Nexius |
Šéfe a foukáš na to něčím?Ty stonky vypadají velice tenké... |
|
|
MyGrow |
3x pc vetrak, oni len vzyeraju v skutocnosti su naozaj dobre |
|
|
MyGrow |
18. den 18/6 #1
su dake problemy:D dufal som ze nedojdu ale... dorazili... listy na spodku u 2 rastlin zacali zltnut... polievam moc? alebo malo? mala vlhkost? denne ich striekam rano a vecer ked dojdem aj viac krat rozprasovacom a polievam raz za tyzden mozno 2x .... pridavam fotky. zacinam tymi krajsimi :D |
|
|
MyGrow |
18. den 18/6 #3 spominane listy... nejaky napad? |
|
|
MyGrow |
18. den 18/6 #4 tu je ta druha rastlinka |
|
|
MyGrow |
tam kde su tieto ozltnute listz tak su to tie najnizsie polozene... rastlinky su relativne zdrave cize aspon to ma tesi... co robit? |
|
|
kola666 |
to je nic co sa tyka vysledku a aj seckeho kamo nemaj strach , neni co doj3bat ale aj hej :) taaak , drz sa toho co uz urcite wies (nesi debo ze ? ) ? :D |
|
|
MyGrow |
cize to nic neznamena hej...:D? |
|
|
kola666 |
no nemyslim ze to je az take zle , take zozltnutie je v poho,hlavne spodne listy (alebo, daco im asi chyba) ale mali by to myslim prezit , drzim palce :):jumper:
Ak nevidis zeby zo dna na den stracali farbu , silu ,atď tak je to OK :punk: cuz buzz |
|
|
kola666 |
No ako sa dari ? rastu ? mohol by si hodit nejake foto , som welmi zwedavy jak to vyzera ... dufam ze sa nic nepo*3balo :jumper: |
|
|
Ganjas farmer |
...upload....uz ti museli prerast aj hlavu...drzim palce kaaamo..do skureniiiiiiiia |
|
|
SmokeHillz |
Cuz chlape,jen sem ti chtel poradit,ze ty flasy nejsou zrovna idealni,koreny nemaji rady svetlo,a muze je to pali,zkus to bud oblepit necim neprusvitnym,nebo je dej do nejakych normalnich kvetinacu... |
|
|
SmokeHillz |
Tak nic,az ted sem si vsim z kdy to je... :) |
|
|
MyGrow |
zial tento growik som musel v tej dobre prestat prevadzkovat nakolko som zacal pracovat a casu bolo naozaj minimalne a financii na zabezpecenie nejakej automatizacie atp v tej dobe neboli..:( R.I.P.
snad sa coskoro dostanem k nejakemu mikrogrowu len tak pre potesenie lebo je to naozaj fajn prilezitost ako si vytvorit doma aspon kusok divokej prirody pod umelym slnkom:). nieje nic lepsie ako otvorit skrinku a tam sa to uz zelenie... :) tak este raz Rest in Peace MyGrow first round :( |
|
|
|