Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2 x 250W - Klikni zde pro originální téma
kopi
První zkušenosti s in-doorem.
Na první fotce maj za sebou první 18ti hodinovku.
Na druhé druhej týden růst.
A na 3 třetí :-) , těsně před přechodem na květ.
Čtvrtá je už za květu, první den.
A pátá detajl - Northern Lights, zbylích 5 šnyclů jsou Shiva Shanti

Jediný problém který jsem řešil spočíval ve vlhkosti. Někde jsem zaslechl že stačí vlhkej hadr v kýblu. To je ale ale zatraceně málo. Po týdnu od zážehu jsem koupil malej pokojovej zvlhčovač vzduchu. Ale ani tento stroj neměl zásadní vliv na zvýšení vlhkosti. Po 14 dnech jsem pořídil ponornej, jedno membránovej zvlhčovač značky NEBLER a to mi vytrhlo trn z paty. Cena 599,- + plovák 150m,- a náhradní keramické destičky zhruba 150,- kus (jedna membrána má životnost 2 měsíce nepřetržitého chodu).
Jinak na začátku jsem tam měl dost teplo, dokonce až 35°C za svícení. Ted jak se venku ochladilo, tak tam mám za světla max. 25°C a za tmy minimálně 15°C.

A poradte mi někdo, jakej bude mít vliv na moji úrodu když nekontroluji hladinu PH a EC??? Vím, je to asi hodně důležité, ale plánuji to pořídit na další semestr. Mám vyhlídlou sadu za ale 2300,-.
Mimochodem zálivku upravuju CO2 tabletama + jednou za týden přidávám mikrobi. Dál používám jednou týdně Guanokalong a jelikoš pěstuju v coco substrátu tak hnojím značkou Hesi (přísada do substrátu + vitamíny SuperVit + Power Enzyme). Dál používám Phyt-Amin jednou týdně postřik a na květ mám připravený PK 13-14 a Green Sensation od Plagronu. :jumper:
kopi
Další (jak to vlastně vypadá?)

d.150 x š.116 x v.200 Box je nakonec menší než jsem plánoval, i místo na kterém měl stát se na poslední chvilku měnilo. Nejprve to mělo být v místnosti o velikosti většího WC, trošku delší a širší, ale nevadí. Bylo zapotřebí vybudovat umělou pěstírnu a na její stěny pomohly bohatě dřevotřískové desky. Ted s odstupem 3 a půl týdne bych box řešil jinak. Dvířka vysoká 70cm nejsou zrovna nejlepší řešení.

Můj plán "Na Příště" je : Vchod do boxu zachovat na stejné stěně, jen je po celé délce rozšířím do boku i vzhůru a do zbylého prostoru boxu zabuduju ještě nějakou třeba 400W lampu a budu tam mít minimálně jednou tolik kytiček. to jsou vize....

Ventilaci jsem vyřešil třemy trubkovými větráky (cena za kus cca. 500,-). Každy má odtah 296m3/1h. Jeden vhání vzduch dovnitř a dva vyhání ven. Ventilace mi valí ve čtvrt hodinových intervalech, ale na dozrání kvůli snížení vlhkosti budu muset větrat v celodenně. Uvnitř mám stojanový pokojový ventilátor který jede nepřetržitě.

Mimochodem, snad mi to vyroste i bez pachového filtru :D Páč mě to voní a ostatní at si ...

Rád vyslechnu připomínky a kritiku s otevřenou náručí... :-)
kopi
Nášup - mám z nich radost
DZUVIS
Mas to pekny clape tak nak to mam poreseny ja... Drzim palce a dej vedet do pm co ti sezerou ty 2x250W. pic.
Sirus
Čus, máš to celkem OK, ale na tento prostor bych raději volil 1 výkonnější lampu, protože má víc lumenů, víc prosvítí ( efektivní dosah) a bude míň topit. Imho, na tenhle prostor bych dal na květ klidně 600W.
Ta dřevotříska taky neni zrovna nejlepší nápad. Rády se v tom dělaj plísně. Pár lidí tady z G s tím už mělo docela vážnej problém.
trávníkář
Ahoj, souhlas s Sirusem.
Já osobně kdybych měl dvě 250 tak si udělám dvě menší skríně.
Sklízel bys jednou za měsíc a půl.....nebyla by to pohoda?Stejně všechno na ráz nevyhulíš:)
volver
citace:
Původní příspěvek od trávníkář
Ahoj, souhlas s Sirusem.
Já osobně kdybych měl dvě 250 tak si udělám dvě menší skríně.
Sklízel bys jednou za měsíc a půl.....nebyla by to pohoda?Stejně všechno na ráz nevyhulíš:)

Co ty víš jakej má pán spotřebu :) třeba to fakt vyhulí a krom toho nevim jak by mu fungoval hlavní odtahovej ventilátor , k tomu by potřeboval další ofuky a to je všechno na spotřebu ,samo že byto musel mít propojené a na jedné 18/6 a na druhé12/12 no nevim..moc sraní a pak to zalejvání každej den(pokud bytam teda nedal drip) přiklánim se spíš k jednomu 4kylu myslim že pod dvakrát dvěpade uděláš mín než pod jedním čtyřkylem ,no možná stejně ale odečti si ještě od tech 2x 250 100w aby to bylo objektivní a budeš tam... a ještě čím větší vatáž tím to líp prosvítiš (Sirius) a ty bambule pak taky jinak vypadaj žejo :)
ale proti gustu žádny dišputant...
pěstu zdar.
trávníkář
Odtah-stačí jeden silnější a běžel by nonstop.závlaha jedině drip.Co navíc-dva ofuky.jedno čerpadýlko+ nádoba a jedny hodiny.Né já to tu nechci nikomu vnucovat,jen se na jaře stěhuju a takhle to mám v plánu.Pěstu zdar:)
volver
citace:
Původní příspěvek od trávníkář
Odtah-stačí jeden silnější a běžel by nonstop.závlaha jedině drip.Co navíc-dva ofuky.jedno čerpadýlko+ nádoba a jedny hodiny.Né já to tu nechci nikomu vnucovat,jen se na jaře stěhuju a takhle to mám v plánu.Pěstu zdar:)

nesouhlasim neefektivní ,ale jak říkám proti gustu...:)
kopi
Zdar, díky za postřehy. Ohledně plísně v dřevotřísce je fakt, že na příště to budu muset líp izolovat. V následujících týdnech bude vlhkost spíš klesat, tak snad to bude dobré. Ted tam mám během celodenního ciklu mezi 40 - 60%. Mám tam 3 spínací zásuvky, asi normál ne? :-) V závislosti na ventilaci se to drží v těchto mezích.
Je fakt že jsem světlo mohl řešit silnějším sodíkem. Ty dvěstěpadyny tam plánuju nechat a po úpravě vstupu do boxu tam hodím ještě jednu 400W, jak už jsem myslím hořejš uváděl :-) Hlavně at ted sklidím, víc než na špeka...
A sklizeň jednou za 1 a půl metru je hezká vyhlídka, ale nechám to tak jak to je. Už ted toho mám plnou hlavu :-D
zdar

2 x 250 v tomhle případě je opravdu neefektivních,i pod 400 by toho bylo,nechci říct víc,jo,dvě dvěstěpadiny bych viděl v nějaký nudli boxu za sebou :rasta:
Ale samozřejmě mě zajímá co ti to naloží,jak ti to půjde,hlavně to roztahuj spíš do prostoru,ať ho zaplníš co nejvíc.

Píšeš,že přidáš ještě 400,hmm ale tím ta efektivita půjde ještě níž,moc wattů už budeš propalovat,na to co to dá.
Teď bych to tak buď nechal,a nebo to hned přehodil jenom na čtyřkilo s větším reflektorem,na příště určitě,páč takhle by to bylo hned lepší.

Ať se daří
pic
kopi
Čau je fakt, že na 400 bych se mohl vykašlat a jen od sebe oddělit ty 2 250w a dám je za sebe. Prostor boxu je 150x116. Myslíte že by se efektivita zvíšila? Chybama se člověk učí :-) Čtyřkilo ted nemám po ruce, nechám to spíš až na další období a tohle dosvítím 250kama.
Ale pořád myslím, že lepší 250w sodíkovka, než 200w úsporka. Bo i nad těma jsem přemýšlel. Za zkoušku nic nedám, možná jen ty peníze za výbojky a předřadníky. Máte pravdu, v tomto jsem to promáslil....
kopi
Po pár dnech..
kopi
-//-
máš to hezký, jen jeden postřeh k řešení odtahu.U oken kudy ti vede roura ven, bývá nosný překlad, tak aby ti to nespadlo na hlavu :D
kopi
JJ, dík, snad to poraste jen do krásy :-) Já myslím že to to je zajištěné před pádem kvůli tak malé dírce.
kopi
Zdar groweři. Fota jsou z 9 - 13 dne kvetení (začíná se to šišatět).
Odhalil sem cizopasníky, ty svině, svilušky :-) Hned sem pořídil BiooL a postříkal. Nevím zda to zabralo. Všim sem si droboučkých světlích, jak kdyby pavoučků s černými flíčky na zádech. Zítra, po 5 dnech tomu dám plnou dávku a přidám asi i pár kapek jaru (poprvé jsem nepřidal).

Zároven to stříkám i phit-aminem. Ale po prvním šplíchnutí biollem jsem si všim tmavě hnědých flíčků na listech a jak kdyby u starých listů zasichali konečky.

Ohledně těch fleků, Hnědé se oběvily v posledním týdnu, ale ještě mám na listěch malé světlé tečky, ale ty tam jsou od začátku (myslel sem že je to ten phit-amin).



Přidám další, pro ilustraci a budu vděčnej za každou Vaši radu.
kopi
.... až do dnes.
kopi
Škůdci, nemoci a jiné pi*oviny.

Prosím, poradte mi jak na to, jak to odstranit. Nerad bych ohrozil svůj pěst.
marie
Souhlasím s klukama. Myslím, že 1x 600 W udělá víc parády. Ale to už je šumafuk. Využij tedy, co máš. Můžeš rovnoměrně rozprostřít světlo. ˇšel bych s lampama níž a kytkám bych dal nějakej řád. Takhle to na mně působí trochu halabala. Aspoň je nějak výškově srovnat..
Jinak - ten předřadník přímo na stínidlech je docela vychytávka. Sice nevím proč, ale přijde mi, že jsem to ještě neviděl, takže asi zajímavý.
koukám že vůbec neohýbáš....máš to takový plný a přitom prázdný....ohnul bych kytky do cca stejný výšky a hodil lampu cca 20 cm nad vrcholky-podle rozptylu světla a teploty samozřejmě.
K těm škůdcům:máš to na víc listech nebo jen na spodních?mě připadá jako starý "nepotřebný"listy...ostříhat-neřešit


jinak taky sem zastánce toho že 2*250 je prasárna-ale co už:D i 400W s pořádným stínidlem by udělalo víc...příště pane...
kopi
jj, souhlasím s váma. Světlo už ted řešit nebudu. Uvidím co co to udělá pod 250 a o to víc budu příště chytřejší, pod silnější lampou.

Zapojení předřadníků - někde jsem viděl schéma v jaké vzdálenosti má být předřadník mezi výbojkou a zásuvkou. Posazení na světla bylo nejjednodušší řešení. Ovšem na druhou stranu, zvednutí o pár čísel je docela namáhavé, páč je to po hromadě těšký jak kráva.

Svilušky jsem už po dvou postřikách biooLem neviděl.
A ty fleky na listech (žloutnoucí, zasichajíci od špiček listů..) nejspíš způsobilo nekontrolování PH a EC. Tomu je už konec a od začátku týdne měřím. Myslím že to způsobilo vysoké PH a nízké EC. Tak aspon posledních 5 týdnů budu vše držet v mezích.

Přikládám pár fotek z posledního týdne až do včerejšího pátku.



Na předposlední fotce jsou po ohnutí (dík COMATIK a MARIE) :pimp:
kopi
Květ - 25. den
kopi
další díl...
kopi
květ : 31. den. Zase jsem s tím trošku pohnul a poohýbal. Hodnocení : hezký, voňaví a ulepený... Krása...


Poradte mi někdo prosím kdy nejlíp sklidit. Jako jestli po světle, nebo po tmě a nebo tomu nechat těch 48 hodin tmy. Popište mi někdo prosím proč 48 hodin tmy (účel a efekt je mi neznámej) a určitě jsou odpůrci i zastánci.
kopi
květ : 35. den
kopi
květ : 42. den
kopi
květ : 50. den (ještě max 5 dní)
kopi
Zdravím všechny growery. Je hotovo. Poslední dny svícení jsem už nefotil a ani během 5 denního sušení v boxu ne. Těch 6 kytiček hodilo ve finále dohromady 193g. Možná jsem čekal víc, ale mohlo být i méně.
Za 2 měsíce rozsvítím znovu, tentokrát však pod silnějším, 600W světlem. Dík všem za postřehy, rady, tipy, triky....
kopi
Brej den vám všem, out i indoorářům. Znovu jsem rožnul těch nepopulárních 2 x 250 :-) Pouze jsem přidal ionizátor a box trošku upravil o proti prvnímu svícení.

Vzory: Magic Ice 7x
Jack Herer 1x
New York City Diesel 1x
White Russian 1x


1-10 den růstu
kopi
Pěkně se to rozjelo...

10-16 den růstu
kopi
Pěkně se to rozjelo...

10-16 den růstu
kopi
Pěkně se to rozjelo...

16 den růstu



1 - Mi
2 - NYCD
3 - Mi
4 - WR
5 - JH
Pěkné;pěkné.
Koukám,že nezahálíš.
To světlo vyměn,jinak budeš pořád sklízet málo.Těch 2 x 250 bys musel rozložit dál od sebe a jet v nudli cca 150 x 60cm.jako kdyby 2 boxy vedle sebe,ale spojený že...
Takhle vedle sebe ty lampy udělaj co jedna a kousek k tomu,tzn.velké,zbytečné plýtvání s lumeny,potažmo elektrika taky není zadara.

pic...









Když dáš 400W rozhodně uděláš dobře a ještě zbytečné watty navíc rozdělíš na větroše apodobně...
kopi
Mě je to jasný... Hele a myslíš že na tu plochu se silnějším světlem by mi stačilo jedno tady to malé stínidlo, nebo i to by bylo lepší větší? Když už, tak 600 no, ale uvidim. Tohle ještě asi dosvítím takhle neúsporně.. thx
...na to čtyřkilo ti ten kladívkáč bude stačit co by ne,samozřejmě čím kvalitnější odraz tím líp...
Nad šestikuli pověs totok : http://shop.growshop.cz/katalog/det...tor-extra-large
...a budeš mít vystaráno...
kopi
jo jo, mám to poznamenané. Kompletní osvětlení téměř za bůra... Musim špórovat :-D Náhodou při tom mém prvním pokusu mi 6 kytek hodilo téměř 200g. Což mě na docela dlouhou dobu uspokojilo. Pod silnějším světlem bych mohl čekat třeba 300g/6kytek? Nemám představu.
citace:
Původní příspěvek od kopi
Pod silnějším světlem bych mohl čekat třeba 300g/6kytek? Nemám představu.


No jéjé.
Ale hlavně těch 200g se dá udělat i pod jednou tou dvěstěpadinou.

Tož překvap a žduchni tam něco pořádnýho...
He,jsem se teď pročetl až na začátek a našel už jsem svůj jeden podobný post :) s tou wattáží :D (o problému 2 x 250W)
...alespoň vidíš,že to s tebou myslím vážně :)

pic
kopi
Když sem to pořizoval, tak sem asi moc nepřemýšlel. Že sem to měl řešit jinak mi došlo až po prvních komentářích o wattáži :)

Náhodou si vážím tvých rad. Učenej z nebe nespadl. Hlavně jsem hrdej že se mi to na poprvé povedlo a to byl můj cíl, sklidit (něco). Jestli je to ekonomické nebo efektivní sem neřešil, já lehkomyslník....

Až uvidím co mi to dá pod tím 6kylem, tak padnu na prdel. Vím že máš pravdu.
kopi
Zdravím vás, a přicházím s novým, 6 stovkovým osvětlením.

21/18 - z plánovaných 25
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od kopi
Zdravím vás, a přicházím s novým, 6 stovkovým osvětlením.

21/18 - z plánovaných 25


6 stovkové osvětlení víš !! :) nebo se budeš divit :D . . . .


možná fotka klame :) . .
kopi
Není třeba panikařit :) Možná klame to velké stínidlo. Vrcholky kytek jsou od výbojky 30 - 50 cm daleko. Tepelný štít by měl taky splnit svůj účel, ale jak můžu jít nízko skoušet nebudu, abych to třeba předčasně nespálil ;) Jinak jsem spokojenej se světýlkem. Už chci vidět výsledky..... :P
kopi
4/12 - PŘEPNUTO. Snad ne brzo... Dvěma kouskům "Mi" se od začátku nijak extra nechce (ty prostřední). Ale poslední dny to vypadá že to nějak doženou ;)

Ohledně lampy nízko, ano WAMParjan, měl jsi pravdu. Šestikoulí bych jim dal pořádnou sodu :) Shop dodal špatné zboží a já si toho všim až to bylo zapojené a rožlé. Mimochodem došlo k záměně předřadníku (místo 600W pouze 400W). Takže pár dní jsem svítil tak nějak pofidérně, 600 výbojkou + 400 gibem...
To nasere!!! :) Podruhé jsem byl nervozní když shopu trvalo vyjádření víc jak 5 dnů a já nevěděl jak to je. Teda věděl... Ale... ta nejistota... :D
Na potřetí jsem byl úplně bezmocnej při převzetí zásilky s tím, že balík je poškozený (samozřejmě bez dobírky, tak s tím asi ti poštáci hrají fotbal bo co :D ) Po přepojení funguje, ale jsou na něm znát známky pádu, i přez dobré zabalení v krabici.
Některý věci "asi" už po netu kupovat nebudu. Někdy je to docelá napínavé, než dostaneš co chceš :)
kopi
:whip:
kopi
po 10 dnu - 12/12
kopi
17. den 12/12
kopi
krása..
kopi
25/12/12
kopi
další den za náma :-)
kopi
34/12/12
kopi
34/12/12
kopi
34/12/12 Zdravím Vás, snažím se po pár dnech přidávat fota. Průběh pěstu nijak extra nepopisuju. Jsem si jistější než na po prvé. Něco jiného je JET v zimě a v létě. Ted mě dělaj neplechu jen tropická vedra a teplo (až +36°C). Větrám jak to jen jde a myslím že to ustojím. V zimě to bude ideál. Vybojka je tak 80 - 100cm od vrcholků (nechci je zbytečně péct) ale nevím jestli to není moc. PORADTĚ PLEASE.
Flíčky, nebo žloutnoucí staré listy neřeším. Pořád je tam spousta zdravejch. Hlavně že to paličatí :bounce:
Jak tak koukám, tak ne všem z Vás se daří podchytit CoCo substráty a dodávání živin. Když jsem přemýšlel v ČEM a ČÍM to pojedu, tak HESI pro mě byla jasná volba :goldcup: + další produkty od Plagronu, Guanokalongu, No Mercy.. Hlavní je dávkování hnojek. Nikdy jsem květníky neproléval větším množstvím zálivky a ani neměřím výstupní EC. Jednou za dva dny zalévám zhruba 250 - 500ml/na kvído, podle stavu kytky a mého úsudku. HydroGel je taky vychytávka si myslím, hlavně do kokosu. Od někoho z vás jsem četl že zalévá 2x denně 2L/květník. To mi přijde až moc. Samozřejmě nevím zda dělám vše na jedničku, ale kombinace hnojek které jim pravidelně servíruju jim svědčí :shots: Všeho s Mírou.

To je pár slov k tématu :leaf:










N.Y.C.D.










JH












WR
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
před 38/12/12 (tma)
kopi
49/12/12
Seky
Zdravim kopi.
Rostou pekne, ale tvoje pestovani mi prijde dosti neefektivni, promin.
prvni vec, kterou bych priste udelal jinak je, nechat kytky pod sesti kilem poradne narust a lepe zaplnit celou plochu.
Taky je skoda ze bojujes s teplotou, ktera ti brani dat svetlo niz.

Nejsem zkuseny indoor pestitel, ale myslim nebyt techto dvou "nedostatku" sklizis mnohem vice.
No sem zvedav kolik toto kolo sklidis, ale moc optimisticky bych nebyl.

urcite si zaslouzis K+
At to kvete..
kopi
Čauec, konečně někdo reaguje ;-) Já měl přidušenej odtah + 2 týdny sem svítil za pomoci 400w předřadníku + 2 kytky do přepnutí byly hodně malé a všechno sem hodně zaštípával a ohýbal abych to srovnal.
Ted je to v cajku - teploty max. 33°C, lampa 40cm nad vrcholkama. Co to dá, nevím sám a jsem zvědav...
Dík za Ká
kopi
Proč sem nejdou dávat fotky? Z 12 mi to nahrálo jen 5 a je to běh na dlouhou tratˇ... Na třetí kolo mám obědnaná dvě balení FEM semen po 5 kouscích a bude to MAZAR a L.S.D. Myslíte že dobrej výběr??? Láká mě i vzor Dr. Grinspoon, ale... je to sativa kvetoucí cca 100 dnů nesoucí jméno po Dr. Lester Grinspoon. Odrůda nesoucí jeho jméno proto není zaměřena na výnos, jednoduchost, nebo obsah THC – je to poklona samotné marihuaně a kořenům pěstování a užívání této zakázané byliny (uvádí zdroj:) Na mě moc náročné, zatím ale 100% sativa = 100% výzva A kdyby někdo měl fota tohoto produktu, podělte se semnou :)
kopi
49/12/12
kopi
49/12/12
kopi
před 65/12/12 - ještě asi dvakrát vysvitne, pak 2 dny tmy a nastane závěrečnej proces, 10 dnů sušení
kopi
před 65/12/12
kopi
před 65/12/12
kopi
před 65/12/12



Poslední foto : Základ pro třetí kolo :cool:
Shandy
ten carnival nebyla dobrá volba když si vezmeš že máš dvě dominantní indiky..nicméně hodně štěsní na lsd jsem zvědav sám...
kopi
Mazar - Dutch Passion - 100% Indica, kříženec F1 se Skunk#1, 8-9 týdnů

L.S.D - Barney Farms Seeds - převážně Indica, Skunk #1 X Mazar, 65 dnů

Carnival - Ministry of Cannabis - 80% Sativa,20% Indica,
kříženec matky Haze a otců sativy :D
Další velmi pozitivní vlastností je i na Haze krátká doba kvetení. 9 týdnů
--------------------------------------------------------------------------------------------
Doba květu by měla být +/- (nějakej den) stejná.
kopi
Po ránu, po ránu,
vzal sem kosu
a šel na trávu.
Všechny celkem 68 dnů. Kdo sem zabloudí, může přihodit G tip. Budu rád :)
Chirurg
223g A nepřeháněj to v příštím kole tolik stím keramzitem, atˇ se daří :bandit:
marihuskilzz
Cau, tak ja to tedy odstartuju ... :-)
Skusim tip 178,5 g , at to kouri ...
Pic

Tak uz to odstartoval kolega Chirurg, hehe
*LENIN*
155.8 G prajem viac vela stastia v dalsom kole :)
mysak
212g
Jíří
Nazdarek tak to bude 260g.
D@D
Pokusim se jako amater tipnout 275, ale preji vice!
jeousek
194g
miguelx
205 gé
kopi
Dík za tipy. Já se nechám překvapit, abych nebyl nasranej :D Každopádně hulit budu mít co a hned rozjíždím další kolo. Zítra nechávám klíčit semena, možná už dnes večer (za oknem).
Přemýšlím že bych si pořídil Iolite, na inhalaci výparů. Vyhulím toho dost. Dýmku si koupím kdekoli a vyčistím :) , jen ty plíce jen tak neseženu ;) Iolite pracuje pouze na plyn do zapalovačů, bez použití elektřiny. Je to přenosné a vypadá to jak stará Motorola :D a inhaluje se z antény :D Máte to někdo? Stojí to za těch 3500,-?
Jinak za týden (v pondělí,) touto dobou tu bude výsledek, vítěz tipovačky a K+ pro něho.
Díky
kopi
Já tě záporně karmuju? Jsi už druhej kdo mě napadá s červenýma puntíkama. Když dávám někomu karmu, tak jedině +!!! Nemám koule na to hodnotit někoho negativně. Pár dnů z5 sem měl taky K- Nebylo u toho nic napsáno, ani nick. Jsem snad jedinej komu je tady to karmování v celku u prdele? Rád si přečtu názory na svoje výsledky a growerské počínání a snesu i kritiku. Jestli chceš někoho nazívat buznama nebo vagínama, tak si to piš do svejch příspěvků. To jsi myslel že sem ti je dal já za tu připomínku k Carnivalu? Ani náhodou... Neschýzuj Shandy..
marihuskilzz
Cáágo, tedka jsem sem chtel taky zrovna psat ze se mi obevila zaporna karma za muj prispevek v tomdle treadu, a koukam ze nejsem sam, kolega Shandy ma stejnej problem!
To by me zajimalo co to kurva je ...
kopi
Odemě záporná? Nebo nevíš kdo ti ji dal? Hoši, já určitě ne, taky jsem ji dostal před pár dny a nevim od koho. Jak bych mohl dávat karmy a mít u toho schovanej nick? A dávat ji i sobě? Nevím co to je, asi chyba systému.. Jinak nevim
marihuskilzz
Nerikam ze od tebe, nick je tam neznamej.
O karmu mi nak taky nejde ale rozhodne mi vadi ze koukam a najednou cervena karma bezduvodne, by me zajimalo co se tu rozjizdi za trapaka anonyma ci chyba systemu? tot otazka ...
Jinak Pestu zdar!
Krychle
ty karmy ma na svedomi jeden potizista, nechte to prosim byt, my uz s nim nejak zatocime;) diky

offtopic prispevky za par dni smazu
Shandy
dík krychle,pak smažu
marihuskilzz
Zdar kopi, tak uz nas nenapinej s vysledkem, dneska uz je utery...
:D :D :D
marie
Udělals asi dobře, žes tam narval to šestikilo. Byl bys ale frajer, kdybys to dojel, tak jaks to začal. Mělo by to objektivně větší přínos. Moh bys říct: "jo 2 x 250 jsem zkoušel a stálo to za to a za to". Trošku škoda. Takovejch vláken tady je bohužel víc, kdy borci rozjedou něco, do čeho se nikomu moc nechce a nakonec podlehnou tlaku, narvou tam čtyřkila a šestikila, a hele udělal jsem 300 g. Škoda..
D@D
280G! Preju vice!
kopi
Zdar plantážníci, tak bylo toho 190g, takže nic moc... Což se nedá říct o kvalitě materiálu! Jsem spokojenej(!), do sklizně venkovní kytičky budu mít co pálit a zhulí mě jeden prd, což je co říct :) Klíčí mi semena, takže do měsíce rozjedu další, třetí tread. Dík všem za pozornost, káčka a reakce.

Tipovačku vyhrává jeousek, přál mi o 4geca více :) K+

Kvantita mě trošku mrzí. Měl jsem je nechat déle růst a tolik nezaštipovat... Kvalita mě ale nadmíru uspokojuje a každý, kdo koštl, si to pochvaloval. Beru to jako koníček, zábavu a zdokonalování očekávám :) Ovšem neberu to jako závody a předhánění.

Až přijde čas, ozvu se zas :D Mějte se a pěstujte!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma