Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Můj první grow 250w - Klikni zde pro originální téma
lahvacDNB
Ahoj, tak jsem tady se svým prvním growem. Začínám s indoorem, protože už mě nebavěj ty šméčka všude a od všech. Jsem co se týče pěstování NAPROSTÝ začátečník, tak doufám, že mi tady poradíte. Díky předem.
Krátký popis

rozměry boxu - 52x54x142 (šxhxv)

osvětlení - GIB 250 W

stínítko - velké Hobby stínidlo stucco včetně objímky

předřadník - ELT Arce

přítah - 125mm pc větrák

ofuk 2x 80mm pc větrák

odtah - UFO RK 125 275m3/h

pachový filtr - Home Edition 240m3/125

diamantová fólie

Den: 20-27°C 50-60%
noc: 18-22°C 55-65%

Osazenstvo - 4x Ed Rosenthal, jsou to 4 řízky od Apfela, za což mu děkuji, byla s ním skvělá dohoda i spolupráce. Vše zasazeno v light mixu od Biobizzu

Hnojky od BioBizzu, jinak zatím kořenový stimulátor od ATAMI (ten sem dostal v grow shopu zadarmo)

Takže tady je stručný popis mého boxu. Jinak hned ze začátku jsem udělal nějakou chybu a na spodních listech dvou kytek se mi objevili fleky, fotky fleků dodám zítra. Potřeboval bych poradit, jak hnojit, jestli hnojit hned od začátku a jestli má někdo zkušenosti s tímhle hnojivem. Ještě bych potřeboval poradit, jestli zastříhnout už teď, nebo až později. Chtěl bych jet scrog. Jo a úplně bych zapomněl mám to 4. den 18/6 Díky všem za jejich rady.
Loopuch
Čau--stím hnojením buď radši opatrnější,jedu taky v light mixu a hnojiva biobizz a povedlo se mi je lehce spálit a to sem hnojil podle návodu..radši jim lij ten kořeňák ještě týden a pak začni pomalu přihnojovat,ze začátku raději poloviční dávku než uvádí výrobce..
na fotce vypadají už docela velké,si myslím že bys je vklidu mohl zastřihnout...hodně zdaru a pěkný kytky
lahvacDNB
Tak tady dávám fotku toho nejvíc napadenýho listu. I když už to z ostatních zmizelo, tak bych rád věděl, co to je. Ale možná by to mohlo být pH. Poprvé, když jsem zaléval, tak jsem neměl ještě čím pH měřit. Jinak všechny čtyři poprvé zastřiženy.

1. fotka - fleky na listu.

2.& 3. fotka - detail na jednu z kytiček

4. všechny najednou.
lahvacDNB
Tak dnes je to 8 den 18/6, kytičky pěkně rostou a košatí se. Jen mají trochu listy svěšeně a jedna má jakoby bledý list, vím, že to vypadá jako přelití, ale ja zalévám jednou za dva dny 250ml na kytku. Vysoké jsou asi 20 cm. Poradíte kdy přepnout, když jsem to tak počítal jejich maximální výška může být okolo 60 cm... A je to převážně indika, takže asi dost vyletí. Poraďte pls. Díky předem Btw: bohužel nemám k dispozici momentálně foťák, takže fota dodám později.
Sirus
Zdar Lahváči. Když jsem je měl takhle velký, tak jsem zaléval každý 3. den přibližně stejnou dávku jako ty.
S tím přepnutím : Pokud pojedeš ScroG tak je stejně budeš roztahovat pod pletivem. Myslím si, že můžeš nechat do 25 cm. Koukám, že máš to světlo docela nízko, tak ti o tolik nevylítnou. Ale zas bacha na to, abys je nepřesvítil. Jaký máš pH?
Jinak vypadaj docela OK, tak ať to roste.
čau...
no taky jedu Ed a popravdě sem ani jednou nezastřihl....od začátku šla do keříku.momentální výška cca 40cm bez ohýbání a to sem na 24dnu růstu.ale moc se jí zatím nechce...podle předchozího majitele Disaster by měl kvést 60-65dní a kdosi kdesi psal že se to po půlce rozjede tak budu čekat:Djinak to máš pěkný...K+
lahvacDNB
Ahoj, díky za rady, za každou jsem rád. Jinak nemám pH metr, používám kapky na roztoky, jinak nic. A podle kapek zalévám tak 5,2 - 6. Jinak Apfel (matkář) říkal, že po přepnutí vyletí tak jednou tolik, takže to s tou výškou nechci přehnat ...
sorry za přehmat-24dnu květu:D
lahvacDNB
COMATIK: a po jak dlouhym růstu jsi přepínal? Jak byly ty kytky vysoký? dík
apfel
Ahoj . Chtělo by to nějaký foto, at si uděláme obrázek, jak je to vysoký ted. Ale ještě bych asi počkal, důležitý je, at to hezky prokoření. S tim 100% vytáhnutim po přepnutí sem to asi přehnal, ale o polovinu se to určo vytáhne..
citace:
Původní příspěvek od lahvacDNB
COMATIK: a po jak dlouhym růstu jsi přepínal? Jak byly ty kytky vysoký? dík




no po 20 dnech páč Bublle gumy měli už přes 50 cm a tak sem holt nemohl čekat až se holky srostou...měli cca 25-30cm..o moc nevylezli..proti BG minimálně
lahvacDNB
Fotky budou až v pondělí, protože foťák si vzala přítelkyně na chatu. Jinak jsem trochu zvednul tu lampu, ať se trochu vytáhnou. Tak v pondělí foto ;)
lahvacDNB
Zdravim všechny co sledujou můj grow. Potřebuju poradit. Koupil jsem si tzv. half-moony na ohýbání, přidávám fota. Zkusil jsem to na jedný kytce. udělal jsem to správně? Mám ohýbat i vršky? Kýtí je vysoký 26, přičemž ta 1 zohýbaná má 22, takže v pátek přepínám... Pls, poraďte
čau...ohýbaj se větvičky né listy:Dale jinak to vypadá OK....kolikátej den máš 18/6?
V1k1
no ja jsem provazkem ohnul kytku co nejvic(spicka byla skoro az na zem)a provazek prilepil lepici paskou ke kvetinaci.kolinka jsou good ale na vetsi vetve.At to roste:)
Plechh
jo já myslim že pěkně ohnutý, na poprvé good
lahvacDNB
Takže všechny sou už ohnutý, použil jsem 34 těch kolíbek. Jak dlouho je tam mám nechat? V pátek chci přepnout, nebude to vadit květu?
nebude...neboj...já sem cca 30 dní na květu a pořád je tam mám:Dale už půjdou dolů...docela se roztahujou z kytkou a pro příští kolo by asi nebyli nejlepší
skrotis je porad nejak,ja bych se spis zajimal o vetsi kvetniky kdyz chces prepnout na kvet.
lahvacDNB
Zítra přepnu na květ, takže všechny rady k tomu jsou vítány. Karelsem: jak myslíš skrotis? Já myslim, že 3,5l květníky stačí, nebo ne?
já myslím že stačí...přece jen máš box 54*54 což místa není:D
lahvacDNB
takže přepnuto, síť nainstalována (byl to boj) :D Trošku zhulenej jsem se do toho pustil a nakonec to vyšlo, takže dneska přepnuto, tak sem zvědav :)
worrapS
cus chtěl bych se zeptat proč máš ten odtah tak brutálně předimenzovaný?
Plechh
co je na něm předimenzovanýho, vždyť tam má 265 m3 a pacháč 240 m3, to se ti zdá na 250ku předimenzovaný jo???? Já myslim naopak budeš tam mít pěknou teplotu
worrapS
no právě 250 m3/h na skříň která má ani ne 0,4 m3...to znamená, že všechen vzduch ve skříni se vymění za míň než 60s!!! to je podle mě brutálně předimenzované - zbytečné :) ale pokud ne, opravte mě... ;)
lahvacDNB
worrapS: trošku máš pravdu. Ale bohužel teď nemám zbytečných 1500Kč na regulátor otáček na to UFO, ale ani ho kupovat nebudu. Po tomhle growu seženu větší skříň a tam to bude tak akorát.

Plechh: Tohle všechno by bylo v klidu, kdyby to byla alespoň o trochu větší skříň, jinak teplotu mám v podstatě jakou chci :D Protože ta skříň je v pokoji, kterej k ničemu jinýmu nepoužívám...

Asi se někdo zeptá na vlhkost. Ta byla bohužel v období růstu většinou kolem 55, ale někdy klesla i na 40 (když sem nebyl doma, mám dlouhý směny v práci) ale když nemakám, je tam tak 70.

S tím souvisí moje otázka, teď sem přepnul na květ od kdy mám vlhkost snížit? Současný stav 70. Předpokládám, že až to začne kvést, ale raději se zde zeptám zkušenějších ... Díky
lahvacDNB
Vypadají krásně!!! Fakt z nich mám radost. Dneska je to 5 dní od přepnutí a už začínají ukazovat pestíky. Všschno jde jak má, večer nebo zítra foto.
volver
citace:
Původní příspěvek od worrapS
no právě 250 m3/h na skříň která má ani ne 0,4 m3...to znamená, že všechen vzduch ve skříni se vymění za míň než 60s!!! to je podle mě brutálně předimenzované - zbytečné :) ale pokud ne, opravte mě... ;)

asi ne vzhledem k tomu že má přes noc 22c tak už to má samostatně klimatizovanej místnosti (pokoj :) ) takže v tady tom případě to muže valit o sto šest... opravdu záleží na mnoha faktorech.
lahvacDNB
Tak jsem v 8. dnu květu, ale kdytky moc nevyrostly, kdybych to věděl, tak bych je nechal na růstu dýl... Síť, co jsem tam dal má moc velký oka (12x12) koupil jsem ji v growshopu a říkal, že s menšíma okama nemá, tak ji asi sundam, co myslíte? Vím, že je to bez fotek na nic, ale ty nemůžu dát dřív než v pondělí... :-(
Plechh
nevim síť jsem nikdy neměl ale počítej že se ti vytáhnou ještě tak o polovinu co teď jsou
Libi
12 na 12 je opravdu dost přehnaný, většinou se dávájí oka
3x3 na 150W
4x4 na 250 W
a 5x5 a vyšší na větší watáže...
Záleží kolik tam máš vrcholů, jestli jich tam máš tolik, aby ti vyplnily oka v celé sítí (resp. aby nebylo víc vrcholů v jednom oku) a pokud se ti vrcholky o síť opírají, takže tam není zbytečná, tak ji tam klidně nech... A s tím růstem nezoufej, mně kytky vyrostly asi o 40 cm po přepnutí, i když s tvojí velikostí květináčů si nejsem jistej, hlínu nejezdím...
lahvacDNB
Zdravím všechny, síť sem sundal. Byla na nic... Jinak jsem poprvé pořádně prostříhal a hned je to něco jinýho. Snad večer foto...
volver
up? foto? :baseball: :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma