Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Přesazení - Klikni zde pro originální téma
Greenhorn
Včera jsem musel nuceně přesadit svoji jedinou kytku (kterou mám doma na zahrádce,mám jich jinak víc,ale ne doma) ,jelikož bydlím blízko potoka,který se pořádně rozvodnil a měl v úmyslu mi mojí 190 cm kytku odplavit a zničit. Ale při provizorním přesazení do kýble mi začala kytka uvadat.Nejspíš jsem poničil rýčem kořenový systém,protože jsem ji vykopával,když už byla tak 10 cm pod vodou.Tak co mám dělat aby se znovu probudila k životu?Dnes už voda pomalu opadla, tak ji vyndám z kýble zpět na původní místo.Doufám že se chytne a nebude pozdě.Už na ní je dost paliček,ale myslím si že by ještě pár týdnů potřebovala dozrát.Tak mě to dost sere. ZÁPLAVY JSOU SVINĚ!!!! Tak jestli znáte nějaké oživovací metody tak mi prosím pomozte.Díky
Ant
Teď budeme muset s kamarádem přesadit taky pár kytek a docela se toho bojim :( ale co ti můžu doporučit je hlavně nestresovat kořeny a snažit se aby nebyly furt ve vodě a bacha na plísně ( to sou prevíti ) !!

Neni to moc ale aspoň něco :)

Tak přeju ať ti to všechno dobře dopadne a myslim si že nebude dlouho trvat a budeš tady mít rad víc než dost ......
Jokerrr
Doporucuju otrhat vsechny velke listy. Zamezis tak zbytecnemu vyzivovani listu a kytka se pusti do obnovy korenu. Pak by taky neskodilo sadit ji trosku hloubeji nez byla a modlit se :-/ mnoooo kazdopadne ted je uz docela pozde na presazovani. Kdyz to zvoras tak mas krasnou kyti v hajzlu. Uz neni rustove obdobi tak se to bude hur obnovovat. Kyti maji ale tuhej korinek ......
evergreen
taky maly rychli dotazek...
potrebujem presadit rastliny (indoor) , ktore su uz asi slaby mesiac vo fazi kvetu co tym tak mozem pohnojit ?
som si isty ze tato otazka uz bola zodpovedana tak ma nezatracujte ze nehladam ja naozaj nemam cas...
..jednoducho by som chcel vediet ci je takato procedura vhodna a hlavne bezpecna vzhladom na pokrocile stadium kvitnutia.... diiiik vsetkym ktori sa budu obtazovat karma uz leti..
evergreen
mwrx
O indoor bohužel nevím. Ale letos jsem musel kvůli zlodějům přesazovat zbylý kytky a byly už dva metry vysoky s palicema, a chytly se uplne v pohode. Vyryl jsem kolem tak dvacet cisel kruh země a kytky to ani nepoznaly. A neprehánějte to radš s přílišným zaléváním, ať kytka nezačne hnít.
Takže není proč se bát přesadit.
Karmínový Král
hlavně se pokud možno vyvarujte přesazování kytek (jakýchkoliv), když zrovna svítí slunce a je vedro. ideální je přesazovat ráno nebo podvečer. Pro rostliny je to totiž velmi stresující a snadno uvadaj.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma