291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM - Klikni zde pro originální téma |
matko291 |
method
neviem ako to bude vychadzat ale SSH planujem nechat nejakych 70-80dni
Respect na ofuk mam tan dve klipsy ale vykonovo sa mi tiez velme nepacia zakupim mocnejsie
ako to myslis s tymi habami ku korenom? |
|
|
Milan8 |
Hi nevim jestli myslel Respect tohle, ale mozna jo
PHP: |
http://www.growshop.cz/katalog/seznam/1006-pudni-doplnky-a-obohacovace
| melo by to byt to od Canna - trichoderma, ale zkusenosti s tim nemam. |
|
|
matko291 |
foto po troch dnoch...:p::p::p::p:
8kvetinacov vypije za 24hodin 4L zivin...
oplati sa bachnut prachy do Green Sensation alebo Topmaxu? :satan:
alebo ich nechat bez aktivatorov? :rasta: |
|
|
volver |
citace: |
Původní příspěvek od matko291
oplati sa bachnut prachy do Green Sensation alebo Topmaxu? :satan:
alebo ich nechat bez aktivatorov? :rasta: [/B] |
podle mě je to akorád tahání peněz ,vyzkoušel sem to(green) a musim říct že už bych ty prachy do toho nevrazil ,,,za hodně peněz málo muziky..určitě se vyplatí vrazit ty peníze třeba do pořádnýho měřáku .... |
|
|
matko291 |
volver pH uz mam a EC bude urcite v dalsom kole... |
|
|
Method |
Ja odporucam TopMax....Green som sice neskusal ale na tvorbu krystalov je TM vyborny....otestovane na dvoch rastlinach ked jedna bola bez a druha s...daky rozdiel tam veru bol :D Len TopMax by som daval uz od dakeho 2-3tieho tyzdna od zaciatku kvetu a zvysovat davky.Ale ty mas este dost casu do kosy tak v pohode... |
|
|
Milan8 |
Já jsem jel dvě sklizně stejné klony jedna s GS druhá bez a projevilo se to pouze na výnosu. Jinak chuť i síla stejná. |
|
|
Ono |
Původní příspěvek od RespectFlowers
....vylepšit hlínu , dát jim houby ke kořenům... |
Ahoj. Postačuje to zmiešaním hlineného substrátu s kokosom, ktorý obsahuje trichodermu?
Plagron Royalty Mix: "... obsahuje... a kmene pozitívne pôsobiacich plesní."
Plagron cocos: "...v mixu je obsiahnutá veľmi dôležitá huba Trichoderma, ktorá okrem iného zvyšuje obranyschopnosť a podporuje rozvoj koreňovej sústavy."
Raz som zmiešal uvedené substráty v pomere 50:50 a mal som vynikajúce výsledky vo všetkých smeroch. Pôjdem do toho znova.
Původní příspěvek od Milan8
Já jsem jel dvě sklizně stejné klony jedna s GS druhá bez a projevilo se to pouze na výnosu. Jinak chuť i síla stejná. |
Pokiaľ sa nemýlim, tak Green Sensation je určený primárne práve na zvýšenie výnosu. O koľko bol vyšší pri jeho použití? |
|
|
Milan8 |
S GS cca o 100g vic pod 400W. |
|
|
matko291 |
GS asi neham tak aj TopMax...chcem vyskusat kvetovy stimulator od ATAMI...
a budem pridavat aj HESI Super Vit
mne volako ten substrat od plagronu nesedi neviem preco, viem ze chyba v tomto kole bola moja to si uznavam...dalsie kolo ale pojdem biobizz hlinku...
inac vcera som robil test upravil som vodu na 6pH, pridal som 4ml PK a 3ml grow/bloom excalotoru a pH sa vystrelilo na neuveritelnych 9,5 skoro som odpadol... |
|
|
Dolfa |
Ahoj, zjistil jsem, že když míchám hnojky obráceně tj. nejdřív upravím pH a potom přidávám složky, tak pH neskutečně lítá. Když nejdřív míchneš hnojky a pak upravíš na požadované pH bude to Ok. Po nějaké době jsem se o tom dočetl tady někde na G. Tak ať se daří. |
|
|
matko291 |
uz teraz je to aj mne jasne...
do teraz som si myslel, ze len ja tomu nechapem...:banana::bounce::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: |
|
|
matko291 |
Ahojte vsetci potrebujem od Vas velku pomoc
Chcel by som svojim milacikom v poslednej chvili pomoct (viem nekamenujte ma:baseball:).Potreboval by som pomoct z preplachom hliny.Nikdy som to herobil a preto potrebujem radu skusenych, hodnoty pH viem ake mam riesit len postup preplachu potrebujem vysvetlit a ako zmerat pH hliny, v akej teraz sa rastlinky trapia(ale uz len malinko vsak).Dakujem vsetkym za radu |
|
|
matko291 |
pre clena FMS
neda sa ti ani poslat dakovna pm za radu.
vanu k dispozicii nemam a nemal by som preplachovat vodou z upravenym ph? |
|
|
matko291 |
Ahojte foto z 54.dna 12/12
babenky dostali kvetovy stimul prvy krat vo svojom zivote :baby: od pana ATAMI B´Cuzz Bloom Stimulator v pomere 5ml/4l vody a snazim sa drzat 6,5pH
mame kupeny aj od uja HESI SuperVit ktory dostanu dnes vecer v zalievke
a super vecicka na co sa tesim ako mali kupil som si mikroskop 100x zvacsenie huraaaa :bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce: |
|
|
matko291 |
Ahojte nejake fota po vecery ktora sa skladala z 10ml PK,5ml boosteru, kvapka HESI SuperVitu na 5L vody z 6,5pH. |
|
|
matko291 |
mikroskop skvela hracka zasekol som sa na tom asi na 3hodiny...
doma som uz videl vsetko cez mikroskop skoda ze Vam nemozem ukazat co som videl ja...:D:D:D |
|
|
matko291 |
pokus o foto trycomov...
musim vyskusat viac fotakov aby som spravil lepsie foto... |
|
|
|
vanu k dispozicii nemam a nemal by som preplachovat vodou z upravenym ph? |
jo měl bys to dělat s upravenou vodou,ve faq máš i kolik já to ted bohužel přesně nevim,a do toho jsem používAL ještě enzymi,koukni kdyžtak na muj thread |
|
|
|
jinak sem se chtěl zeptat to ph 6,5 to těm kytkám nevadí?v kolikátym dni chceš tak sklízet? ten průplach těch kytek tě by měl trvat tak cca 10-14 dní myslim jinak pěkné to máš k+ |
|
|
matko291 |
bambuca myslis ze to pH 6,5 je vysoke?
sklizet chcem tak za cca 20-30dni... |
|
|
|
matko291:nene mělo by to bejt nák v rozmezí od 5,8 až do 6,5 jak čtu ve faq nák stim zkušenosti nemám s vyšší hodnotou ph já leju 5,8 a co odteče změřima má to 5.9-6.0 ph |
|
|
Ono |
2mato291:
Ph 6,5 nie je pre hlinu vôbec vysoké. Niektoré zdroje uvádzajú akceptovateľnú hodnotu ph v hline od cca 5,5 až do 8,0. Jasné je, že krajné hodnoty nie sú najlepšie, ale pH 6,5 alebo aj 7,0 je v hline úplne v poriadku.
K tomu preplachu - ak už upravuješ pH, tak ho uprav aj pri preplachu. Uvádza sa, že množstvo vody o objeme 10-násoboku kvetináča prepláchne korene od soli. Hodnotu pH hliny zmeráš jedine pH metrom určeným do hliny. Tie lacné sú málo presné a tie presné sú zase dosť drahé.
Moje doterajšie skúsenosti s hlinenými substrátmi vravia, že viac ako hodnota pH (či už hliny, alebo zálievky) je dôležitejšie optimálne množstvo zálievky, aby nedošlo k premočeniu pôdy a následne k odhnívaniu koreňov a prísun takého množstva živín, aby rastliny nestrádali, ale zároveň aby nedošlo k zasoleniu substrátu, práve zablokovaním prísunu živín a nemožnosti ich odčerpania. |
|
|
matko291 |
2ono:
myslim ze ten preplach by uz v mojom neskorom stadiu kvetu asi velmi nepomoze, necham ich uz dozit nafuknem ich boostermi a vitaminmy...
10nasobok objemu kvetinaca :D kurnik 8x6,5L to je hooooodne vody :D |
|
|
Ono |
No ten 10-násobok to je napr. pri akútnej potrebe preplachu, dajme tomu pri silnom predávkovaní rastliny hnojivom. Klasický preplach (flushing) je záležitosť polievania čistou vodou (zväčša s upraveným pH) počas posledných zhruba 2 týždňov.
Matko291 - nezabudni, že účinok hnojiva sa pri rastline prejaví až o niekoľko dní, takže s tým treba rátať pri určení posledného hnojenia. Neviem, aké máš fenotypy SSH a KM, resp. koľko dní budú kvitnúť. Pokiaľ sa nemýlim, tak dnes máš 60. deň kvetu. Osobne by som zahnojil ešte tak maximálne 1- až 2-krát, viac už nie. Alebo už nasadiť Final Solution, a posledný týždeň iba vodu. Zastávam názor, že FS nie je až taký potrebný, pretože kvalitná genetika má vynikajúcu chuť aj bez neho, samozrejme s dostatočným flushingom.
Ak sa ti chce, prihoď nejaké aktuálne fotky, najmä šišky z blízka. Zaujíma ma, ako sú na tom.:) |
|
|
matko291 |
2ono trochu vysie som hodil foto trychomov oni su este priezracne ako sklo..myslis ze by sa uz mohol blizit koniec? |
|
|
Scott |
2ono trochu vysie som hodil foto trychomov oni su este priezracne ako sklo..myslis ze by sa uz mohol blizit koniec? |
Cau Matko :)
Tak jsou stoho nakonec moc krasne palice :) ke konci kvetu a nasledovnemu finishi je dobre to Ph trošku držet niže alespon ja to tak delám že když jedu v rustu a vetši polovine kvetu tak to držim 6,5 a potom pomalu ubiram až do tech 5,8- 6 je to halda :D kdo vi jestli to má nejaky smysl. alespon jim to trošku vice okyselim pred tim fajrontem :D
A hlavně ať ti chutná :) |
|
|
matko291 |
ked moj najvecsi asi problem v tomto peste bol, že ja som upravoval pH vody bez hnojiv ja som si vobec neuvedomoval, že hnojiva su soli(asi som nemal tolko fajcit:D:D:D:D:D:D:D) |
|
|
easyrider |
ked moj najvecsi asi problem v tomto peste bol, že ja som upravoval pH vody bez hnojiv ja som si vobec neuvedomoval, že hnojiva su soli(asi som nemal tolko fajcit:D:D:D:D:D:D:D) |
Tak tomu se mi nechce ani věřit:D Včera jsem po změření a dorovnání PH přidal peroxid vodíku, na který jsem zapomněl a radši jsem měřil znova a hned PH o 2 výš.... Takže ty se svým žlutým listům divit nemůžeš, asi dostávaly fakt "kapky", zato u mě je to záhada:) |
|
|
matko291 |
EASY ale ja som nemal pH meter hned na zaciatku pestu cize som im rubal bohvie co do tej hliny...a sativa je sativa kamo tie chce trosku lepsiu starostlivost a hickanie... |
|
|
matko291 |
2ono:
hadzem sem ziadane foto paliciek...
ja si osobne myslim ze je este skoro pripravovat to na kosu...
kupil som si novy fotacik NIKON D5000 paradicka...
odporucam v original velkosti...
KALI MIST |
|
|
Ono |
Ahoj. No vyzerajú byť onedlho hotové. Odporúčam nasadiť flushing, listy majú tmavozelené, treba im dať príležitosť vyčerpať živiny a prečistiť korene, aby bola chuť čo najlepšia a najčistejšia. Kali Mist aj Super Silver Haze sú sativy, majú energické účinky, trippy stavy, takže čírejšia pryskyrica neprekáža, skôr naopak.;) Na fotkách je vidieť zafarbovanie do biela, takže sú na najlepšej ceste. Ako vysoko držíš výbojku od vrškov? |
|
|
matko291 |
2ono:
vybojka je 40cm nad vrcholcami
ale je tam este pomer bielich blizien vacsi ako hnedych ja by som ich este nechal, ale dam si poradit od skusenejsich sativistov :D:D:D
Tak dnes nasadim FINAL SOLUTION na 7dni, na dalsich 7dni uz pojde len cista voda a 2dni pred zberom uz len tma a sucho :D:D:D |
|
|
Ono |
Výbojka je fajn. Ten pomer ešte môže byť viac k prospechu bielych blizien, ale ono sa to začne meniť. Okrem toho netreba zabúdať, že ešte aj po zbere rastlina "dozrieva" a blizny (rovnako aj pryskyrica) ešte zmenia svoju charakteristiku. Naplánoval si to pekne, kľudne sa do toho pusť.;) |
|
|
matko291 |
este mam otazku ak ma niekto skusenosti...
pachac musi byt na zaciatku odtahu alebo aj na uplnom konci za ventilatorom? |
|
|
easyrider |
Na začátku, co já vím:) |
|
|
matko291 |
Tak ahojte mam tu nejake fotos zo 70.dna kvetu
baby dostavali tyzden FS a teraz tyzden cistu vodu, potom 2dni tma a kosa... |
|
|
matko291 |
Ahojte tak este posledne foto z 78.dna 12/12 zalievka cistou vodou 6Ph
potom nasleduje od 10.02.2010 od rana 6:00 daleka put 48h tmy a hura kosa :banana: a potom zbuchnem prvy krat vo svojich growoch nejaky ten smoke report :rasta: a celkove postrehy s tymito modelmy...
jedine co mozem teraz povedat, ze zapach tychto modelov je brutalny ale fakt brutalny, nemam este totizto namontovany pachac tak asi preto :D:D:D |
|
|
kola666 |
mas to pekne , presiel som cely tread ... dopadlo to lepsie jak som cakal :) K+ ... potom dufam bude typovačka :D:beer: :popcorn: |
|
|
josip222 |
zdárek no jak sa nato pozerám je to pecka :) a chvála za tvoju trpezlivosť a bojovnosť že si to dotiahol a nezrušil si to hned na začiatku... čo by možno väčšina asi spravila.
tak držím palce a teším sa na váhu a smoke report :jumper:
Growu zdar... K+ :banana: |
|
|
matko291 |
Nazdar hosi... :leaf: :leaf: :leaf:
!!!TAK ROZBIEHAME TIPOVACKU!!!
:goldcup: Za najblizsi vysledok K+ :goldcup: |
|
|
easyrider |
Zdar, tak nějaké foto sušiny by nebylo na škodu:) |
|
|
lopatak |
zdravim a tipuju 229g pekny pokourenicko |
|
|
Ono |
Ahoj matko291. Fajn, že si rozbehol tipovačku. Nejaké foto sušiny by sa veru hodilo.;)
Každopádne tipujem 291 g.:D |
|
|
NOwaLIFE |
toto bude doslova tipovacka kedze s poslednych dni nemas ziadne foto celku ..
tipujem 257g krsnehu sucheho matrosu
pekny grow.. |
|
|
matko291 |
je to napinavejsie bez foto vsak :angel::angel::angel:
kamaráti nestiham to ani pofotiť a nie ešte z toho ochtnať ako som to skosil som nestihol ani poriadne pofajčiť aby som Vám vedel priniesť nejake postrehy, ale typovať môžte naďalej a kto chce k+ nech zmení svoj typ je to dost biedne na 400W
|
|
|
easyrider |
Tak ok, i bez fotek ti přeju 249g:) |
|
|
|
ČUS mohl by sem hodit nákouz aktualizaci,fotky atd:D zatim tě pic |
|
|
matko291 |
Babuca chcem sa opytat za tym smailom co znamena "zatim te pic"? |
|
|
Koloušek |
Tipnu si 304g. Ať chutná a očekávám po nějaké době i smokereport. |
|
|
josip222 |
222g :D pekne pekne :) |
|
|
LemonJelly |
Tipnem to len na 196g, ale verim, ze sa ti to vynahradi kvalitou.
Nice job.
:smoker: |
|
|
Ptáček |
Já si tipnu 362,3 géček ,a přeji krásné pokouřeníčko :) |
|
|
ganja-steve |
201g :) preju vic, to je jasny:) |
|
|
matko291 |
zatial najblizsie LemonJelly... |
|
|
.:INDI:. |
175geee ale prajem viac |
|
|
matko291 |
vyhral .............INDI....................... :goldcup: :goldcup: :goldcup:
Ide ti K+... presne to bolo 174,55g
smoke report: hmm...nebudeme opisovat to treba skusit :starwars: :love:
ALE URCITE ODPORUCAME !!! Krasna vona oboch modelov, sisky krasne orosene, tvrde a zhul vzdladom na to ze sme mali mikroskop tak sme ustrazili sfarbenie trychomov do mliecne-biela a to znamena ze stav energicky neprivadza do utlmu skor do smiechu a da sa na tom fungovat ked sa to neprezenie, hlavne SSH :starwars:
KM- vzhladovo orosenejsie, vona silnejsia a model este nie komplet otestovany..... neskor, praca nedovoli...
dikes za sledovanost tejto TV a trapenia... v dalsom kole to bude... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
|
|
.:INDI:. |
Gratulujem si :D ale aj tebe Matko :D
Dík za k+ ale rašej by som si niečo s toho koštol :D hovorí zomna zavist :D tak nech chutí a hlavne nech dobre hraje :D peace |
|
|
matko291 |
INDI kamarat nevidim problem...:D |
|
|
|
|