Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Prvy indoor 150W poradte - Klikni zde pro originální téma
mikael
Ahoj.jo to bude v pohodě,na chvilku se zpomalily ,ale za chvíli se ti rozjedou teď se vzpamatovávají z toho šoku co si jim tím zastřihnutím udělal. jinak moc pěkné ať ti rostou!!!
MojeMalickost
Urcite to je normalni, A na nejaky hyperstinitko se vybodni nekde tady bylo srovnani stinitek a cooltube bylo druhe hned po A-Wing. Takze s odrazem svetla to zas tak kriticke nebude...
a cim by som rozptylyl svetlo do stran?ako som cital tak som zle umiestnil ct,mala byt o 90stupnov pootocena,ale teraz ma nenapada nic ako by som to napravil,cize ako by som to vymyslel?
posielam foto piestirny a taktiez by som sa chcel spytat na malu kytku ci sa moze zastrihnut,rastie 4te a 5te patro
prikladam foto aj zastrihnutej slecny co sa rozvetvuje,ale neviem ci vplyvom zastrihnutia lebo je to tam este stale hnede,vid foto
foto bez stinitka
zastrihnut?
zastrihnuta pred 4dnami
tu som uz zastrihol,
chcem sa spytat mozem zacat s davkovanim co2?
tornado12
Já davkuju CO2 už od malích kyti. cca 5 den od vylezeni ze semene.
tie tablety,vraj nejaky cas trva kym sa vstrebaju do vody?asi 6hodin?
MojeMalickost
S CO2 ti sice moc neporadim ale koukam ze kytka vypada dobre takze se to nejak vzpomatovalo co? Btw to stinitko je urcite dle meho dostacujici. At rostou :)

PS: oni porostou i bez CO2 navic...
andrej880
hej o tom svetle z vybojky som tu cital, ze sa najlepsie rozptyluje do stran.t.j. tak ako vravis ze idealne by bolo ju otocit o 90 stupnov, ale tak je tu aj mnozstvo ludi co mali super vysledky s polohou stinitka ako ty.myslim , ze to bude fajn.inak ten scrog si podla mna mozes spravit, aspon vyskusas.je to jednoducho zlozitelne napr. z niakeho plotoveho pletiva s priemerom tych 4/5cm.
no bolo by to dobre otocit to ale nevmesti sa tam ked ju chcem otocit lebo mam sirku 65 a ct ma sklo 40,plus potrubia to je viac ako 65,oplati sa mi kupit 25cm dlhe cooltube a otocit ho o 90stupnov?mam tam teraz aj problemy s teplotou lebo tienidlo zaclania na termostat mozno by pootocenie vyriesilo aj tento problem...
pridam nejake aktualne fotky,kytky su 18den pod lampou,kedy mam prepnut na kvet?
najvacsie mam presadit teraz do 6l kvetinacou alebo po prepnuti?
teraz sa mi este ale nezmestia pod svetlo,riesim novu ct
kedy mozem zacat hnojit?
skunk
mam este zastrihnut tychto skunkov?niektore maju po 2niektore po 4vrcholce
dalsi
another
tieto 2 su zo semiacok ta napravo je kc36 pravdepodobne,ale uz rok bola outdoor,dufam ze mi tam nebude zavadzat
druha je pravdepodobne beladonna
tiez semiackova rastlina,pomaly dobieha aj klony
tiez semiacko,probably beladonna,pred 2dnami zastrihnuta
andrej880
no stym zazstrihnutim ako chces.asi by som ich uz nechal tak.presadil by som ich hned este pred prepnutim aby si sa stym uz potom nesral a inak uz ich mozes prepnut, ako by si sa tu niekde dozvedel tak rastlina po prepnuti moze narast aj o niekolko stonasobne (v percentach) svojej doterajsej vysky.to znamena ze sa zvacsia tak troj nasobne.zalezi podla tvojej vysky skrine.ohybaj ich co najviac s drotmi kolienkami.v kazdom pripade pri tej velkosti aku maju by som to max. po tretom tyzdni uz urcite prepol a poriadne poohybal,nech si netienia.ak si doteraz este nehnojil tak stym mozes zacat.vacsinou sa uvadza doba tak 14 dni od zaciatku rastu pred tym ako zacnes s hnojenim.hnojiva do zalievky pridavaj iba ku kazdej druhej zalievke nech sa ti to tam nepresoli. este take 2 tyzdne po prepnuti mozes pouzivat hnojiva na rast.inak -vyzeraju pekne a zdravo
andrej880
kvoli pootoceniu lampy si cooltube nekupuj.ak tam mas teplo tak si kup radsej lepsi odtah.na nete si zisti kde kupis axialny potrubny ventilator niaky Dospel s priemerom 120mm stoji 20 eur a mas po probleme.ak mas 150w tak by fakt nekupoval cooltube.alebo kup niaky lepsi sunon na 220v to ta vyjde do 10 eur a odtiahneti vsetko to teplo.
nejde mi o teplo,ja tam mam zimu,ide mi o osvetlenie vsetkych kytiek.skusim to hnojivo,na zaciatok nejaku tretinovu davku,neviem ako to zalievat,je tam 9kytiek kazda cca 1,5kvetinac zalievam kazdy druhy den 1,5vody upravene ph,neviem ci to neni malo....?
MojeMalickost
co se tyce zalivani tak to je jednoduche, pomalu to prolivej dokud to nezacne tect dolem a znova zalij jakmile to bude proschle(strc do hliny prst)

hnojku jim klidne nalej polovicni treba uz jsou celkem velke - nebal bych se cele davky, rostou ti krasne.

Tu lampu a sninidlo bych(aspon tento grow) nehrotil myslim ze to bude vpoho, sam uvidis jestli treba u stejne genetiky bude hrat umisteni kyti vliv na vynos...

A jak rika andrej, roztahnout a brzo bych uvazoval o prepnuti aby ti to neprerostlo, mozna ty nejvetsi klony este jednou v nejblizsi dobe zastrihnout at se to srovna, nechat malinko oklepat a prepnout, i kdyz paklize to seminko je belladona tak se ti to vcelku vytahne este
tak uz som zacal aj hnojit,najvacsie klony som zastrihol,presadenych 6/9 rastlin do velkych 6l kvetinacou,niektore som poohybal drotmi
necham to chvilu takto,a prepnem to,ako dlho to mam nechat takto?tyzden?ci menej? este nemam vsetko potrebne k prepnutiu.do konca tyzdna to dufam bude.
vyska lampy od rastlin cca 10cm
teplota cez den 23-26
teplota v noci 18-21
MojeMalickost
Kolik ti zbyva jeste mista nahoru? Ono se to muze dost vytahnout...
maalo praveze tak pol metra.cele to je na vysku iba 107
MojeMalickost
Tak este max tyden a prepnout, klidne prepnout uz za par dni... zalezi na tom jestli si zrovna neco nezastrihl(nechat o neco dyl). Ale nejpozdeji fakt za tejden.
naposledy zastrihnute boli klony,pred 5dnami.mozem to uz dnes prepnut na kvet?prikladam foto
takto vizera jeden zo zastrihnutych skunkov
mikael
Já už bych to raději přepl,aby ti to nepřerostlo,jinak moc pěkný grow!! Ať se ti vydaří.
tak som to prepal na kvet,je tam teraz kratsia cooltuba cez ktoru mam spraveny aj odtah lebo som dal 250W na kvet ktory my moooc vyhrieval piestirnu predtym som to mal opacne,pritah vzduch siel cez cooltube a na ventilator,ktory tiez ohrieval,mal som zimu.teraz som to spravil rozumnejsie,stale tam mam do 27stupnov,pozorujem ci to nebude stupat.

inak su kytky pekne presadene vsetky,okrem najmensiej,snazim sa co najviac ohybat vetvicky a rozprestret to po celej dlzke
zalievka dnes som polial az 6,5L vody aby boli najedene,je to normalne?maju 6l kvetinace.dal som im plnu davku rastoveho hnojiva a CO2 tablety,upravene ph -

zvlhcovacka mi odisla,kurva.
mam to riesit nejak?je tam vlhkost teraz tych 60,predpokladam ze klesne este na 55
MojeMalickost
Parada.

Vlhkost uz samozrejme neres - naopak za chvili bude ideal tak 40. tech 55 je v teto chvili uplne fajn.

Hele tu nejmensi kyti muzes podlozit necim.

A nechces tu CT pootocit o 90° ? zda se me ze ty kyti uplne vlevo jsou uz pomerne mimo svetlo...
tu ct nemozem pootocit lebo ma iba 30cm a takto mi osvetluje najveciu plochu a spravil som aj vela miesta pre kyti a musim tam este natlacit velky kvetinac pre tu najmensiu kytku ale nejak sa mi nezmesti uz..jedine v rohu namiesto zvlhcovacky vid foto
MojeMalickost
zvlhcovacku uz klidne vyndej, uz ji opravdu potrebovat nebudes, naopak budes resit opacnej problem...

A kdyz ji nemuzes pootocit tak ji posun doleva aby byla na stredu mezi kytkama.
zvlhcovacka je prec,aspon viac miesta,vlhkost je tych 57% zatial
teplotu v noci som mal malym nedopatrenim s termostatom 22-24 co je myslim ze este prijatelne
teplota cez den je okolo 27 ale stuplo mi aj na 28.9 ale zrejme iba chvilkovo,neviem ci to mam riesit??
mikael
Teplotu neřeš je v pořádku,máš to moc pěkné ať se ti to povede!!!
taakze tu su nove fotky po par dnoch 7den kvetu,viditelne sa ukazali klony ako slecny bohuzial zo semien su 3zo4 samci,ta posledna sa neukazala este,prikladam foto aby ste posudili ci su to naozaj samci ale myslim ze niesom taky tupy aby som to nevedel rozoznat:) teraz ich mam bezodkladne zabit???
samec
dalsi?
skoda ich
MojeMalickost
1. a 3. jsou na beton samci => okamzite vyrvat(pokoj jejich dusi) a u druheho je cudna fotka ale asi taky takze bez slitovani

holt nevyhoda pri pestovani ze semen...
presne tie kytky som hned v ten den zneskodnil,tu na foto c2som este nechal zatial,ostatok ohybam kolienkami a pomaly si rastu,kedy mam skoncit s rastovym hnojivom a zacat kvet_?cital ze az po 2tyzdnoch staci.
krastne
MojeMalickost
hnojit kvetovym zacni jakmile uvidis ze kytky prestaly rust a zacly tvorit palice. Tak min. ten tyden este nemusis...

ALE dej si pozor na toho samce!! zbytecne bys z toho mel prd, nezda se to ale jsou hrozne nadrzeni... staci chvilka a holky nejsou pany ani nevis jak...
vsetky su mrtve ;((((( ja som v pici z toho:( dojebal sa termostat 65stupnov ked som prisiel.vsetko suche.je mi do placu:( neviem co robit...
MojeMalickost
No co robit... koupit nove klony a jedem, nevzdas to prece po prvnim nezdaru, krasne ti to rostlo a uz budes vedet co a jak, dej tam nekam treba teplotni pojistku na 35 stupnu nevratnou a mas to aspon trochu pojistene.

Uprimnou soustrast. A nevzdavej to!!
kde sa da splasit taka teplotna poistka?
jasne ze to nevzdam, i´ll try even harder:)
ale ma mrzi ten cas-peniaze-elektrika
MojeMalickost
neni divu,

takovou pojistku sezenes v elektru, meli by ti i poradit co se hodi...
myslis ze sa oplati ich este poliat a dufat ze sa vzchopia?ususene je vsetko okrem hlavnej stonky,aj vetvicky su suche uplne.a listy tiez,vsetky.
MojeMalickost
Kamarade uz je po nich, s tim nic nenadelas ani z nich zadny mliko neba tak nejde udelat proste... ende.
ok co uz s nimi,zhanam klony,co sa mi dojebala ta zvlhcovacka,mam zacat riesit nejaku?aku?ak hej nechcem aby sa mi hned zas dojebala.mam tam vlhkost tych 48-50% bez nej...
MojeMalickost
tak kdyz tam budes kazdej den hazet na zacatek mokrej rucnik nebo tak neco tak to bezproblemu zvladnes bez ni.
caute,po extremne dlhej dobe tu mam new klony,7xnorthern light foto pridam vecer,na zaciatok,aj ked tam davam mokry rucnik,vlhkost je 53%,mam to riesit este nejak?teplota mi kratkodobo skoci aj na 29 ale to dufam nevadi,a pěstiren mam poistenu poistkou rozpinaciou(pri 40st) a odpoji ohrievac,testovane,dufam ze to bude stacit.
predstavte si ze idete kuknut svoje zdrave krasne kytky a uvidite toto
tuna su new klony,nejake su zvednute,neviete cim to moze byt?polial som mierne,preliate niesu urcite.
MojeMalickost
Jak stare ty klony jsou? Pokud jsou zrovna prinesene tak chvili pockej, oni se zmatorej, jo a o jakou genetiku jde? Btw preju hodne stesti.
fotky su necely den po presadeni,genetika 7xnorthern light
dufajme ze teraz z toho budu tazke palice:)
MojeMalickost
To si pis! :D

A imo dobra volba genetiky, NL je paradni in i out...

A nesmis byt na kyti moc hrrrr ale, pozitri uz budou urco vitalni, jo a co ten uplne vpravo? zda se mi nejakej zakrslej.
no niektore su zakrsle trochu,ako je to so zastrihavanim u tejto genetiky?neostanu potom male ked sa zastrihnu?mam vysku 110 co neni vela ale chcem to vyuzit poriadne.
na foto maju niektore zlte listy,mam to odstrihnut?
a co sa tyka hnojiva este nejake 2tyzdne nehnojit alebo mam zacat?
poradte pls co moze byt tejto,ja som ju este nehnojil,vsetky boli taketo ked som ich zobral ale dostali sa s toho,tato nie
kedy to mam prepnut?hnojit mozem zacat?poradte pls
Rasta_pasta
to Marko652:

jestli to chceš zaštípnout, tak už teď je pozdě. Musíš si uvědomit, že na ně svítíš pouze 150W HPS a ten prosvítí, když budu přehánět tak 40 cm. Takže i kdyby si měl kytky 80cm, tak budou dobrý stejně jen vrchy třeba 10cm a zbytek bude stát za hovno, pač bude řídkej...
Co se týká hznojení, tak můžeš POMALU začít hnojit (ze začátku třeba jen čtvrtinovou až poloviční doporučenou dávkou výrobce) a pomalu zvyšovat a uvdíš jestli se jim to líbí, nebo ne...

Co se týká přepnutí, tak to je těžký. Máš fakt slabou lampu a nechal sis to celkem nešikovně vyrůlst bez záštipu, takže dle mého máš dvě varianty:

1. s přepnutím ještě týden až dva počkat. Zastřihnout je a pomocí kolínek, či jinejch udělátek je roztáhnout a snažit se je držet co nejníž a co nejvíc roztáhlé do strrany

2. nezastřihávat a už pomalu přepnout (max do týdne) a mělo by ti to udělat pouze macatý centrální šiše...

Nicméně, mněj na mysli, že kytky po přepnutí ještě něco povyrostou a ty seš limitovanej dosvitem své stopadesátky...

Ať to roste,
Rasta
na kvet mam 250 iba na rast 150 takze ako?
no nic ja som to zastrihol tak uvidime,som nevedel ze sa maju tak skoro zastrihovat som myslel ze az tak ked su velke ako tie moje najvecie vid stredne kyti
Rasta_pasta
když děláš zástřih, tak je ideální za třetím patrem, aby se kytka větvila hned od země...
Není žádoucí, abys měl třeba 20cm stonek a pak se to teprv začalo větvit. Pak je horší stabilita kytky, horší využití prostoru a hlavně je budeš mít zbytečně přerostlé o těch 20 cm, což může zapřičinit nižší výnos...
upload
4den kvetu
aktualne 9den kvetu
hnojim este rastovym hnojivom,stvieti 250w,pridavam supervit od hesi,kolienka a drotiky pouzivam co najviac,vrcholceky som drotikmy spojil k sebe aby netienili spodnejsim vetvickam,zastrihavam iba konceky listov,par krat sa mi podarilo zlomit list alebo vetvicku :) nastastie iba spodne
to sa chcem spytat,spodne vetvicky,ktore uz nemaju asi realnu sancu aby na ne svietilo,su v podstate zbytocne,nie??
v pozadi mam zasadenych este 9malych rastliniek s noname seeds,len pre pokus,su v 6l kvetinaci,podlozene aby na ne svietilo,maju cca 5cm,su uz prepnute na kvete,len tak pre pokus.su natlacene v kope ale co uz s nimi.kazdpopadne to bude jungle.
25den
.
..
MojeMalickost
No parada, sice foto strasny ale kyticky vypadaj moc pekne, zacina se ti to pekne obalovat. Dej si bacha na ty nonamy aby ti to nahodou neoprcli...

Jen tak dal.
no name ostali iba 4 samice,samcovia boli zneskodneni.su trochu mimo svetla ale aspon nieco z nich hadam bude...inak by to bolo nevyuzite miesto
zdravim vas tak to mam v 48dni kvetu,tu su fotecky,chcem sa vas spytat kedy mam zacat s flushingom?inac sa maju kyticky fajne iba na jednej sa objavili drobne zlte skvrny ale to uz nejdem riesit...ale zaujimalo by ma cim to je.a kedy to mam sklidit?cital som ze ked bude cca 80% blizien hnedych ale krystali stale biele,,myslim si ze to by aj bolo uz ale niesom si isty,pridavam nejake nie moc fotograficke fotky
.
..
...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma