Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
400w - Klikni zde pro originální téma
Idea
Zdar

mam jeden dotaz ohledne lampy ... Driv jsem pestoval pod dvema 50w sodikama ve skrini 100(vejska)x50x50cm no a chtel sem prijit na vetsi wattaz tak sem shanel 250w ale nakonec sem zjednal pouze 400 W no a ted prave nastal problem , potreboval bych poradit jestli to ma vubec cenu davat do takovej skrine ,a tak se ptam za predpokladu ze bych to uvetral /odvetral/ jestli mam pouzit nakou metodu (scrog) anebo nechat kytky volne rust jo a jeste jeden dotaz ,normalne tam ty kytky rostli 4 (vic se jich tam ani nevejde) a kdybych tam dal to 400w tak kolik tam dat kytek ?

tak cekam rady :)
viridis
Cau, 400 do takhle maly skrine je moc - budes mit problem s chlazenim, a to tezky a nevyuzijes tu energii, kterou budes muset zaplatit :(. Vidim to taky na tech 250, a i to je mirne predimenzovane - ledaze bys to pojal jako obri mikroscrog (viz Carlosuv thread '70W micro scrog') s valcovym pletivem 'uplne natesno' - to by mohlo byt moc zajimave - ale i tam bych spis dal 2x70W nad sebe.
Idea
ok,premyslel jsem taky o metode BOG (box of green) nikdo na groweru to tu jeste nezkousel a na overgrow sem toho taky moc nenasel ,resp. vubec nic ,jen tady na grower.cz/scrog je uplne dole takovy pojednani ,ale je to jen jeden kratkey odstavecek..no dost o tom uvazuju pletivo mam taky a rizky uz jsou ready. takze fakt nevim ... kazdopadne dik za rady... asi ted budu resit ,kdo vymeni 400w za 250...

jinak viridisi... kdybych nahodou sel do toho scrogu jako jel Carlos .. jak bys resil odtah tepla od vybojky kdyby si ji mel jen tak povesenou volne do toho valce ?
viridis
Protoze mam mj. i volne visici 250W sodik, sice v 'klobouku', ale prece jen neuzavrenem, taky jsem dumal, jak udelat odtah. Nakonec jsem se na cely odtah (od vybojky) vybodl, posilil vetraky, fucici ven a do skrine udelal privod hodne studenyho vzduchu ze sklepa (tlustym husim krkem). Sice to byla drbacka (hooooodne vysoky patro - [ilustrovano]), ale nestezuji si. Koneckoncu, 70W zase tolik nehreje, zvlaste, kdyz das tlemivku mimo. 250ka je horsi, ale jeste to jde. Kdyby me to hodne trapilo, asi bych objimku upevnil na konec zhruba 2" otevrene hajzltrubky (mozna na spodni konec udelel maly kloboucek/ trychtyrek) a z trubky odsaval teply vzduch, pricemz bych se spolehl na to, ze nejvic toho teplyho stoupa nahoru, rovnou do toho trychtyrku. Ale netrapi me to. ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma