrovská výhoda balíčku ve kterým je 20 semen. ;)
btw. selekce ze 150ti rostlin? to musíš mít teda hodně velkou místnost.

Přeju hodně štěstí.
Hefaistos
Čau GhostFace, no tak abych to uvedl na pravou míru tak to bylo sice ze 150-ti kousků ale jenom těch cca 40 nejhezčích rostlin se dožilo přesazení z 0,2l kelímků. Velkou pěstírnu natož místnost si nemůžu dovolit ;)
Hefaistos
1. chaos
2. prcci Angel Heart
Hefaistos
...
Hefaistos
Fotky jsou z 6.12. kytky jsou v květináčcích 10x10x11 zasazené v kokosu, trošku víc žluté než bych si představoval, včera sem je pohnojil o trošku větší koncentrací hnojiv něž obyčejně a a už se to zelená


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma