Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
bůůůůů - Klikni zde pro originální téma
opicka
Cus tak tady predkladam fotku dvou kytek ve skleniku,ktere krasne rostly v levo Rooi a v pravo Afgan.Ta v pravo je pryc kvuli nejakym ........Prisli kolem 5 rano a vytrhli to. Druhou si asi nechali na pozdeji.Jsem zvedav jak dlouho vydrzi ta druha.Byla vysoka pres 2,20 a palicky jedna radost.(ma rocni spotreba takovech 70-90 gramu suchyho a to to melo zrat jeste 5-6 tydnu).Uprimnou soustrast vsem obranym pestitelum.Jen takova utecha na konec bylo to cerstve postrikano silnym mnozstvim kuprilkolu.



[Edited by opicka on 22-08-2002 at 10:38 PM]
opicka
f

delph
Jak si nekdo muze vubec dovolit vstoupit na cizý pozemek notabene do skleniku?Kamaradovi nekdo ostrihal vrsky primo na zahrade.......od zari si pry postavy stan hned vedle flowers a bude je se zeleznou tyci hlidat...... No kazdopadne uprimnou soustrast at Ti aspon ta jedna vydrží a doufam ze kuprilkolu bylo vetsi nez obrovsky mnozstvi (aby jim to poradne dojebalo plice)

PS:az budu bydlet ve svym kupuju 3 a vice psu (nejaky svine bojovy) the war against thiefs
Hajavan
no mne taky ukradly kytky ze skleniku na zahradce, ale byli este maly. tak jsem to docela rychle presel.
zbyli jenom ty co mam u baraku.Ale ted kdyby se jich nekdo dotknul tak se neznam. :)
nobody4
Když ti ukradnou jenom kytý, je to hrůza celej rok práce je v prdeli, nehledě na psychickou újmu. Vždyť jsou to naši mazlíčci.
Ale minulej rok mi kvůli trávě (slyšíte tu absurditu) otrávili mýho psa. Naštěstí to po několika problitých a protrpených dnech a nocích přežil. Ale jak jsem měl vztek z krádeže, chytit toho zmrda. . . . . no po svejch by neodešel, mno čert vem kytky, ale toho psa, to prostě přehnal. Ono se to časem provalí (rok, dva) on se někdo prokecne.......
Všem přeju, aby se to už nikomu nestalo. A pokud někoho takovýho odlapíte, buďte nemilosrdní.
Ale pozor! I každý trest má své hranice jenž nemá nikdo právo překračovat. Byli by jste stejní jak ti zmrdi. N4
Al-Ban
Když tohle čtu, tak ti musim dát za pravdu, to bych už radši nikdy nehulil než aby nám kvůli kytkám nějací dementi otrávili psy :(:mad:. Naštěstí je noc pod širým nebem pro naše psy španělská vesnice, ti jak nespí nejmíň na křesle, tak se nevyspí :).Tak hlavně že to ten tvuj hafan ve zdraví (doufám) přežil.
A obyčejní zloději kytek, kteří netráví zvířata jsou samozřejmě taky pěkná verbež, aby to nevyznělo, že jsou pro mě přijatelní :).
opicka
Mame taky psa (dobrmana fenku) jenze je starsi a rano spi a nechci o ni prijit .Dnes jsem si koupil poradnej stan a poplasny na pohyb a at jen zkusej ted prijit.No nic o dalsich postupech budu psat.Ted premyslim cim to postrikat Cus opicka
nobody4
Mno docela f klídu je systémek používaný dříve v prostoru státní hranice, dá se použít jen na své zahradě. Jedná se o "světlici"(dá se použít upravená pyrotechika, ale odpalovací zařízení je trochen složitější,přiklánim se tedy ke světlici ) dále potřebuješ tenkej drát. Ten se natáhne, třeba kolem skleníku. Většinouzmetci čorujou v noci -> použij černej tenkej drátek, aby se ve svitu baterky nelesknul. Věř tomu, že se ke skleníku jen tak nikdo nepřiblíží. POZOR: "světlice" se musí velmi pečlivě připevnit a zamaskovat, hrozí že by si ji někdo převrátil na sebe (tahem za drátek) a odpálil. Chceme je odstaršit ne zabít, tak bacha! Jinak tento systém byl za totáče používán kolem celého hraničního pásma. Vcelku pravidelně ho tam odpalovali divoký srnky a prasata. Ale to typuju na zahradě nehrozí. I tak se jim to vyplatilo.
Takže dle hesla PS : NEPROJDOU!!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma