Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
400w,bubbler 4x white rhino,6xsuper silver haze - Klikni zde pro originální téma
onesoul1
Panove a damy takze tu mame white rhino a super silver haze jedny z nejvice uznavanych modelu

hnojime Advanced Hydroponics
3x tydne Plagron Phyt-Amin
samozrejmosti je pouzivani 30%peroxidu vodiku
Úprava vody
Peroxid vodíku H2O2 30 % 1l

Peroxid vodíku H2O2 30 % - pro desinfekci a čištění zavlažovacího systému - spolehlivě rozpustí nečistoty v něm usazené. Dle Přemka Podlahy lze také použít pro zvýšení přísunu kyslíku ke kořenům či jako postřik na listy

Phyt-Amin - univerzální hormonální postřik, používá se po celé období (růst a květ), zvyšuje obsah chlorofylu v rostlinách, zvyšuje obranyschopnost rostliny, zabraňuje dehydrataci rostliny,

rostliny maji 1.3ecc a 5.7pH rekl bych to nejlepsi kytky jedou 3.5tydne takze budeme prepinat na kvet,teplota pres svit je 27°C a pres noc 18°C :driver:

jinak vodu beru ze studne ktera ma ecc 0.7 coz bych rekl ze je celkem vysoka hodnota ale nejak nevadi pH ma kolem tech 6.5 takze upravuji kyselinou od ADH. nechavam tak 2dny stat i po pridani hnojek protoze ADH maji tendenci trochu kolisat a tahnout pH na vrh zhruba o 0.5 zelezi na mnozstvi po 2 dnech je hodnota stabilni

jinak kyticky jsem dal do 2xzednickeho kalfasu,do toho vyzivny roztok zhruba tak do poloviny zalezi na velikosti korenoveho systemu ze?dale jsem pouzil dve vzduchova cerpadilka za 500kc i s vodnim kaminkem musel jsem jen do koupit vzduchove hadicky zhruba cca40kc:rasta:,dale pouzivam jeden klips vetracek a jeden 25cm coz bych rekl ze je tak akorat proudeni vzduchu to zarucuje uplne na pohodicku,klips jsem dal k vybojce takze pokud polozim ruku na kytku tak necitim zadnou horkost,vlhkost udrzuji pomoci zvlhcovacky zhruba na 40% coz je plne dostacuji

RAD UVITAM DOTAZY A PRIPOMINKY:goldcup:


AKTUALIZACE po 5 dnech

vymena zivneho roztoku 1.5ecc pH 5.8
pripraveno prepnou na kvet
:guitarist
dale kytky jsou vyvazany kvuli dobremu rozlozeni aby samozrejme dobre prostupovalo svetlo
onesoul1
Šampion šampionů od vítězné jeho klobouk-trik na 1997, 1998 a 1999 Vysoká Times Cannabis Poháry a složená z nejvýznamnějších obchodních kmeny známé na divoký svět: Skunk, NL a Haze. Takové úspěchy představují nepochybně královský rodokmen. Má vynikající plemeno pro ty, kteří chtějí vlastnit skrýš ze stashes a ponechává jeden udýchaný za realitou. Tento komplex je hybridní špici v praxi Haze kříženců, určené k ohromit pěstitele a spotřebitele obdobné. Doporučení je zbytečné, protože většina lidí nechápe Haze pro jejich transu.

Super Silver Haze, vítězka rozhodujícího Cannabis Cupu v letech 1998 a 1999, se z dnešních odrůd asi nejvíce blíží ryzí Haze. Tyto paličky mají neuvěřitelně pikantní aroma, jejich chuť vám zanechá śměv na tváři po celé hodiny. Rauš z této cannabis je mimořádně silný. Může porazit kterýkoliv slabě přetrvávající rauš z jiné odrůdy. Genetika použitá u téhle rostliny pochází ze tří nejslavnějších odrůd cannabis všech dob - Skunk, Haze a Nothern Lights. Ano z těchto odrůd vzešel i Jack Here stejně jako mnoho dalších. Dle Jasona Kinga je jedinný rozdíl mezi Jackem Hererem a Super Silver Haze je, že NL5 je samčí rostlinou v původním kříženci Jacka. Jack má sklony klaně se trochu k svému otci, dlouhé a vytáhlé Haze. Super Silver Haze se díky otci NL5 blíží více indikové části spektra. Jednoduše řečeno, je to marihuanový Dom Perignon.

Tak jako hodiny odbíjejí minulost, badatelé pátrají ve sférách genetické alchymie. Zatímco rozplétají vlákno po vláknu a realizují své plány, někdo úplně neznámý může dosáhnout úspěchu s rostlinou do té doby neznámou. A právě to se nám povedlo. Abychom zvýšili povědomí světového ekosystému a propojili jsme floru a faunu dohromady, si společnost Greenhouse Seed vybrala název „White Rhino“.

Vůně: Citlivému nosu bude připadat jen jako ostře dráždivá, ale nos, který zná, si bude představovat Himaláje s pronikavostí Widow. Silná ovocná indika je zpět a přináší kyselou vůni původních Sativ.
Chuť: mix nejrůznějšího lesního ovoce bez specifičnosti kteréhokoli z nich. Při pěstování venku, pod skutečnými UV paprsky, poznáte podklad sladkokyselé chuti se základem ovoce.
Dotyk: Vaše prsty budou mít možnost vychutnat si dotek kuliček pryskyřice. Pod pevnými a kompaktními palicemi ozdobenými několika stínícími lístky mluví pocit sám za sebe.
Vzhled: Jak při pěstování bio tak hydro je vzhled srovnatelný. Zkrátka: palice na lepidle. V závislosti na délce vegetativní fáze ještě větší palice na lepidle…
Rodina: White Rhino je trochou mystérií. Stačí říct, že je 60% indikou a 40% sativou a pořádným monstrem této rodiny.
Vegetační doba: doporučená doba při pěstování bio 2-4 týdny, při hydro 2 týdny
Doba kvetení: v obou médiích nejméně 8 týdnů, aby jste rozuměli slovu White v názvu – optimální je 10 týdnů.
1.foto supersilver haze 2.foto white rhino
KOUKEJTE NA TEN rozdil mezi whrh. a supsilhaze....zdrcuji jsem zvedavy co to udela v kvetu ano ano damy a panove nemichat nikdy indiku a sativu viz.MR:MEN:bounce:
Mr.MEN
Myslíš že je rozumné míchat sativi s indikama? Mám sativu mezi více indikama a docela mě to ser-. :D Roste a roste. :D
onesoul1
uplne s tebou souhlasim ale ponevadz jsem rezy bral s tim presvedcenim ze vsechno je super silver haze a pak zjistil ze je to tak na pul tak jsem jiz s tim nemohl nic delat SAMOZREJME DAVAM PREDNOST stejne odrude na jeden grow:bath:
krasus
tak to je malej podel bych to capkovi omlatil o hlavu podelavac hnusnej 3 mesice podelanej grow
onesoul1
TAkze devcat jsou jiz 9 dnem na kvetu ecc 1.4 pH 5.8 a jdem na to :shots: :shots: :shots: :shots: :shots: :shots: :shots: :shots:
onesoul1
KONEC the end


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma