Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
150w - Northern Light - Klikni zde pro originální téma
Dobby
Tak je tady druhé kolo pod 150w vše zůstalo stejné jako minulý grow. Jen uvažuju o přidání skla, nebo plexi ještě uvidim. Ptž mám jen jeden odtah a moc nestíhá. Tak bych to asi tak vyřešil.
Jinak změna v genetice: 6x Northern Light
Jedou už sedm dní a dneska je poprvé zahnojim. Chci je pořádně zaštipovat a u dělat z nich zase pěkný keře ne moc velky aby to pěkně prosvítilo a doufám, že s toho vytáhnu ještě víc než 100g. To bude takovej cíl tohodle growu =).
Rady, připomínky atd budu rád zvlášt kvůli tomu sklu zatim scháním informace tak uvidim jak to dopadne.
Dobby
Ahoj tak po delší době aktualizace omlouvám se že až tak dlouho, ale znáte to.. Jsem hrozně línej. Včera jsem přepnul na květ po 21 dnech na růstu. Nakonec jsem od skla odstoupil asi by to fakt bylo zbytečný. Jinak holky jsou pěkně zelený a vitální. Tak se na ten NL zvědav. Jinak tady je fotka asi z druhýho dne jenom ukázka a pak už budu přidávat fotky normálně ale růst mě přijde zbytečnej.Takže fotka 2. den růstu.
M4Jk
vitalni?bych se asi hadal :D
Dobby
No tak se hádej ale je to zbytečný stačí si přečist příspěvek až do konce. Kytky jsou už ted dávno v ůplně jinym stavu. čekal jsem že zas někdo takový napíše a napsal sem to dvakrát tak ještě jednou pro m4jk Ta FOTKA JE VE DRUHÉM DNI RůSTU. Dneska už májí 2. den květu po 21 dnech růstu. Tak pls ne OT. Dík
M4Jk
Aj..tak sry pridej nake fota jak vypadaj ted taky sem jel 150watt
Dobby
Jo jo přidám co nejdřív ale jsem strašně línej... Ale zejtra je sem snad hodim.. Mě to nebaví fotit když tam nejsou ještě šištičky...=)
Dobby
Tady jsou fotky ze včera 2. den květu
Dobby
Tady jsou fotky ze včera 2. den květu před prostříháním..
Dobby
2.
Dobby
3.
Dobby
A tady ještě můj hlídač...=))
Dobby
čus tak u mě už začínaj holky ukazovat chloupky a krásně už vyplnily prostor. U jedný kytky je asi problém s hínou a Ph a občas je žlutej líst ale tak dá se to ještě to nějak vychytám. Fotky dodám tak za tejden.. Jinak jsem spokojenej.
mikael
jsem zvědav na další fotky, jinak ať se ti to povede!
Dobby
JJ díky vypadá to líp než minule ale to jsem byl spokojenej čekni předchozí grow. hele jak se tam daj ty záložky aby byly vidět u příspěvku víš co myslim:? fotky přidám ještě ted už tam jsou paličky. Jsou krásně rozvětvený a mám využitej prostor víc než minule tak se snad přehoupnu přes tu stovku.
Dobby
1. 13. den květu
Dobby
2.
Dobby
3.
Dobby
4.
Dobby
Tak jsem tu zpět kytiz valej fajnově už maj pěkný paličky a začínaj se pěkně nafukovat.. Fotky jsou z 19. květu...
Dobby
2.
Dobby
3.
mikael
Parádně se ti to paličatí, moc pěkné! Fandím ti.
Dobby
další foto 23. den květu
Dobby
2.
Dobby
Celkově ted už do konce zbývá asi 20 dní a bude kosa tak sem zvědav aktualní foto dodám zítra už se krásně nafukujou tak jsem na ně zvědav. Příští kolo vypadá na Chronik od Serrious seeds
Dobby
Tak asi za 7 dní bude kosa už flushuju a uvidíme kolik toho bude. Můžete tipovat ale myslím že nebude víc než minulel, ale uvidíme. Kdo chce můžete tipovat až do suchého stavu pak vyhlásím. Tady malá ukazka
Dobby
2. tady mě začli žloutnou listy ještě před ostříháním...
Dobby
3.
Dobby
Tak dneska mě čeká poslední den. Fotky dodám. Tipovačka nic.? No jinak další kolo bude Super Skunk od sensi seed.
darxtar
tipujem 80g ale prajem viac ;) inak toto asi nebude genetika na extra vynos, zato s tym chronicom to bude v dalsom kole iste lepsie. Urcite nezabudni na smoke report. Dobru chut.
miguelx
..můj tip: 85 gé a Super Skunk dobrá volba...:-)
Dobby
Každopádně výnos nebude tak velkej ale kvalita bud good.. jj měl jsem jet chronika ale v tomhle termínu nejsou tak můžu jet bud super skunk a nebo mazara ale ted chci spíš výnos právě proto jsem chtěl chronika
Dobby
A ještě dotaz co myslíte je rozdíl když si koupím hlínu nebo kokos od plagronu a nebo když si koupím normální substrát pro pokojové rostliny je v tom rozdíl:?? V ceně každopádně dost
mikael
můj tip 74,5g ,ale přeji samozřejmě víc.
Každopádně hlína a kokos od plagronu jsou lepší než obyč substrát pro pokojovky. Hlína od plagronu je předhnojená a to v takovém poměru ,aby to mladým kytkám hned sedlo některé obyč substráty co jsou předhnojeny tak nemusí jim sednout a nejsou tak sterilní. No a kokos ten si musíš nahnojit sám a musíš být u toho opatrný a dělat vše podle návodů. Nech si poradit v nějakém Grow shopu tam ti kvalifikovaní poradí víc. Jinak moc pěkné paličky budu sledovat tvůj další grow, ať ti pak chutnají. Pěstu zdar!
Dobby
Jj díky to jo já už jsme kokos jel a nevim neviděl jsem v tom rozdíl ale asi ta hlína od plagronu bud good nechám si poradit a uvidim.
Pestovatel
Zdravim ta dobby kyti vyzeraju fakt fajn na 150w :) To je dobry napad ist chronic , je to velmy vynosna a velmy kvalitna odroda , lenze nevyhodou je to ze je strastne nachylna na plesen... Inac moj odhad je 83,5g kvalitnych palic :) Ale prajem rozhodne viac
Dobby
Tak tady už jsem to nevydržel a udělal dva záštipky spodků, ale nechám je uschnout normálně. Jinak ostatní mají už tmu a ještě dva dny a pak půjdou taky vyset. Vypadaj dobře fotky z kosy dodám..
Dobby
a ještě jednou zaštipky...
Dobby
Takže já už mám skoseno a kytizz se houpaj takže shruba tyden do konce tipovačky. A vypadá to hodně dobře jak vynos tak kvalita. A navíc jsem vůbec nezahálel a už mám ve skříni nový řezy a to 3x Super Skunk a 4x Shiva Skunk od Sensi Seeds! Takže zakládám new téma a dost jsem toho vylepšil.. Fotky dodám..
Hulda22
posly fotku řezu
Dobby
Fotky z kosy aspon něco zbytek dodám zítra...
Dobby
a zbytek..
Dobby
Tak holčiny pomalu ale jistě schnout a dokonce tipovačky zbývá asi 5 dní shruba..=) Jinak SS a SH už mají další tread tak můžete mrknout...
Dobby
Tak tipovacka se blizi ke konci a tri k cekaji na nejlepsi tip. Jeste tak 3 dny
Dobby
A je tu konec tipovačky už je vše suché a výsledek mě příjemně překvapil i se spodkama krásných 101g což jsem nečekal. Palice jsou tvrdý jak šutr a osypaný jak blázen. NL je fakt skvělá genetika a účinky jsou libozní..
SMOKEREPORT: Chuť trochu připomíná haš a med a je krásně jemná. Není tak výrazná jako třeba u předchozí kola double gumu, ale každá má svoje. Stav dorazí po pár minutá a na mě působí jako opravdové HIGH kdy máte dobrou náladu a všechno vás baví, ale zároven vás může dostat do křesla..=) Stav je fakt osobitý a všem doporučuji Polární záři vyzkoušet.
Dobby
Výsledky tipovačky:

1. Miguelx
2. Pestovatel
3. Daxtar
A k+ letí!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma