Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Koko's Mother&Cloning Box| Darkstreet 60x60x140| 2x 55w Propegator - Klikni zde pro originální téma
kokodc
Box: Darkroom 60cm x 60cm x 140cm [s,h,v]

Osvetleni: 2x55w TNeon [modro bile spektrum]

Ventilace:

Pritah: Pasivni
Odtah: Pc vetrak, mozna pasivni
Cyrkulace: 12cm Klipsnak + 2x HoneyWell 800E v zaloze[nebude treba]

Hnojiva:
Biobizz sada, ale na matky bude nejaky specialni lektvar ^^ [musime dokoupit]

Substrat: Biobizz All mix

Prislusenstvi: Zvlhcovacka HUMY 6M, termo-hygrometer [min-max], Propegator 2x55w, Meric odberu el. energie, Klonovaci box [vyhrivany,36cm x 21cm], PH metr,


To jest asi vse o nasi matkarne. Postupem casu sem dam info o tech hnojkach.
Vcera jsem byl v novym Gshopu co jsem tu obevil a nechal jsem si obednat ten box[prijde zitra], mel by to byt dark street, protoze 120e na tenhle rozmer darkroomu se nam moc nezda, uvidime, aspon se bude dat porovnavat. Jeden DR80 jiz vlastnime a nemuzeme si stezovat.

S vybavenim boxu jsem spokojen, poresi se ten odtah a vse bude ok kdyby nam to snad nekdo chtel ulehcit nejakou radou at napise !!! od toho take cely grower je :]

Propegator [pozor neplest si propegator a propagator] ma zabudovany rovnou i ballast takze ani s kabelazi by nemel byt problem. Je siroky stejne jako box coz mi dela radost ze nic nebude nikde prosvitat a prodavac rikal ze kytky klidne aj 2cm od zarivky.

Mel jsem jeste vizi ze bysme cely box mohli rozpulit udelat misto pro 3 matky dole [purple, strawberry a cheese] a ve vrchni casti nechavat rozrustat klony ktere by se pak davaly do flower roomu.

Ve flover roomu to bude vypadat tak ze klony [20-25cm z matkarny] pujdou na 12/12 pod 250w son-t pia plus. Na poslednich 14 dni a flush jim dame 400w son-t pia plus. Vse se ale postupem casu bude menit dle vasich a nasich napadu. Pridam jeste par fotek. Zatim ahoj.
kokodc
#1 To jsou ty tubes ktere jsme poridily nikde na netu jsem nesehnal zadne info jen oficialnich webech zde
kokodc
#2 Propegator + 2x55w zarivky s modrobilim spektrem a 2x easy roll.
kokodc
#3 Ne, ne to neni negativ :]
IKONE
Taky plánuju koupit Darkstreet, akorát tu větší verzi, tak jsem zvědavej jak ti to v něm pojede. Zkoušel si už uvnitř rozsvítit světlo? Neprosvítí ven? Jinak držim palce a sleduju :)
kokodc
IKONE: nebude to darkstreet ale darkroom, ted po navratu z gshopu uz to vim coz znamena ze porovnavat se nebude ... ale pry prosvita no :[[

Sakra, ted jsem prisel z growshopu a ten janek nam misto dr60 obednal dr80 kterej se nam tam nevejde, takze cekame do pondeli a snad to bude v poradku.
K tomu jsem mu popsal svuj grow a flower room a byl spokojenej az teda na hnojivo na matky .... tak mi hned do ruky vrazil Advanced Nutries - Iguana juice grow, ze pry je to to jedine co nase matky budou potrebovat po celou dobu zivota.
Davkovat by se mel pise se 3,5 ml/l ale rikal my ze s nasim substratem budou 2 ml stacit a az pak treba po pul roce jim zacit davat 3ml.

Tenhle growshop je mi beztak sympatitctejsi nez dampkring. Vse vam ukazou, zapojej, odskousej, obednaj poradej. Nemaji blby keci tipu ''250w vybojku ti neobednam pac co neni 400w je sux''.
Jedina nevyhoda je toho ze tam nema moc velkej sklad a 3/4 veci co ma na webech tam proste nema, takze vsecko resi obednavkama no. Nadruhou stranu ve stredu rikal ze v patek tam budu mit growbox a fakt tam byl [moc sem tomu neveril] sice popletl velikost ale to se da omluvit.

Takze v pondeli dalsi update, ahoj.
kokodc
Ahoj groweri, matkarna je kompletni a tak jsme tu s aktualizaci


Box jsme zakoupily jiz minuly patek spolu s casovacem a propagatorem[sklenickem] tak jsme vse zapojily a oddychly jsme si ze se vse do prostoru vejde bez mensich potizi.

Jelikoz sme se s brachou rozhodli ze matkarnu rozjedeme 2-3 tydny pred koncem naseho prvniho indoor pokusu zustane toto tema na nejakou dobu odlozeno a budeme zde aktualizovat o technickych upgradech admini jiste odpusti :]

A to je pro zatim vse, pripojim jeste par fotek. Packo :]

Na fotce propegator se zvlhcovackou a propagatorem[sklenickem]
kokodc
nas ''growsystem''
kokodc
cloning stuff- troska utopie
můžu se zeptat kde si sehnal ty trubice?jsou knim určitě potřeba tlumivky že ano.Jinak to máš moc pěkný k+,ale jak se u toho spí?:)
kokodc
Ahoj, jsou to 55w zarivky s modrobilim spektrem, sehnal jsem je na blind v growshopu 7,50euro za kus. Jsou k dostani od vice prodejcu [secret jardin, philips atd] tak ve vice svetelnych formach [blue,blue&white,white,purple,red atd...] a vice vatazich/velikostech 36w 55w 75w. Zda li je k tomu potreba nejake tlumivky bo balastu ja nevim protoze vsechna elektrika potrebna k pusteni propegatora je jiz zapojena ja jen strcim kabel do zasuvky a svitim.

Jinak spi se u toho celkem fajn, vlastne uplne fajn ... jedine co je nevic hlucne jsou klipsnaky ale to se da vydrzet ... nekdy kdyz je vecer horko tak obcas sepne ventilalace na vyssi otacky treba na 15 sekund, ale to ani nevnimas.
Vse je nastaveno na kompromitujici kofort me a kyticek :]
kokodc
Zdravicko vespolek,

uplynula nejaka doba a namy zacaty projekt s vyselektovanou matkou zacina byt realitou. Zacneme pekne od zacatku a ja se vam pokusim priblizit upne vse co jsme behem techto 22 dnu delali a nedelali

Pred 22ma dny jsme zasadili celkem 10 regular semen El Nina, 1 fem. Cheese, 1 fem. Strawberry Haze do Rock Wool kosticek[dale jen ''RW'']. RW sme nechali poradne nasaknout vodou PH: 5.8 a jeste jsme ho podlili pro jistotu aby nam to neuschlo, perlit jeste nemame, vse slo klicit do parenicku ktery jsme zakoupili v nedalekem Grow shopu[bez vytapeni].

Behem 3 dnu vylezlo 11 z 12 kyticek a hned po tom co nahodily prvni listecky sly pod zarivky na 18/6 periodu.[1. den rustu] Mohli jsme jim casovac nastavit na 24/0 ale z duvodu selekce matky jsme se rozhodli delat vse pri staru.
Vsechny kytky byli oznacene 1-9. Uz jsme jednu sazenici vyhodily, nechapeme proc ale uschla !!! Kazdy den jsme RW peclive kripili vodou.

S Tretim dnem rustu prisly prvni stresy. Pote co zacly korinky rust ven z RW museli jsme je presadit do namy oblibeneho ALL-MIXU a zalit kazdou 150 ml upravene vody s root-juicem ktery se aplikuje prvni tyden rustu 2-5ml/l. Kytka no.4 je hybrid, sla ven, vse ostatni probehlo bez sebemensich problemu, zbyva 8 ucastnic zajezdu, cheese v poradku ale strawberry take hybrid tak sla ven. Pripojena zvlhcovacka RH: 60%-80% T: 25-28. Zarivky co nejbliz u kytek.

Ptate se proc cheese? dost se nam libi tato technika kterou celkem hezky popsal bid buddha na na ic-cku skoda ze to neni pro anglicky neznale, bracha ju chce oskouset a udelat takto cely pristi outdoor a hezky pnout konopicko po plote ... krasna predstava :]

To jsme se pak 6. den zalekli ze nam kytky nejak fialovej, zvysili jsme lampu a opet zalili rootem. PH:5.9 Kytka no.6 nema zdaleka tako dobre vyvynuty korenovy system jako vsechny ostatni, aaaa VEN !

8. Den. Holky tyden na rootu, jsou prorostle uz i mensi kvetniky a tak je na case kytkam trosku prilozit pod kotel v podobe [Advanced Nutries]Iguana Juice-u 3ml/l

11. Den. Dalsi stres, jelikoz 55w zarivka vydava o dost vic tepla nez zarivka 36w, cheese a no.2 [2 nejvetsi kytky] se ponekud popalily -> mely listy nalepene primo na zarivce, ale v poho zadnej hardcore. Postizena mista jsme jen odstrihli a kytky to v poho rozdejchaly. Presazeno do finalnich kvetniku. Planovany postrik na plisne a skudce probehl o den dele - stal se osudnym. Zase debil v growshopu. Vse jsem namichal tak jak bylo na etikete + mi k tomu dal nejakou sracku zadarmo diky ktere se na kytce nebudou delat kapicky ale voda pokryje cely list.[kapka pry staci] No dal mi jakysi protector od advanced nutries ... jak jsem rikal vse jsem delal podle ''navodu'' nastrikal na kytky a brutalne je spalil, uz par hodin po postriku bylo videt ze kytky nejsou ok a zacali se obevovat hnede az zlute fleky.

Diky bohu kytky vse rozdejchali, postizene listy jsme ostrihali, dalsi 2 patra uz nam narostli a udelali jsme zastip.

Zbyva 7 ucastnic zajezdu a Cheese. Z tech sedmi kytek co tu mame jsme vybrali 4 nejlepsi ze kterych doufame aspon jedna bude samice.

Dnes 16.12. jsme 22. den na rustu pri 18/6 periode.Dodam este par fotek nasich krasavic :]
kokodc
foto#1
kokodc
foto#2
kokodc
foto#3
kokodc
foto#4
kokodc
foto#5
kokodc
foto#6
jestedman
propagator chapu, ale netušim co označuješ pojmem propegator??
kokodc
cawes chlape, tak propagator- je ten sklenicek, propegator je nazev toho osvetleni co je v boxu. Dobry je to v tom, ze se prodavaj na rozmery, nas nam pasuje na 1cm do skrine, takze svetlo nad lampu temer nejde.
kokodc
Fotky:

#1 - Cely mother Box
kokodc
#2- tak to je ona, Mamina
kokodc
#3- Pro zajmavost jedna ze 4 hlavnich vetvi tech klonu je tam pozehnane vsak reknete sami
kokodc
Este neco ohledne stavu:
O matku se starame jak jen to jde, toto je jeji finalni uprava, jiz 2x z ni bylo brano na klony, a jiz 2x prisla o 75% sve vahy. Po prvnim klonovani se nam spatne zahojila rezna rana a zacala se rozlezat smerem dolu(ke korenum), z FAQu vime ze takoveto rany privolavaji nejruznejsi nemoce a plisne atd a tak jsme ji byli nuceni zastrihat znova. Vysledek vydite sami.
Hnojime ji stale stejnou vyzivou a to: 2.5ml/l Iguana juice od AN.
Teplota: 19.5-28
Vlhkost: 35-80(podle toho jak ma zvlhcovacka vodu)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma