Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
EZpcBox 2x23 w - Klikni zde pro originální téma
powpow
Zdravím všechny zahradníky,

konečně jsem se dokopal k registraci a tak sem rovnou šoupnu můj rozjetej mikrobox. Je to moje první pěstění vůbec a je to spíš pro srandu a pro pokrytí mojí minimální spotřeby.

Takže pěkně popořadě:

Genetika: řízek Sensi Skunk - alespoň myslím

Medium: substrát pro pokojové rostliny s něčím jako že perlitem

Hnojky: GHE Tripack - momentálně ONE PART Total bloom

Slunce: 2x Megamann warmwhite 23 w

Ofuk: 8 cm PC větráček

Přítah-Odtah: přítah pasivní, odtah 2x12 cm PC větráčky v serii

To celé je zbalené v PC casu. Ke dnešnímu dni jsem přibližně 17. dnu květu, kytí si prošla pokusem o scrog kterým jsem jí polámal, naohýbal moc ke stěnám a následně osvobodil, takže teď jí jen tak trochu modeluju.

Zalejvám když je květináč lehkej, tak za den až dva.

Budu rád pokud si kdokoliv všimne nějaké kardinální chyby aby mi dal vědět, jsem připraven na kostruktivní kritiku.

powpow
powpow
celkový pohled
powpow
další foto
powpow
a ještě
powpow
.
mirosk
Ciao, prosím ťa aký je rozmer boxu?
Pekná rastlina, no mohol si ju viac strihať ale inak je pekná, možno by bola veľmi prerastená.
powpow
Zdarec,

box je fakt mrňous, ca 40x40x18. Nebyl jsem ze začátku registrovanej a moc jsem nevěděl kde jí střihnout, taky jsem mel obavu aby se do boxu vešla. Teď už vím, že by se to dalo nějak poohýbat, ale už je na stříhání pozdě. Je to jak jsem psal moje první rostlinka, tak jsem jí dopřál přirozenej vývoj.

Je tu někdo kdo si paldy fotí pod mikroskopem? jak na to? normálně odstřihnout lístek, nebo tam strčíte celou paldu?
powpow
Tak a je to tady, první problém. Na vrchních listech mám hnědé fleky, objevil jsem je dnes odpoledne, kytka byla od zářivky necelý dva cm. To je asi moc málo co?
powpow
Tak po delší odmlce přinášim fota z ca 30. dne květu. celkem pěkně se to paličatí, ale výnos to nebude nějakej slavnej, kytka je moc málo větvená a jak tak na to koukám, mám pocit že využívá moc málo světla. Příště jdu rozhodně do lineárek.

Přemýšlim jestli už zahájit flushing, ale asi jí dám ještě týden.
powpow
zvrchu
powpow
vrchni palda
powpow
a makro
powpow
Tak tu máme ca 36. den květu, kytka mi začíná pěkně vonět a to tak že po celým pokoji. Ty vatový pacháče do digestoří jsou tý pronikavý vůni akorát tak pro srandu, tedy mám v jasno v další položce upgrade na další kolo.

Pár trychomů už jsem zahlíd zbarvených tak je tuším nejvyšší čas připravovat rostlinku na finále.

Od dnešního rána jedu jen ripen, možná tam ješte zítra šoupnu poslední dávku hnojek a pak pěkně na střídačku jeden den ripen a druhej čistou vodu - mám pak poslední dny ripen úplně vysadit? co na to říkaj zkušenější?

PowPow
powpow
Nějak jsem ztratil motivaci pokračovat dál v tomhle threadu.. ale abych to tu nějak dokončil, kytku jsem sklidil před Vánocema, na přiložené fotce je 9 g suchého váženo v saklu. Není to kompletní množství které bylo sklizeno, celkovou váhu suchého odhaduju na 13-15g. (váženo na digitální váze s přesností na 1g, takže zas tak přesná bohužel není) Na první kolo v takovém malém prostoru jsem spokojenej. Jak jsem zmiňoval na začátku, spotřebu už dávno nemám tak velkou a ze sklizně mi momentálně zbývá na poslední brčko :D.

Sklízel jsem když byly trychomy půl na půl mléčný a zbarvený, stav hned po usušení solidní high, s pomalým, překvapivým nástupem. Nyní už je to spíš už jenom stoned s nebezpečnou žravou, ale stále velká spokojenost.

Plánoval jsem na další grow použít lineárky, pro pcčkaře se mi zdá dobrou volbou použít bazarový solárko na obličej - je za pár babek, dobrej rozměr, rozebrat ho, je v něm startér, uchycení zářivek, stínítko... stačí vyměnit trubice, pod UV by to moc nefrčelo :D. Bohužel jsem se k tomu přes moje další projekty nedostal a tak teď jedu stejnej setup s novou genetikou - planck/santa maria. Klon zasazen v 7. týdnu, na konci minulého týdne (10) přepnuto na 12/12.

powpow
powpow
Tak tu mame malej update 30. den 12/12, holky vesele kvetou - teda jedna holka, palicky kvetou, ale moc se nenafukujou, holt 46 watt neni zadna hitparada.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma