Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1st Documented Windoor Growing - Klikni zde pro originální téma
Sir BaeK
ZDRAVÍM VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY,PRUDIČE,RADIČE A VLASTNĚ VŠECHNY KDO SE TU OBJEVÍ


Úvod
Dlouho jsem tu nebyl,ale jak koukám tak všechno jde tak jak má. Také jsem se dlouho chtěl podělit o informace a postupně i obrázky mého growu ale taky budu potřebovat běher pěstování nějaké ty rady.To co tu budu ukazovat je můj 1. dokumentovanej windoor grow. Za oknem jsem si pěstoval už 2x ale vždy to bylo takové o ničem, jelikož vždy jsem měl na kytkách tak na 2-3 špeqy,proto jsem se rozhodl podělit se o moje strasti s vámí a nechat si poradit jak na co největší úspěch a výnos :)

Rostlinstvo
1xNo Name Skunk semínko
-Z letošní sklizně kámošova Indooru (Minulej rok přivezeny semínka z holandska a na rok se zapoměli do tohoto jara, kdy jsem byl velice potěšen když sem je potkal :D)

1xNo Name Ganga semínko
-Z letošní sklizně kámošového Outdooru fialek(Tak doufám že to bude aspon podobné co měl kámoš :)-2,5m kytka,největší salám 25cm,celkový výnos suchého 230G,smoke:kašlák ale jak zmašťoval)

2xNo Name Ganga semínka
-Z letošní sklizně mého Outdooru(Taková že prostě nevim,někoho dala moc,někoho vůbec a u mě to bylo jak kdy :D bud dobře nebo téměř nijak,tak sem dalšího špeqa a zase moc :D nechápal sem)


Květináče
1x(ASI)1,5l květináč
1x(ASI)2l květináč
2xzatím nemám,ale kouknu co mamince zbylo :)

Ty květináče jsou asi nic moc, s tim bych potřeboval poradit, jestli by nebylo lepší dát to do 120cm truhlíku?


Substrát
Ta je extrém :D na tu nejsem moc pyšný,smíchal jsem:

-1L substrátu na muškáty
-1L písku ze zahrádky
-CCA 1kg zkompostované hlíny také ze zahrádky
-nějaké větší kamínky
-a trochu té drcené kůry ze stromů,kterou jsem ještě víc nadrtil(ta co se sypá na zem mezi keříky)

Co vy na to?


Hnojivo
Zatím žádné nepužívám, ale je v plánu buď Kristalon Balkónové květiny nebo Kristalon Start nebo Kristalon Muškát, takkže bych potřeboval poradit co vy byste pořídily. Chci zkusit pěstovat pouze s Kristalonem,jelikož si chci ověřit tvrzení,že hnojení Kristalonem zhoršuje chuť.

Pro lepší příjem živin kořenama a lepší kořenový systém jsem si rozdrtil skořápky od vajíček (cca 20 kusů) a nechal jsem to odležet týden na slunku(teda jestli se tomu venku dalo řikat slunko :)) a voala, je t pěkně hnusně smrdutej vejluh nebo co to vlastně je :)

Také jsem si navykl používat odstátou vodu s trochou Peroxidu, prej to pomáhá k provzdušnění té vody a tím pádem i provzdušnění půdy, neměl jsem to s čím porovnat, tak teď se o to tady pokusím.


Osvětlení
Jak jsem již napsal tak osvětlení bude pouze a jenom co slunko dá. Budu se pokoušet dělat různé vychytávky na zlepšení slunečního "signálu" ke kytičkám. Okno je směrované na Jih a pokud je slunečný den,tak svítí slunko do okna od 11H - 15H (podle toho kdy zapadá slunko) v zimě. Léto řešit teď nebudu,jelikož už není :(


Závěrem
Omlouvám se, že tu zatím nejsou fotky, ale budu se je snažit dodat co nejdřím, musim si půjčit od táty foťák, kterej má v práci, tak strpení se mnou.

PEACE
Sir BaeK
ÚVOD

Zdravím všechny na začátek. V tomto theadu vám chci přiblížit, jak na tom vlastně moje kyti už jsou. Měl bych být přesnější a to v tom smyslu, jak na tom moje kyti byly, jelikož tyto příspěvky píšu trochu pozadu, protože jsem nestihl začátek z důvodu nefunkčního internetu, tak se vám za to předem omlouvám. Pozdější příspěvky budou už aktuální.


KLÍČENÍ

Za poslední rok a půl jsem rozpěstovával hodně kytiček ze semínek(reálně vzato 99%). Zkoušel jsem mnoho druhů klíčení. Vata s vodou, papírovej kapesník s vodou, toaleťák s vodou, jenom ve vodě :), jak v průhledných tak i nepůhledných miskách, na slunku i ve tmě, ale co mě opravdu překvapilo, bylo klíčení přímo v substrátu. Všechny jiné druhy klíčení měli u mě doma tak 50/50 šanci na vyklíčení, než jsem začal klíčit v substrátu. Klíčivost se mi zvedla tak na 80% a dle mého názoru, klíček nemusí "nově" zakořeňovat, když se vyklíčil přímo v hlíně, což mu nedělá také štresy, ne??

Takže jsem 3 (1x NN Skunk,1x NN Ganga,1x NN Ganja Fialka) semínka dal vyklíčit do květináčku se substrátem a 1 (1x NN Ganja) semínko do Rockwoolu a všechno sem pořádně prolil odstátou vodou s Peroxidem.


ROZJEZD

1-7 DEN
CCA po 4-5 dnech, kdy jsem měl květináčky na okně se mi v nich objevili kyti, takže radost, ale semínko v Rockwoolu zatim nevypadá že by se mu chtělo ven, takže počkám pár dnů a kdyžtak udělám obměnu a dám jiné semínko na jeho místo :)


8-11 DEN
Takže Rockwoolák nechtěl klíčit, zatim jsem jiné semínko nedal vyklíšit, takže to zkusím jen s těma 3 kytičkama co mi vyrostly. Vyrostly mi za 3 dny asi o 5 cm, ale to je nejspíš tím že to jsou gangy. To skančík se mi zdá nějakej zabržděnej, protože se mu moc nechce růst :( doufám že pojede normálně.

Z 10 na 11 den se mi začaly objevovat na kytkách schrumáže lístečků mezi těma normálníma (výživovýma) listama, takže spokojenost, ale ať to tak vydrží.


12-14 DEN
Schrumáže lístečů jsou to na co čekám :) je to tu, už mi to konečně roste :) kytičky vyrostly o5 cca o centimetr, už mají dlouhé stonečky, ten největší je 8,5 cm dlouhej :D konec :D


15 DEN
Tak, dneska jsem se rozhodl že kyti musel z malejch květináčků do větších(onen 1,5L a 2L květináček).
Nesehnal jsem další květináč, tak poslední kytička musí ještě nějakou dobu strávit v tom malém prostoru.

Kytky jsem opatrně vyndal i se substrátem a vložil do větčích květináčů, ve kterých jsem měl již připravenej substrát a zasypal jsem jim celý stonek až na vrchní lístečky. a pořádně jsem to prolil mojím VODOPEROXIDEM :D


16 DEN
Takového kreténa ještě svět nezažil, jakej sem já.

Celej cacnej, že se kouknu na kytí, jak rostou, tak jsem uchopil FIALKU za stonek a nahýbal jí sem a tam abych si jí prohlédl a co se nestalo, najednou takové malinkaté křup a kytí mi najednou zůstala v ruce :D Zapřemýšlel jsem co teď?? Nelenil jsem seřízl jsem ten mini stoneček a hned jsem to kydl do stimulaxu a do staršího rockwoolu. Tak doufám že jsem jí tim zachránil. Skančík mi povyrost jen o kousek,ale za to vypadá širší,větší,nevim jak to nazvat,ale vypadá lépe jak Ganga a mrtvá Fialka :)

18 DEN
Aby těch špatných skutků nebylo málo, tak dnes mi maminka v zápalu pomoci zapíchávala do květináče špejle s provázkama (na směrování růstu) a jak to tak dělala tak mi zavadila o tu druhou Gangu a ta se zlimila taky. Hned jsem s ní udělal to co s tou dříve, tak doufám že si to daj holky.( Otázka na vás: 1) Myslíte si, že kytičky přežijou? 2) Dá se nějak vitalita stonku ze začátku narušit či oslabit? Pokud ano tak čím a co proti tomu udělat.Díky.

19 DEN - SOUČASNOST(20 DEN)
Pár dnů bylo konečně hezky,takže jsem dal kytičky pořádně slunit a ještě jsem se přesouval :) Jedna ganga vypadá povadle a druhá stijí vzpřímeně, ale lístečky jsou jakoby přivřené u sebe směrem nahoru(jsou vertikálně), jako by se nechtěli narovnat(dát do horizontální polohy). Otázka na vás:Nevíte čím by to mohlo být? už mi to pár kytek dělalo.


ZALÉVÁNÍ
Kytí zalejvám, až když je substrát suchej. Zjišťuji zapíchnutím prstu pár cm do hlíny. Zalévám pořád ještě VODOPEROXIDEM a mixem ze skořápek v poměru 50/50.


SHRNUTÍ
Jak se to pěkně rozjelo na začátku, tak jsem to svojí blbostí posral. Doufám že se kytičky vzpamatujou a dostanou se z toho, jinak bych musel rozpěstovat další várku, kterou bych dokumentoval už od začátku. Přeji příjemně prohulený den a ať slunko svítí co to de.

Ps.: Fotečky se pokusím dodat do 2-3 dnů. Díky za schovívavost.

PEACE
junfun
to ses rozhodl pěstovat ted na podzim? To ti nikdo neřekl že se začíná najaře?
Sir BaeK
Na jaře se snad rozpěstovávaj kytičky ven, ne?? Za oknem by se to mělo brát jako Indoor a zároveň Outdoor, ne?? Je mi jasné že to nebudou žádné přehané palmy, ale pěstovám se člověk zdokonaluje :)
Megan1981
Zdar, chlape vodpískej to, něco si přečti zde ve FAQ, to co budeš číst, je pravda, tak tomu věř a nevymejšlej, je to dávno vymyšlený... pic
Flop
Doporučil bych ti ty kytky netrápit a koupit nějaký to světlo jak ti všichni raděj. Pokuď to necháš tak to pravděpodobně chcípne dříve než se vůbec propracuješ ke květu...
Mám to sám ozkoušený se svého úplně prvního growu (sázel jsem v lednu takže obdoba). Do květu jsem dostal jednu rostlinu z pěti a stejně to nakonec nedala. I za voknem jde něco vypěstit ale v zimě fakt ne. ;)
proč musí sakra dneska každej se snažit hulit a pěstovat tu trávu ?!!!

ps - bacha na soutěž grower antitalent co zrovna jede :teef:
citace:
Původní příspěvek od Sir BaeK
ZDRAVÍM VŠECHNY NÁVŠTĚVNÍKY,PRUDIČE,RADIČE A VLASTNĚ VŠECHNY KDO SE TU OBJEVÍ
Osvětlení
Jak jsem již napsal tak osvětlení bude pouze a jenom co slunko dá. Budu se pokoušet dělat různé vychytávky na zlepšení slunečního "signálu" ke kytičkám. Okno je směrované na Jih a pokud je slunečný den,tak svítí slunko do okna od 11H - 15H (podle toho kdy zapadá slunko) v zimě. Léto řešit teď nebudu,jelikož už není :(
PEACE


no tak v zimě nepočítej s 11h slunce ani náhodou..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma