Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Můj první grow 1kW - 34 rostlin (POG, C4, Ed Rosenthal Super Bud) - Klikni zde pro originální téma
Hakan
Zdar ve spolek,

chci se s vámi podělit o mou radost. Dneska je to 21 dní co sem si přivezl nádherné klony Eda Rosenthala (8ks), C4 (2ks) a vše zasadil do pracně natahaného substrátu (Plagron growmix). O 4 dny později sem si dovezl dalších 24 klonů, tentokrát POG. Veškerá genetika od členů G, kterým tímto ještě jednou děkuji. Vše zasazeno do 11l květníků a jako zdroj světla slouží sodíkovky (600W + 400W). Podotýkám, že od začátku byla účelem co nejmenší investice. Stan XXL homebox mám za symbolický poplatek od kámoše, to samé platí o lampách a odtahu (Ufo 230m3/hod.) Až mi přijdou odměny tak pořídím lepší ale na tu velkou počáteční investici sem holt neměl. Neměl sem ani kloudnej foťák,kterým bych zdokumentoval první dny těch mejch holek. První normální fota sem pořídíl až dnes, kdy se bude přepínat na květ. Holky mají výšku od 35 do 45cm. Sem zvědavej jak to bude vypadat za měsíc.

Málem bych zapoměl. Nemám ph ani ec metr. Jaká mi teče z kohoutku voda netušim ale veškerá zálivka je prováděna 24hodin odstátou vodou.

Mám úplně na hovno stínítka. Jedno je home made (naohybanej pozink plech, na kterym je nalepená Alu páska) a to druhý je cooltube se stínítkem ale princip cooltuby zůstává nevyužitej. Teplotu mám přes den v rozmezí 27-29 stupňů, vlhost tak 65-75%). Mým snem je mít na obou stranách boxu jedno šestikilo a jako stínítko Adjust A-wing ale ty prachy za něj se mi dvakrát dávat nechce.

Tímto se ptám, je nějaká levnější alternativa s podobnými vlastnostmi?

Od začátku sem hnojil plagronem start-up (dávkování dle výrobce), později nasazen plagron alga grow. Zálivka 500ml ke každé kytce jednou za 3-4 dny. Jednou týdně postřik Phytaminem (5ml/L).

Určitě sem na něco zapoměl, takže se klidně ptejte. Rady zkušenějších rád přijmu.

Zatim zdar
krasus
sem zvedavej jak se ti vyvrbi ta c4 ted jich 28 dojizdim
Hakan
Takhle sem se rozhodl vyřešit rychle se ztrácející vodní mlhu. Když sem nechal espéesku normálně vydechovat, tak se veškerá mlha okamžitě rozfoukala a vlhkost byla max. kolem padesáti procent. Touhle hadicí se vlhkost dostává ke kytkám od spodu a drží se tak nějak déle. Drží se to na 65% když mám pootevřené okno. Když ho zavřu tak ta vlhost vyletí skoro k devadesáti ale zároveň stoupne teplota. A 33 stupňů mít v boxu nechci. Nebo to nevadí?
krasus
33 ve v poho ale vejs uz raci ne spis do 30 stupňů u vrcholku
Hakan
Lampy sou 30cm nad vrcholkama a teplota u vršků je 28 stupňů. Podmínkou je to, že venku je tak jak je a celou dobu mám pootevřený okno. V létě to takový nebude...
el Magicooo
zkus tohle kámo:

http://growshop.cz/katalog/detail/1...tor-extra-large

heatshield nepotřebuješ
Hakan
Jinak všem děkuji za kvalitní rady a první pozitivní karmy. Budu se snažit nezklamat
citace:
Původní příspěvek od Hakan
......poplatek od kámoše, to samé platí o lampách a odtahu (Ufo 230m3/hod.)


Zdravím není to málo na takovou watáž?? jinak jsem zvedavej na Shortovu C4..at se jede bez problemu..
Hakan
to CrTekk:

málo to je ale do začátku sem nic lepšího neměl. Ten box budu ,,tunit,, postupně. Stínítka, odtah a nějakej velkej pacháč budou další větší investicí.
Hakan
Během ranní prohlídky sem si u dvou kytek všimnul kořenů, vylezlej na povrch substrátu (viz. foto 1). Trošku sem je zasypal ale nevim čím to. Někde sem četl, že když je zálivky málo, tak mají kořeny tendenci lézt nahoru. Dávám 0,5 - 0,6 litru zálivky ke kytce, každej třetí až čtvrtej den. Tak nevim čim to...

Přikládám nějaký další fota

č.1 vylezlé kořínky
č.2 POG - 20.den růstu
č.3 Ed Rosenthal - 23.den růstu
č.4 Znovu POG
č.5 pokus o FIM na POGu
krasus
muzes nahodit fotos ty c4 dik
Hakan
Na přání přidávám aktuální fotky C4
biohazard
Zdarec, díky za K+ máš to taky moc pěkný budu sledovat. K
Hakan
Tak jak sem měl radost z toho jak krásně mi ty holky jedou, tak dneska mě úsměv z tváře zmizel. U jedný kytky Eda R. sem si všiml nepjekný plísně na povrchu substrátu (viz. obr.) Netušíte někdo co by mohlo bejt příčinou? Celkově ta kytka nevypadá moc dobře. Povadlý a pokroucený listy sou toho důkazem. V boxu neni vlhost vyšší než 80%, teplota kolem 28 stupňů když se svítí, 19-20 když je tma. Fakt nevim čim. Poradíte mi někdo? Předem díky
Klimes
cau, hlavni pricinou plisne je spatna vnitrni cirkulace vzduchu, a taky bych ten rockwool nenechaval zahrabany, aby mohl "dejchat", vis jak to myslim, ocistit vrsek RW kostky od hliny
edit: podle listu, jak jsou "zvadly" tak to mas i prelity
el Magicooo
taky myslim, že je to přelitý
Hakan
Kucí, přelitý to rozhodně neni. Zalejvám to jednou za 3-4 dny. Spíš se bojim toho že něco neni v pořádku s tou genetikou. Tyhle zkroucený listy má akorát těch 8 Rosenthalů. Zbytek je krásnej (viz.foto). Tu plíseň sem odstranil (to co šlo) a postříkal peroxidem (0.2 ml na litr vody). Uvidíme jestli to zabere. Modlim se aby to pomohlo.

Co se týče tý cirkulace, tak na tom možná něco bude. Na ten velkej prostor mám hodně slabý ufo (cca 230m3/hod.) Ofuk zajištují 2 klipsňáky. Přítah čerstvýho vzduchu je taky v cajku. Silnější odtah budu řešit do tejdne.
tomas2pet
Dva klipsňáky hochu, to je velká sladota. To chce pořádný ventilátor a pořádně míchat vzduch. No ta hlína je co zač? Problém je že nemáš PH metr, nedá se ani zjistit Ph té hlíny, navíc velmi poddimenzovaná ventilace. Už je to přepnutý?
Certova.Vraska
Genetika byt spatna vubec nemusi,jen muze byt nachylnejsi,hadam..chce to poridit ph metr,lepsi ventilaci a bude klid ;-) mas stesti,ze je to ph pravdepodobne v dobrych mezich,ale postupem casu se to ph zvysi(hnojkama) a v hline se bude drzet,mozna bych zkusil proplach cistou vodou,ale je to jen moje myslenka ..at se dari
dokktor
hakan: taky teď jedu ERSB a taky má hnusné listy (nebo aspoň zezačátku měl, ta fotka na minulé stránce odpovídá tem mojim). prý je to genetikou, potvrdil mě to i matkař. to, že to má hnusné listy ale nutně neznamená, že je neco v nepořádku nebo že geny sou slabé. prostě to má hnusné listy. teď v pokročilé fázi květu možu říct, že knedle to dělá i tak dobré :) nedávno sem nekde četl, že třeba dj short kříží svoje věci s hnusnýma thaiskýma samcema, aby tak docílil lepší produkce pryskřice (údajně takto antikosmetické kytky si tonesou v genech).
Hakan
to tomas2pet: na tý cirkulaci něco bude. Na tak velkej prostor sou dva klipsňáky asi opravdu málo, ale na víc sem se na začátku nezmoh. V pátek poběžim koupit alespon dva další a snad se to trochu rozhejbe, taky musim co nejdřív koupit adekvátní odtah, jenom nevim jak moc výkonej. S ph metrem budu muset taky tak jeste 14 dní počkat. Substrát je od plagronu ten growmix a ted naposled sem dělal proplach čistou vodou bez hnojiv. Přepínal sem to v sobotu.

Jinak vám ostatním děkuju za uklidnění alespoň co se týče těch podivnejch listů u ERSB. Snad to dobře dopadne
Hakan
Po menší odmlce se opět hlásim. Kytky mají od 60 do 80 cm a rostou dál. Na začátku sem se bál, že to budou prťata ale teď vim, že sem se bál zbytečně.
Paldy se klubou jak o život. Na POGu jsou viditelně větší než na zbytku posádky.
PH ani EC neměřím (měřáky nemám) a kytky nevypadají, že by jim něco chybělo.

Hnojím dle návodu výrobce. Phytamin aplikuju každých 5 dní (6ml/L)
Teplota přes den kolem 28 stupňů, přes noc kolem 19
Vlhost se drží mezi 50 - 65%

Za NEkvalitu fotek se předem omlouvám.
Hakan
Po delší odmlce jsem se rozhodl dovysvětlit jak dopadl můj první pokus. Vysral se mi foťák, takže jsem neměl čím dál dokumentovat. Poslední fotky jsou cca měsíc před kosou. Musím říct že mě mile překvapil ERSB a to především chutí. Dolů šel předčasně v 65. dnu ale ještě by určitě tak 10 dní zkousnul. Určitě jsem se tak připravil o g. Nicméně i tak to ve finále hodilo zhruba 800g dobrýho materiálu. POG mě příliš nenadchl, to samé platí o C4. Jestli se někdy v budoucnu budu chít k něčemu z toho vracet, tak to bude určitě ERSB.

Teď už mám ale jasno. Příští kolo rozjedu NYCD. Už se těším

See you soon


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma