Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
tři dotazy.. - Klikni zde pro originální téma
dalajlama
Zdravím lidičkové :) měl bych dotaz a ne jeden. Zkusil jsem nějakej dotaz sem tam někam do threadu podobnýho tématu vrznout, abych nezakládal zbytečnej novej thread, ale nějak jsem se odpovědi nedočkal a taxem jich dal víc do kupy a přeci založil..:

1 - mám možnost koupit si sodíka 400W, řekněme že výhodně, ale chtěl jsem původně jen 250W, neb to do mojí skříně o půdorysu 55x55cm bohatě stačí. Myslíte, že by koupě tej 400W nebyla zbytečná, když bych měl možnost skříně větší, ale nejdřív až asi v březnu? (aneb životnost a tak..)
2 - jako hnojivo vhodný na květ jsem slyšel chválu na OBM. Chcu se zeptat, je-li lepší, než kristalon žlutý, (což mimo jiné pramení i z mé neznalosti OBM) o němž píšou toto: NPK 13+40+13 - hydroponní hnojivo se zvýšeným obsahem fosforu, který podporuje růst a hustotu nejen kořenového systému ale také květenstev vhodné pro pěstování v kamenné vatě i zemině. Používáno s Kristalonem hnědým zajistí silný a bohatý květ. (1 Kristalonu žlutého + 1 díl Kristalonu hnědého - tato kombinace je určena především pro GROWERY) Výrobce: Hydro Agri Rotterdam, B. V. Nizozemsko Použití: hydroponie, půda, postřik.
3 – najde se někdo, kdo by měl kolem patnáctýho září na prodej dva řízky OrangeBud ( a někdo NorthenLights)?
4 - kamarád, co pěstuje indoor (WW a NL) nemá net a tak bych rád tlumočil jeho dotaz, se kterým mu nedokážu poradit: kroutěj se mu lístky na kytí, hlavně v horní části, jako kdyby měl ve skříni hodně teplo - zkusili jsme ale zvýšením ventilace srazit teplotu v prostoru skříně až na 24°C, což se povedlo a směrovaný je ten vodcuc hlavě vod výbojky (větrák s průtokem 178m3) aby nebylo ani u ní tolik teplo, ale nepomohlo.. kytí nenese ani žádný známky nějaký nemoci či parazitů.. nevíte co by to mohlo dělat? (asi bude muset dřív sklidit :D )


[Edited by dalajlama on 25-08-2002 at 11:16 PM]
planchet
ku světlu-máš-li 400w sodík tak se podívej jaký maš zapalovač. Jestli je dobrý stačí kopit tlumivku na 250w (400kč) a máš vystaráno.Na růst 250w typ viz FAQ, květ výměna tlumivky a 400w sodík.Hnojivo na růst WUXAL SUPER něco va stopové prvky. Na květ TERRA-FLORES, ale stojí 11EU 1l. Lepší tráva v hrsti,než jetel na sřeše.Ahoj
dalajlama
:p: Hele nic ve zlým, ale:
ad 1 - nemám 250W a nemám 400W, koupím si buď to a nebo to a ptám se, koupit-li to či ono a neptám se naopak proč koupit oboje.
ad 2 - prakticky to samý: já o voze, ty o koze.. aneb děkuju za radu, co si mám pořídit za hnojivo, ale já nemám zájem - já se pouze ptám na názor na OBM a případně porovnání s K.žlutým, má-li někdo zkušenosti.

Ale přesto děkuju za snahu, ač zůstala bez efektu..
High_Land
Jen co vim:
Ad1: Myslim, ze na takovej prostor je 400W dost a spatne by se to odvetravalo.Takze by jsi podle me mel problem s teplotou.Otazka taky je kde to budes mit-pokud nekde v chladu,sel bych do 400W,pokud ne,do 400W jedine s poradnym (spis PORADNYM) vetrakem nebo klima....Ovsem zalezi na Tobe,pokud by jsi mel v budoucnu vetsi skrin,je to zase o necem jinym.

Ad2: nevim, nemam s timto hnojivem zkusenosti a nebudu ti radit Bcuzz nebo Advanced Hydroponics, protoze z nejakyho duvodu to asi nejde. Na OBm jsem toho ale slysel taky dost dobryho.

Ad3: nepestuju rizky.

Ad4: vypada to na to teplo,i kdyz pises co pises. Stava se mu to i na nove vyrostlych listech po uprave teploty? Pokud yes, vypada to na nedostatek nejakeho prvku. A jeste neco-neobjevuje se mu nejake zabarveni na konci listu (hnede nebo zlute)? pak by to mohlo byt: plisen, prehnojeni nebo opet nedostatek neceho....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma