Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Stedrovecerni GROW 70W - Klikni zde pro originální téma
lasko666
Zdravim Groweri tak toto je moj prvi grow ktory uz za nieco stoji :D
Kosit mi to vychadza na Sterdy vecer podla mojich vypoctov :P
vsetko co som robilnaposledy bolo odmene negativnou karmou takze som sa nad sebou zamyslel a spravil som poriadnu bednu ktora ma
V=88cm
Š=90cm
H=50cm

Osvetlenie: 4 X 18W trubice (zo zapojenym mi to trvalo nehorazne dlho :D)
Tento vikend by mala prist aj 70 W sodik tak sa tesim nanho

Zmes: Plagron Batmix
Kočky: Afghan 8 ks (Nirvana seeds)
Hnojivo : Plagron Terra Grow a Bloom zatial nehnojim pretoze pisu ze prvych 6 tyzdnov su vitaminy v zmeske
lasko666
trosku som ich vystresoval 1 tyzden ostali vonka a druhy bez vody
ale zotavili sa takze uz je to v poriadku
Nechtěl by jsi poslat fotky boxu a celkově se o něm rozepsat? :)
lasko666
Teraz som mimo domu takze najskor v piatok ale tak prifuk tvori sunon 163 m3 a odfuk 2 12v pc vetraciky.
Na stenach je agrofolia biela.
no vypadá to hezky ale 8 řezů pod 70W ? To bude velice zajímavé :D Asi bych dal radši 6 ale i tak je to hodně na takovou watáž. Proč jsi se rozhodnul pro sodík ? Nemyslíš, že by byla taková 125W úsporka lepší ???
K hnojivu, jen ji to per do hlíny, plagronem nic nespálíš a rozhodně pomůžeš....

GL


edit: Ještě jak píšeš, že hnojit nebudeš, že prvních 6 týdnů maj živiny, tak proč jsi kupoval Grow ?? Jak je dlouho chceš držet prosimtě na růstu ? :banana: :rejp:
lasko666
Tak aby som upresnil tak teraz su tam 4 x 18 w a pribudne 70w sodik dokopy cca 150w a to by uz malo stacit a este jedna otazka pokazim nieco tym ze by som hnojil growom vo fazi kvetu? A aky pomer sa dava spominany plagron lebo mam strhnutu etiketu z flasky :-)
No, myslel jsem i vlhkost, teplotu D,N.. 8 je docela dost, ale uvidíš..:) Když ne, tak pro příště méně..:teef: Nepřemýšlel jsi o tom, že by jsi je rozsadil? To je máš takhle malinké, ikdyž už rostou 3 neděle? Budeš je nějak zastřihávat? Tak jim tam zkus trochu kápnout ten grow(když už ho máš) a uvidíš, co to udělá..:) Ta doba růstu by mě taky zajímala.. Tak Zatim J88
Stane a docela dost, jelikož grow obsahuje větší poměr dusíku a oddaluje kvetení.. je tu o podobných problémech celej thread.. Mám pocit, že přímo na etiketě jsou 2ml/1L.. Ale to je spíš jen doporučení, musíš zkoušet sám..;)
lasko666
Este som vlhkost ani teplotu nemeral a aj mne sa zda ze rastu nejak dlho ale asi to bude tym ze prvy tyzden boli vonku pod holym nebom a dalsi tyzden iba pod 1 18w trubicov ale tento vikend som uz vsetko porobil a dufam ze som ich velmi nestresoval a ano idem ich presadit kazdu do osobitneho crepnika
Okay, tak doufám, že brzo nahodíš fotky boxu..:) Abychom se na něj mohli všichni podívat a říct co dál..:) Nebylo by na škodu si teploměr a vlhkoměr pořešit..:) A Ph asi už vůbec neměříš co? :teef:
lasko666
Kukal som na nete ph/ec metre ale zatial nemam na to financie a spolieham sa na substrat od plagronu a asi blba otazka ako sa meria vlhkost?
krasus
tak treba timhle kdyz nemas finance sezenes v obi do 100
http://www.tipa.eu/cz/produkt/07820...-plus-vlhkomer/
nebo timle digitalnim http://www.malapa.cz/produkty/teplo-vlhkomery/VT04/
Hm, to je OK, ale jak do té hlíny budeš přidávat hnojky, tak Ti to bude hejbat s Ph.. Takže se do dá třeba řešit těma testama do akvárka a na hlínu..(na 1x použití).
po pravdě skoro nikdy jsem v hlíne ani v kokosu neměřil ph a to sem jim dával i 2-3x větší dávky, než plagron doporučoval :) Dojely bez problému... Takže to ph ani tolik nemusíš zatím řešit ale jestly chceš, kup si akvarijní ph metr cca 50kč. Tobě bude stačit. Pak tu vlhkost, to byla vážně blbá otázka :D Docela sem se i zasmál ... :D Zvlhčovačku si kup, ta je hodně potřeba urychlý ti růst a kytky budou zdravější, větší listy, nebudou tolik vytáhle atd... Jinak v květu nevim jestly bude vadit hnojivo Grow ale určitě nebude ničemu pomáhat, akorát se Grow doporučuje používat prvních pár dní po přepnutí aby kytky na konci květu měly nějakej ten dusík v hlíně a nezežloutly. Tak třeba prvních 10dní po přepnutí jim dávej poloviční dávku Growu.
lasko666
Jasne tak ja to skusim na kazdu rastlinku zvlast s tym hnojenim a vsetko si zaznacim a oplati sa mi ist v-scrog? A kedy by som mal prepnut na kvet ? Asi vtedy ked budem mat kytky rozvetvene podla mojich predstav :-D
Tak určitě by se vyplatil, ale to by jsi tam musel určo dát tu 125W (R), protože tu sodu by jsi podle mě neuchaladil a pálil si lístky.. Nezapomeň na slušnou ventilačku.. Ale v podstatě by jsi mohl jet i klasickej scrog.. No asi tak..:teef: Je to hodně individuální kdy přepnout.. Nwm no, asi kolem "20-30cm"(!) cca..
myslim že sodík 70W bude ok ani netopí...
ZivyKvet
suhlasim s kolegom ja som mal 70tku hps v boxe cca 70x40x55 a uchladil som to bez problemov dvomi pc vetrakmi aj ked je pravda ze v miestnosti v ktorej mam box som mal iba 16 stupnou stabilne....
na ten sodíček stačí tak 70X70pc větráček a je to ok, teď mě tak napadá:)nechce někdo vyzkoušet sestavit nějakou cooltrubičku? :)
Vy (Horny a Zivy) jste uchladili 70W při verticálu? V tom případě se omlouvám majitelovi toho dredu za mystifikaci ohledně světla.. Pokud pánové Hornymll a ZivyKvet jsou přesvědčeni, že to uchladíš, tak dej na jejich rady, protože 2 je více než 1..:D Tak zatím papa..:biglaugh:
lyft
no vypadá to hezky ale 8 řezů pod 70W ? To bude velice zajímavé Asi bych dal radši 6 ale i tak je to hodně na takovou watáž
-pokud to nechá na růstu chvilku tak je počet v pohodě.Záleží ještě,jakej styl pěstění zvolí


este jedna otazka pokazim nieco tym ze by som hnojil growom vo fazi kvetu?
-určitě ne,já přidávám grow i první dva týdny na květu(pomalu koncentraci snižuji) a doporučují to i někteří výrobci hnojiv


Nepřemýšlel jsi o tom, že by jsi je rozsadil?
-solo květníky jsou lepší jak truhlík,jsou tady o tom i nějaká témata.


Stane a docela dost, jelikož grow obsahuje větší poměr dusíku a oddaluje kvetení.. je tu o podobných problémech celej thread..
-v menších koncentracích se rozhodně nic nestane viz reakce výše


po pravdě skoro nikdy jsem v hlíne ani v kokosu neměřil ph a to sem jim dával i 2-3x větší dávky, než plagron doporučoval Dojely bez problému...
-to záleží na modelu,jakej pěstuješ.Některé maj rádi větší koncentraci,jiné menší.S tím 2-3 násobným dávkování bych byl opatrný,protože si si akorát zasoloval médium(horší příjem živin) a květiny to stejně všechno nespotřebovaly,takže i co se týká spotřeby hnojiv i neekonomické.


A kedy by som mal prepnut na kvet ?
- s tvojí vatáží bych o tom už pomalu přemyšlel,jestli ovšem budeš přesazovat do květináčů,tak to nech na růstu ještě tak 5 dní,aby se z toho přesazování trochu vzpamatovaly a pak přepni. A co se týká hnojení na růstu,tak už po 14 dnech můžeš začít hnojit s malýma dávkama a koncentaci pomalu zvyšovat(to je taky důvod,proč ti ještě moc nepovyrostly).Na růstu nech klidně ty zářivky,na květ dej těch 70w,ále v těch zářivkách budeš muset vyměnit trubice z růstu(blue) na květ(purple,root).Nechť se daří.
lyft: Jj, já vim, zapomněl jsem se zeptat o jakou fázi květu by se jednalo.. Samozřejmě, že ne hned vyhodit (N), ale snižovat jak píšeš..
lasko666
Dobre takze dakujem za rady neska to idem rozsadit a dat tam 6 X 18 W trubice potom to necham dorast a buduci tyzden dam 70 + 150 W dosik na 8 kusov rastlin + vymenim ziarivky na 2600K takze pojdem relativne 320W dokopy na kvet a to uz myslim ze vyrastie slusne matro :D dalej som zohnal teplomer aj ten vlhkomer za smiesnych 6 € :D takze neska vecer by som mal popridavam fotky boxu kompletneho a aj ostatne veci a kedy by som mal spravit sietku na scrog myslim ze uz je najvysssi cas :D
lasko666
Takze mam tu najake fotky boxu
lasko666
na fotke su tri ale funguju uz 4 trubice
lasko666
a dalsie
lasko666
a teraz nejake kvetinky
lasko666
a strihy
lasko666
3 kytky 3 poschodie 3 kytky 2 poschodie a 2 som este nestrihal
Jj, vypadá to dobře, ale nejsou kytí trochu tenké? Máš něco na jejich ofuk? Držim palce..:)
lasko666
na ofuk nieje nic ale cirkulacia vzduchu nimy trochu hybe ale len trosku
Spawn133
Cau, mas to pekne :) ale nabuduce pls otoc fotky, ide to aj v skicari.
No, otočení by nebylo na škodu..;) Ale ani ten ofuk..:)
lasko666
Takze po dlhsom case som prepol na kvet a kytka bola v takomto stave :)
lasko666
1. Mesiac kvet
lasko666
A este detail jednej


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma