Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Teta Bushka - Klikni zde pro originální téma
citace:
Původní příspěvek od Host
Aby paní Bryndová nepadla v zapomnění přidávám zde odkaz na její WEB

ttp://www.bushka.cz

http://www.bushka.cz/ganjaweb/

Kdo netuší o koho se jedná, člověk který zde poprvé zveřejnil výrobu konopné masti (za podpory xmalcolma a jeho threadu: Výroba konopná mast v obrazech )

Fokus ČT24

Magazín kosmoplis - Štáb o natáčení filmu....

Z mastičky konopí hrozí ženě trest

Zastánkyně marihuany dostala za inhalování podmínku

Fénixův pláč nad lidskou nevědomostí a hamižností



MĚ OSOBNĚ TATO PANÍ PORADILA V PRAXI V NĚJAKÝCH OTÁZKÁCH TÝKAJÍCÍCH SE MASTI. co si zažila kvůli tomu všemu celkově je dost hnusný...

ps: nevíte jestli dělá taky do přípravku proti rakovině ?
jestedman
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
[B] co si zažila kvůli tomu všemu celkově je dost hnusný...

/B]


nic proti tetce, ale když porušuju zákon, tak s tim nelezu do televize
Lowrider
samozrejme jestedmane,ale nekdy je treba verejne vystoupit proti nesmyslnym zakonum. :-)
carlos
Vládní cena za léčbu konopím věnována paní Libuši Bryndové

Odborná společnost Konopí je lék převezme v pátek 4. prosince 2009 v Lichtenštejnském paláci v Praze cenu Vládního výboru pro zdravotně postižené.

Tuto cenu z rozhodnutí představenstva Konopí je lék, o.s. věnujeme paní Libuši Bryndové, která bude za pomoc nemocným a zdravotně postiženým prostřednictvím léčivého konopí 18.prosince 2009 již potřetí stát před soudem v Táboře a je dlouhodobě kriminalizována, ač pomáhá druhým lidem.

Za Konopí je lék, Mgr. Dušan Dvořák, předseda www.konopijelek.cz



Přijďte nás podpořit na poslední akce letošního Týdne pro duševní zdraví s názvem Fénixovy slzy pro Ateliér ALF na Den lidských práv 10.prosince 2009 – blíže na www.tdz-online.eu
Hanizek
Nechtěl bych být v její kůži - vůbec jí to nezávidím. Jak už tu ale padlo, když s tím šla do televize tak to prostě nemohlo jen tak vyšumět. Měla s tím počítat...
Na druhou stranu obdivuju odvahu skočit do toho a "odbrzdit vlak" (jestli chápete, co tím myslím). Ukázat, že nedělá nic strašného a že se za to nestydí, i když se pak spustí velká mašinérie s nejistým koncem, kterou už nezastaví.

Přiznejte si pánové - kdo z vás by na to měl koule?
Odsouzená „Konopná paní“ má diplom od vlády

Soud v Táboře odročil případ pěstitelky konopí Libuše Bryndové

Ani v žaláři by postoj nezměnila
Pozdrav
Doporucuji si precist nazory ceskeho soudniho znalce a profesora farmakologie prof dr Miloslava Krsiaka, prednosty ustavu farmakologie 3. lekarske fakulty Univerzity Karlovy v Praze, ktery je presvedceny, ze canabis nema zadne lecebne ucinky.
http://www.bushka.cz/Krsiak_posudek_BB.pdf
snark
takže
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/so...jako-lek/434448
obecně určitě dobrá zpráva - jinak kdo si pamatuje z hlubin dějin groweru mojí dávnou předpověď komentující tetiny zoufalé výkřiky vzbuzující dojem že má příští týden nastoupit ve valdicích deset let - tak mi může gratulovat že jsem se zase nespletl - Bušce se nakonec vůbec nic nestalo - jenom byla asi stokrát v novinách - psaly se o ní po webu chvalozpěvy jaká je mučednice a trpitelka - no to teď ten fundraising jinak pomaže
jinak pro běžnýho pěstitele ten rozsudek nic moc neznamená - pro běžnýho pěstitele se po sdělení obvinění nebudou v médiích halasně bít různí aktivisté a intelektuálové a nebude mít za zadkem provařenou advokátku s týmem znalců - u běžnýho pěstitele bude hláška o mastičce pro sudího většinou zase jenom účelovým tvrzením
s.
mettatron
otazkou je, kolik to cely, stalo (soud, policie, verejnost, media, atd atd) .. rek bych, ze stat je povinej aby to kolik co stoji a jaka je v konkretnim pripade konkretni spolecenska nebezpecnost kalkuloval a umerne tomu, aby vyvijel nebo nevyvijel usily. protoze pokud to dela jinak, tak to tak cini bud bezmyslenkovite/hloupe a nebo na zaklade lobingu uzkych skupinek a utraci penize z kapes vsech, coz je kradez. v tomhle pripade, na zaklade lobingu/zajmu krestanskyho/vatikan. ktery jediny stoji za kriminalizaci konopi (a za dalsima vecma, ktery se jakoze, nesmi).

s tetkou buskou, fajn za to jak to dopadlo a at shnijou, ty kuli kterym se to cely muselo takle srat a posravat na desaty ctvrty pokracovani, no, vsak oni hnijou :)
snark
tak za a)
to co to stalo (organy cinne v tr. riz, atd atd atd) jsou zanedbatelne v porovnani s tisici jinejma horsima pruserama
za b) ted uz je snad jasny ze pokud to od zacatku nebyla cilena akce v ramci sebezviditelneni tak to v tomto smyslu bylo v nejlepsim pripade mimodek vyuzito
za c) ad vyrok at shnihou ty kvuli kterym se to cely muselo srat
to jsou v prvni rade pani bryndova a v druhe jeji vypecena aktivisticka advokatka
good luck
snark
mrakoplas
jj co se tyce pravnich sporu ,tak huleni je jen dobrej medialni tahak koho zajimaj ty nekolika tisicovy podvody , uplatky a kamaradsky vyberovy rizeni na statni zakazky, jednou za cas se neco ukaze v tv ale to je spicka ledovce.....koho zajima ze jeden urednik z desitek na magistrate kterej se stara o udrzbu silnic misto opravy silnice ,zaleje diry nejakou srackou a za usetreny prachy udela dceri svtabu s litajicima bilejma holubama, pokud to neni nejaka celebrita, tak potom ani Blesk nestekne :D
Nerikam ze Bushka je nejakej ucelovej mucednik spolu s guru JXD :D
a nejaky lidi se s ni pekne nesvezli na medialnim zajmu o konopi ,ale dela propagaci ktery ho ukazuje v lepsim svetle.
A media si myslym k tomu stavej docela objektivne, aspon se to lepsi.

Coz se neda rict o nasem pravnim systemu, do kteryho asi beznej clovek moc nevidi. Jak rika metatron prachy,zajmy, prachy ,lobing, prachy
.....nejakej joujda s titulem soudniho znalce dokaze napsat takovejhle skvar na zaklade nejakej lekarskyy uznavanejch postupu ,(uzka skupina lidi urci co je dobry a to ostatni je spatny)ktery neberou ohled na jiny studie a na ,,nedostatecne´´ overene dukazy lidi kterym leciva z huleni prokazatelne pomahaj. (viz.prisp 8 1.ot, 2.......)
....fakt hnus velebnosti :D

...kazdopadne se predvolbamam mame jeste na co tesit, Jirka Paroubku prej bojuje proti popltakum u veterinare :frog:
Pozdrav
Bushka šoupla na svoje stránky znění rozsudku a na YouTube videozáznamy ze soudu: www.bushka.cz/archiv/playlist.html
Výpověď soudního znalce a profesora farmakologie prof dr Miloslava Krsiaka, přednosty ústavu farmakologie 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze je stejně ubohá jako jeho "znalecký posudek". Žádná vlastní zkušenost, pouze neúplný internetový kompilát, který pro něj asi zpracoval nějaký studentík.
Celkově jde ale o poučné čtení a koukání pro ty, kteří mají o věc hlubší zájem. Bushka rozhodně není posledním člověkem, který bude stát před soudem kvůli samoléčení, znalost její kauzy může pomoci jiným v obhajobě a možná i v částečné úspoře nákladů na advokáta.
mettatron
snark .. hele, myslel jsem to trochu jinak, ty kvuli kterym to cely je .. jsou u me ty ktery cely pronasledovani "drog" vymysleli a jsou stale, na pozadi, jsou jediny, ktery v tom vidi jakysi vyssi smysl. myslim tim verici, krestansky fanatiky. ktery veri necemu o cem nic nevi ale to jim nebrani v tom, aby se podle tehle sve viry, snazily menit svet. asi o tom mas nejaky informace, vzniklo to v USA cca pred sto lety. tohle neni nic, nez dusledek. v reseni, je treba jit ke zdroji, tim je krestanske podhoubi zapadni spolecnosti a elementarni mentalni pristup/postoje k podobnym vecem.

organy v trestnym rizeni vs cena .. ano, jsou horsi kauzy, ktere je treba resit. tady tohle, ale nebylo treba resit a nic se nevyresilo. nebylo nic k reseni. neni co srovnavat. byli a jsou to utracene penize obetovane na oltar fantazie krestanskych fanatiku, kteri veri v neco o cem nic nevedi a cemu nerozumi. presto, nebo prave proto, maji tendenci se srat do zivota ostatnich .. protoze veri ze neco bla blaa a hovno vi .. ale to by bylo jiny tema :)

a tim, ze stat vydava penize za takovehle nesmyslne snahy, v zajmu tlaku hrstky fanatickych krestanskych zoufalcu .. okrada vsechny ostatni. staci se pobavit s par krestanama, o jejich predstavach o svetu .. nic proti tem samotnym lidem .. ale da to ideu o tom, co vsechno skutecne, realne, krestastvi v cloveku zanechava .. vstavaji z toho vlasy hruzou. ostatne, podobne, jako i u jinych nabozenskych organizovanych ideologii .. no uz radej mlcim :)
Pozdrav
Měl jsem tušení, že prokurátorka Janů nedá pokoj a ejhle:
http://taborsky.denik.cz/zpravy_reg...ci20100402.html
mettatron
V tom odkazu se pise, ze duvody podani odvolani pani prokuratorky jsou dva .. jednak chce pro tetku priznivejsi duvod zprosteni viny a tim druhym dovodem, je rozsireni rozsudku na obecnou uroven, prulomove ve prospech vsech ostatnich podobnych pestiletu/pripadu, aby nemusel podobne nesmyslne obstrukce a ztratu casu absolvovat kazdy v podobne situaci znova. tzn. precedent. ja myslim, ze oboje dvoje, je velmi chvalihodna snaha a skveli napad. to mi prijemne prekvapilo :)
Pozdrav
Jenomže to zdůvodnění prokurátorky Janů pro noviny je právní nesmysl. Mimochodem české právo nezná pojem precedent, nepleťme si Česko s tím, co vidíme v amerických filmech a seriálech. Kromě toho Bushka není nějaká bohatá ženská, kdo ji přispěje na náklady na advokátku? JUDr. Klára Samková Veselá nepatří mezi levné advokáty. viz její web http://www.lawyers.cz/czech/
mettatron
Jasne, je to cely otrava a stoji to penize. Advokati jsou drahy. Presto je to docela jina situace kdyz prokuratorka chce tak "nesmyslnou" vec .. jako aby za to nebyl podobne potahovany nekdo jiny a nebo aby soud zduvodnil svoje rozhodnuti primej a obecnej. S precedentem, nevim, ale i diky medializaci, muze mit soudni rozhodunuti obecnejsi platnost .. a soudy nasledne prihlizeji, pokud vim.
snark
koukam že je to tu samej odborník na trestní proces
judikáty jsou pochopitelně jedním z pramenů trestního práva i v čr především co se týká výkladu jednotlivých ustanovení
Pozdrav
Tak o tom, že by prokurátorka Janů chtěla pro tetku příznivější důvod zproštění viny není v jejím odvolání ani slovo.
Viz: http://bryndova.blog.denik.cz/clano...142833&bk=53531


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma