Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Djembe,darbuka, "bongo"hraní praha - Klikni zde pro originální téma
volver
..
konopnak
čau pokud budeš někdy mít chuť předat část zkušeností tak se rád přidám, ale sem naprostej začátečník a mám jen to klasický djembe za 300. :-)
kubanecjam
no hele, rád bych si zahrál, taky chvíli hraju, tak 3-4 roky, žádnej profík nejsem ale baví mě to pane jo. Hraju na djembe taky obyč, stáli kolem 1500,-. Ale jsem od Ústí n/L. Ale myslim že někdy v zimě ( když bude času na zbyt ) by neměl bejt problém se někde slízt třebas i v Praze. Sednu na vlak třebas, sebou trochu konopí a můžem si to dát hehehe. Takže kdyby se Ti povedlo to nějak dát dohromady tak PMko a budu o tom přemejšlět. Ale jak říkám Praha je z ruky, tak musí bejt čas viď.

Tak se měj a těším se že si s Vámi někdy zahraju :)

ahója
kubanecjam
bicí povidáš jo? paráda, taky jedny vlastnim, ale fakt jen pro prdel. dva přechody, kopák, rytimičák, činel a hi-hat ku všechno takový made garage old punk :banana: . Když mám třebas chuť se vybít, stačí mi deset minut o tohodle bordelu a je mi fajn. Rytmus tam nějakej bude tak to bych si rád dal s Váma :) + do toho hra na djembe = upě paráda, jen se do toho nesmí moc řezat heh.

:starwars:
Index
Nazdárek, já se rád přidám:) Hrát sice neumim, ale rád se přiučím a na bráníku bydlim:) Když mi někdo půjčí buben, tak si klidně rád zkusím zabouchat...
kubanecjam
tak se mi dostali pod ruku nový djembe předevčírem . Takže mám už dvě, a ješte mám didgeridu ale na ni fakt neumím, ale třeba bych jí taky vzal + nějaký pískátka a takový menší rumba koule .

tak bych vzal co mám, ať to valí.....
totot tema jsem hledal až jsem našel, dekuji za nej opravdu moc... Djembe je nádherný nastroj plný kontrastu:-D:-D ješte když se k tomu prida didgeridoo a firepoi:-D ( je to neco dokonaleho)
konopnak
při počasí jako neska můžeme jít ven :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma