Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM - Klikni zde pro originální téma
matko291
method
neviem ako to bude vychadzat ale SSH planujem nechat nejakych 70-80dni

Respect na ofuk mam tan dve klipsy ale vykonovo sa mi tiez velme nepacia zakupim mocnejsie
ako to myslis s tymi habami ku korenom?
Milan8
Hi nevim jestli myslel Respect tohle, ale mozna jo
PHP:

http
://www.growshop.cz/katalog/seznam/1006-pudni-doplnky-a-obohacovace
melo by to byt to od Canna - trichoderma, ale zkusenosti s tim nemam.
matko291
foto po troch dnoch...:p::p::p::p:

8kvetinacov vypije za 24hodin 4L zivin...

oplati sa bachnut prachy do Green Sensation alebo Topmaxu? :satan:

alebo ich nechat bez aktivatorov? :rasta:
volver
citace:
Původní příspěvek od matko291

oplati sa bachnut prachy do Green Sensation alebo Topmaxu? :satan:

alebo ich nechat bez aktivatorov? :rasta: [/B]

podle mě je to akorád tahání peněz ,vyzkoušel sem to(green) a musim říct že už bych ty prachy do toho nevrazil ,,,za hodně peněz málo muziky..určitě se vyplatí vrazit ty peníze třeba do pořádnýho měřáku ....
matko291
volver pH uz mam a EC bude urcite v dalsom kole...
Method
Ja odporucam TopMax....Green som sice neskusal ale na tvorbu krystalov je TM vyborny....otestovane na dvoch rastlinach ked jedna bola bez a druha s...daky rozdiel tam veru bol :D Len TopMax by som daval uz od dakeho 2-3tieho tyzdna od zaciatku kvetu a zvysovat davky.Ale ty mas este dost casu do kosy tak v pohode...
Milan8
Já jsem jel dvě sklizně stejné klony jedna s GS druhá bez a projevilo se to pouze na výnosu. Jinak chuť i síla stejná.
Ono
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
....vylepšit hlínu , dát jim houby ke kořenům...

Ahoj. Postačuje to zmiešaním hlineného substrátu s kokosom, ktorý obsahuje trichodermu?

Plagron Royalty Mix: "... obsahuje... a kmene pozitívne pôsobiacich plesní."

Plagron cocos: "...v mixu je obsiahnutá veľmi dôležitá huba Trichoderma, ktorá okrem iného zvyšuje obranyschopnosť a podporuje rozvoj koreňovej sústavy."

Raz som zmiešal uvedené substráty v pomere 50:50 a mal som vynikajúce výsledky vo všetkých smeroch. Pôjdem do toho znova.

citace:
Původní příspěvek od Milan8
Já jsem jel dvě sklizně stejné klony jedna s GS druhá bez a projevilo se to pouze na výnosu. Jinak chuť i síla stejná.

Pokiaľ sa nemýlim, tak Green Sensation je určený primárne práve na zvýšenie výnosu. O koľko bol vyšší pri jeho použití?
Milan8
S GS cca o 100g vic pod 400W.
matko291
GS asi neham tak aj TopMax...chcem vyskusat kvetovy stimulator od ATAMI...
a budem pridavat aj HESI Super Vit
mne volako ten substrat od plagronu nesedi neviem preco, viem ze chyba v tomto kole bola moja to si uznavam...dalsie kolo ale pojdem biobizz hlinku...
inac vcera som robil test upravil som vodu na 6pH, pridal som 4ml PK a 3ml grow/bloom excalotoru a pH sa vystrelilo na neuveritelnych 9,5 skoro som odpadol...
Dolfa
Ahoj, zjistil jsem, že když míchám hnojky obráceně tj. nejdřív upravím pH a potom přidávám složky, tak pH neskutečně lítá. Když nejdřív míchneš hnojky a pak upravíš na požadované pH bude to Ok. Po nějaké době jsem se o tom dočetl tady někde na G. Tak ať se daří.
matko291
uz teraz je to aj mne jasne...
do teraz som si myslel, ze len ja tomu nechapem...:banana::bounce::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
matko291
Ahojte vsetci potrebujem od Vas velku pomoc

Chcel by som svojim milacikom v poslednej chvili pomoct (viem nekamenujte ma:baseball:).Potreboval by som pomoct z preplachom hliny.Nikdy som to herobil a preto potrebujem radu skusenych, hodnoty pH viem ake mam riesit len postup preplachu potrebujem vysvetlit a ako zmerat pH hliny, v akej teraz sa rastlinky trapia(ale uz len malinko vsak).Dakujem vsetkym za radu
matko291
pre clena FMS
neda sa ti ani poslat dakovna pm za radu.
vanu k dispozicii nemam a nemal by som preplachovat vodou z upravenym ph?
matko291
Ahojte foto z 54.dna 12/12

babenky dostali kvetovy stimul prvy krat vo svojom zivote :baby: od pana ATAMI B´Cuzz Bloom Stimulator v pomere 5ml/4l vody a snazim sa drzat 6,5pH

mame kupeny aj od uja HESI SuperVit ktory dostanu dnes vecer v zalievke

a super vecicka na co sa tesim ako mali kupil som si mikroskop 100x zvacsenie huraaaa :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
matko291
Ahojte nejake fota po vecery ktora sa skladala z 10ml PK,5ml boosteru, kvapka HESI SuperVitu na 5L vody z 6,5pH.
matko291
mikroskop skvela hracka zasekol som sa na tom asi na 3hodiny...
doma som uz videl vsetko cez mikroskop skoda ze Vam nemozem ukazat co som videl ja...:D:D:D
matko291
pokus o foto trycomov...
musim vyskusat viac fotakov aby som spravil lepsie foto...
citace:

vanu k dispozicii nemam a nemal by som preplachovat vodou z upravenym ph?

jo měl bys to dělat s upravenou vodou,ve faq máš i kolik já to ted bohužel přesně nevim,a do toho jsem používAL ještě enzymi,koukni kdyžtak na muj thread
jinak sem se chtěl zeptat to ph 6,5 to těm kytkám nevadí?v kolikátym dni chceš tak sklízet? ten průplach těch kytek tě by měl trvat tak cca 10-14 dní myslim jinak pěkné to máš k+
matko291
bambuca myslis ze to pH 6,5 je vysoke?
sklizet chcem tak za cca 20-30dni...
matko291:nene mělo by to bejt nák v rozmezí od 5,8 až do 6,5 jak čtu ve faq nák stim zkušenosti nemám s vyšší hodnotou ph já leju 5,8 a co odteče změřima má to 5.9-6.0 ph
Ono
2mato291:

Ph 6,5 nie je pre hlinu vôbec vysoké. Niektoré zdroje uvádzajú akceptovateľnú hodnotu ph v hline od cca 5,5 až do 8,0. Jasné je, že krajné hodnoty nie sú najlepšie, ale pH 6,5 alebo aj 7,0 je v hline úplne v poriadku.

K tomu preplachu - ak už upravuješ pH, tak ho uprav aj pri preplachu. Uvádza sa, že množstvo vody o objeme 10-násoboku kvetináča prepláchne korene od soli. Hodnotu pH hliny zmeráš jedine pH metrom určeným do hliny. Tie lacné sú málo presné a tie presné sú zase dosť drahé.

Moje doterajšie skúsenosti s hlinenými substrátmi vravia, že viac ako hodnota pH (či už hliny, alebo zálievky) je dôležitejšie optimálne množstvo zálievky, aby nedošlo k premočeniu pôdy a následne k odhnívaniu koreňov a prísun takého množstva živín, aby rastliny nestrádali, ale zároveň aby nedošlo k zasoleniu substrátu, práve zablokovaním prísunu živín a nemožnosti ich odčerpania.
matko291
2ono:
myslim ze ten preplach by uz v mojom neskorom stadiu kvetu asi velmi nepomoze, necham ich uz dozit nafuknem ich boostermi a vitaminmy...

10nasobok objemu kvetinaca :D kurnik 8x6,5L to je hooooodne vody :D
Ono
No ten 10-násobok to je napr. pri akútnej potrebe preplachu, dajme tomu pri silnom predávkovaní rastliny hnojivom. Klasický preplach (flushing) je záležitosť polievania čistou vodou (zväčša s upraveným pH) počas posledných zhruba 2 týždňov.

Matko291 - nezabudni, že účinok hnojiva sa pri rastline prejaví až o niekoľko dní, takže s tým treba rátať pri určení posledného hnojenia. Neviem, aké máš fenotypy SSH a KM, resp. koľko dní budú kvitnúť. Pokiaľ sa nemýlim, tak dnes máš 60. deň kvetu. Osobne by som zahnojil ešte tak maximálne 1- až 2-krát, viac už nie. Alebo už nasadiť Final Solution, a posledný týždeň iba vodu. Zastávam názor, že FS nie je až taký potrebný, pretože kvalitná genetika má vynikajúcu chuť aj bez neho, samozrejme s dostatočným flushingom.

Ak sa ti chce, prihoď nejaké aktuálne fotky, najmä šišky z blízka. Zaujíma ma, ako sú na tom.:)
matko291
2ono trochu vysie som hodil foto trychomov oni su este priezracne ako sklo..myslis ze by sa uz mohol blizit koniec?
Scott
citace:
2ono trochu vysie som hodil foto trychomov oni su este priezracne ako sklo..myslis ze by sa uz mohol blizit koniec?

Cau Matko :)

Tak jsou stoho nakonec moc krasne palice :) ke konci kvetu a nasledovnemu finishi je dobre to Ph trošku držet niže alespon ja to tak delám že když jedu v rustu a vetši polovine kvetu tak to držim 6,5 a potom pomalu ubiram až do tech 5,8- 6 je to halda :D kdo vi jestli to má nejaky smysl. alespon jim to trošku vice okyselim pred tim fajrontem :D

A hlavně ať ti chutná :)
matko291
ked moj najvecsi asi problem v tomto peste bol, že ja som upravoval pH vody bez hnojiv ja som si vobec neuvedomoval, že hnojiva su soli(asi som nemal tolko fajcit:D:D:D:D:D:D:D)
easyrider
citace:
ked moj najvecsi asi problem v tomto peste bol, že ja som upravoval pH vody bez hnojiv ja som si vobec neuvedomoval, že hnojiva su soli(asi som nemal tolko fajcit:D:D:D:D:D:D:D)

Tak tomu se mi nechce ani věřit:D Včera jsem po změření a dorovnání PH přidal peroxid vodíku, na který jsem zapomněl a radši jsem měřil znova a hned PH o 2 výš.... Takže ty se svým žlutým listům divit nemůžeš, asi dostávaly fakt "kapky", zato u mě je to záhada:)
matko291
EASY ale ja som nemal pH meter hned na zaciatku pestu cize som im rubal bohvie co do tej hliny...a sativa je sativa kamo tie chce trosku lepsiu starostlivost a hickanie...
matko291
2ono:
hadzem sem ziadane foto paliciek...
ja si osobne myslim ze je este skoro pripravovat to na kosu...
kupil som si novy fotacik NIKON D5000 paradicka...

odporucam v original velkosti...

KALI MIST
matko291
SSH
Ono
Ahoj. No vyzerajú byť onedlho hotové. Odporúčam nasadiť flushing, listy majú tmavozelené, treba im dať príležitosť vyčerpať živiny a prečistiť korene, aby bola chuť čo najlepšia a najčistejšia. Kali Mist aj Super Silver Haze sú sativy, majú energické účinky, trippy stavy, takže čírejšia pryskyrica neprekáža, skôr naopak.;) Na fotkách je vidieť zafarbovanie do biela, takže sú na najlepšej ceste. Ako vysoko držíš výbojku od vrškov?
matko291
2ono:
vybojka je 40cm nad vrcholcami
ale je tam este pomer bielich blizien vacsi ako hnedych ja by som ich este nechal, ale dam si poradit od skusenejsich sativistov :D:D:D

Tak dnes nasadim FINAL SOLUTION na 7dni, na dalsich 7dni uz pojde len cista voda a 2dni pred zberom uz len tma a sucho :D:D:D
Ono
Výbojka je fajn. Ten pomer ešte môže byť viac k prospechu bielych blizien, ale ono sa to začne meniť. Okrem toho netreba zabúdať, že ešte aj po zbere rastlina "dozrieva" a blizny (rovnako aj pryskyrica) ešte zmenia svoju charakteristiku. Naplánoval si to pekne, kľudne sa do toho pusť.;)
matko291
este mam otazku ak ma niekto skusenosti...
pachac musi byt na zaciatku odtahu alebo aj na uplnom konci za ventilatorom?
easyrider
Na začátku, co já vím:)
hellman
matko, ked si si kupil ten mikroskop tak si precitaj tento clanok o koseni a suseni. Je tam pasaz ohladne urcenia zrelosti materialu:
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2
matko291
Tak ahojte mam tu nejake fotos zo 70.dna kvetu
baby dostavali tyzden FS a teraz tyzden cistu vodu, potom 2dni tma a kosa...
Nádhera
,sem zvědavej kolik to bude mít,
My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name
matko291
Ahojte tak este posledne foto z 78.dna 12/12 zalievka cistou vodou 6Ph
potom nasleduje od 10.02.2010 od rana 6:00 daleka put 48h tmy a hura kosa :banana: a potom zbuchnem prvy krat vo svojich growoch nejaky ten smoke report :rasta: a celkove postrehy s tymito modelmy...
jedine co mozem teraz povedat, ze zapach tychto modelov je brutalny ale fakt brutalny, nemam este totizto namontovany pachac tak asi preto :D:D:D
kola666
mas to pekne , presiel som cely tread ... dopadlo to lepsie jak som cakal :) K+ ... potom dufam bude typovačka :D:beer: :popcorn:
josip222
zdárek no jak sa nato pozerám je to pecka :) a chvála za tvoju trpezlivosť a bojovnosť že si to dotiahol a nezrušil si to hned na začiatku... čo by možno väčšina asi spravila.
tak držím palce a teším sa na váhu a smoke report :jumper:
Growu zdar... K+ :banana:
matko291
Nazdar hosi... :leaf: :leaf: :leaf:

!!!TAK ROZBIEHAME TIPOVACKU!!!

:goldcup: Za najblizsi vysledok K+ :goldcup:
easyrider
Zdar, tak nějaké foto sušiny by nebylo na škodu:)
lopatak
zdravim a tipuju 229g pekny pokourenicko
Ono
Ahoj matko291. Fajn, že si rozbehol tipovačku. Nejaké foto sušiny by sa veru hodilo.;)

Každopádne tipujem 291 g.:D
tipuju 268 :)
NOwaLIFE
toto bude doslova tipovacka kedze s poslednych dni nemas ziadne foto celku ..
tipujem 257g krsnehu sucheho matrosu
pekny grow..
221 g?
matko291
je to napinavejsie bez foto vsak :angel::angel::angel:

kamaráti nestiham to ani pofotiť a nie ešte z toho ochtnať ako som to skosil som nestihol ani poriadne pofajčiť aby som Vám vedel priniesť nejake postrehy, ale typovať môžte naďalej a kto chce k+ nech zmení svoj typ je to dost biedne na 400W
Method
195g :D
easyrider
Tak ok, i bez fotek ti přeju 249g:)
ČUS mohl by sem hodit nákouz aktualizaci,fotky atd:D zatim tě pic
matko291
Babuca chcem sa opytat za tym smailom co znamena "zatim te pic"?
Matko291:pozdrav
Koloušek
Tipnu si 304g. Ať chutná a očekávám po nějaké době i smokereport.
Knorman
274,6
josip222
222g :D pekne pekne :)
LemonJelly
Tipnem to len na 196g, ale verim, ze sa ti to vynahradi kvalitou.
Nice job.
:smoker:
Chirurg
247g pekné
Ptáček
Já si tipnu 362,3 géček ,a přeji krásné pokouřeníčko :)
ganja-steve
201g :) preju vic, to je jasny:)
matko291
zatial najblizsie LemonJelly...
.:INDI:.
175geee ale prajem viac
matko291

vyhral .............INDI....................... :goldcup: :goldcup: :goldcup:

Ide ti K+... presne to bolo 174,55g

smoke report: hmm...nebudeme opisovat to treba skusit :starwars: :love:

ALE URCITE ODPORUCAME !!! Krasna vona oboch modelov, sisky krasne orosene, tvrde a zhul vzdladom na to ze sme mali mikroskop tak sme ustrazili sfarbenie trychomov do mliecne-biela a to znamena ze stav energicky neprivadza do utlmu skor do smiechu a da sa na tom fungovat ked sa to neprezenie, hlavne SSH :starwars:

KM- vzhladovo orosenejsie, vona silnejsia a model este nie komplet otestovany..... neskor, praca nedovoli...

dikes za sledovanost tejto TV a trapenia... v dalsom kole to bude... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
.:INDI:.
Gratulujem si :D ale aj tebe Matko :D

Dík za k+ ale rašej by som si niečo s toho koštol :D hovorí zomna zavist :D tak nech chutí a hlavne nech dobre hraje :D peace
matko291
INDI kamarat nevidim problem...:D

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma