Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1200w-drip-white widow - Klikni zde pro originální téma
placka
cek.. prinasim tady opet po delsi dobe , par mensich prispevku..nemam cas na to delat serialy .. tak jen ve strucnu- jako vzdy.. 27bilych wdovek v rohozich a 4 kousky v kokosu -byly jako nahradnice.. hnojky jako vzdy Adwancwd hydroponics a na zaver bloombastic.
placka
tady uz je prepnuto na kvet- ja asi vihite:-) vyskytl se tu problem se zvlahou.. takze kytice byly chvili na sucu- coz je dost podelalo..
placka
kytky se daly nastesti do kupy.. tak to vypada nadejne.. ph-5.8 ec2.8
placka
tady jeste nejake šišiny.. ted jsem asi 2 tydny do seky- ale uvidime.. zatim zdar..
placka
jo.. cek.. jsem trochu zbrkly.. furt nemam casu na zbyt.. co se tyce tech kyti- tak jsou v padesatem dni zrani.. jo jeste se orosi i ztvrdnou.. dnes jsme je museli privazovat ke stropu- jo bloombastic dela svoje.. tu odrudu mam od sveho kameneho řezmana.. odkud pochazi mamina nevim- ani nemusim protoze mam jiz nekolikrat odskouseno.. a je to opravdu nej. co jsem zatim pestil.. mas pravdu ze ta leva pulka to schytala nejvic- ale je to lepsi nez jsem cekal.. nektery truhlik byl bez vody skoro 3 dny- coz v takove fazi kveteni je docela horror .. protoze to zere jako prase.. ok . tak to jemyslim zatim vse.. a ty makra - no pokud si najdu chvilku..? zatim.cek
Hlava
Jo pekna armada palic , moc pěkné , chtel sem se jen zeptat jak dlouho jsi to mel na růstu ? A jak jsou zhruba ted vysoky ? Jeste by me zajimalo jestli jsi to jel predtim bez toho bloombasticu , jestli v tom je velkej rozdil , kamos to zkousel minulej rok a nic moc , teda jede hlinu , jestli to nebude tim ?? diky za odpovedi , cau Hlava
placka
cek.. tak k tomu rustu -tak to jelo nejakych 20dni.. prepinam to vzdy tak nejak podle oka.. kytky maji neco kolem metru.. a ted uz vlivem bloombastiku se zacinaji ohybat pod tihou palic zacina to byt zajimave.. asi z toho budu muset udelat loutkove divadlo.. no a to je o tom bloombastiku -podle me to funguje paradne.. ja ho pouzivam vzdy.. mozna ze ucinek se vic prokazuje u hydra.. a le podle me se stim clovek taky nesmi mazlit -s tim davkovanim.. kytky v dripu snesou mnoho..! tak zatim.. cek-a diky
Hlava
..hmmm , super , mohl bych tě poprosit abys to vyfotil najak z boku aby byla videt pekne jedna kytka , myslim ze jsou vsechny skoro stejny ale rad bych to videl , dekuji moc , Hlava
r-man
Co je to ten "cek" ?
placka
cek.. jelikoz nepisu hacky ani carky- zanamena...---ček- jako ahoj nebo čau.. vis.. nejsem zadny klavesnicovy mag..
placka
cek.. tady mam pohled na kyti 3 dny pred kosou.. uz je na ciste vode.. kvet je 65den myslim.. pocasi je vhajzlu a prostor pestirny zacina pohlcovat vlhkost.. mimo jine- moje nejvetsi nocni mura!!
placka
dnes rano jsem pokosil.. prave vcas -prvni mikrovzorek plisne je na svete.. a ja jsem velmi rad ze jsem to vychytal vcas..!! konec kvetove faze jenecely 70dni.. tady poustim par fotek na zaver.. pozdeji prinesu zpravy o mnozstvi a kvalite- i kdyz ta uz je davno prozkousena..special diky- letnak..
placka
nejake sisky a neco pro Hlavu.. na tvoje prani nejake cele kviti..
placka
tak a to je posledni foto.. dik za prizen vsem..
letnak
k+ na to žes je nechal na suchu nakonec dobrý ... :-)) seš šikovné
luckyBOB
zdravim te, nevim jestli se me to zda ale ty palky me prijdou dost ridke. davam to zapricineni problemu se zavlahou a nebo je opravdu hydro hustota palek tak rozdilna od hliny.. hm.. neber to jako prudu ale jen jako pripominku cloveka kterej si uz ww odjel.
at chutna..pro me je to jedna z nej...:love:
at se dari..
lucky..
Moltres
Cau, mel jsem moznost jet bilou vdovu od letnaka a jel jsem ji tenkrat jeste v hline. Byla oproti ostatnim kytkam feest ridka, ale zas na druhou stranu smrdela jak bolava noha a chutnala skvele. V dripu to musi byt fajnovka:) Ono hodne zalezi na phenotypu ktery vyselektujes, a ty luskybobe jsi ji mel urcite od jineho typka. Placko, mas nejakou vychytavku na opracovavani tolika velkych kytek? Kdyz uz tam je pres kilecko, tak to je na par brigadniku, coz? Ja jsem myslel ze u toho pojdu, trvalo nam to pres 16hodin ve trojko jen listi a pak strihani suchych palic ze stonku dalsich 5 hodin, shit! Tak at se dari pri smikani :)
placka
cek.. jsem rad za tvou recenzi..dik.. ono ani jsem nevedel co nato napsat- co rikal luckyBOB.. ne mam mu ten jeho flak za zle.. poho.. pokud nejel ww od letnaka tak muze mluvit o ritkosti bani co chce.. zapach , chut a totalni zhul... jo jak rakas smrad jak poradne zhnila noha.. a o tom cisteni - kurna do dvou dnu me to ceka.. uz to vidim -bolave zada,bolava hlava po ranu..
Ono
Myslím, že v spoločnosti takých krásnych vdov sa o námahe nedá ani hovoriť.:)
placka
jak rikas ono.. ale i presto je to orisek..
koogi1
Parádní pane pěstiteli:)
Odemne K+


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma