Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
elektrarny/ ruka zakona - Klikni zde pro originální téma
setklaf1986
cawte chcel by som zacat pestovat ale mam strach co sa tika el. odberu. zopar ludi mi vralelo ze to elektrarne sleduju ked ma nekdo vecsi a pravidelny odber. a potom to elektrarne nahlasia takychto ludi policii, mates s tym dake skusenosti ?

premislal som aj nad dakym externym el zdrojom ako napriklad

http://www.tvproducts.sk/benzinovy-generator


ale to by som sa za benzin asi nedoplatil :)
Jakou chces mýt wataž?Pokud pojedes do 1000w tak se nemusis vůbec bát ale zalezi kde bydlis jesli nekde v centru prahy tak bych volil do 400w ale jestly negde v prdelakove tak tam zapoju pár agregátů a dej si tam klidně 2000w.

Kup si 250w a budes happy.
Jo a ten agregat nebude nejtiší.
setklaf1986
takove male mestecko 20 tisicove :) no ide skor o to ze som v podnajme... aby majitelom neprisiel velky nedoplatok za elektrinu :)
.:INDI:.
majitelovy pride nedoplatok az na konci roka....ked bude vyuctovanie....
Jn elektrika se doplaci po roku takze jsetli tam v tom bude par mesicu s 0.25kw/h si toho ani nevsimnou :). A i tak pokud nejsi vetnamec a nevlastnis obrovskou halu ze ktere se vecer line svetlo do sireho okoli tezko na tebe pridou. Jen se nesmis v hospode pak chvalit jakou nemas peknou skrin a kytky :-P.
Ale i tak policajti nejsou hloupi pokud jsi ale mala ryba tak jim to je vcelku fuk. (mam znameho u policie v mem malinkem mestecku a clovek by se divil co vsechno se o nem vi :-( .) Pestovani zdar !!
A jeste k té spotrebe zjisti si zda tam nemate nocni proud a podle toho zarid to sviceni pac te to vyjde daleko levneji myslim ze normalne je 4,5 kc za KW/h a nocni myslim 1,5 kc
easyrider
Jo občas nad tím taky přemýšlím. Jelikož každý měsíc už asi 5 let máme 200kwh a naráz bude 400 - 450.... Ale je to kšeft pro čez, tak snad nebudou dělat problémy:)
Pestovatel
Hoj Tiez sa chystam na svoj prvy Indoor a Poriadil som si komplet 150w . Ale vec je v tom ze sa strastne bojim odhalenia na zaklade spotreby ... Myslite ze By to bolo napadne , ze Odrazu sa Spotreba relative Zvisi ??
zvysi se urcite , spocitat to muzes taky o kolik staci si zjistit wataz lampy )v tvem pripade 150 W a pocet hodin (rust 18x6) Kvet (12x12) tzv v rustu budes svitit 18 hodin krat 150 W to mas 2,7 KW denne navic v obdobi rustu. Tzv najdes si vyuctovani za rok vydelis 365,25 a zjisits prumernou spotrebu za den a k ni prictes tech 2,7 kw a mas kolik procent navic . Ale i tak kdyz mas doma jednu 150 w lampu necekej ze natebe skoci URNA z okna :). To by te musel nekdo napraskat nebo tak to fakt nepoznaji je to jako lednicka navic v domacnosti. popripade nevim jak na slovensku funguje nocni proud , ale unas je levnejsi tak toho treba vyuzit abys snizil naklady za el. energii.

Peace
Pestovatel
Oks :) dikes za radu :) To som si vedel vypocitat aj sam :) Mne neslo o naklady , ale o bezpecnost :D Teraz si mi to objasnil .... Dikes. Pestovatel


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma