Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1.MikroIndoor - GW,OB - úsporky - Klikni zde pro originální téma
Nexius
Zdravím,

tak jsem se po své první zkušenosti s pěstováním - letošním outem rozhodl, že to zkusím i doma.
Rozhodování jestli ano nebo ne bylo dlouhé, ale tak nějak sem se ze dne na den rozhodl, zajel sem do growshopu, nakoupil květníky, fólie, doma vyhrabal nějaké kusy dřeva, staré světlo od rybiček, atd atd..
Takže pojďme na věc:

Box
V-60cm(+světlo), Š - 45cm, H - 25cm
Materiál - dřevo, ze vnitř vylepené "diamantovou" fólií z growshopu(1.4m x 1m za 139kč). Jednotlivé části jsou k sobě přišrubované. Přední část je oddělávací, uchycená ke zbytku boxu je pomocí magnetů. Strop boxu chybí. Box je přikrytý světlem samotným.

Větrání
Přítah/Ofuk - 7cm pc větrák připojený na regulovatelné "trafo"(3-12V) od starých repráků
+ 6 děr ze spodu boxu o průměru 3cm
Odtah - ten je řešený pomocí několika děr přímo naproti přítaho-ofuku (naivně doufám, že to bude mít nějaký efekt, ale řekl bych, že brzo pujdu přikoupit další pc větráček)

Světlo
Prozatím jsem na růstovou fázi použil úsporky 2x 20W OSRAM warm white, 1200lm, v akci z OBI za 89kč/ks :P
Do budoucna bych docela rád setrval na úsporkách, popřípadě použil červenou ledku(něco jako http://dealextreme.com/details.dx/sku.1478 nebo warm white ledku http://dealextreme.com/details.dx/sku.27585).
Další alternativou by byl sodík, ale to mně tak nějak připadá jako malá vývza...líbili se mně příspěvky od lidí, kteří vypěstovali "něco schopné" pod úsporkama, o což bych se chtěl v tomto growu taky pokusit :).

Médium
Zahradnický substrát na pelargonie, předhnojený na 6 týdnů.

Genetika
2x Widow Skunk ze semen od jedné místní growerky(díky ;) )
8x Orange Bud, původně jsem to získal od místního growera, letos jsem si sám něco prcl a semena zkouším použít teď v boxu.
Asi si říkáte, že je toho hrůza, neprosvítí se to atd atd, ale počítám s tím, že tam budou i samci, kteří by šli pryč, takže pokud budu mít štěstí, nějaké 3 slečny se snad podaří :)

Hnojení, zalévání, vlhkost, teplota, světelná perioda
Substrát mám předhnojený na 6 týdnů, takže hnojky zatím neřeším, ale uvažuju o něčem značkovém, popřípadě něco home-made(banány,..)
Zalévám cca jednou za dva dny, ale většinou je to tak, jak je povrch půdy vysušený
Vlhkost neměřím, ale rozprašovačem kropím ráno a večer.
Teplota se pohybuje mezi 21-23°C, v noci je to horší, ale snad by to kytkám nemělo vadit 16-18°C.
Se světelnou periodou se to má tak, že GW jsou v boxu 3. týden, od začátku na ně svítím 24/0. OB jsem přidal minulý víkend.
Teď jsem přestavil hodiny tak, že jim postupně budu ubírat po hodině, tak, že se dostanou na 18/6
Nexius
Osazenstvo
Vlevo nahoře(největší květníky) - 2xWidow Skunk
Zbytek Orange Bud
Nexius
Widow Skunk za teplého podzimního odpoledne po přesazení do nových květníků
Nexius
Widow Skunk v porovnání se zapalovačem
Nexius
Jeden z OB
Nexius
Box
Nexius
Světlo zevnitř (brzo vymaluju bílou barvou nebo možná vylepím diamantovkou???)
a proč 3 týdny svítíš 24/0?
problém druhý-prosvítá ti skříń a kolem světla se ti při režimu 18/6 nebo pozděj 12/12 bude svítit slunko do skříně...
pacháč řešit budeš?v takto netěsné skříni to asi nebude optimální:D
EDIT:7 cm pc větráček ti asi nebude na ofuk půl metrových kytek stačit....
Nexius
Widow Skunk 1
Nexius
Widow Skunk2
Nexius
COMATIK:
1. Tento indoor je pro mě v mnohém pokus, chtěl bych tu hlavně vychytat mouchy. Tady na fóru se píše, že při 24/0 kytky rychleji rostou, tak sem to chtěl taky zkusit. Jinak to bylo taky kvůli tomu, že sem neměl hodiny, teď už mám, takže postupně přepínám.

2. To prosvítání...vadí to moc? Předpokládám, že to může kytky stresovat>hermáči, samci...?

3. Pacháč budu řešit podle toho, jak to bude smrdět, pokud se mně teda podaří utěsnit skříň:D

4. To ne, nějaký větrák tam časem přidám, teď to zatím stačí.
MyGrow
Nexius - hmm neviem ci si spravne pochopil tomu 24/0 a rast rychlejsi... ked je tma tak si rastliny vytvaraju CO2 ktore podporuje rast. Pokial mas zapnute 24/0 tak je dopre doplnat im dako to CO2 ci uz tabletamy ktore kupis urcite vo svojom growshope alebo je tu niekolko navodov na toto.
inac celkom feši to mas:) k+
Nexius
Njn, už sem to nastudoval v FAQ+google a docela si klepu na čelo :D...
No nevim, snad to kytky moc nevystresuje...co myslíš?
MojeMalickost
Mas to stinitko nejak utesnene ze zadu a zepredu? Pozdeji ti okolni svetlo rozhodi periodu a nebude ti to kvest a beztak periodu bych dal na tech 16-8 protoze 24 je beztak stresujci a paklize nemas poradne poresenou ventilaci vlhkost atp tak to spis uskodi dle meho.

Nechces na kvet dat 70W sodik? Myslim ze kyti by se odvdecili.

Btw jestli jsem dopre pochopil tak jedinej ventilator mas uprostred skrine a cekas ze ti to derama nahore a dole bude menit vzduch? Urcite dokup aspon ten odtah nejlepe dohoromady 3 PC vetracky.

No uvidime jestli se ti z toho podari neco rozumneho vyjet. Good Luck a K za snahu.
Nexius
Už sem nastavil hodiny na změnu na 18/6, postupně ubírám hodinu každý den.
Ohledně květu jsem se ještě nerozhodl, ale 70w sodík je jedna z alternativ...spíš mě ale lákají ty ledky v kombinaci s úsporkama :)
Co se ventilace týče - z levé strany boxu(nahoře u kytek) jeden 7cm pc větrák, který slouží jako ofuk a přítah. Naproti něho jsou díry, které "trošku profoukne", ale jsem si vědom, že to nestačí, přidám odtahový větrák. Zespodu boxu jsou ještě nějaké díry, na pasivní přítah
YagoMan
Zdar,
nechci ti do toho kecat, každý strůjcem svého osudu, ale pár školáckých chyb na začátku se pak projeví jako fatální chyby např. netěsnost a to nejen z důvodu prosvítání světla při pozdější světelné periodě 12/12, ale i z důvodu potřebné vlhkosti a možnosti přístupu škůdců parazitujících na rostlinách. Další problém vidím v nepohyblivosti stínidla tzn. světlo by se mělo přizpůsobovat rostlinám a ne opačně. Pokud to celé nějak nevyřešíš, nemá cenu ani vymýšlet pachový filtr :) Je mi jasné, že si chceš indoor jen tak ošahat, ale i tak to neznamená, že o problémech víš a nebudeš se je snažit řešit.
Budu sledovat jestli tohle dotáhneš do finishe ;)
Nexius
Tak, dneska sem byl nakoupit :)
2x pc větrák 8x8cm arcic cooling, 12V, 0,1A, 16 dB, 30,5 m3/h
4m "gumy" na utěsnění děr

Jinak sem v týdnu zaštípl(FIM)oba widow skunky a vypadá to, že se zadařilo, zítra přidám víc fotek ;)
Nexius
Zdravíčko, přináším zmíněný update.
Gumu na utěsnění děr jsem nalepil po obvodu boxu, tak, víko, kterým se box zavírá doléhalo přesně na gumu, k tomu jsem ještě posunul magnety, aby víko se víko víc přitisklo ke gumě. Evidentně se povedlo, tímto prostorem světlo vůbec neprosvítá :). (bohužel jsem včera skončil s úpravou boxu za tmy...fotím 3Mpx mobilem, ale za tmy dělá blbé fotky xD)...takže případně dodám fotky dnes.

Dále jsem gumu nalepil na horní část boxu. Takže teď světlo postavím přímo na gumu, světlo tudy taky neutíká.

8x8 cm větráky slouží jako ofuk/přítah. Velice si pochvaluju kapalinové ložisko...mají stejný výkon jako původní ofukový 7x7 bez kapalinového ložiska a dělají daleko menší hluk.

Tady ale nastal problém..přítahovou dírou (můžete vidět na fotce 1 vlevo nahoře) uniká světlo - otázka na vás - jak můžu utěsnit díry pro přítah vzduchu, aby neutíkalo světlo a zároveň se nijak neutlumilo proudění vzduchu?
Nexius
A teď k samotné aktualizaci kytiček :)
Widow Skunk 1
Nexius
Snad vydařené FIM zaštípnutí Widow Skunku1
Nexius
Widow Skunk2 v plné kráse (FIM se asi taky povedlo, ale fotky nevyšla)
Nexius
Tento Orange Bud mně docela trápí, má nějak divně tvarované listy, o to by ani nešlo, ale to velké, co by měly být děložní lístky hnědnou...nějaký názor?
Nexius
Další hybridní OB, divně pokroucené listy...nevim, uvidím, co z něho vyleze
Nexius
No a takto vypadají zbylé OB - pěkně :)
Nexius
Týden utekl, žádné změny v boxu se nekonaly...od minulého týdne to vypadá následovně

Perioda: 18/6
Zalévání: jednou za 3 dny, kropím ráno a večer jak na list, tak i na půdu
Hnojení: dnes jsem dal poloviční dávku "BIO banánů ve vodě" s vodou Widow Skunkům
Nexius
Pár OB
Ten OB na levo už je chudší o nahnědlé listy, ustřihl jsem je.
Jinak vypadá asi nejlíp ze všech OB, můj favorit :goldcup:
Nexius
A tady největší kytky - Widow Skunky.
Při dnešním zalévání jsem jim dal půl dávky "banánů ve vodě" a půl dávky vody...už je to asi měsíc od nasazení a evidentně všechny živiny vyčerpaly(přišlo mně, že jsou nějaké světlejší), tak začnu pomalinku hnojit.
Akorát nevím, jak to budu korigovat s přepínáním na květ, když teď mají WS docela náskok :-/. Co myslíte, mám je nějak polámat, aby se trochu zpomalily nebo je nechat svévolně růst a pak je všemožně ohýbat?
upřímě toho OB mrzáka bych vyhodil...asi nějáká genetická chyba v matrixu:D...jinak WS bych provázkem ohnul o 90 stupňů...spomalíš ho,než se zakoření ostatní učastníci-na kolínka je ještě malej.
Jinak sem měl stejnej problém...než sem sehal řezy zasadil se semena který byli různýho stáří a velikosti...pak přibyli řízky který letěli jak z vody a po 20 dnech 18/6 sem měl kytky od 5cm do 50cm:Dpříště už valím jen řezy-cca stejný stáří, velikost,nemusíš brát ohled na ostatní malinký/výška světla,zálivka,délka rustu vs. ohýbání a brzdění větších/
jinak pěkné....K+
apropo..pokud máš WS od uživatelky shisha nebo tak něják tak pozor na hermáče...já osobně je mám taky:Dze 4 semen s výbornou klíčivosti 2x samec a při přepnutí jeden hermáč+ jedna čistá holka.ale i na Slovensku bylo pár kluků co měli 100% uspěšnost na samce nebo hermafrodity-asi nic moc model:D
Nexius
No moc se mně ho právě vyhazovat nechce, sice je to takový divný zmetek, ale má největší růstový potenciál. Ještě ho tam nechám a uvidím, co se s ním stane..
Myslíš to tak, že bych ho měl přivázat za hlavní stonek a "co nejvíc" ho potáhnout k zemi?
Taky už mně hlavou probleskla myšlenka, že bych to vyházel a nakoupil řezy, ale nebudu nikam spěchat, budu se snažit to dojet do konce, vychytat co nejvíc chyb a na další kolo bych si obstaral řízky :)
Nexius
Jn, mám to od shishy. Klíčivost fakt výborná, vylezlo mně 100%, ale mou vlastní blbostí zůstaly jen tyto dvě kytky, tak uvidíme, co z toho vyleze...to jsi mě teda moc nepotěšil :D...ale tak aspoň vím, na čem jsem.
jj...já přivážu provázek k vrcholu a co nejvíc se ho pokusím ohnout do pravýho uhlu.aby to drželo tak vezmu obyč kolíček na prádlo kterej chytnu za květináč a přivážu.spomalíš tím rust,zmenčíš kytku,vyjedou ti ostatní větvičky/ne jen hlavní/ a daj se potom pěkně ohýbat do keříku...
Nexius
Pěkný pátek groweři ;)
přináším update z mého growu.

Změny:
Nakoupil sem nějaké květináče, takže teď v boxu mám
3x 2.5l (ve dvou jsou WS a v jednom 2xOB..zatím se drží stejně, neutlačují se vzájemně)
4x 0.5l (ve všech OB samostatně)
Perioda:
18/6
Zalévání:
jednou za 3 dny, kropím ráno a večer jak na list, tak i na půdu
Hnojení:
banánová voda, kristalon start (poloviční dávky, je to chemie xD)
Nápady:
začínám uvažovat o 70w sodíku, že bych to tam hodil už na růst
ještě se mně zalíbila tady tato LEDka, co si o tom myslíte http://dealextreme.com/details.dx/sku.5134 ?
Dále po growshopech začínám okukovat hnojiva na květ

Na fotce celek, pohledy zvrchu a zepředu
Nexius
Několik fotek WS, minulý víkend jsem je ohnul(přivázal sem stonek provázkem, natáhl a konec provázku sem přicvakl kolíkem ke kraji květníku).
Po týdnu příjemné překvapení, nezaznamenal sem žádné vytahování WS, jen "rozvoj" těch boků, které byly víc na světle.. :)
Nexius
A nakonec fotoupdate OB. Ti už se konečně taky začínají rozjíždět...
Nexius
Týdenní update
Kytky po přesazení a hnojení banánovou vodou docela zabraly, dneska dostaly další dávku banánů :).
Perioda, zalávání, hnojení, světlo,atd... stále stejné, beze změny.
Akorát jsem jim dneska přidal pár víček a vršků od pete, do kterých přišla voda, tak to snad maličko pomůže vlhkosti

Na fotce celek Orange Budů
Nexius
Widow Skunky
...stále ohýbám.
Jinak je to pěkná genetika, hezky se to větví, nemusím to moc prostřihávat, snad jen nebude pravda, co už tady bylo zmíněno(že z těchto semen bylo hodně hermáčů).
Nexius
A nakonec pohled zvrchu do bedny
Nexius
Po delší době přináším update...
V bedně se naskytl problém, při zalévání z hlíny začaly "vyskakovat" malé mušky, tak jsem začal hledat, a zjistil sem, že jejich vajíčka(nebo něco takového, co je v hlíně) užírají kořeny, kytky chřadnou, na listech se objevují hnědé fleky....
Některé kytky jsem zrovna vyhodil a u ostatních jsem si začal hrát na pana doktora...vyluhoval jsem tabák (někde sem se dočetl, že to má byt v poměru jako na "silný čaj", tak asi 2-3 lžičky na 3dcl...touto směsí jsem:
1 kytku zalil
1 postříkal po listech a po hlíně (rozprašovačem)
1 postříkal a zalil
...efekt byl řekl bych stejný - řekl bych kladný, žádné žluté lístky s hnědýma flekama se neobjevovaly a u widow skunky jsou nějaké vitálnější...
Dále jsem pro jistotu posypal povrch kytky pískem(z akvárka, co měly rybky, aby se "to co je v hlíně a užírá kořeny" dusilo. nebude to vadit kořenům,že nemají tolik vzduchu?
Další novinkou je, že jsem si obstaral řezy od místního člena (díky moc za skvělé jednání;))...takže momentálně nevím, jestli mám tyto kytky dál pěstovat nebo začít znova od řezů...
nejraději bych přepl na květ, to, co mám aktuálně v bedně, ale nevím, kam bych dal ty řezy, aby byly na 18/6...má cenu kvůli tomu zřizovat nějaký provizorní box?
Na první fotce Widow Skunky
Nexius
Tady na ukázky jeden z řezů v hlíně (taky widow skunk)
Nexius
a potom ještě jedna asi týden stará fotka jedné kytky, co měla hnědé fleky...
WERD
tak se chlape o ty prcky pěkně starej:D a buď na ně hodnej....
Nexius
Tak po delší době přináším update...
toto kolo už dojíždím jenom tak z povinnosti, abych věděl, jestli se to dá dopěstovat. Ty mušky docela dost užírají kořenový systém a kytky rostou hodně pomalu.
Minulý týden už jsem přepl na květ, a vypadá to, že ze semínek od shishy lezou slečny, fotil sem to mobilem, který má blbé ostření, takže tam jde kulové vidět, ale nenašel sem žádné koule a nějaký ten bílý chloupek se už objevuje.
Jinak mám už vymyšlené, jak pojedu v novém boxu, tak se snad dočkáte brzo updatu :).
Pojďme k samotným fotkám: Komplet (2x widow skunk ze semen od shishy, 2x widow skunk z řezů z matky ze semene od shishy (od místního growera)
Nexius
WS ze semene
Nexius
Ten samý WS z profilu
Nexius
Ten samý WS z profilu
Nexius
Zdravím groweři,
k mé radosti se z kytek opravdu vyklubaly slečny, žádní hermáči :)
Děvčata jsou 14 dnů na květu, hnojím je B'cuzzem Terra Max 2x do týdne, jednou dostávají čistou vodu.
Nemám v plánu přidávat žádné další světlo, chtěl bych vidět, jak to pod 40w úsporkama dokvete.
Foto 1 - celkový pohled do bedny
Nexius
Foto 2 - pohled zvrchu do bedny
(je to focené foťákem s bleskem...vyjímečně)
Nexius
Foto 3 - WS z řezů, přebytek, co sem nechal zrovna vykvést
Nexius
Foto 4 - ten samý WS, pohled z vrchu
Nexius
Foto 5 - WS ze semena
Nexius
Foto 6 - WS ze semena, pohled na paličky
Nexius
Foto 7 - WS 2 ze semena
Nexius
Foto 8 - WS 1 ze semene trochu "roztahaný"
Nexius
Update
22.den květu
Foto 1 - Widow skunk 1 - z řezu
Nexius
[Foto 2] - WS - ze semene
Nexius
Foto 3
Palička
Nexius
Foto 4
Druhý WS ze semene
Nexius
Update
37. den na květu
Stále na 40w úsporkách
Hnojeno Bcuzzem terra max
Dnešní várka je focena mobilem, takže je to v horší kvalitě, ale pro názornou ukázku stačí
Foto 1
Widow skunk ze semene v porovnání s petkou (před prostřiháním listů)
Nexius
Foto 2
Stejná slečna po kosmetické úpravě
Nexius
Foto 3
Druhý WS před kosmetikou
Nexius
Foto 4
Detail paličky na tématickém podkladu :D
Nexius
Foto 5
Pro srovnání
Nexius
Foto 6
A ještě jedna
Nexius
Uctivá poklona přátelé a kamarádi :D,
dnešním dnem můj grow dospěl do 50. dnu květu a započal jsem flushing čistou vodou.
Seedbanka uvádí dobu květu někdy mezi 8-10ti týdny(56-70dnů). Já to vidím na zlatou střední cestu 63 den květ.
Jinak kytky jsou nádherně osypané, bohužel jsem dneska neměl pořádný foťák...takže jenom tak zběžně..
Foto 1
Celek v bedně
Nexius
Foto 2
Povedená fotka malinké paldy v porovnání s petkou
Nexius
Foto 3
Největší palda
Nexius
SKLIZEŇ
Včera šly děvčata pod kosu, 63.den květu, poslední dva týdny byly jen o vodě, mělo by to být dostatečně dlouho na vyčištění.


Pro rekapitulaci
Světlo - 2x20W úsporky 2700K, odrazový materiál - diamantovka
Genetika - 2x Widow Skunk ze semene(byly na růstu podstatně dýl), 3x WS z řezu
Hnojivo - B'cuzz terra leave na růst a terra max na květ
Ventilace - pc větráky, 2x přítah/ofuk, 1x odtah


Abych svůj grow zhodnotil, začal bych u záporů.
Délka růstu
jel jsem ze semen, ty si potřebují odrůst své, potom jsem získal řezy stejné genetiky, v době, kdy už jsem chtěl přepínat na květ, každopádně jsem ještě nechal růst řezy a poté přepnul na květ.
Dlouhá doba na růstu je způsobena samozřejmě taky úsporkama..to neni moc silný světelný zdroj.

Přístup ke kytkám
Byly u kámoše, který se o to staral přes týden, o víkendu jsem je akorát chodil kontrolovat a dával jsem kámošovi úkoly co a jak, každopádně on není moc sběhlý grower, tak to za moc nestálo.

Problémy s muškama
Do boxu se mně dostaly nějaké potvory, které užíraly kytkám kořeny, kytky umíraly a ustály to jen ty starší, silnější, hodně to růst zpomalilo...


A klady?
Jsem rád, že jsem dotáhl grow do konce, něco, i když je toho málo jsem sklidil, nasbíral jsem hodně zkušeností do budoucna a ujistil jsem se, že úsporky nejsou absolutně k ničemu, jak to tady většina lidí tvrdí.

Foto1
Celek v bedně
Nexius
Foto2
Malý WS
Nexius
Foto3
2x WS - ze semen
Nexius
Foto4
Ukázka kořenů..
Nexius
Foto5
Ještě mokrý materiál
Nexius
Foto6
A nakonec jedna palička
WERD
pěkně shrnuto....hlavně že víš kde se stali chyby,jak je napravit a praxe je nenahraditelná...upřímně já sem pro uspoky nad 125W všetně pod čím už se dá něco rozumnýho vypěstit..ale jinak kytičky vypadaj pěkně,na to že na ně svítili bludičky a příště bych se asi vyvaroval dávat kytky k někomu páč na to nemám čas.To už bych spíš doporučil outdoor.K+ za snahu o nějáký výsledek a žes to nevzdal
Nexius
Úsporky jsou hlavně o tom, že máš kytky ve stejné výšce, ten dosah neni takový jak u sodíku...viz ta palda na poslední fotce, byla nejblíž světlu a vypadá solidně...ten zbytek byl dál od světla a nestojí to za nic.
Bohužel, jiná možnost nebyla, jsem si jistý, že kdybych měl možnost být denně u kytek, rozhodně by to vypadalo jinak.

Jinak jak to uschne, podám i report :)
ZivyKvet
no jo taky si priklanam k nazoru ze ked usporka tak 125W minimalne;) ale pod nou su uz ozaj krasne vysledky.. nedavno to tu nekto sklizel z pod 125CFL red a mal toho okolo 56G co neni vobec zle.... ako ono je ta WS ozaj pekna mohutna ale kdyz to zoschne tak je toho skara malo... riedke palice atd..... keby si mal pod touto watazou indiku tak neviem neviem ako by sad zoila sklizne ak by sa teda dozila;) ale jo kdyz na to neni cas prostor a finance a vravis ze ti to staci tak to de ale aby som ja zabil 4 mesiace starania sa o to koli 10G:D jde jen o to o nic vic.... uz si nas tu uistil ze sa to da odjet.. dobra praca a K+ nech sa dari aj nadale;)
Nexius
Samozřejmě, 125w je víc jak 40w, víc pod tím vypěstuješ, to by pochopilo i dítě v mateřské školce.
Nebral bych to tak materialisticky(4měsíce,10gramů, vyšlo by ti to levněj kdyby sis 10g koupil blablabla). Pěstování mě bavilo a moje spotřeba je opravdu nízká..sklizených 10g (pokud to tolik je) mně nějakou dobu vydrží :).

A navíc samozřejmě nám growerům nejde o počet gramů, které vypěstujeme, ale o tu radost a potěšení, které nám samo pěstování přináší,že? :):D

A jinak něco ke SMOKEREPORTU
Zatím proběhly dvě zkoušky.
1. Materiál byl rychle sušený na radiátoru, chuť byla naprosto odporná, příšerně to škrábalo, katastrofa....nějak jsem to překonal a účinky se dostavily do pár minut. Zprvu mně začaly hodně brnět nohy, pak nastoupil takový meditativní stav se zavřenýma očima...šíleně barvitá vizualizace všeho možného. Požité množství bylo taková menší šiška
2. To už byl řádně a regulerně proschnutý materiál, v chladnější, tmavé místnosti. Chuť daleko lepší, lehce to škrábalo, ale ta silná omamující vůně... hmmm, no krása. Stav energický, lehký, tvůrčí, velká spokojenost :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma