Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Jak to bylo 11.9.???? - Klikni zde pro originální téma
livo
Doporučuju přečíst tohle - je to teda trochu delší... :o
http://www.blisty.cz/txt.php?id=10121&iid=999
gizmo
Tak já si teda myslím, že to bylo úplně jinak:

Všechno začalo, když se 4 zhulení američtí piloti vsadili, kdo se vyhulenej trefí mezi dvojčata. Po úporném letu 2 z nich narvali do dvojčat a jeden byl tak v hajzlu, že spadl na pentagon. Poslední z nich si dal 4 suchý drinky z prvotřídního plastiku z Evropy a zaposlouchal se do hustýho junglu a v záplavě halucinací chtěl přistát a trefil se při tom na louku. Američani se to dozvěděli podle šlukovek, papírků a skleniček poházenejch po kokpitech a potřebovali to na někoho svést, tak vyhlásili válku Afgánistánu, protože jim tam roste dobrej mák na opium. Usáma se pěkne nasral, že mu chcou zabavit pole s mákem, tak jim vyhlásil džihád a proto ho údajně zabili. Tak takhle to bylo.....

Gizmo & Hicks
marc
mr. Bush si proste potrebovat zvysit oblibenost po volbach a pouzit konecne ty zbrane, kdyz se do nich neustale investujou miliardy. Nerikam, ze to zinscenoval, ale urcite o tom vedel a nezabranil tomu.
Inkvizitor
To nepochybně. Druhou stranu máš ale v oficiálním zpravodajství, takže už to máš komplet. Přidej si ještě ten novej klip džórdže majkla a musí ti bejt všechno jasný ... :);):D
Inkvizitor
Nechápu, jak by číkoliv sexuální orientace mohla souviset s tím, co se dělo loni 11.září. Nicméně byla by to zajímavá konstrukce ;) že třeba jenom Usáma nepodržel Jiříkovi bušojc a ten se nakrk a bylo to :D:D:D
Al-Ban
A to si opravdu myslíš, že by pak byl svět lepší a už by ses nemusel ničeho bát? :eek: :confused: A co ostatní národy, v kterých se nalézají teroristické organizace (mimo jiné i v Evropě), taky to pak amící vystřílí, aby se jim klidněji spalo? Podle mě je nesmysl vyhladit celej národ nebo rasu, protože vždycky zůstane někdo koho to nasere a všechno může začít zase nanovo :(. To nám už nedávno dokázal jeden ošklivej pán.

[Edited by Al-Ban on 28-08-2002 at 09:48 PM]
prdow
nemam rad amiky:rocket:
gizmo
Přečtěte si někdo Rainbow Six od Toma Clancyho.... pak uvidíte, že za 90% všech událostí stojí amíci (samozřejmě na nejvyšším stupínku). Ale bacha na jednu věc - ta knížka má 600 stránek (což pro nečtenáře jako já bylo celkem zdrcující... :-D)
CalGon
Myslím, že toto je část budoucích "šokových " útoků na kolektivní Mysl Američanů a zvláště New Yorčanů. Mám za to, že v tomto případě jde o klasickou myšlenkovou a citově manipulační techniku. Tato šoková strategie má za úkol doslova vybombardovat Mysl skrze nekonečný řetězec vnitřních psychických traumat. Tak, že se nakonec zlomí Duch a biologická forma se stane poslušným a nápomocným nástrojem.

Je to mechanismus, který je velmi dobře propracovaný. Funguje na té nejglobálnější úrovni těmi nejskrytějšími a nejjemnějšími formami.

V podobě této strategie v brázdě hrůz z 11. září 2001 nevadí pakliže tato poslední letecká havárie je označena za atak teroristů a nebo za technickou poruchu. Výsledný efekt na hluboce narušenou, vystrašenou a velmi zranitelnou kolektivní psychiku je prakticky stejný. Člověk by se měl říci: "a co přijde nyní - co bude dál ?"

DAVID ICKE - http://www.MATRIX-2001.CZ


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma