Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
1. indoor 70W - Klikni zde pro originální téma
jirka180
Zdravím všechny growery .. Chtěl jsem si přes zimu dát tak 2 kytičky pod světlo , ale zase nechci mít nějakou megaskřín a tak jsem se rozhodl že vyzkouším něco takovýho jako je 70W, chci také samozřejmě ušetřit.. :-) .a tak prosím o pár rad a tipů jak na to ??
čest...no témat v sekci MIKROPĚSTOVÁNÍ je víc než dost....záleží kolik máš místa....ideál skříň na 2 kytky pod 70W je tak 50*50cm.ale lepší je obdélník třeba 40*60cm...to už je tvuj boj jakej máš prostor...taky se se hodilo kdybys popsal jakej máš prostor,jakou techniku chceš jet.....atd
jirka180
hele já jsem dá se říct takovej amatér , akorát jsem tenhle rok skoušel jet out a to jsem měl řízky belladonu a to jsem jel jen tak.. ještě toho moc newim.. ale prostor můžu mít klidně 1x1m ..
jirka180
Chci mít tak 2 kytky , dal bych kokos a hnojil bych stačilo by kristalon.. na start a na květ bych časem něco sehnal.. zatim potřebuju vědět jak to mám provést a jestli není blbost tam dávat 70w.. a jak mam postupovat.
xpapousek
http://grower.cz/forum/showthread.p...4040#post804040

Projed si vsech 5 temat z podpisu tady maníka Jirky P. hezky od prvního do posledního growu. Mohlo by ti to pomoct se vyvarovat zbatecnych chyb.
no pokud můžeš tak postav 100*100..na první G si to ohradíš na 50*50 na 70W a časem můžeš rozšířit...ale jestli trváš na 70W nebudu tě přemlouvat na 150...250:D
jirka180
já bych tak rád , ale nemám k tomu podmínky.. sou tam i jiné důvody.. :-) tou 70w jsem myslel usporku ale taky by nebyla špatná 125W usporka..?
papousek: thx juknu se..
mikael
Zdravím tě taky jsem to rozjel pod zářivkou ze semínek ww a jack herer svítím zatím cool white a pod úsporkou 125w,zatím to leze parádně. Hodně ti fandím a budu tě sledovat, at se ti to podaří. Dodávej pak fota
At rostou!!! čao
Spawn133
Cau, ak chces kukni na moje tema... tiez mam maly priestor s 2 kvetinami a tiez mam hnojiva Kristalon. Ale mam 20 a 24W usporky. Nezabudaj s dobrym odvetranim. Ja to mam pod stolom a tazko to schladi ked mame v izbe normalne 26°.
mikael
Ještě jsem si vzpomněl na jednu vychytávku, místo drahé folie na odrážení světla tam šoupni za 26kč termofolii má rozměry 220 na 140cm takže ideální,jednu stranu má zlatou a druhou stříbrnou takže to tam potom hoď. Ať se ti daří.
mikael
Jo a to hlavní termofolie se dá sehnat v pohodě v každé lékárně. Záchranáři ji maji taky na to aby raněným nebyla zima a neunikalo jim tělesné teplo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma