Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
1in-200W CFL, 400W MH, 400W HPS... 5*Ice, 5*Belladona, 8*Mandala#1, 7*Lowryder#2 - Klikni zde pro originální téma
tatrankar
No, tak ja uz to zase tak katastrofalni nemam...Myslim, ze by to mohlo dokvest...uz jen 3 tydny...Ale jak jsem se dival na tve fotky, tak to mas od dost ridší....:( Ale tak snad nam to obema nejak dopadne...a za 0,3g/W bych byl ted mega rad :) to je zivot :)
vimnevim
43 den 12/12

Zřejmě odhalen viník v podobě vysokého PH... Prolil jsem kytky smíchanou vodou z RO a kohoutku a upravil Ph na rovných 6 a přesto mi vytékalo 6.7-7.1 Nebyla to teda jenom voda, ale namíchal jsem i hnojiva Jungle in da box na 1.3 Ec.
Stejně už nevím co s nima jinýho. Ice jsou žlutý nejvíc a taky z nich teklo nevyšší Ph k tem 7. Nejlíp jsou na tom Belladony, kterejm teklo 6.7 a je to na nich i vidět. Jedna Belladona mi přijde pomalu na sklizení je možný, že by mezi Belladonama bylo takhle rychlý pheno ??? Nebylo by to špatný :))
Co se týká toho Ph tak jsem od začátku v odpadu měl i 7.2 Pha to jsem ho kontroloval a zálivku jsem upravoval na 6.1-6.3. Tak nevím jestli je Plagron tak dobrá hlína, třeba kdyby jsem je bejval nepřehnojil tak by to takovej vliv nemělo.
Máte s tímhle někdo zkušenost ?...

foto 1 Belladona, která je po 43 dnech na sklizení je toto normální ????

foto 2 Belladona, která není zaštíplá...

foto 3 Ice jsou všecky takhle podobně popálený.
LEM
už jsem se bál, že projekt stojí:)člověče, možná by stálo změřit působení nějakých patogeních zón...nebo se podívat do sklepa, jestli tam není nějaké pohřebiště...protože jinak si tu tvoji smůlu vysvětlit neumím....ty kytky vypadaj každej týden na úplně jiný neduh...PH 7 nen nic tak strašnýho aby to kytky tak zrychtovalo, myslím v hlíně...ale v tvým případě mi to přijde fakt jako nedostatek hnojiv, nemůžu si pomoct, teď tomu zase chybí fosfor a draslík+to PH...myslím, že bys příště měl jet jiný hnojivo...tohle si asi nehoví s tím Rmixem...Jinak ale krystalky vypadaj nebezpečně, takže pokouření bude dobré...navíc
mi přijdo už skoro proflushované:) Ale možná jim je něco jiného???

K+ za barvy podzimu teď v lednu, držím palec

Sumasumárum, jel bych příště v light mixu s hnojivama biobizz a úplně jinej model!)
vimnevim
no nedostatek hnojiv to bejt nemůže, jelikož v odpadu mají ty nejžlutější kytky od 1.4 do 2.3 Ec. Já myslím, že to Ph je mnohem vyšší, když zaleju 6 a vyteče 7 tak tam musí bejt ještě víc než 7 ne ?...
Celou dobu jsem používal Plagron tohle hnojivo jsem použil, protože už jsem nevěděl co a chtěl jsem ho "vyzkoušet"..
Na příště přemejšlím o kokosu, ale nevím jestli to stihnu všechno připravit na drip...
Genetika bude stejná + na zkoušku Skunk1, Widow skunk a možná nějaký PG13 když porostou rychle. Někdy teďka dám ještě naklíčit 5*Euforie.
vimnevim
citace:
Původní příspěvek od saiklon
heh kdyz je 7 a davas 6 tak by tam melo bejt baj voko vosum, a to je ee. kazdopadne to mas popaleny od hnojek. a to v hline, tudiz bych ti kokos maximlane nedoporucoval. hod detailni fotku kytky ICE. diky

No to si taky myslím že je to to Ph, ale teď si představ že mi hnedka od začátku když jsem do hlíny (Plagron royalty mix) zasadil kytky a zalejval ukazoval Ph metr v odpadu až 7.2 !!! ve fungl nový hlíně do který jsem lil vodu s Ph 6.1-6.3... Což by ale znamenalo že byla ta hlína pěkná SRAČKA a někomu asi ujela ruka s vápnem. Myslím žes kokosem nebo s hlínou, která nebude tak předhnojená by jsem to měl těžší přehnojit, kort když by jsem se držel správnejch hodnot.
Dávám fotky Ice zblízka ať vidíš jaký jsou to chudinky...
A pár fotek z "matkárničky" .-)
Na poslední fotce tech 9 prcků to je bandička PG13. Během 1-2 dní naklíčilo 9z10 semen a všech 9 taky vykouklo ze země...akorát všechny vyrazily raketově nahoru mají hned okolo 10cm :)
saiklon
no to az budes presazovat tak celej ten stonek az do prvniho patra nechas v hline, presneji treba 2/3 stonku. Jinak nechapu co porad vsichni resej ze zloutnutim popalenim apod. ze zacatku sem taky pH u hliny resil, ale postupem casu sem se nato uplne vybodnul a ridil se predevsim tim jak ta kytka vypada, nic nehrotit, kytka to ma stejne geneticky dany za jak dlouho vykvete, jak hodne se rozvetvi apod. takze myslet si ze to nejakym zpusobem napr urychlis hnojkama je nesmysl. lepsi hnojit min nez vic, kdyz ma kytka malo zivin poznas to hned ze je krapet zlutejsi, a furt lepsi trochu pridat nez se pak koukat jaxi jim nasmazil a jak to mas popakeny, s tim uz bohuzel nic nenadelas, a ani to nema cenu, jen to brat jako ponauceni do pristiho roundu...
vimnevim
52 den 12/12....

přihazuju pár fotek, naštěstí pro lidi, kterým puká srdce při pohledu na skoro mrtví kytky mi došly baterky u prvních dvou kytek :))
Takže asi tak .-)

foto 1+2 - Belladona, která je nezaštíplá budu jí sklízet asi každým dnem, chloupky má sice hnědý skoro všechny, ale pryskyřice je z převážný většiny čirá a doufám že se ještě aspoň o pidikousíček nafoukne.

foto 3+4 - Belladona která je zaštíplá. bude to zřejmě květina s největším výnosem nejlíp se poprala s přehnojením a pokračovala v kvetení má 3 docela pěkný šišky.

Bohužel jsem nestihl udělat víc fotek a buďte rádi...
vimnevim
citace:
Původní příspěvek od saiklon
no to az budes presazovat tak celej ten stonek az do prvniho patra nechas v hline, presneji treba 2/3 stonku. Jinak nechapu co porad vsichni resej ze zloutnutim popalenim apod. ze zacatku sem taky pH u hliny resil, ale postupem casu sem se nato uplne vybodnul a ridil se predevsim tim jak ta kytka vypada, nic nehrotit, kytka to ma stejne geneticky dany za jak dlouho vykvete, jak hodne se rozvetvi apod. takze myslet si ze to nejakym zpusobem napr urychlis hnojkama je nesmysl. lepsi hnojit min nez vic, kdyz ma kytka malo zivin poznas to hned ze je krapet zlutejsi, a furt lepsi trochu pridat nez se pak koukat jaxi jim nasmazil a jak to mas popakeny, s tim uz bohuzel nic nenadelas, a ani to nema cenu, jen to brat jako ponauceni do pristiho roundu...

přehnojit jsem to samozřejmě nechtěl a ani jsem si nemyslel, že když tomu naložim že budu mít mega palice...
To spíš ty si myslíš, že každej kdo přehnojí musí zákonitě honit Ec do závratnejch výšin.
Spíš jsem podcenil rychlost vstřebání živin kytkou nebo nevím co a právě proto jsem potom řešil to žloutnutí a Ph což mi připadá naprosto logický...Ty by jsi zřejmě vůbec takovýhle věci neřešil, kdyby se ti to stalo a je to tvá volba.
Samo sebou je to pro mě velká zkušenost, protože z toho moc nebude a ani to nevypadá hezky a a a........ prostě je to na hovno.
Ono
Ahoj vimnevim. Na tých posledných fotkách to nevyzerá nejako vyslovene hrozne. Máš ich v 52. dni kvetu, takže sa dajú v pokoji vyflushovať.;) Vôbec to nie je na hovno.
Saiklon píše dobre.;)
vimnevim
citace:
Původní příspěvek od Ono
Ahoj vimnevim. Na tých posledných fotkách to nevyzerá nejako vyslovene hrozne. Máš ich v 52. dni kvetu, takže sa dajú v pokoji vyflushovať.;) Vôbec to nie je na hovno.
Saiklon píše dobre.;)

ahoj ono jde o to, že na tech fotkách jsou dvě kytky, který jsou v pohodě, ale přes půlku skříně mám Ice a ty jsou od tý doby co jsem je přehnojil furt stejně velký a objemný s tím rozdílem, že nemají jedinej lístek zelenej a žlutý mají i malý listy v paličkách... jsou v 52 dni a měly by podle matkáře kvést 65 dní. Pochybuju, že v takovym stavu v jakym jsou ještě zvětší objem maji fakt pidipaličky :(
Ono
Každopádne, prebytok hnojiva znižuje výnos. A nemusí ísť zrovna o spálenie. Ako dlho ICE stagnujú? Už je zbytočné sústrediť sa na nafúknutie paličiek, treba rastliny vyflushovať, aby si nefajčil hnojivá.
vimnevim
citace:
Původní příspěvek od Ono
Každopádne, prebytok hnojiva znižuje výnos. A nemusí ísť zrovna o spálenie. Ako dlho ICE stagnujú? Už je zbytočné sústrediť sa na nafúknutie paličiek, treba rastliny vyflushovať, aby si nefajčil hnojivá.

okolo 20 dne kvvětu začly žloutnout listy a moc už to nerostlo...
Dam sem fotky, ale asi až příští týden dřív se k tomu nedostanu.
Samozřejmě už budu jen prolívat vodu ze studny, protože teče teďka cca 0.4 Ec jen doupravím Ph. Příště zvolim nějaký míň předhnojenej substrát a budu pomalinku přidávat hnojiva a víc pozorovat kytky...Nebudu asi ani používat 11l květníky a spíš tam dám 20 6.5l.
No ještě uvidím nemám tam vlastně zatím ani co dát, jelikož co mám v matkárničce je ještě mlaďounký...

edit : dneska jsem zalival jen vodou s Ph 6.3 a odpad byl u nejzelenějších 6.7 Ph a u tech žlutejch Ice okolo 7, takže v tej zemi musí bejt snad k 8... Někde jsem narazil na info, že plagron hodně zvedá Ph a když se ještě k tomu přehnojí je zaděláno na průser. Mě se v inkriminovanym období když jsem to přehnojil ještě ke všemu rozbil Ph metr...
vimnevim
takže dneska je to 56 den květu a holky už jsou bohužel vyflušovaný aniž by jsem chtěl...
U Mandaly a Belladony mi to až zase tak nevadí, jelikož by měli bejt do tejdne zralý, což se mi stejně u většiny nezdá. Je možný že jak jsem je přehnojil, tak to bude některejm trvat déle ?
Třeba Ice by měla kvést 65 dní, takže ji zbývá ještě 10 dní a už mají úplně žlutý listí a odpad co vytekl měl okolo 0,2-0,3 Ec.
No asi už je nechám jen na vodě s upravenym Ph ale některý jsem zřejmě důkladně propláchl a teďka živoří bez výživy... Fotky budou až tak ve čtvrtek večer nebo někdy v pátek.
vimnevim
60 den 12/12...

No tak jsem sebral odvahu a ukážu vám jaký košťátka si to hýčkam v tej bedně...
No je to dost slabota a čekal jsem to teda lepší i s tím přehnojením...že se to takhle sekne jsem netušil, kdybych to byl věděl tak by šly na kompost a nahradily by je nějaký jiný holčiny. Jediný 3 Belladony udělaly aspoň něco i když taky žádnej zázrak. Není se čemu divit přehnojit je ve 20 dni květu neni moc dobry.
Pro příště si dám doufám větší pozor.
vimnevim
Ještě mám nějakou tu fotku z "matkárničky"...
Je tam teďka dost těsno, jelikož tam mám připravený kytky na další kolo až ukončí pouť životem nynější osádka...
Je to prostor cca 90cm * 60cm a je tam momentálně 52 kytek (28 řezů a 24 semenáčků) jsou různě velký a různě starý... je tam tato genetika : Belladona, Mandala1, Skunk1, Widow skunk, PG13, Euforie, Pure Power Plant, Lowkiller, Chees a noname out jen tak pokus...

foto1 - zasazený v květníčkách jsou Chees jsou trochu požloutlý, ale takový už jsem je dostal tak se snad spraví...ty zelenější dole jsou moje řízky cca 4 dni starý Mandaly a Belladony...

foto2 - Euforie a Pure Power Plant ale nevím co je co nějak se mi to pomíchalo snad to půjde poznat.

foto3 - PG13 asi nejsilnější kytky co mi zatím vylezli ze semen... Asi bude něco na tech dražších semenech, protože fakt nejhezčí kytky zatím .-) Viva la Thseeds

foto4 - Moje pokusy o "maminky" z Belladon a Mandal škoda že z toho prvního pěstu toho zase až tak moc nezjistim protože dostaly šoky jak sviňa...

foto5 - Lowkileři zkusim si připravit nějakou maminku na léto na ven jestli se povede.
vimnevim
a ještě obrázek o naplněnosti týhle bedýnky .-)
vimnevim
Takže dneska se měl rozsvítit 64 den květu už se ale východ slunka nekonal a holky si užijou nějakou dobu intimčo potmě .-)
Ustřihnul jsem nějaký spodní vzorky prozkoumám ještě mikroskopem a podle zralosti začnu sklízet a rovnou věšet do skříně k sušení.
Myslím že už nemá cenu na ně svítit a už je těžko vylepšim což z fotek asi poznáte....
Byl to můj první grow a udělal jsem spoustu chyb, ze kterejch se doufam poučim a nebudu je opakovat podle hesla každej dělá chyby jenom blbec je opakuje :)) Občas jsem ale i blbec tak uvidim. Mrzí mě že v době kdy měly kynout jen žloutly a objem moc nenabraly, takže až to potom seschne budu asi velice nemile "překvapen" ještě že jsem měl aspoň z tech lowryderů +-50g (35g ze dvouch velkejch a 15g ze tří malejch). Taky jsem nepoznal pravej potenciál těchle kytek. Aspoň že orosený trochu jsou.
Naštěstí mám z nich matky (žádná super selekce se nekonala) a připravený řezy, který budu každym dnem sázet do květníčků. Mám k nim ještě nějaký Cheese a Skunk1 tak uvidim co nakonec použiju.
Co se týče výnosu tak si myslim, že když tam bude 90g budu rád...

foto 2 - v popředí dvě Belladony ta vlevo je o něco rychlejší v dozrávání má tvrdší a kompaktnější paličky ta vpravo zraje pomalejš a je to spíš "sativa pheno" ještě je vzadu jedna menší a ta je nejzralejší a taky má spíš tvrdší kompaktní paličky jako ta první... Jsou voňavoučký a docela dobře osypaný....

foto 3 - uprostřed je Mandala krásně zbarvená lehce do fialova už se těším co to bude dělat venku na podzim za byrvy... a taky krásně voní a lepí :)

foto 4 - nebudu se opakovat...

foto 5 - "sativa pheno" Belladony.

Jinak zbytek skříně takový ty požloutlý větvičky to jsou Ice, který měly co dělat aby moji péči přežily a neměly proto moc energie na pořádný bambeřice :jerk: Nu což musim doufat že se podruhé lépe povede.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma