Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
34w úsporka - Klikni zde pro originální téma
lucasmizera
Peace , vitejte u mýho prvního indoor growu, snad to dotáhnu do úspěšnýho konce.Mám ventilovanou skříň s nízkowatážnímy úsporkami, žádný zázraky nečekám, jen doufám, že nebudu mít samce a po přepnutí si holky nedaj na čas, a něco vykvete.

Skříň :
80cm(š) x 80cm(v) x 30cm(h), v půlce výšky je polička, časem půjde výš.
Po stěnách jsou kanc. papíry obalený v potr. fólii, aby mi nesály vlhkost. V zemi jsou zasazený dva Pc větráčky 12V, zapojený do série na 5V, točí se tak akorát vzhledem k objemu skříně. Časem přibude i ofuk. Mokrá houbička na nádobý je na zvhlčení vzduchu.

Světlo : jsou dvě úsporky. Namodralá (studená) 11w podlouhlá a načevenalá (teplá) 23w úsporka. Mám pocit, že ta 11w svítí víc než ta 23w, no nevím.

Semínka a hlína: semínka jsou NoName, takže to nejlepší co může být, pokuď chcete napínavý grow :) Snad mi holky nasadí květ brzo, sám sem zvědavej. Hlína je normální zemina pro pokojový kytky, dole je drenáž z 2cm štěrku, štěrk sem vmíchal i do hlíny, kvůly vzdušnosti. Hlína je předhnojena na 6 týdnů, takže kdyby se jim moc nechtělo růst, ikdyž asi ne, tak jim pomůžu univerz. agro hnoj (obyč. dusík.). Na květ vezmu buď Plagron nebo krystalon.

Dneska sadím, a zrovna to mamina zjistila, tak sem zvědavej jak to dopadne. Zatím cus.

Rasta
Flop
Nazdar, vypadá to docela zajímavě. Akorát místo těch papírů by byla přeci jenom lepší nějaká ta folie aby se líp využilo světlo (zvlášť při takhle nízké watáži.) Taky dost možná budeš mít problémy s výškou ale aspoň můžeš ohýbat do stran.
Já teď jedu taky dvě rostlinky sice pod úsporkou 125W ale sdílim stebou strach ze samců. Tak ať to roste. :)
Diidy
Cus, mě se to také líbí a pakliže tam dáš nějakou folii jak říká Flop tak si myslim, že z toho něco bude... aspoň pár břemínek ;)
Spawn133
Tak co na to mamina??? :)
lucasmizera
Peace
Flop >> & Diidy >> hodně sem přemýšlel a ten kancl. papír se jeví jako vhodný kompromis k bilý agrofólii. Stějně jako fólie jsou ty papíry průsvytný a stějně bílý. Ještě sem tu fólii neměl v ruce, takže jest-li můžete jakš-takš porovnat, bylo by to fajn. Na diamantovku nemám prachy, je fakt škoda ,že je tak drahá.

Spawn133 >> To byla diskuze, že ji slyšeli i sousedi :) ,ale nakonec se mamina s tím smířila, takže nejtěžší překážka je za mnou.

Takže teď holky ¸¸legáln쨨 klíči na okně, jak se trochu vytáhnou, podám report.

Rasta
Spawn133
Tak aspon tak, mas stastie ze mas taku mamu.. mna by asi zastrelili :D
V1k1
hoj drzim palce :)
lucasmizera
Rasta, Holky roustou jako z vody, svítím na ně klas. 18/6 od středy. Co nevidět přibude ofuk.
Spawn133
Ako vies ze su to samice??? :D
lucasmizera
jen jim tak rikam, snad si daj rict a budou holky jak z cukrcandlu :)
lucasmizera
Rasta , 9. den růstu, už sou všechny na 2. patrem, stále bez hnojiva, rostou přímo před očima. Díky ofuku krásně zesílil stonek. Tváří se spokojeně. A na místě pohlaví se už něco dělá, malinkatej .... něco.
lucasmizera
16. den růstu, vypadá to, že mám indicu, což je fajn, už začínají lehce vonět. Stále nehnojím, ale brzo začnu. Vhlkost je hoodně malá, houbička a rozpraš. nejsou to pravý ořechový, tak dám do kupy ultrazvuk. zvhlčovačku, podle návodu co sem tu na growerovy našel. Ty dvě vyspělejší kytičky už tvoří 4. patro. Mám je zaštipnout nebo počkat?

---Barva kytiček je způsobená filtrem na mobilu---
hochůůů
to 4. patro stříhni. Zatim vipadaj pekně. :)
Čófer
Čím si robil diery na ventiláciu do toho dreva? Mám podobnú skrinku a neviem ako to mám vymyslieť. Priamočiarou pílou asi nie...
lucasmizera
Čófer>> díry sem dělal obyč. vrtákem, byla to celkem makačka, přímočarka nebo frézka by byla asi lepší no :)
lucasmizera
na tech 2 vyspelejsich se objevily, na prvnim patre, hnede fleky, oddenkove listky uplne uschly, podel faqu by to mohla bejt prachova plisen, coz si neumim vysvetlit, pac mam ve skrini minimalni vlhkost, zkousel sem zalivat vodou s trochou citronky, nic se nedeje, fakt nevim co mam delat
papaOUT
počuj to že ti tie prvé zúbkované listy na prvom poschodí uschnú a odpadnú je normálna až samozrejmá vec:)....určite to nieje žiadna plieseň ....čús:afro:
lucasmizera
papaOUT>> ani nevis jak si me potesil, ted sem za troubu, ale tohle sem fakt nevedel, thx vela
Čófer
citace:
Původní příspěvek od lucasmizera
Čófer>> díry sem dělal obyč. vrtákem, byla to celkem makačka, přímočarka nebo frézka by byla asi lepší no :)


Frézka by bola super, ale priamočiarkou by sa taký malý otvor robil asi dosť ťažko. To si si navŕtaval diery po celom obvode a potom si to len vyklesol? Alebo to bol taký frézový vrták ktorým si len prešiel dokola?
lucasmizera
citace:
Původní příspěvek od Čófer


Frézka by bola super, ale priamočiarkou by sa taký malý otvor robil asi dosť ťažko. To si si navŕtaval diery po celom obvode a potom si to len vyklesol? Alebo to bol taký frézový vrták ktorým si len prešiel dokola?
vyvrtal sem diry po obvode a pak jen vyrubal dlatem,byl to obyc. vrtak a s tim do stran ubirat matrose vubec neslo , bylo to celkem namahavy odpoledne :D
Kafu
Měl jsem podobný problém, taky hnědé lístky a komplet uschly a odpadly. Všude jsem hledal čím by to mohlo být, na nic kloudného jsem nepřišel až jsem začal míň zalévat a přestalo to :) Tak jsem to přisoudil že moc zalévám a jelikož mám podobně malé květináčky tak voda nestíhala odtékat... Možná máš podobný problém, ale 100% ti neporadim. :)

PS: vzadu je vidět testovací květina
lucasmizera
Rasta, 25. den růstu, to hnědnutí listí pokračuje, víceméně na všech. Ale jinak se mají čile k světu, už se musel dvakrát zvyšovat prostor, po hnojivu vždicky vyjedou. Ty dvě vyšší mají okolo 24cm. FIM se asi nepoved, je to volako čudné. Už se začínaj prát o svělo, tak nějaká úsporka na květ přibude. :leaf:

>>Kaffu, ubral sem zálivky ale nepřestalo to, zkusím upravu ph vody na zalívání nebo více hnojit. Stejnej problém má celkem hodně lidí, co sem se díval. :einstein:
lucasmizera
...
lucasmizera
fim
lucasmizera
fim, sory za kvalitu
lucasmizera
Rasta 14 den květu, takze 100% ta vetsi je holka a uz pekne kvete, bohuzel fim nevysel... ta druha mensi taky krasne kvete, ale je to hermac... tak jeste chvilku pockam, at mam 100% jistotu a budu trhat kulky. Tu treti, co neni na fotu, sem zlikvidoval, mela kulky, priste pockam, at vim jestli to muze bejt hermac. Hnojivo-krystalon s 12% P, penize rozhodly za me. Az mi kamos pujci fotak, nafotim makro.
mulo
pěknou chobotnici tam máš xD :-P
:D to teda čumím :D
chobotnička :D
tosemě ještě nepovedlo taky zkusím :D
držím pace a budu sledovat ....:biglaugh:

K+ za chobotničku :afro:
lucasmizera
Rasta rostou do krásy, šišky sou nemší, ale blyzny dlouhý a jejich hafo... >celkem sem měl kliku na noname seeds. Voní hezky. :leaf:
lucasmizera
pokus o makro mobilem
lucasmizera
hermac, zatim se sam neoprcal :teef: kulky trham, nepouzivam uz ani vetrak at mi neoprca tu druhou
lucasmizera
http://uloz.to/3459707/movie-0001.wmv videoclip tohoto growu, v poslednim datu sem se sek. ma to byt 29.12.2009, je volne siritelne :teef:
lucasmizera
Uzavírám tenhle trhead.

Takže v záchvatu zhulenosti sem zklidil dřív něž sem měl, bylo toho na cca 5-6 normalních brček, chuť příšerná, doporučuju FLUSHING nezanedbávat, účinek byl slabý (hold nebylo to dozrálí)

Důležité věci co sem se naučil: nebát se zastřihávat - kytky snesou hodně tvrdý zacházení - jak ríká místní klasik - mejte na pameti, ze furt je to jenom plevel, nepřehánět to s hnojivem, FLUSHING aspon dvou tydenni, vic si zatim nevzpominam.

Díky všem za rady a k+.

Jo tech 34watt, je fakt malo, chce to aspon ty 70w a vic. :leaf:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma