Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
220W Nlite/ 150W+70W sodík - Klikni zde pro originální téma
Grow??!!
Máme tu microgrow na zimní období:)

Setup. Na růst osvědčená Nlite RED 220W na květ potom Výbojka Philips son-t 150W + Gib 70W obě sodík.

Stínidlo klasika 40X60

Přítah 2X12V 53m3/h každej, odtah 1X12V.

stěna bíločerná folie.

Genetika-3XG13xskunk1 od mr.nice a 1Xorange bud.-řezy z vlastních matek.

Medium:Royalty mix od plagron

Hnojky: Bcuzz voeding a+b , supra vit od HESI,Na růst pythamin.Enzymy od AH,PK13-14 od HESI.

Fotky příští týden.Momentálně 7den růst 18/6 kořeny už prorostly a začínají růst před očima:)
Čófer
A nie je na rast vhodnejšia lampa s chladnejším farebným podtónom?
ZivyKvet
Pocuj nechces dat tu nliteku radsej na kvet ako na rast? Podla mna viac vypestujes pod 220 cfl ako pod 150+70 hps
Grow??!!
Čofér: Původně tam byla Nlite blue,taky jsem si myslel že to pojede líp,kytky sice byly hezký,ale děsně slabý stonky a jeli dost do víšky.Pod tou RED jedu už po 3 a vždy to jsou takový hutný keře a maj brutálně tvrdý a pevný větve,jen to roste podtim trochu déle. (Viz.moje zkušenost)

ZivyKvet:To CFL má sice peckový spektrum,ale svítivost nic moc:( nehledě na to že tak v 1/4 skříně je světlo silný a v 1/4 zase skoro vůbec,dlouhej předřadník +patka - cca 20cm nic.pak světlo.Je dobrá třeba na vertikal,taky jsem ho jel,ale nedal jsem víc jak 83g matroše.
Ty dva sodíky prosvítěj rozhodně víc jak to cfl a můžu pokrýt celou skříň,a tak vyplnit nevyužitej prostor.nemluvě o výšce rostlin.Spodní 2/3 se oholí na kost a pak to jsou jen vlastně trubky co vedou živyny k palicim,které si můžeš pěkně přivázat,poohýbat atak.
Grow??!!
1
Grow??!!
2
Grow??!!
3
uz jen pod 150W HPS by mel vypestovat vic, nez pod 220W usporkou:)
Grow??!!
Tak se po delší pauze vracim s fotkama a updatem....konečně dorazily 70w sodíkovky,tak jsem tam jednu hned fouknul takže je to momentálně 150+70w sodíku,kytky jsou už 12.den v jinym stavu a začaly se nám osypávat paličkama,někteří adepti vyletěli mnohem víc než jsem čekal,ale uvidíme....dnes,někteří obři nalámány a zohýbány,tak vypadaj povadle.Zbytek viz foto.
Grow??!!
2,,
Grow??!!
3,,,
Grow??!!
4,,,
Grow??!!
5,,,
Grow??!!
6,,,
Grow??!!
7,,,
Grow??!!
Největší fešák:)
Grow??!!
2
Grow??!!
3
Grow??!!
Tak máme tu průser číslo jedna. Listy od spodu začali neuvěřitelně rychle žloutnout a a odůmírat,jako přirozenej opad mi to nepřijde.Spíš nedostatek N nebo moc Síry nevim,skusim nafotit. Hnojim pořád plnou dávku,jen dvakrát jsem dal pouze vodu a enzymy,dnes přidáno více růstového hnojiva,tak uvidíme.Případné rady uvítám
Grow??!!
No koukám že žádný přípomínky:( No zkusil jsem udělat proplach vodou PH 6,7,tak uvidíme co to udělá.Mam pocit že jsem jim dal moc hnojiva....
Grow??!!
Ještě by mě zajímal váš názor na sušení pod 12/12 světlem.Dost to používaj vietnamský pěstírny a vcelku se jim to daří, oholej kytky a nechaj je ledabile pod světlem co jede pořád 12/12 a každej den to různě převracej,kytky jako by dál dozrávali a přitom vysychaj. Už ste to někdo zkoušel,nebo se stim setkal i jinde než u větví? Díky
Grow??!!
Může někdo poradit, kytky stále žloutnou,pořád to vypadá na nedostatek dusíku,ale toho měli až až,tak co to?
mikael
Zdar vyskoušej propláchnutí celého substrátu, prolej to několikrát pod tekoucí vodou,možná jsou zasolené kořeny a týden nehnoj vůbec jen voda. Snad ti to pomůže byla by škoda přijít o tak pěkné bonsaiky! Ať se ti daří budu sledovat!
Grow??!!
Tak tu máme 23. den 12/12 a kytky se začali znovu vspamatovávat a daří se jim po prochlachu a změně hnojiva opoznání lépe. viz foto. Keřík se mi líbí nejvíc:)
Grow??!!
předchozí foto je nové nft 20l na další kolo plus síto home made
Grow??!!
3
Grow??!!
4
Grow??!!
5
Grow??!!
6
Grow??!!
7
Grow??!!
8
Grow??!!
a ještě jedna:)
Grow??!!
Mno tak newim,někteří jedinci stále žloutnou,ale přitom mají vše potřebné.možná nějaká kořenová nemoc,nebo ví bůh.Jako paličky vypadaj zdravě,jsou pěkně světlý chloupky,ale listy odspodu jsou prostě vysávaný až odpadnou.Dneska udělám nějaké fotky.Nějaké nápady?celkem se těšim na tu nft vanu
Grow??!!
Tak jsem udělal další kolo proplachů- voda+enzymy zhruba 5l každej květináč a teď jim dám pár dní klid,tak uvidíme,co to snima spraví:)Paličky jsou víc a víc ocukrovaný a krásně vonej,jen ty listy napytel:(myslim si ale že je to přesolenej substrát což způsobylo uzamčení příjmu živin,co si o tom myslíte?Skusim už hodit nějaké foto:)
Grow??!!
Tak již slíbené fotky nejdřív bonsai kterého se žloutnutí dotklo nejvíce,ale ty paldy mmmm:)
Grow??!!
Tak již slíbené fotky 32/12/12 nejdřív bonsai kterého se žloutnutí dotklo nejvíce,ale ty paldy mmmm:)
Grow??!!
bonsai
Grow??!!
32.den 12/12. Nejdřív fotky bonsaje kterej to odnesl nejvíc(žloutnutí listů) ale zase má nejlepší tvrdost palic-
Grow??!!
32.den 12/12 - Nejdřív foto bonsaje,kterej to odnesl nejvíce(žloutnutí) ale má zase nej paldy:)
Grow??!!
detail paldy:)
Grow??!!
a dotřetice,kytka nemá ani 15cm :)je to jak jedna velká palice:)
Grow??!!
Zbytek osazenstva má 40cm jen jedna mrcha z odlišnýho květináče vyjela do 55cm a 2řezy maj tak kolem 25cm viz fota
Grow??!!
2
Grow??!!
3
Grow??!!
4
Grow??!!
dva řezy-
Grow??!!
a na závěr už odskoušená a připravená NFT vana na dalši round:) Máte někdo zkušenosti s použitím peroxidu vodíku do nft?
Machoman
citace:
Původní příspěvek od Grow??!!
a na závěr už odskoušená a připravená NFT vana na dalši round:) Máte někdo zkušenosti s použitím peroxidu vodíku do nft?


Bejt tebou napřed nechám prokořenit ty velky RW kostky a pak až to dám do te NFT vany;)
Grow??!!
Zdar,tohle je jen na odkoušení-malý kostky už dostaly 5x g13 1x WR, viz foto:) 3den od naklíčení.
Grow??!!
Jinak moje reakce na změnu substrátu z předchozích vlastních mixů kokosu a zeminy na royal mix - Předražená směs hlíny co stojí velice za ho**o:( Porovnával jsem hnojení a postup z předchozího kola a tam byly problémy minimální.Teď? vidíte samy:(no snad to alespoŇ ještě ty 3 týdny udržim při životě:(
Grow??!!
dnes je 38. den g13 má sklizeň 45-55,takže dám ještě jednu sadu hnojek s PK 13-14 a další týden dieata a kosa,i když myslim si že za týden vody mi na kytkách nezbude ani list:)Když už teď sou žlutější a po proplachu to ještě víc zesvětlalo....aspoň to bude dobře chutnat:) Večer hodím společné foto pro představu.
Grow??!!
Tak foto celku a pár detajlovek k porovnání,holky začali kynout:) Mazlík-aneb nejmenší bonsaj se formuje do jedné velké koule palic,paldy průměr už kolem 5-6cm a to má ještě 14dnů předsebou,jsem na to zvědavej. Popis jednotlivých rostlin matky ze semen a jejich dcerunky:)
Grow??!!
tohle je mazlík:)
Grow??!!
paličky opravdu rychle tvrdnou po přídání pk 13-14 od hesi
Grow??!!
makro paličky tý nejvyšší maminy g13
Grow??!!
Makro paličky mazlíka klon předchozí maminy
Grow??!!
mazlík ale mázlej:(
Grow??!!
Orange Bud X White Whidow - Je ale troche pozadu,no má taky dobu sklizně o 14delší než max u g 13 ale ta pryskyřice :) Je vidět že geny ww se projevily:)
Grow??!!
ve většim
Grow??!!
Klon G13
Grow??!!
Tak máme 41 12/12zasebou,holky dostaly jen 1,5ml PK 13-14 a v dalšim už jen vodu.Blíží se doba sklizně a holky docela začaly narůstat.
Grow??!!
Tak jelikož mazlík vykazuje už dávku zralosti,byl ostříhán,zalit minimem destilky a šoupnut do tmy na 2 dny, je to ale neskutečný jak nabobtnal oproti ostatnim,no uznejte samy.......
Grow??!!
mmm:)
Grow??!!
next
Grow??!!
...
Grow??!!
:)
Grow??!!
OrangeBudxWW -
Grow??!!
2
Grow??!!
dole matka za ní syn :)
Grow??!!
Nějaké fota G13tek:)
Grow??!!
...
Grow??!!
vzadu vlevo je cdčko jako rozpěra,můžete porovnat...
Grow??!!
,,,
Grow??!!
Tady je důkaz toho že se nemá rosit kytka když svítí světlo,kapky jako lupy opravdu fungujou,:(
Grow??!!
,,
Grow??!!
celek
Grow??!!
čístíme čistíme:)
ZivyKvet
zdar:) tak pozor aby si tymi palicami niekomu nerozbil hlavu....:) ten bonsai nema chybu..... tak nech sa dari aj do buduceho kola a riadne ich preplachni cau:)
Grow??!!
Logo na filtry 1
Grow??!!
logo 2
Grow??!!
Tak dosušeno,zváženo a musim uznat že jsem nadmíru nespokojen!Ohledně kvality sice kloubouk dolu,

chuť ORange buduxWW je víc než výtečná,hodně voňavá,citrusová,ale vcelku hutná,při vědším odběru z brka,nástupuje silný kašlák.Je dobré do společnosti,zakašlat si v kruhu :) pohodovej dost výraznej stávek cca na 2 hodiny-každé další brko znovu napere-zkušení ocení. výsledná váha z 1 kytky je 7,65g luxusu,i mikro palda voní po celim pokoji.

G13xskunk1-Je to muj oblíbenec, chuť a vůně vyjmečná a nejde ji přirovnat k ničemu jinýmu. Chuť je směs hořkosti a petroleje s dost kořeněnym dojezdem,ale žádný škrábání,jemnej silnej kouř co po prvnim kole začíná člověk pociťovat,s přibývajícími koly se stávek prohlubuje do příjemné zkouřenosti-většinou zůstávájí nedohulené brka třeba lehce za půlkou.Celej stav nabíhá až tak po 20-30minutách,když už jde o opravdu stoned stav (tuhost) připomínající přehulenost z hašiše. při větším množství,třeba solobrk má člověk i celkem halucinace,dost krutý záseky a třeba i hudba z beden dělá divný věci:)No je to silnej,ale dobrej model...

RARITA?? opět jsem nalezl 3semínka, jedno bylo na OB a 2 byly po 1 na kytkách g13-matkách - ale vypadaj že budou dobrý:)Už jsem o tom četl článek,prý se jedná o to že kytka si dokáže udržet v genetice gen samce,kterej použije jako pud sebezáchovy když nedojde k opylení,aby prostě přežila:)některé kytky to dělají až několik let po sobě i když sou úplně mimo pyl....
Grow??!!
Celková váha byla necelých 43gramů,nic moc výnos,ale kvalita je super. Bylo to hlavně dobře vyčištěný,listy byli uplně do žluta a všechny velký suchý hnědý a odpadly....tak uvidíme jak mi to teď pojede v NFT viz thread v Mikropěstování.....a na royalmix se vyserte,je to humus předraženej. Zlatý kokosový brigety a pokoj substrát v poměru 2/1...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma