Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 3 
1. Indoor 250/400W půda - Klikni zde pro originální téma
Plechh
hej každé kolo tě naučí něco jiného a pokud pak opět uděláš podobnou chybu tak tě to nasere, protože o ní už víš , ale platí stále jedno : ,,grow bez chyby nikdo nikdy nedá , chyby včas objevit a eliminovat to se dá´´

for Easyrider: vyhodit je teď by mě štvalo míň než kdybych sklidil na každý kytce 5 g a svítil jim jak o život a staral se a hnojil atd.
matko291
plechh to neni zas pravda sklidis aspon nieco a ked vyhodis ich vsetky tak ta elektrika sla do vzduchu aj malo je dost, babka k babce budu kapce maj uctu k zivotu :D:D:D
Plechh
jo to jo ale když sklidíš za 80 dní svícení 40 g tak to radši budu svítit 100 dní (20 dnů shitu + 80 nový řezy) a sklidim si 200 a jsem spokojenej...........nech si to projít hlavou , život je život ale na mrzáky nesvítim
matko291
ked nebude skusat nezisti co bola chyba
problemy su nato aby sa riesili :D

aj u mna sa vyskitli nejake nedostatky ale kosit sa to nechystam budem bojovat az do konca asi mam krv samuraja :D:D:D
easyrider
citace:
Původní příspěvek od matko291
ked nebude skusat nezisti co bola chyba
problemy su nato aby sa riesili :D

aj u mna sa vyskitli nejake nedostatky ale kosit sa to nechystam budem bojovat az do konca asi mam krv samuraja :D:D:D

Přesně tak, řešili jsme to na icq a jsme stejného názoru...

To Plechh: díky
easyrider
19. den od přepnutí

Teplota den: 25 - 27°C dnes 31°C, jelikož jsem to přehnal s topením:)
Teplota noc: 18 - 22°C
Vlhkost: 30-60% převládá 40%

Včera měly jen vodu, zítra, pokud bude už hlína proschlá, dostanou teprve podruhé PK a třeba se to rozjede:)

1. Dokončeno, už se nestane, aby měly v noci 12°C :)
2. Myslel jsem, že kytky po přepnutí povyrostou o 10-15cm, ale nestalo se. Možná tak o 5cm. Nevadí, už tak jsou dost vytáhlé...
3. Můžu říct, že stav kytinek se už nehorší. Ba naopak, zřejmě se lepší. Listy už nežloutnou. Vypadá to nadějně ( na dokončení growu) :)
4. Říkám, čím dál krásnější:) (doporučuji plnou velikost)

Když už, tak už: :) :) :) :) :) :) :)

:D :teef: :D
matko291
easy v akom pomere davas hnojky?
v akom davas PK?
kolko pH ma voda?
easyrider
citace:
easy v akom pomere davas hnojky?
v akom davas PK?
kolko pH ma voda?

Poslední zálivka: 3 litry vody, 5ml A, 5ml B, PK 1ml, PH6
A+B doporučená 1,5 - 2 ml/litr, já dávám 1,7ml....
PK se má začít od 0,25 a postupně zvyšovat na 1,5 ml/litr, myslím. Takže jsem dal malou dávku, zítra už dám 0,4ml/litr, nebo i 0,5...
easyrider
citace:
Původní příspěvek od LIEROS
kamo docela nefektivne vyuzitej prostor ale to uz tu nekdo psal.prejuti peknou sklizen

Tak jako mohl bych je roztahat po celé skříni. Ale k čemu. Radši je dám všechny na jednu stranu, lampu taky a učínnost světla je určitě větší. Btw měl jsem 12 kytek, to by bylo akorát no.... 1. grow:)
matko291
ja davam PK 5ml/2L vody a pohoda...ty ale musis mat silnejsi koncentrat ked riedis tak slabo
easyrider
citace:
ja davam PK 5ml/2L vody a pohoda...ty ale musis mat silnejsi koncentrat ked riedis tak slabo

Jo, určitě. Jinak by to na flašku nepsali. Dnes dostalo 7 kytek 3l vody, 5,5ml A, 5,5ml B, 1,2ml PK. 2 kytky jsou přelité, tak jsem jim dal oddych.

Dnes jsem si do "deníku" zapsal, že kytky začaly vonět.:)
A když přičuchnu k vrcholkům, tak to je slast. - Asi moje nové hobby :love::teef:
PK urcite nedavej vic jak 1,5ml/l a bez hnjiv
Plechh
no já jsem hnojil od ATA PK13/14 v poměru 2ml/l i když na obalu je 1,5ml/l, vůbec jim to nevadilo naopak zdálo se mi hrozně málo jenom 1ml/l u PK.
easyrider
No já mám napsané na Bcuzz PK od 2,5 po 15ml na 10 litrů. Takže teď dávám už 0,4ml / litr. Taky se mi dá toto ředění nesmyslné, zvlášť, když liltr stojí 250kč a s takovýmto dávkováním mi vydrží asi ještě deset let...

Má někdo zkušenosti přímo s B'cuzz PK ?????
ja mam PK od Cany a nemuzu si vynachvalit ale podle mne v tom neni zadnej rozdil
Padavan G
zdrc,
já mám PK od Plagronu a dávkování je 1-3 ml/l a první tejden dávám 1ml a pak hnedka na tvrdo 3 ml. Samozřejme to kombinuju s Plagron Alga bloom.
Jiný hnojiva nemám (kromě Bloombasticu)
easyrider
Nikdo nemá zkušenosti přímo s B'cuzz PK 13-14 ?????

Dnes kytinky dostaly enzymy (2ml/ litr), uvidíme, jestli se jim uleví. Vypadají totiž nějak divně zase. Žloutnou listy, sice ne tak dramaticky, ale žloutnou...
PH jsem zase ověřoval z vody, co protekla květináčem = OK.
Živin si myslím, že mají taky dost, jelikož jsem hnojil a hnojil...
Jediné, co by jim snad mohlo chybět tak P a K, ale nevím, jestli po nich žloutnou listy stejně jako při nedostatku N.... Tak nevíím:rolleyes:
easyrider
Jo konečně! Mrkněte na přiložené foto.

Překlad: Powerzyme 2ml / litr SPOLEČNĚ se živinami - chápu jako hnojiva. Takže jsme vyřešili problém ohledně míchání a nemíchání enzymů s hnojkami.
Plechh
no jako já ,myslim že PK bude všude stejný je to 0/13/14 uplně všude a například já dávam PK docela dost a to i přes to že mam hlínu od Plagronu( v ničem jinym by mě ani nenapadlo pěstovat jelikož první kolo jsem jel hlínu z baumaxu a taky to tak vypadalo) dávam enzymy společně s hnojkama a naopak bych řekl že enzymy jsou dobrý dávat až tak do 3-4 týdne květu a pak pro proplach. Kytky jsou vitálnější a stresu odolnější pomocí Enzymů. Mícham s hnojkama v pohodě. Co mě ale zaráží je věc že při hnojení PKčkem který stojí 150 Kč litr, je hnojení 2,5-15 ml na 10 l. Uvádí tam na 10m2 a to jen proto aby jsme věděli že když vezmeš konvici s vodou a do ní 1 ml PK tak s tim zaliješ plochu 3x3m ale živin na tak obrovskou plochu tam bude minimum.
Mám to opravdu vyzkoušené co ta kytke v předhnojené půdě snese.

Je to možná k neuvěření ale já zaléval v tomto poměru:
Sensi Skunk - hlína Plagron Royalty - 4ml/l Bio Bloom(2/6/3,5), 1ml/l Green Sensation (!!! 0/15/16!!!) 1,5ml/l PK ATA (0/13/14) a k tomu ještě 1ml/l Enzymes Plagron t(0,1/0,1/0,01)
Při výslednym součtu se dostanu na hodnotu živin cca. 3/36/34 na jeden litr

takže poměr 1,5/18/17 (tohle má Bloombastic)

z FAQ : Obecné tipy pro hnojení – Během růstu by rostlina měla dostávat víc (N) a méně (P), během kvetení by se měly tyto hodnoty obrátit. Pro růst by se mělo hnojit v poměru 10:7:8 (což je samozřejmě stejný poměr jako 20:14:16).
Pro květ by tento poměr být 4:8:8.Zkontrolujte Ph po každém přihnojování. Voda v rezervoáru by měla cirkulovat a měnit se každých 14 dní

tohle bylo to největší množství který dostali a světe div se vůbec nic jimto neudělalo naopak šli víc do hmoty a max. lehce žloutli spodní listy.
To je moje zkušenost, ale taky jsem se PK bál až do tý doby než mi brácha řekl že tohle PK co mi tak s nadšením kupujeme mají všichni zemědělci v čechách a stříkaj tim všechno co je na poli a v zahrádkách.
easyrider
Plechh: Díky za užitečný příspěvek. Já zítra dám jen PK a dám 2x větší dávku(než bych měl správně teď dát), čili 1ml / litr. Taky se mi to nezdá racionální, aby bylo dávkování 0,25ml/ litr až 1,5ml/litr při té směšné ceně. Ale proč by to tam jinak výrobci psali.... Nojo... Začnu hnojit pořádně, snad jim to prospěje. Dnes jsem otrhal 10 žlutých listů, které proschly, jako na předchozích fotkách. Tak snad se """"problém"""" nevrací:(
Snad si kytinky poradí, dnes dostanou Phytamin...
easyrider
25. den od přepnutí

Teplota den: 25 - 29°C
Teplota noc: 18 - 20°C
Vlhkost: 40-65% převládá 45%

Jenom pokračuji v předchozím příspěvku.... Listy se posledních pár dní horší, zato šišky jsi rostou. Při dnešním nebo zítřejším hnojení nebudu dávat vyšší dávku jen u PK, ale i u A+B. Snad to kytinkám prospěje.

1. White Russian, malá šiška, ale nejvíce obsypaná
2. Mazar, který je nyní takový favorit, vypadá na +/- 2g (na snímku)
3. Vrcholovky jdou pěkně vidět, jen je škoda, že 90% jich bude mít tak +/- 0,5g, teda pokud nezvětší objem. Mohly by, mají před sebou ještě 1-2 měsíce:)
easyrider
Stav listů se za posledních pár dní rapidně zhoršil:( Zežloutlo snad 50% listů a asi 20 listů je uschlých.
Jelikož si většina lidí myslí, že mají malo hnojek, tak jsem jim dal větší dávku - 4,5 l vody, 2,7ml/l A+B namísto 2ml. 1,3ml/l PK z maximální povolené dávky 1,5ml/l(zřejmě v posledních týdnech viz. předchozí příspěvky o dávkování).

Bohužel jediné, čeho jsem tím zatím docílil je to žloutnutí. Ale látky se dostanou kytkám do 3. dne, takže si nemyslím, že by to bylo způsobeno hnojením. Navíc přehnojení to snad není, protože ani lísteček na všech kytkách není spálený.

Moc vás prosím, prohlídněte si přiložená fota a zkuste mi poradit. Budu vám vděčný. Vlhkost a teplota jako v přechozím příspěvku....

1. Opium
2. - 4. White Russian

EDIT: Když jsem Rusáka vytáhl ze skříně, vyletěli z něj 2 molice. Ale na žadných listech nejsou larvy. Pochybuju, že by pár molic nadělalo takovouo paseku na všech kytkách. Navíc ve skříni je lepka na muchy a nic se ještě nechytlo, takže jich je tam jen pár. Ale i tak to radši zmiňuji.
vapada to na plisen,jak ti radil robot.hnojivo se zvysuje kdyz ti holky makaj na stoprocent.v takovym stavu bych je prolival jen cistou vodou s upravenym PH.
easyrider
citace:
Původní příspěvek od Karelsem
vapada to na plisen,jak ti radil robot.hnojivo se zvysuje kdyz ti holky makaj na stoprocent.v takovym stavu bych je prolival jen cistou vodou s upravenym PH.

Ok, stříkám dnes Kuprikolem. Snad si tím neudělám ještě větší problémy....
easyrider
Tak jsem je stříkl Kuprikolem, za týden zopakuji, asi....

1. Tuto fotku si můžete prohlídnout větší zde: http://www.edisk.cz/stahni/78977/DS...JPG_1.16MB.html
2. Strašný pohled na prázdnou skříň:)
3. Noční můra každého growera

EDIT: Málem jsem zapomněl. - Kytinky žloutnou podle výšky :eek:. Vysvětlím - ta nejvyší má hodně žlutých listů a třeba nejmenší Opium má asi jen 3 listy žluté, což je normální, jinak je zelená. Takže mě napadlo, že mají "moc" světla, a tak jsem zvýšil lampu o 10cm. Takže teď je od nějvyšších kytek (měřím od vrcholovek) 35cm a od těch menších 45cm - snad neva.... Myslíte, že by mohl být problém i zde? A třeba s vysokou teplotou? Teplotu měřím na květináči, jak jste si mohli všimnout, takže teplota u vrcholků tak může být vyšší!:eek: Kua...
easyrider
36. den od přepnutí

Teplota den: 22°C u kořenů, 26°C u vrcholků
Teplota noc: nespadne pod 19°C
Vlhkost: 28-36%

Zase mají lepší období, nehořší se stav.... Dnes podruhé a naposledy postříkáno Kuprikolem proti plísním, kterého si můžete všimnout na fotkách. Palice jsou obsypané, ale nebobtnají. Co bych k tomu ještě řekl, asi nic...
Radši fotky:
matko291
aky mas postup pri miesani hnojiv do zalievky?
easyrider
citace:
aky mas postup pri miesani hnojiv do zalievky?

1. Naliju požadované množství vody do konve:)
2. Odliju si do odměrky půllitr a do něho postupně přidávám ingredience:)
3. Naliju do konve, zamíchám
4. Změřím PH
5. Postupně vyrovnávám PH

Nyní mají zálivky PH 6,3
matko291
preco to vsetko nedas do konve a potom neupravis pH?
easyrider
citace:
preco to vsetko nedas do konve a potom neupravis pH?

Tak mám mezikrok, kvůli lepšímu přístupu, který ničemu nevadí;)
To bych neřešil... Kolikrát víc hnojek si dával kytkám(poměr)?
matko291
pisane maju 4ml na Liter zatial som dal najvecsi pomer 10ml na 2L vody
easyrider
citace:
pisane maju 4ml na Liter zatial som dal najvecsi pomer 10ml na 2L vody

Já dnes dal 8ml A+B, 5,5ml PK a 7ml enyzmů na 3,5 litru vody.
Takže o 1ml víc AB. Už se kytinky zase lepší, takže je budu chvíly šetřit.
easyrider
:megafon: Nikdo žádné připomínky?
easyrider
42. den od přepnutí
Teplota den: 24°C u kořenů, 27°C u vrcholků
Vlhkost: 32%

Stav stabilizovaný. V "rozvrhu hnojení" B'cuzzu je napsáno 1-2ml /litr A+B, ale to platí i s nějakýma boosterama atd atd.... Takže jsem dával 2ml. Ale včera jsem si všiml, že na flašce je 1-3ml, takže už valím 3ml. Takže je možné, že tam byl zakopaný pes - nedostatek dusíku. Ale možná byl jiný problém plíseň - a kdyby to přeci jen byla, tak se zdá, že je to taky vyřešeno ( 2x aplikace Kuprikolu). A tak bych se vás chtěl zeptat, jelikož i na šiškách jsou bílé skrvny od Kuprikolu, jestli to mám teď v květu přeštříkat vodou, nebo jestli to tam můžu nechat a nepůjde to poznat na chuti... Nechci vodou zase riskovat plísně. Ale myslím, že by nemusely hrozit, když mám 30% vlhkost a trošku bych je stříkl vodou... Poraďtě a pohleďte na fotky:

1. Big Bud
2. White Russian
3. Mazar
4. Opium
5. Opium
easyrider
A ještě dvě:)

6. Mazar - nojo, malé:( - přitom je to ta největší šiška!!:injured:
7. Všechny
Zdravim asi stim nejseš nák spokojenej ze jo?po kolikátý jedeš?todle sem měl ze začátku taky žloutnutí listů atd,ty řízky si dej příště rovnou pod tu lampu ale až budou zakořeněný,do hlíny rovnou,stačí náke růstovej stimulátor tim tomu pomůžeš a postupně zvětšovat květináče,zkus příště zastřihnoutjen fim technikou tu kytku to tolik nezbrzdí jako když to normal uštípneš,a pak budeš ohyba ohybat až z toho budeš mít keříky,svilušky sou pěkný mrchy mno,taky je lepší i zainvestovat do kvalitního steril,substrátu, jinak to žloutnutí může bejt způsebeno nedostatkem dusíku stačilo třebas stříkat rustovim stimulátorem já používám kick start a bylo to peckovy plus ještě náký hnojky s hodně dusíkem atd jinak
snaha se cení,máš tu dost rad od hodně zkušených tak pozor příště,chybama se člověk učí zdar
easyrider
citace:
Původní příspěvek od Bambuca
snaha se cení,máš tu dost rad od hodně zkušených tak pozor příště,chybama se člověk učí zdar

Díky. Tak jako v názvu threadu je napsáno 1. jako první indoor:) Ale v pohodě... Nedá se říct, že nejsem spokojený, prostě jen jsem trošku zklamaný, protože jsem se snažil udělat pro kytky všechno. Někdo na to sere, neměří ani PH a vyrostou mu dvakrát větší kytky. Doufám, že to bude aspoň kvalitka...
A jasné, od toho je to první grow. Druhý bude určitě vylepšený.

A tak bych se vás chtěl zeptat, jelikož i na šiškách jsou bílé skrvny od Kuprikolu, jestli to mám teď v květu přeštříkat vodou, nebo jestli to tam můžu nechat a nepůjde to poznat na chuti...
citace:
Původní příspěvek od easyrider

A tak bych se vás chtěl zeptat, jelikož i na šiškách jsou bílé skrvny od Kuprikolu, jestli to mám teď v květu přeštříkat vodou, nebo jestli to tam můžu nechat a nepůjde to poznat na chuti...

Není dobrej nápad stříkat palice,kvůli plísním,jinak zkušenosti stim nemám tak nemůžu říct jak to bude chutnat:P
easyrider
Nikdo neporadí?
ja bych to vycistil na konci watercuringem,skus najit podobne tema a vyber si.hnojiva bych nedaval vubec.ja vim 1 in je vzdy nej,lepsi je poucit se a vyuzit priste.pestu zdar.
easyrider
citace:
ja bych to vycistil na konci watercuringem,skus najit podobne tema a vyber si.hnojiva bych nedaval vubec.ja vim 1 in je vzdy nej,lepsi je poucit se a vyuzit priste.pestu zdar.

Proč bys nehnojil?
Čau můžu se zeptat kolik tak vody ti odteče když to zaliješ ? A jak často zaléváš ? zkoušel sem to porčíst celé ale je toho tady opravdu hodně tak jestli jsem to přehlédl tak promiň. Nejsem odborník či přeborník ale ty kytky jsou opravdu v háji. Ale nějak nechapu proč :/. Připomíná mi to můj přelitý balkón otočený na západní stranu (málo světla, špatně vyživená hlína a přelití) a výsledek byl srovnatelný s tímto. Pořádně bych si to prošel znova celý grow a snažil se najít chybu (kontrola hlavně PH a to jestli nezaléváš moc). Ty žluté a uschlé listy trhej jak můžeš už neobsahují chlorofyl a tudíž fotosyntéza neprobíhá. Co se týče toho CO2 cos chtěl přidávat ze začátku taky nebude jen tak jelikož kytka dýchá kyslík a mohl bys ji zadusit.

A ty skvrny nech tak určitě to teď nestříkej vodou pokud nezmizí po flushingu tak pak leda před sušením lehce propláchnout (né tak abys odstranil THC )
easyrider
citace:
Původní příspěvek od Napoleon
Čau můžu se zeptat kolik tak vody ti odteče když to zaliješ ? A jak často zaléváš ? zkoušel sem to porčíst celé ale je toho tady opravdu hodně tak jestli jsem to přehlédl tak promiň. Nejsem odborník či přeborník ale ty kytky jsou opravdu v háji. Ale nějak nechapu proč :/. Připomíná mi to můj přelitý balkón otočený na západní stranu (málo světla, špatně vyživená hlína a přelití) a výsledek byl srovnatelný s tímto. Pořádně bych si to prošel znova celý grow a snažil se najít chybu (kontrola hlavně PH a to jestli nezaléváš moc). Ty žluté a uschlé listy trhej jak můžeš už neobsahují chlorofyl a tudíž fotosyntéza neprobíhá. Co se týče toho CO2 cos chtěl přidávat ze začátku taky nebude jen tak jelikož kytka dýchá kyslík a mohl bys ji zadusit.

A ty skvrny nech tak určitě to teď nestříkej vodou pokud nezmizí po flushingu tak pak leda před sušením lehce propláchnout (né tak abys odstranil THC )

Zdar. Přelité nejsou, pečlivě hlídám, až jsou zcela vyschlé květníky. A když zalívám těch 270 - 400 ml/kytka, tak odteče maximálně 50 ml. V tom problém není / nebyl. Ph OK. EC neměřím........ Světla až moc:)
Uvidíme jak to dopadne, každopádně se mi taky nezdá rozumné teď oplachovat šišky kvůli riziku plísně. Ale říkám 30% vlhoksti. Tak třeba by nehrozila... Ještě něčí názor?
Lampick
citace:
Původní příspěvek od Bambuca

Není dobrej nápad stříkat palice,kvůli plísním,jinak zkušenosti stim nemám tak nemůžu říct jak to bude chutnat:P

Osobně bych to radši ostříkal, než hulit špeky s příchutí kuprikolu,asi to nebude ani moc zdravé...
Té plísně bych se nebál, stačí pořádný ofuk+odtah na max

Přeju ať to bez problemu dojedeš. Lam
easyrider
Lampick: No taky jsem téhož názoru. Snad to palicím neuškodí. Ale když nad tím tak přemýšlím, tak beztak ta voda to nesmyje, akorát tak naředí.
easyrider
48. den od přepnutí

Teplota den: 24°C u kořenů, 27°C u vrcholků
Vlhkost: 30%

Tak se nám to pěkně rýsuje:) Bohužel nevím, která fotka je jaká odrůda, ale měly by to být Opia, BigBudi a Mazáři. Kuprikol jsem nesmýval, musí ho tam být minimální množství, které by němelo mít vliv na chuť.
Udělal jsem velkou chybu-namíchal jsem hnojky a až potom jsem zjistil, že půda je ještě trochu vlhká, takže jsem je nechal při 20°C v konvi. Snad vydrží do zítřka.
Bohužel je zde povoleno jen 150kb a tak nejdou vidět úplné detaily...
makra masakr,jeste sem si vsim dej cidlo k nejblizsi palyci od vybojky,1 vetrak nasmeruj na vybojku lehce smerem nahorua pak muzes priblizit lampu o dost cm k holkam.kvetu zdar
easyrider
citace:
makra masakr,jeste sem si vsim dej cidlo k nejblizsi palyci od vybojky,1 vetrak nasmeruj na vybojku lehce smerem nahorua pak muzes priblizit lampu o dost cm k holkam.kvetu zdar

Všímáš si detailů:) Naštěstí to mám pořešené. Ty nejmenší kytky jsem dal pod výbojku, kde je nejtepleji. To znamená, že teď mají všechny kytky podobnou teplotu, jaká je u toho čidla - tj. 27°C. Ventilátory jedou dva nonstop naplno a třetí je na spínačky. Mají se teď krásně.
Jen bych chtěl ještě říct, že dnes (49.den 12/12) jsem začal s Final Solution, a budu s ním pokračovat cirka 9 dní, pak pár dní vodu, tmu a konec:) Už se těšííím....
tak co uz mas sklizeno? prckove se uz na tebe tesi,uz by cteli do kokosu
taky sem hlavne zvedavej jak ti to poroste kdyz budes delat presne co ti poradim myslel sem ze hlina je pro zacatecniky ale neni to pravda po prvni jedu kokos ale taqkhle zdravy kitky sem jeste nemel v hline 30dnu na rustu v kokose 14dnu a jsou vetsi a hezci vystrelilijak blazen 100% bude i vyssi vynos,na hydru prosvitis o mesic min nez v hline a s vetsim vynosem hledal sem pricinu problemu u hliny a ted uz vim ze to proste bylo hlinou,hned po kokse jdu do hydry pojedu vsechno pri starym akorat dam jen 5 kytek at mam klidny spani hydro se kurva vyplati staci jen kybl a cerpadlo na akvarku
kurva ze sem to nevedel driv posranej kokos je upne bez starosti a ja se toho bal hod nejaky fota jaky to mas sem zvedavej
easyrider
citace:
Původní příspěvek od FanTomas
tak co uz mas sklizeno? prckove se uz na tebe tesi,uz by cteli do kokosu
taky sem hlavne zvedavej jak ti to poroste kdyz budes delat presne co ti poradim myslel sem ze hlina je pro zacatecniky ale neni to pravda po prvni jedu kokos ale taqkhle zdravy kitky sem jeste nemel v hline 30dnu na rustu v kokose 14dnu a jsou vetsi a hezci vystrelilijak blazen 100% bude i vyssi vynos,na hydru prosvitis o mesic min nez v hline a s vetsim vynosem hledal sem pricinu problemu u hliny a ted uz vim ze to proste bylo hlinou,hned po kokse jdu do hydry pojedu vsechno pri starym akorat dam jen 5 kytek at mam klidny spani hydro se kurva vyplati staci jen kybl a cerpadlo na akvarku
kurva ze sem to nevedel driv posranej kokos je upne bez starosti a ja se toho bal hod nejaky fota jaky to mas sem zvedavej

Ahoj, sklizeno? Nee, dnes dostaly ještě Final Solution, asi naposledy, a tak je čeká ještě minimálně týden života. Vyberu fotky, zmenším a pošlu. Po Finalu se moc nenafukují, ta hlína je fakt divná:) Jasně, že pojedu kokos, už se těším....
easyrider
56. den od přepnutí

Teplota den: 24°C u kořenů, 28°C u vrcholků
Vlhkost: 23%

Dnes už je to počtvrté, co kytinky dostaly Final Solution (první zálivka 1ml/L, potom jsem zvyšoval o 0,2ml). Asi to vidím ještě na týden čisté vody a konec. Sice pestíky jsou ještě zvětšiny bílé, ale doba květu mi napovídá, že se už pro tyto indiky konec blíží. I když předběžné, tak musím napsat, že plánuji do boxu dát na sušení zvlhčovačku na udržení cca 50% vlhkosti. Snad je to dobrý plán:faq:.

1. šiška Big Budu
2. kytka Big Bud
3. k*rva jedna, zachytil jsem ji
4. celek
Omlouvám se za rozlišení fotek, ale musel jsem se řídit omezením 150kb.
Doufám, že to další fotky vynahradí:)
easyrider
A další fotky:
Podle druhé fotky jsem dospěl k jinému závěru, a sice že už jen 2x proliju vodou a sklízím, jelikož podle trichomů ve středu fotky jsou už aji přezrálé, zdají se mi až moc jantarové. - Nemyslím si, že by to bylo žárovkou, jde vidět značný rozdíl. No ale uvidí se.

Čekám vaše rady!:)

:help:
easyrider
Prosím všechny growery, co navštíví můj thread: Aby mi napsali jejich názor asi do PM, jelikož neumím vkládat anketu:faq:.
Zajímalo by mě, jestli mám za a) sklízet zítra
nebo za b) jestli mám aspoň jednou ještě prolít vodou(zatím měli jen 4x Final Solution)
nebo za c) jiný názor

Všem budu moc vděčný!:)
easyrider
Já jsem asi předchozí příspěvek napsal bílou barvou, tak se omlouvám... A zde ho píši černou na zelené :micro:

Prosím všechny growery, co navštíví můj thread: Aby mi napsali jejich názor asi do PM, jelikož neumím vkládat anketu:faq:.
Zajímalo by mě, jestli mám za a) sklízet zítra
nebo za b) jestli mám aspoň jednou ještě prolít vodou(zatím měli jen 4x Final Solution)
nebo za c) jiný názor

Všem budu moc vděčný!:)
čau
tak béčko nedoporučuju - před sklizní to nech vyschnout a ten fs už dávno vůbec nelij
áčko si myslím že budeš spokojený ale nech to ještě pár dní imho. musíš vidět sám - já tam jantar moc nevidim a vidim jen průhlednost bez mléčnosti což je důvod proč si myslím že nechat pár dní neuškodí
easyrider
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
čau
tak béčko nedoporučuju - před sklizní to nech vyschnout a ten fs už dávno vůbec nelij
áčko si myslím že budeš spokojený ale nech to ještě pár dní imho. musíš vidět sám - já tam jantar moc nevidim a vidim jen průhlednost bez mléčnosti což je důvod proč si myslím že nechat pár dní neuškodí

Zdar, díky za reakci. No já bych byl toho názoru, že zítra proliju naposledy VODOU (dám jen 60% normální "dávky"), za dva dny to proschne, pak to dám na 24 hodin do tmy a konec. Tzn bude to 61.den květu. Což je optimální. Souhlasíš?

Btw Tonsor sklízel stejné klony 62.den viz http://grower.cz/forum/showthread.p...3224#post853224 .
priste to budes mit stejny jak tonsor o to se postaram uz sem prisel na problem, ukazoval mi blbe ph metr tak ze v klidu
easyrider
citace:
priste to budes mit stejny jak tonsor o to se postaram uz sem prisel na problem, ukazoval mi blbe ph metr tak ze v klidu

Chceš říct, že to žloutnutí bylo zapříčiněno tvým špatným PH metrem?
Souhlasíš se mnou ty s tím, že zítra zaliju, nechám dva dny proschout a pak dám den tmu a kosa?
ja myslim ze prosichani je zbytecny porady proplachy naval a na tmu ser. jj nemohli prijimat dusik tak chradli skusil sem na trech kytkach pokus zahnojit,proplachnout,a oboji dohromady proplach a uprava ph problem vyresili v kokose asi behem 12h kdy vidim kurva rozdil
easyrider
No nic, během 14ti dnů si dojedu pro nové;)
No uvidím jak se to bude vyvíjet, a na tmu se vykašlu:)
Škoda, že nikdo neraguje... Ale tak pátek večer no:D
tak nezapomen vzit neco na kost at ti to zhodnotim:)
easyrider
citace:
tak nezapomen vzit neco na kost at ti to zhodnotim:)

JOJO :vampire:
Plechh
moje rada je nic už tam nelej všechny je zlom ale tak aby nebyly uplně přelomený jenom tak jako je nalomit a dej je 2 dny do tmy , a uvidíš že to co uvidíš je to co jsi chtěl , mě se to moc vyplatilo
easyrider
citace:
Původní příspěvek od Plechh
moje rada je nic už tam nelej všechny je zlom ale tak aby nebyly uplně přelomený jenom tak jako je nalomit a dej je 2 dny do tmy , a uvidíš že to co uvidíš je to co jsi chtěl , mě se to moc vyplatilo

Hmm, tak je mi jasné o co jde... Ale 2 dny kytky o samotě:( A ještě k tomu je lámat. No dejme tomu... A snižuju teplotu na 18°C.
Plechh
opravdu mi věř a nebo se koukni jak jsem sklízel sensi Skunk , za ty 2 dny to dozrálo přesně podle mejch představ, 2 dny tmy budu dávat furt
easyrider
citace:
Původní příspěvek od Plechh
opravdu mi věř a nebo se koukni jak jsem sklízel sensi Skunk , za ty 2 dny to dozrálo přesně podle mejch představ, 2 dny tmy budu dávat furt

Jelikož moc lidí neraguje, tak dám na tebe. Dnes po 12ti hodinové periodě vypínám světlo, nechávám ventilátory. Také ale zatemním okna a podle tvé rady polámu stonky - vím, jak to myslíš. Snad vydržím 48 hodin:)
easyrider
58. den od přepnutí
KONEC SVĚTLU:teef:

Teplota: 20°C
Vlhkost: 25%

Takže nadešel den, kdy jsem na spínacích hodinách navolil polohu OFF, samozřejmě až po tom, co si užili celý den solária. Na Plechhovu radu jsem zlámal všechny stonky. Navíc jsem do každého stonku zapíchl jeden rýsováček, jelikož mi padly do oka:) Už jen 47 hodin a bude..... :D

1. Zatemnění jsem nepodcenil, je na dvou oknech i skleněných dvěřích.
2. Jak po vichřici....
3. Rusák je neodolatelný:love:.
4. Doopravdy je :goldcup:.
5. Na druhé kytce zleva si všimněte rysováčku:)
easyrider
KONEC

Po 44 hodinách tmy jsem odstranil všechny větší listy z kytinek a obrátil je vzhůru nohama, aby se mohly poklidně sušit:)
Vypadá to dobře. Hned jak se ta troška dosuší, počítám tak 2-3 dny, tak nafotím a začneme typovačku...

Zde se mrkněte aspoň na fotky: (zvětšené:))
1. Vzhůru nohama.....
2. Rus
3. Mazar, myslím
4. Rus
5. Rus, nejhezčí kytka. Sirky 1:1
easyrider
Tak po 3 dnech, co kytky visely v otevřené skříni se třemi zapnutými ventilátory na minimum, které nebyly přímo namířené na kytky, je vše usušeno. ( 20°C, 32%)

A proto začíná TYPOVAČKA

Pro první tři mám nachystanou karmu:flower:

1. Mazar, Rus, Opium, 2x Big bud
2. Zoom
3. Ukázka - šiška Opia

EDIT: Jestli někdo neví, co je na váze, tak 1,08 gramu.
Ještě dodávám, že nejvyšší zavařovačka má na výšku 15cm...
Smah
316 gram's
LIEROS
cus hele ja tipuji cca 165,23 ale preji samozrejme vic
sem radsi pesimista, chapej

ale jinak to vypada na dobry kouro jako svin
135 G je můj tip (jen odhaduju jelikož jsem ten grow přirovnal ke svému balkónu tak schválně o kolik se seknu) Jinak přeju dobrou chuť a štěstí při dalších growech

Napoleon (204) g :D
1000kg:whisperer 65g100% cekal si ze bude min ze ale to se zda vzdycky preju aspon 200g
NOwaLIFE
180g podla odhadu..
ale prajem viac !!! !!
lopatak
tipuju 128g ale priji daleko vic.
at chutna
Padavan G
191 G
dobrou chuť !
matko291
153g :D:D
Plechh
147 g, ale přeju sammo víc
easyrider
Díky za tak vysoké typy. Ale chci aby byl někdo blíž :D:D
Proto chci napsat malou radu, a sice: Šiška na váze má 1g, toho si určitě každý všiml. A když bych tu šišku měl dát do té nejmenší sklenice, tak se tam vleze tak 12x. Dokud neukončím typovačku, můžete upravovat už své typy.

A neodsuzujte mě za to, že radím a bůh ví co ještě, ale zkrátka jen chci, aby typy byly přesnější (ne +/- 500g :))a tím pádem typovačka napínavější.

S touto nápovědou už by mohli být typy reálnější.
Díky za pochopení:)
G.M.O.
čau čau muj typ je 112g
Krevety
čus můj tip je 99g, ale přeju víc!!!!
Myslím že je to tak 86,2g
jastrab5
čau muj typ je 105 g
lopatak
davam novej tip 89g
D..
96g
Lednice
215g
owerall
122g
Tonsor
taky zkusim... 145g
to sem zvědavej:P
my typ is 143?géček:P

My next indoor-Mountain Jam,Jack Herer,S.A.G.E.,Cheese,William Wonder,no name
miguelx
92 gé
LemonJelly
125,5g
Brú chuť :smoker:
tatrankar
Tipuju ti takovych 95g, ale preju ti tak dvojnasobek, coz tam asi stejne jako u me nebude:( good luck a uz to zverejni, zdrzujes :)
jj zverejni tech 70g:)
easyrider
Vždyť je teprve pět dní:) Ale jo, zveřejním to co nevidět...
tatrankar
moc to prožíváš tu tipovačku, šup šup, jse m mooc zvedavy...Kdybys porovnal množstevně moje kytky a tvoje v te fazi jako mam ted ja, myslis, ze tam o cosi vice??? jen subjektivne
tak co bude ja uz bych to mel i zhuleny:)
josip222
tak a ja to zakončím:) s typom 80g
easyrider
Konec tipovačky

White Russian (2 kytky) = 23,7 g
Mazar (2 kytky) = 24,75 g
Opium (2 kytky) = 25,54 g
Big Bud (3 kytky) = 38,04 g

Celkem 112,03 g

S minimální odchylkou 0,03g!!! vyhrává člen G.M.O. s tipem 112g!
Druhý je člen jastrab5 s tipem 105g
A třetí je člen owerall s tipem 122g
K+ všem:)

Všem díky za zúčastnění, za K a rady během tohoto kola.

Až bude čas, tak dodám nějaký verdikt... Zatííím...

EDIT: dvoustý příspěvek:D
easyrider
Takže dodávám: GE index 0,264 :goldcup: Nic moc, ale na to, že mi v 30. dni růstu většina psala, ať to radši vyhodím, tak jsem spokojený.
Avšak kvalita vyhrává nad kvantitou, a to ocením víc.

Z tohoto growu jsem si odnesl spoustu zkušeností a informací, které chci zužitkovat v příštím kole. Ještě se musím rozhodnout, jestli pojedu v kokose, nebo bubbler. Tak se nechte překvapit, nějak to dopadne. Na začátku března můžete očekávat další posty od easyridera:)

A nějaké fotky na ukázku:heart:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma