hary |
kvalita fotek odpovída kvalitě fotáku bohužel další 3phena za 4Odní:( |
|
|
hary |
tak tu máme další fotky tentokrát espritova C99 a musím říc že o5 dobrá genetika u šlajsovi popelky se mi podařilo oběvit velice výnosné pheno a to čísla 9 ale fotky budou někdy hodně pozdě poněvač kámoš je kokot a sklidil jí dříve něž jsem jí stačil na fotit:( |
|
|
hary |
mosca seeds a její C99 F1 je skvost tahle seeds banka provedla dobrou práci je to zatím jediné pheno6 které jsem zatím dokvetl v plnohodnotních podmínkách a to tam mám ješt2 daších 6 ale už ted mohu říct že jsem spokojen |
|
|
hary |
no a ještě jsem prvedl kvalitnější selekci u Cm matkárna je malá tak jsem musel ještě selekti a tady je vítěz pheno 5 ještě dodám foto druhého adepta do matkárny a to je pheno 18 na a až skončí selekce těch C99 na vše seru a vrhnu se na křížení a výtvor vlastního modelu |
|
|
hary |
tak tu mam alespon suchou paličku té šlajsovi C99xdeep chunk je to pheno 9 jedno stěch výnosnější ale co se dokvality kouření a osypanosti týče je to skvost no koukněte na fotky |
|
|
hary |
a ještě 2 jinak ten CM pheno 5 dal po usušení krásních 105g |
|
|
hary |
Zdravím když jsem ukončil tyhle selkce tak jsem si řekl že do ničeho tak velkého už nepůjdu a to ze dvou důvodů za prvé strašné sraní a za druhé i přez tak rosáhlou selekci se objevil model z daleko menší selekce který byl kvalitnější takže vlastně to bylo celkem k ničemu poněvač když se objevil lepší model logicky ani samce jsem nemohl s téhle selekce použít k nakřížení vlastního modelu ale tak nějakrok s rokem sešel a mě to nedalo :) tak jsem pořídil 4packy black widow a jsem tu z dalším kolem každopádně zde bych chtěl objevit toto pheno za to bych asi i vraždil :D a hlavně už chci i pořádného samce pro další vlastní práci http://mrnice.nl/dhtml/media_photos...widow&p=0&img=0 |
|
|
|
citace: |
The best pheno by far is the 11-12 week longest flowering pheno, it's Brazilian dom and is by far the tastiest pheno, the others all lack taste and have a fairly boring high, the Brazilian one however is really good, plenty of character to the high. |
|
|
|
hary |
48hod a ze 72 vylezlo 71 zřejmě slušnej odíl :) |
|
|
hary |
trochu se to pohnulo už ted mám z toho hruzu to zase bude řehole |
|
|
Ono |
No hary, tak Black Widow som nečakal. Som milo prekvapený. Dlhšiu dobu som AEROMANA otravoval s Black Widow, no podľa jeho slov nesplnila očakávania, takže selekcia sa nepodarila. Dúfam, že tebe spravia rastlinky väčšiu radosť. Veľmi pekná klíčivosť a rastlinky vyzerajú zdravo. Budem sledovať a snáď si aj robiť chúťky.;) k + za prácu |
|
|
fire.ent |
tak parádička takhle se mi to líbí...taky sem dlouho pokukoval po black widow ale bohužel se pořád stěhuju atd...takže nemám žádnej čas na selekci a když jedu jednou za 2 roky in tak beru vždycky řezivo.:D no ale jako většinovýho outdooristu mě zajímá jedna věc.budeš mezi nima hledat i tu nejrychlejší? vždycky sem chtěl vdovku zkusit venku ale nějakym způsobem tíhnu spíš k pracantum a ne k podělávačum a přeprcávačum takže čekám až budu mít svůj klidnej in abych ji zkusil odjet(přecijenom semena Mr.Nice nejsou zrovna nejlevnější) ale už můj dětskej sen byl mít vdovu venku (jako x dalších "legendary"(aneb než si prdnu naposled) modelů)..takže shrnu to pokud tam bude pheno na out necháš si ho? pic f.e PS:jinak přeju hodně štěstí na to tvý vysněný pheno PSS:naladil sem se na jejich vlnu a něco mi říká že číslo 57 je ta pravá ;) |
|
|
hary |
fire.ent jo nechám si 3 phena nejrychlejší, nejvynosnější a nejvíce osypané samozřejmě bych byl nejraději mít to vše v jednom phenu ale na zázrky moc nevěřím dřví jsem si nechával phen několik ted už vím že 3 jsou max a i s těch 3 se dá vybrat to uplně nej |
|
|
biely |
Ahoj. aj budeš mať pel navyše ? použil by som ho na môjho malého pokusného králika :) a spozoroval som tu 5 bodov ktore by sme mali dodrzat/ riadit sa nimi bude ich viac alebo to je všetko ? |
|
|
hary |
Bohempík takové pheno tam mám jediné jediná kytička ma kurva sativové listy jediná z 72 teď jen aby to byla alespon samice jinak tu G13xbw jsem jeste tak před 2lety měl ale v dnešní konkurenci by už neobstála jinak nevím jestli to foto je G13xbw bylo to v sekci galerie black widow
To biely pylu bude dost |
|
|
biely |
Pri krížení je dobré používať semená ktoré niesú feminizované,a ešte otázka je dobré pri krížení používať viac odrôd ? napr ked chcem low kytku tak by som zvolil lowrider od joint doctor do nej na vynos treba ak47 a na ich deti daco ako blueberry ? pre farbu prip zmenu chuti ? |
|
|
MagiCman |
citace: |
Původní příspěvek od biely
Pri krížení je dobré používať semená ktoré niesú feminizované,a ešte otázka je dobré pri krížení používať viac odrôd ? napr ked chcem low kytku tak by som zvolil lowrider od joint doctor do nej na vynos treba ak47 a na ich deti daco ako blueberry ? pre farbu prip zmenu chuti ? |
Kdyby to bylo tak jednoduché,nechtěli by seedbanky tolik dolarů za balíček semen . |
|
|
biely |
toho som si vedomí že na to treba buď extrémne vela času alebo velku zahradu |
|
|
fire.ent |
biely: spíš tohle všechno plus obrovskej skill, kurva hodně práce a taky trochu toho štěstí si myslim..:D přeju hodně štěstí..:D |
|
|
biely |
uvidíme či sa dačo podarí :D |
|
|
|
Pokud chceš aby to za něco stálo a mohl sis "vyšlechtit" svůk cross kterej bude za něco stát i v dalších generacích a tak vůbec doporučil bych ti tuhle knížku http://www.academia.cz/geneticka-di...emenarstvi.html . Je tam dobře popsaný skoro snad všechno co bys měl vědět, teda krom konopí ale od toho je zas grower :) gl
edit: doporučuju všem který to zajímá :) |
|
|
biely |
mr green dik za radu, knizku mam uz doma :) zzuimave citanie |
|
|
hary |
rozlišování pohlavý tohle už je ta zábavnější forma a hlevně se člověk někam posouvá trochu :) tady máme chlapce |
|
|
hary |
a tady se nám sluní děvčata |
|
|
hary |
musím s politováním oznámit že selekce byla ukončena z důvodu návštěvi mého spolupracovníka PČR :( |
|
|
KdykolíKdekolík |
Tak to je mi moc lito, sakra tesil sem se na vysledky teto selekce.
Nejaky znamy duvod jejich navstevy ? urcite to nebylo jen na kafe. |
|
|
myguláš |
??.hmm taky by mě zajímalo,celkem žhavej konec ne... |
|
|
Rákosníček |
skoda skoda tesil jsem se na nejaky pekny fotky :( |
|
|
KrávaBětka |
FUCK pčr! Meli by konečně začít dělat neco pořádnýho... |
|
|
hary |
něco se zachránilo tak z lehka to tu dokončím cca 10až15samic |
|
|
hary |
tak 6 ks na pnohodnotném květu cca za 14 dní fotky to bude ze 30dne ale zatím sklamání vše to jsou obrovské koštata :( |
|
|
hary |
tak nějké ty slíbené fotky musím říc že do dnešního dne jsem sjel 10phen a cca 10 jich ještě mám bylo jich celkem 5O ale po nájezdu Pčr zustalo jen něco kolem 2Osamic ale podleměje to jedno poněvačn kvalita je průměrné jako banka samotná co tak v poslední době čtu |
|
|
nabuloid |
musím přidat vlastní zkušenost: ze dvou paklů semen tj. 36 ks black widow bylo cca 15 samic. Vše skoro samá košťata, kvalita spíše podprůměrná. Pouze jedno pheno bylo vzhledově docela dobré, ale bohužel chyběla chuť. |
|
|
hary |
TO:nabuloid
nezbívá než souhlasit podle mě já vyberu tak 3phena a to ještě jen kvuli tomu že jsem se s tím tak sral sjedu je tak ve 2až3kolech a půjdou z baráku místo v mé matkárně si určitě nezaslouží je to divné čekal jsem od toho víc přitom cricital mass byl dosti povedený ale o zázrku se mluvit taky nedá |
|
|
Ruprecht |
Zdarec hary, kurva škoda že jsem na toto téma nedošel dřív, zrazoval bych tě od této selekce všema desetima!..mr. Nice ať jde do piče! viděl jsem osobně aeromanovu selekci black widow a v té době jsem dělal selekci ze dvou paklů semen medicinemana měl jsem přes 20 holek, jebal jsem se stím více než rok...velké procento hemáčů to zkomplikovalo,hemáče měl i aeroman...ale ve výsledku jsme měli oba hodně podobnou trávu, klidně jsme si mohli sazenice i prohazovat, protože tam byly mezi oběma odrůdama podobní jedinci...a výsledek všecko jsem to vyházel na kompost a aeroman taky - průměrná až podprůměrná tráva ze zbytečně dlouhou dobou květu..navíc hodně připominající i S.H.I.T kterej tady držel kdysi Pohroma ještě pod nickem Disaster..(ne tím jak rostly ale až vzhledem a vůní sušiny)
nikdy s tou bankou nechci mít nic společného!! to si raději pojedu selekce ze svých kříženců a vím, že tam nějaké fpoho feno najdu, ale Mr. Nice je ztráta času! |
|
|
hary |
tak mám odjeto 15 samic a mám tu povinost napsat svůj názor a musím říct že určitě nemohu být tak kritický jako moji dva kolegové nademnou nevím jestli je to tím že samic byla opravdu hromada a podle mě díky tomu se našli jedinci který by i v dnešní konkurenic obstáli jedniné co mají všechna phena společného a já osobně to považuji za velké mínus já vůně to je porostě štiplavý kyselí laciný smrad :D a i vzhled palic nějak neoslový ale jinak chut a učinost u dvou phen byla nadstandartní vím není to mnoho 2 phena téměř ze 4Osamic ale od toho je to selekce časem dodám fota suchého produktu až se mi vráti pujčený foták
závěrem :: nikomu nechci radit jak se říká každý at si zkusí ale tuhle genetiku bych nedoporučoval |
|
|
hary |
už za 6dní rozjedu hodně povednou selekci bude na co koukat :p::goldcup: |
|
|
hary |
tak po delší odmlce a trochu nechuti vubec ještě něco selkti jsem se přeci jen k něčemu odhodlal a vzhledem k tomu že tuto selkeci považuji za mojí poslední (mám na mysli selekci s komerčně prodávaních semen ) tak jsem tentokrát vyběr zvažoval pečlivě banka byla jistá podlemě patří mezi top 3 ale u modelů jsem dlouho váha a i když už mám modely doma a myslím že výběr byl zvolen dobře trochu mě hlodá svědomí že bych ještě od tga subcool něco vzal :) jinak tato selkece bude převážně zaměřena na kvalitního samce který poslouží k mé další práci ke které se chystám několik let a proč let no trochu má lenivost ale hlavně nikdy jsem nenašel toho pravého samce no spíš model ze kterého by se kvaltní samec dal použít když už se objevili kvaltní modely bylo to v době kdy nějaké křížení a naslední backcross nebylo možné provest a v té době kdy tyto modely byly kvaltní tomu už dnes bouhžel tak není nonic o tomhle bych tu mohl psát romány je na čas to odmávnout :)
prosím foto :: model chernobyl 15ks semen jeden z favoritů na kvalitného samce |
|
|
hary |
tyto dva modely jsem dostal od kamaráda moc si odnich neslibuji přeci jen jsou jen po 5ks ale na druhou stranu to bude přijemné zpestření této akce |
|
|
hary |
ripped bubba patří ještě k těm darovaním ovšem galactic jack je podle mě jeden z the best modelů od tga subcool zde si hodně slibuji |
|
|
hary |
no a ted zlatý grál :D Marion Berry kush model který je u tga často vyprodán a ohlasy v zahraničí na něj jsou velice dobré
další info za pár dní zítra dám první skupinu na klíčit |
|
|
hary |
tak tu máme naklíčené semínka chernobylu u ktrého jsem trochu znepokojn hodně tenkými klíčky :( u ripped bubba je vš ok jinka klíčovost po 2 dnech 1OO% žlutá podložka ripped buba oranžová chernobyl |
|
|
hary |
další várka byla marion berry kus a jack the ripped tady vše v naprostém pořádku 100% |
|
|
hary |
no tak nadčení z té to selekce lehce opadlo po 100% klíční přišla velká umrtnos v rustu a velká stagnace :( hodím fota |
|
|
hary |
obrovská stagnace u chernobylu kde snad jen 2 rostlinky jsou v pořádku a rust je v normě neskutečná umrtnost u galactic jacka přežili 3 rostlinky |
|
|
hary |
jen marionberry kus jede v pořádku a umrtost dvou rostlinek považuji v tom to případě za stadartní jinak už zvažuji řešení této situace s danou seedbankou poněvač nějaké ty zkušenosti mám a tohle na mojí hlavu nejde |
|
|
Samulele |
Zdar, zradu tuším v kokose.. Neviem čo konkrétne za tým stojí, ale mal som podobné nezdary práve v kokose. V momente keď som prešiel na hlinu pre výsev tak semenáče fičia jedna radosť= nulová úmrtnosť.
Možno pH,ec, pliesne... bohvie... ale jedno je isté, v hline to funguje.
Skús dalšiu várku hodit do klasického substrátu a po pár týždnoch to môže ísť do kokosu. |
|
|
hary |
dobrý postřeh prvně klíčím do kokosu ale zase proč marionberry kus to ve stejných podmínkách dal dobře ale taky mě to napadlo díky |
|
|
marw |
Zdravím kolego,tak jak pokračuje tvoje selekce od TGA,rád bych viděl nějaká další fota tvé práce,sám jsem tedka rozjel selekci dvou modelů od TGA tak sem zvědav jak to dopadne,klíčivost zatím sto procent jedna kytka jak druhá.U tebe už je to nějaký pátek takže počítam,že už máš i odkveteno tak sem stím. |
|
|
hary |
Zdraví v první řade bych chtěl podotknout ze jsem velice rád ze to tu mohu dokončit :) a že veškerý me počínání nezůstalo na věky pohřbeno a ted k me selekci na fotky je ještě brzo cca měsíc a bude vykveteno par samic tuším že jich mám po kamaradech na květu 6až8ks celkem jich mam 21 mohlo jich byt možná o pár vice kdybych já vul neklíčil do kokosu |
|
|
Mac |
A sakra mysliš že to je tím kokosem? Dal jsem nakličit semena na selekci do kokosových jiffu a zatim v pohodě tak uvidíme. Ať se daří |
|
|
benjichaouat |
S kokosem muze byt problem, byva vysoky EC. Asi je to problem jen nekterych znacek, ale ja radsi daval naklicena seminka do hliny (staci 1x1x1cm sadbovace) a az jsou rostlinky par dni stare, tak jsem presadil do kokosu. Uspesnost 100%. V kokosu ani omylem.
Taky je dobry predklicovat seminka ve tme a to samy plati ve fazi, nez vykouknou z media, protoze se uvolni strasne moc energie, kterou se snazi honem spotrebovat, aby se dostaly na svetlo. Jakmile dopadne paprsek svetla, tak zacne fotosynteza a zacnou ziskavat energii premenou svetla a z zivin v pude, efekt je mensi.
Ja mel letos spatnou zkusenost s raselinovyma tabletama. Nektery strasne smrdi, takze to raselina asi nebude, spis nejakej kompost, kterejj obsahuje buh vi co, protoze i struktura je dost jemna a uspesnost tak 30%. Nasranej jsem si namichal hlinu sam a 90%. Doted jsem ale s jiffy tabletama z raseliny nemel problem. Tuhle sracku prodava nohel garden. |
|
|
Dr_paradox69 |
cus,chtel sem se zeptat na ten marion berry kush,nemel bys nejakou fotku z kvetu phena ktery si nechavas?nebo aspon nekterych kytek?dival sem se na tga a tohle mi pripadlo jako dost dobrej gen... |
|
|
Ono |
Kolegovia, osobne s klíčením v kokose mám dobré skúsenosti, horšie v jiffy tabletách a najlepšiú skúsenosť mám s klíčením v hlinených sadbovačkách z growshopu.
Hary - ako pokračuje šľachtenie?:leaf: |
|
|
|