|
píšeš že už se nikde nesvítí ale na poslední foto je zrovna ďoura:Djinak pěkný....tu hnojku na květ si sežeň pokud je to u vás možný.to je to co říkám pořád...radši počkat-vyladit skříň na prázdno než vše dělat narychlo a za pochodu...ale i takhle se daj sbírat zkušenosti chlape |
|
|
dogg128 |
JJ mini dierky tam este su tak ale ešte mam pasiv pritah takže to aj potrebujem ale už to nepresvitá tak mohutne aspon :) ale osvečilo sa mi mat pootvorené dvierká a teplota je vtedi fajn lebo ofuk sa stane aj pritahom no dufam že čoskoro pridam aj aktiv pritak inak dakujem že sleduješ tread a komentuješ som rád :) Thx
no ten plagron len cez e-shop za 10€ a už aj aktivné uhlie objednám asi zajta uvidim este to je v tom že by som to nechcel dostat na svoju adresu nič som zatial take neobjenaval na svoje meno ani nebudem kedže mám 2roky podmienku a to este prave za Growing :whip: |
|
|
|
no k těm dírám....podle mě přítah/odtah vypadá tak že někde dole jsou díry/je jedno jeslti pasiv nebo ne/ a nahoře odtah....čistý a studený vzduch se tahá zespodu kolem kytek,ofuk ventilátorem se honí po skříňi nebo na lampu a odtah. ventilátor ven..pokud máš všude díry a otevřený dvířka asi to nebude optimal...nemluvě že se ti tam může svítit |
|
|
Pestovatel |
Hoj zatial to vyzera Ok ale chcelo by to uz konecne nejake to tienidlo :) Dostal si 2 roky podmienku za growing ?? A za kolko rastlin ?? Lebo tato pravna stranka ma dost zaujima DIk. |
|
|
dogg128 |
Už nie su dierky len tie dvierká mam pootvorené . a počas noci sa jej tam nedostane svetlo zakaz zapalovat luster v mojej izbe :D od 19:00 a ta podmienka no tak nie celkom za growing ale aj to v tom hralo rolu proste som veril osobe ktorej som nemal a ona ma udala a este ktomu nemala ani 18r takže som bol v p...
hrozilo mi od 5-10rokov za to že som dal drogu mladoletej tahalo sa to cca 3roky ale dobrí pravnik to vibavil na podmienku este pred sudnim pojednavaní + pripajam foto jedine outdooru 2008 čo bola pri dome |
|
|
dogg128 |
a este :whip: premohol som sa a dnes som objedna plagron alga bloom a tiež aktivné uhlie :bounce: |
|
|
dogg128 |
Skušal som dnes virobit tienidlo no neviem ako to dopadlo este som to tam nedal lebo to nie je ešte celkom hotové pridám foto a poradte že či to tam dat skušal som to tam a mne sa zdalo že to prd pomohlo :rocket: |
|
|
dogg128 |
tak 8den na 12/12 aj ked som skušal zachitit paličky je to nemožné s 2mpixel fotakom z mobilu dufam že aspon niečo tam spoznat . z rastlinky mam nenormálu radost |
|
|
dogg128 |
tie vešie maju cca do 1cm :) |
|
|
dogg128 |
a posledná aj ked naozaj ta kvalita |
|
|
dogg128 |
poradte dat tam to tienidlo čo som virobil alebo je..t na to ? |
|
|
papaOUT |
kľudne ho tam daj , aj keď podla mna je jedno či tam bude alebo nie:D |
|
|
dogg128 |
tak dnes došiel ten plagron alga blomm 0,5L a aktivné uhlie :jumper: . chistam sa už poliat dnes budem zo začiatku davat asi 2ml do 1L vody . bude to stačit ? polienvam cca každe 2dni . Nemám Ph meter a bojim sa že gvoli hnojke budem mat problem s ph ake mate skusenosti ? chcem predist tento problem lebo teraz budem na tom penažne horšie . dufam že napišete svoje poznatky Thx :):jumper: |
|
|
MyGrow |
inaksiu radu ako tuto ti neviem dat: skoc do akvaristiky ... daky najblizsi obchod co mas pri dome.. kup tester na ph a spytaj sa ako si podomacky upravit ph vody.... to jedine ta musi zaujimat..ten tester stoji origos v growery 3 eura cize nije nejak masifne drahy.. zmeraj si ju, ked bude okej, tak bude okej vsetko :) ... dufam ze sa dokazes vysomarit z tohto postu lebo pisem jak kreten :D no sak je rano :D |
|
|
dogg128 |
update možno šte aj dnes no problem je v tom že rastlinka sa už velmi nemeni a tento tell tie mikro paličky nezachití do 7:00 pridam foto update ked už je zaujem :) .dnes pohnojim alga-bloom na stranke sa uvadza 1ml / 1l vody pri každo denej zalievke kedže ja polievam každe dva dni to bude 2ml/1l ale kedže na rastilku lejem iba približne 250ml tak urobim 0,5l a pridám 1ml možno o kuštik viac bude to takto dobré ? |
|
|
dogg128 |
Tak foto som nestihol a dUfám že som to neprehnal s tou hnojkou bohužial mi nikto neporadil tak som to tam nalial asi tak 300ml vody riedenej tak ako som višie písal . |
|
|
dogg128 |
:megafon: 11den Kvet .mám možnost zakupit PHYT-AMIN 0,1 L za 6€ háčik je len v tom že to bolo asi 4mesiace v izbovej teplote bude to už pokazené chcel by som stim ešte aplikovat postrek 1krat a pravdaže potom už nie .
teplota ok : Den od 25-28C :Noc od 17-19C :guitarist
Tak a je tu foto update :leaf: |
|
|
Pestovatel |
Kiti vyzera fajn ...... A myslis ze sa moze hnojivo pokazit ? :D |
|
|
dogg128 |
Myslím že aj hej lebo podla mna nie zbitočne to držia ludia v chladničke . a ta rastlinka by mohla bit aj ovela krajšia ale bál som sa že to prerastie tak som to dost skoro prepol . a mám aj menšie problemi z listami ale inak je vsetko ok až priliž na to že idem 1krát . :D |
|
|
dogg128 |
obojpohlavná p.... :( tak dnes som sa nemal ani zobudit ! |
|
|
dogg128 |
čo mam urobit s rastlinkou podla vás? Gule som obral čo som len videl cca 10-15kuskov (niektoré celkom miniaturne a boli aj večie). Bohužial nemam financie na seeds a no-name by som už 2 krat nechcelist.
Najlacnešie riešenie čo som vimislel je : substrát growmix a 10x double gum seeds ale aj to vychádza na 30€ a proste na to teraz nemám .cca do 18.decembra (prosinec)pre CZ:) a este ako bonus som dnes na jednom liste našiel svilušky ale naštastie len na jedinom liste aj to na chorom tak som to sekol a upálil na smrt tie svine :D |
|
|
ZivyKvet |
serus kamo no jedine co mozes urobit je furt a stale trhat tie gule hnusne ale ani to nieje istota ze sa ti to neopicha samee!! a co takto zobrat rezy mozno by sa nejaky zvisil v mojej skrini len to zalezi od toho z akej casti slovenska si ked tak napis PM mozno sa dohodneme....:D s pozdravom ZK |
|
|
lucasmizera |
fakt skoda, pritom kvetinka je pekna, citim s tebou |
|
|
dogg128 |
Ešte sa o nu starám dnes ma potešil kamoš s Plagron phyt-amin 0,1L za cca 5€
aj jej dám z nej jeden postrek teraz lebo su tie listy dost na prd... |
|
|
dogg128 |
ten phytamin roby fak zazraky rastlinka je fakt vitálnejšia a listy krajšie dnes som odstrihol jednu menšiu šiku ktora bola najviac zhermená dal som ju sušit ešte rano ale pred chvilkou som neodolal a naplnil som to mokre ako bolo do fajky ucinok ma prekvapil :D stredne som sa zhulil este asi dnes vam dodam foto až nie tak zajtra aspon niečo ztoho aj tak bude :) |
|
|
dogg128 |
2-3G natom snad je už teraz :D |
|
|
dogg128 |
tak pridavam foto bez komentu lebo k tomu nič nemám povedat vsetko je ok len ten fakt nie že to je hermáč ... 2-3g na tom už snad je :D |
|
|
dogg128 |
a tu je posledná dodám že je to 15den na kvete ... |
|
|
SCARFACE |
No chlapec ty sa radsej nauc gramatiku lebo bud si blb alebo nemas ani 15 rokov, dost hamba. |
|
|
Pestovatel |
No nic proti tebe SCARFACE ale toto je grower .... Podla mna tu vobec nejde o gramaticke chyby .... Ale o pestovani marihuany :satan: Ak ta viacej zaujima gramatika ako priebeh growu , tak potom neviem co tu hladas .... :D |
|
|
ZivyKvet |
Scarface a tebe o čo ide? Keď sa ti dačo nepáči neprispievaj a nejeb sem zbytočné OT. (ked tak zmazem ale jebu ma taketo reci) inak k- za zahlcovanie threadu serus ZK |
|
|
dogg128 |
inak ma SCARFACE
pravdu gramatika je u mna na prd .. až ta scarface tak trhá mám 20 a mám ledva stredoškolské vzdelanie . dakujem : Pestovatel a zivykvet za to že ste sa ma zastali a dufam že vo vašich prispevkoch nenajde žiadnu chybu lebo tak sem dolezie zase :D |
|
|
SCARFACE |
to ZivyKvet: namiesto kecou typu "mas to pekne" som poukazal na chyby v gramatike, cize som mu dal radu, neviem co tu meles o zahlcovani... Skor ty tu reagujes na nieco co sa ta ani netyka debilko.. |
|
|
dogg128 |
Tak dnes som virabal home made pacháč bohužial to pc vetrák aj ked potiahne mám v boxe 32C takže zatial nenamontované
Scarface
debilkuj sa ingde verím že máš depresie že nemáš žensku alebo niečo podobné a musiš si honit na takomto ale teraz začni niegde inde. misliš že si intelekt ked sa tu debilkuješ nie si len další z mnohých čo videl film Scarface :D lol :punk: |
|
|
Spawn133 |
Hlavne ked ma 0% karmy |
|
|
SCARFACE |
:d to je zazitok toto citat, to su ine perlicky a ze 20rokov lol. Som zvedavy ze jaky karenko si sem postne nejaku kazen. Uz ma nerieste a venujte sa tomu comu mate! |
|
|
Anonymer |
citace: |
Původní příspěvek od SCARFACE
No chlapec ty sa radsej nauc gramatiku lebo bud si blb alebo nemas ani 15 rokov, dost hamba. |
Muhehe, debile! Gramatický správne sa nepíše
hamba, ale hanba. |
|
|
Pestovatel |
SCARFACE Inac vies o tom ze toto forum je urcene pre osoby starsie ako 18 rokov ?? A podla tvojho spravania ti tak typujem 14-16 rokov ... Naco si sa sem vlastne registroval ??? Aby sem daval svoje sproste pripomienky ?? Otvor si WordPad a tam sa mozes vyblazdnit kolko len Chces ...... K- |
|
|
MyGrow |
Anonymer k+ lebo to pochoval uplne na plnej ciare!:D
dogg128 uz len krocik!! :D drzim paste a take miničičiny si nevsimaj ... :) |
|
|
Spsemi |
Původní příspěvek od dogg128
tak pridavam foto bez komentu lebo k tomu nič nemám povedat vsetko je ok len ten fakt nie že to je hermáč ... 2-3g na tom už snad je :D |
no nerad ta sklamem ale 3g tam asi nebude :( ... max tak na dva (????) speciky po vysuseni.
inak vela zdaru a drzim palec
s pozdravom
Spsemi |
|
|
Spawn133 |
Preco by nemal? fotky mal este len z 15dna na kvete. |
|
|
Spsemi |
Původní příspěvek od Spawn133
Preco by nemal? fotky mal este len z 15dna na kvete. |
jj, ale pisal ze tolko na tom uz snad je ... .a podla mna este urcite nieje D
peace .... ak to dotiahne tak snad bude (ale este nieje)
s pozdravom
Spsemi
:bounce: |
|
|
dogg128 |
Mne je jedno kolko na tom bude pestovat indoor som sníval asi už také 2-3roky a som rád že to aspon rastie nie že ešte aby som cakal extra koniec.
Dodám už čoskoro fotky nafukuje sa to krásne a začína sa to už obalovat krištalikmi ale doteraz fakt miniaturné mám strašnu radost a dakujem každemu ktorí vomne veria skusim nesklamat . :bravo: |
|
|
mikael |
I kdyby se ti nepovedlo udělat tolik gramů kolik se představuješ tak to nevzdávej a na další grow si to víc vychytáš, učíme se celý život. Ať se ti daří a roste to!!! hod sem další fotky. Zatím se měj dobře |
|
|
dogg128 |
tak pridávam fotky 20den na 12/12 posledné dve zalievky mala len čistu vodu ale dalej bude už dostavat alga bloom :D |
|
|
dogg128 |
dalšia prepáčte za kvalitu :( |
|
|
dogg128 |
podla mna to na 1krát nie je zlé ... |
|
|
dogg128 |
gule oberám aj dnes som našiel 2 . |
|
|
Pestovatel |
Zdravim ta dogg kiti vyzeraju krasne na 24w usporku :) Tak ti drzim palce nech tento grow dotiahnes uspesne az do konca :D budem ta sledovat K+ |
|
|
dogg128 |
no je to 3x 24W takže dokopy 72W ale neviem ako sa dá premenovat tread preto je tam že 24W |
|
|
dogg128 |
Takže rastlinku som zalial alga bloom 250m riedené 1LH2O/2ml alga bloom a este aj phyt-amin naposledy dufam že som nič nepokašlal ale listy mám strašne škaredé až choré tak to preto. Zapol teraz ofuk nech to pekne uschne. :smoker: |
|
|
dogg128 |
Mám problém z Ph ale asi z vlastnej chyby lebo som ešte dávnejšie nalial trocha phytaminového roztoku do zálievky a až neskvor som zistil že dost zvyšuje ph . poobzeral som sa a na Svk pod 40€ sa nedá zohnat žiaden Ph meter :( . rastlinka sa ale aj bez toho krasne nafukuje a dufam že to ešte vydrží dokedy nebudem mat peniaze . v utorok dodám foto asi digital pre lepšiu identifikaciu .ale bude to asi príliž vysoké ph :( |
|
|
dogg128 |
hej viem ale neverím v presnost a preto by som chcel digital a pre 3€ovu zaležitost sa mi fakt nechce objednávat no nič možno skočím do akvaristiky a popítam sa že či tam maju niečo take ale kedže sme dost male mestečko pochibujem |
|
|
Spsemi |
zdarec chlape
mas to pekne. nehodis sem nejake kvalitnejsie fotecky ???
S pozdravom Spsemi |
|
|
dogg128 |
JJ až sa všetko podari tak mi požičia kamoš digi foto tak ju cvaknem:) bohužial ja som svoju stratil na chate svor ju niekto našiel no :D
Spsemi : dikes za K+ a tak na tychto foto to nevidno ale podla mna fakt ph v p... podla fag no v utorok kuni ked tak :bandit: |
|
|
dogg128 |
postupne počas dna budem pridávat foto . |
|
|
dogg128 |
skuste poradit ale bude to Ph |
|
|
Spsemi |
hmhm.. neveim ci to nebude nejaka plesen..... skus nieco poladat tuna na G ... myslim ze aj vo FAQ-u je nieco
Spsemi |
|
|
dogg128 |
možno máš pravdu pokukám |
|
|
dogg128 |
dufam že fotky urobili aspon niekomu radost lebo sa to sem prikladá strašne tažko 1foto cca 3min a este sem tam ju sem ani nedá :( |
|
|
dogg128 |
inak je to 23den na 12/12 |
|
|
dogg128 |
Pacháč som si vyrobil ale zatial ho nepouživam možno časom . nezapácha od toho celá izba len tu pri pc a to je v pohode :D |
|
|
dogg128 |
next zopár foto so zapalovačom :flamer: |
|
|
dogg128 |
len tak pre zaujimavost skrinka v ktorej to rastie :D |
|
|
dogg128 |
next viem že je toho vela ale ked už som mal šancu tak tom to už pofotil poriadne :) |
|
|
Spsemi |
to zltnutie to je nedostatok niecoho (K??????)... neviem... zltne to od stredu (ak dobre vidim) .. niekde som nedavno cital, co to je ... ale ... .hmhmhhhhhh ?????
no neviem a moze za to jesen/podzim
Spsemi
EDIT: mrkni sem http://grower.cz/forum/showthread....=%2BMyNameStich :banana: |
|
|
dogg128 |
Včera som to zalial ale zase iba račej čistou vodou rano sa zobudím a čo už je rastlinka na tom zase horšie . v pláne som mal seknut rastlinku až na vianoce ale neverím že dovtedy by jej ostali aspon nejaké listy :( inak dnes je 25den na 12/12 |
|
|
Spsemi |
zdarec
Nemyslim, ze by si ju mal seknut. Minimalne u nechaj kym bude zit. napadlo ma ci si ju neprelial???? hmmh? ... ono to moze kludne preschnut, ten korenovy bal, resp. hlina. Rastlinke sas nic nestane. Prajem vela zdaru
Spsemi |
|
|
dogg128 |
Dnes som kupil Ph test do akvária a som zistil že voda čo používam má ph nad 7 dokonca :( .
Tak už dalšiu zálievku budem upravovat prosím radu do večera čim bi som mal znižit teda Ph- čo sa najde doma . povedzme vo fagu pišu ocot ale neviem že či pri kvete sa to može tiež dakujem za rady ! |
|
|
mikael |
ahoj ten ocet tam mužeš dat nebo i kyselinu citronovou, na upravu Ph se to doporučuje a kytky to snáší dobře. Ať ti to roste !!! |
|
|
mikael |
A kdyby se ti nechtělo experimentovat tak mužeš v akvarijných potřebách koupit Ph+ i Ph- nakapeš to do vody,nebo do hnojky a je to,nestojí to moc a je to jednoduché. Čau |
|
|
dogg128 |
tak skusim ten ocot to mám aj doma :) dakujem za radu |
|
|
Spsemi |
Původní příspěvek od mikael
A kdyby se ti nechtělo experimentovat tak mužeš v akvarijných potřebách koupit Ph+ i Ph- nakapeš to do vody,nebo do hnojky a je to,nestojí to moc a je to jednoduché. Čau |
JOP. presne to ma napadlo
Spsemi
PS: nerob nejake vyrazne zasahy do yivota tej kytky, mohlo by sa ti to cele nejak pokurvit. pouzivaj metodu KISS -> Keep It Stupid Simple
heh
no asi tak no
este raz: Spsemi |
|
|
dogg128 |
tak ph vody som upravil na niečo na okolo 6,5 pri dalšej už skusim na 6 zatial nehnojím . dakujem za pomoc a som strasne rád že som gde som a mám čo mám to len pre to lebo som nechcel nechat vonka zbytočne umriet rastlinku growu zdar dakujem vám za vsetko . |
|
|
dogg128 |
ph nadalej upravujem včera som začal znova hnojit a to podla etikety bloom 4ml/l vody foto neviem že či má cenu zase mobilom . no čoskoro si vypýtam digitalku zase growu zdar . |
|
|
dogg128 |
Pred včerom som odtrhol 2menšie šišky lebo sa nasypal na nich pill bohužial som si tie mužské gule neskoro všimol . Dnes som musel nasadit home made pacháč lebo 3 Dni sa už v dome nedalo vidržat . no mne to nevadilo ale matka vravela že až to nevyriešim letí to von z domu . Dnes je inak 32den kvetu a dufam že v pondelok vám viem dodat kvalitné foto growu zdar :) |
|
|
dogg128 |
dodam že teraz som sa vratil z vonka a žiadni zápach takže filter funguje teplota od 28-až 31 musím ešte zainvestovat do vzduchotechniky |
|
|
volver |
zdar podle mě je to tím PHčkem.... PH je potřeba snižovat postupně... ale to asi víš co? :)
ten bloom zvyšuje na jeden litr cca o 0,4ph s těma hnojkama opatrně... dej ji jenom trochu zálivky jen an to aby to mohly spotřebovat (nejlepší to vychytat tak aby si to třeba druhej den zalejval :pokud to ta kytka nevypije .... právě za jeden nebo dva dny / přeci je to organicky hnojivo a to dělá pak neplechu - začína se menit hodnoty PH/a začne se měnit složení...
pěstu zdar at ti to vyjde.... |
|
|
dogg128 |
hej ph som uprvoval postupne lejem tam niečo okolo 0,5L H2O + dnes som dal iba 1,5ml bloom na 0,5L rastlinka je krásna ale bohužial semienká buduu :( |
|
|
ZivyKvet |
Původní příspěvek od dogg128
hej ph som uprvoval postupne lejem tam niečo okolo 0,5L H2O + dnes som dal iba 1,5ml bloom na 0,5L rastlinka je krásna ale bohužial semienká buduu :( |
Kua mi vrav daco tiez mam hermaca a je ukazkovy krasne velke palice:-) az mi je ho luto kosit |
|
|
|