Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: [1] 2 3 4 5 6 7 8 
Nejlepší outdoor odrudy/ Nejlepší kytky pro Outdoor ?? - Klikni zde pro originální téma
Zajímaly by mě vaše zkušenosti s konkrétními modely outdoor - co pěstujete nebo jste pěstovali. Myslím, že v ČR jsou podmínky pro outdoor dost špatné, takže mimo hodně early modelů se nicmoc nechytá... bylo by dobré vědět, co můžu zasadit ven a co sklidím...

Mé zkušenosti jsou takové: první má akce outdoor byla klasicky s noname semeny - podle listí nějaký indica/sativa hybrid, který voněl jako velice silná kombinace angreštu a rybízu. Nezastřihoval jsem a výnos byl slabý...

Napodruhé jsem nakoupil Northern Lights #1. Z deseti semen vyklíčilo osm a všechny (!) byly samice. Kytky byly naprostý dvoumetrový obři se skunkovou vůní, která se táhla na obrovské vzdálenosti. Výnos byl vynikající, stejně tak jako účinky (v klidu se dal hulit i skuff).

Třetí zkušenost mám s Blueberry, u které se mi zdá, že není schopná včas rozpoznat kratší den a rozumně vykvést. Výnos také nijak úžasný.

Co vaše zkušenosti? Ať víme, kdo si co dává :bandit:


MODEDIT:

Vzhledem k tomu, ze se kazdorocne mnozi prosby a narky lidi, kteri zakoupili za tezke penize genetiku, ktera jim nedokvete jsem se rozhodl vycistit jedno stare tema od balastu a byl bych rad, aby slouzilo coby misto, kde si budou pestitele vymenovat _SVE_ zkusenosti a pokusi se sve zkusenosti s modely, ktere povazuji za nejlepsi nejak shrnout.

Relevantni odkazy:

http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=41992 <- Galerie Outdoor Odrud -- > fotky a par detailu k vetsine zde zminenych odrud

http://grower.cz/encyklopedie? <-- encyklopedie, ktera by mela napomoci minimalne k zakladni orientaci v nazvech, co zde padnou

http://grower.cz/forum/search.php? < -- HLEDÁNÍ

DEKUJI.

Hlava
miki
pichli sme ven par seminek Passion #1 od Dutch Passion. vim ze tahle odruda je zvykla na poradny vedra a slunicko, ale pokud se vydari leto, tak by to mohl bejt narez. dam vedet na podzim jak se to osvedcilo.

MIKI
budvar
nejlepší na outdoor je model NO NAME .....zaručeně nejlevnější takže vás nenasere když to někdo sklidí (aspoň ne natolik)
Loni mi vsechny rostliny sebrali ňácí z....... p......Nastestí to nebyly nějak extra modely.Letos jsem sázel California,Mexico a MindBender(prej má úžasnou výtěžnost).Taky doufám,že se mi letos o kytičky zase někdo nepostará......
Quasic
Ono nasere aj ked vam niekdo vykosi aj noname konopu
Roman Dirda
Můžu jen potvrdit Huličovy slova!Měl jsem semena Northern light od Growi seeds(25 guldenů=400Kč za 10 semen),vyrostl mě nejdřív samec kterej vyhodil jednu príma palicu,ale potom-samý samice,obrovský keře ze kterých bylo hulení skoro jak z kofišopu Speak easy v Amstrdamu.Sice je to indór,ale autdór to valilo taky velice pěkně.Nejhorší je ovšem ta depka když je 15.září a kytka teprve začíná kvíst(to se pak ze sledování Počasí stává detektivka-běž pryč,studená fronto,tady tě nikdo nechce:).Výsledky ovšem stojí za to(když to počasí vyjde nebo vám nerupnou nervy jako mně loni a sklidíte moc brzo)
kerry
já mám dobrý zkušenosti s nějakou kříženkyní z Mongolska...ten chlapík,co mi to přivez,procestoval snad celou Asii,a říkal ,že takovou kytku v životě neviděl...prej tam roste divoce a to ještě jen někde,protože jak je známo,Mongolsko je zvětšiny poušť...:) přivezl semena domů a tam je zkřížil ještě s něčím...no,dal mi 20 semen...když sem viděl fotky tý květinky v Mongolsku,tak sem ty semena hned dal vyklíčit...teď už tenhle druh pěstuju čtvrtým rokem...a po žádný jiný ganje nemám takový stavy...takže když vám někdo nabídne semínka ze severní Asie ,tak je vemte...stojí to za to :)
MatuS
Tiez som toho roku zasadil Passion ale rastie zda sa mi velmi pomaly.Zatial ma len 20cm.Cital som ze ma dorast 150-250cm.Aj ked je vhodny na drsne podmienky nerastie extremne.
Ake su vase skusenosti s touto indica variety?
Maximiq
Matus: kde jsi četl že Passion#1 vyroste 150-250cm? Já myslím že jako 100% indika vyroste max 150, ale vzhledem k tomu jak pomalu roste (za 7 týdnů 20cm, 1x zaštípnuto) bych to viděl ještě míň.
Taky mají ty tvoje kytky strašně tenký stonek? Ty moje mají stonek o průměru 2mm. Moc vytální model to není.
Butch
Dobrej model na outdoor je Early skunk od sensiseeds. Roste fakt rychle je to pěkná koule - doporučuju. je dóst nenáročnej.
robos
ja ti odporucam DURBAN POISON
Fiky-Thc
Doporucuju od DURBAN POISON Power plant
Fiky-Thc
amalka:Power plant se hodi jak na in tak na sklenik tak kdyz tomu doprejes hafo slunicka tak to bude ok.A vynos pisou ze je enormni takze asi hafo stoji 35 eur.
bubik
Durban je super!!! Hodně odolný kytí - nechá si líbit dost prasáren. Předloni mi vyrostlo obrovský hovado - vůbec sem to nezastřihával, prostě sem jí nechal růst jak chce. Akorát děsně šmakovala slimákům (je to zvláštní, ale vedle sem měl Swiss Miss a tý se slimejši vůbec nedotkli). Ale účinky se s SM vůbec nedají srovnat - je to fakt bomba...!!!!§§§§
Dan.Bass
Zkušenosti s Power Plantem : šíleně se větví, nekonečný množství malých paliček. Bohužel díky nepřízni počasí vynos z jedné květiny 70 gramů, ale kdyby ty paldy normálně vyrostly do standartní velikosti, tak minimálně půl kila (jedna kytka). Super. High dost fyzické, dost psychické, takové plné a přemýšlivé. Co dodat ?
Dusann
2 All: snad jen ze souhlasim s dan.bassem, je to fakt dobrej modylek, kamos ho mel normalne i mimo sklenik a vyrostl mu luxusni...;)fakt peknej...;)
KABUTO
Letos jsem zkoušel pár indor modelů venku(lépe řečeno v pařeníku)A velmi mě překvapil Great white sharK,myslim že na ven ideální(ovšem ještě jsem ho nekouřil)
Vytvořil kráské kompaktní soudkovité palice,s fialovým až kovovým nádechem.
Pokud se nechá vyrůst,má prý velké výnosy(tomu věřim)

Jinak je tu někde podobné téma - Zkušenosti s indor modely venku
-tam se omýlaj i modely speciálně na OUT
Storm
Tenhle rok jsem kupoval originální semínka: Durban poison, Early misty, Hawaii x skunk1 a Passion1.

Early misty, Hawaii:Podle mě nic moc na ven. Hawaii sem nemel ani jednu samici(nepřátelský zvířata + náhoda), ale samec se ukazal až skoro v pulce zaři.Early misty pořád jsou eště venku a nemaj skoro žádný hnědý blizny.Do tejdne to nejspis sklidim, aby to nesplesnivelo.

Passion 1 - je to kytka, která maximálně zhuluje, má tvrdý palice, ale vitalita ,narozdíl od Durbana, špatná.Pomalu roste, vypadala nezdravě(podle mě jí nic nechybělo), byla hned vedle Durbana.Tyhle kytky sem měl na několika místech a všude se vyvíjeli stejně na hovno. Přednost je, že hrozně zhuluje.

Vítěz: Durban poison:
Velice vitální kytka, roste znatelně rychlejc než ostatní zmiňovaný modely.Přesnej opak Passiona.Vypadal zdravě a pěkně rost.
Má tvrdý fialový paličky a hodně zhuluje.Podle mě ideální orig. model pro naše podmínky.

jinak tyhle modely jsem měl od nirvany, akorat passion1 o dutch passion.

Jestli nebudu linej, tak sem hodim foto.
Storm
.....k předchozímu příspěvku: 1.foto-Durban poison
2.foto-Passion no.1
3.foto-Hawaii x skunk1 - samec, kytku sem bohužel neměl.

ještě makro. 1)Durban poison
2)Passion 1
3)mnou vzniklej model.Předci:Afghani,Skunk1,Whiteskunk,Durban poison.-každej rok se mění, další rok bude /50% s passionem1

pěstováno je to v obyčejnej zemi, obohaceno zahradnickym substratem.Hnojeno Krystalon start + pythamin zálivka 1 x týdně - růst, OBM + pythamin do zálivky i postřik 1x týdně.
Na místě jsou od půlky června.
Kwjetoň
jak tak na to koukám tak vidim že jeden z nej modelů na ven je Durban - pěstuje ho tu každej druhej a z fotek je vidět že se mu většinou daří
tagže outdoor 05 je jasnej - Durban Poison:bravo:
ale chci se zeptat na názor na Afgána a K2 venku - je to v poho, nebo rači néé?:confused:
Frank Krank
Kwjetoň
Ja som pestoval Afghan od Sensiseeds a
vrelo doporucujem,je to naozajstny zazitok.
Pozri do mojej fotogalerie:wink:
Storm
Už nevim kdo, ale někdo mi psal PM jak jsem to měl s Early misty.Tu u taky objdenávat nebudu.Fotky co postuju jsou z 17.10. tohohle roku.Je jenom krátce v květu a to je půlka října!Hrozně dlouho nasadila na květ a ve finále to nestihla.Kytku jsem sklízel na konci prosince, prošla 3x sněhem=>horní palice byla celá plesnivá(neni se čemu divit), osatní palice řídký, prostě chtelo to o 14 více slunce.Na to jak byly palice nezralý a řídký,tak mě příjemně překvapil účinek.Zmašťovalo to jak prase, ale na to, že z 10 objednanejch orig semínek jsem měl jen 1 kytku a 1 hermouše.2 semínka jsem dal kámošovi, vypěstoval 1 kytku, ale ještě jsem s nim o tom nemlluvil, ale až ho uvidim, tak se ho zeptam a vezmu si fotku a postnu ji sem.


2 Skunkmaster:
nevim kde jsi slyšel, že pasion 1 je nejlepší, ale nesouhlasim.Možná udávají v katalogu18 a něco% THC, ale ja už bych si ho neobjednal.

Před chvíli sem se strašně nasral grrrr.African seeds ( http://www.africanseeds.com/l-fr2.htm ) je jedna z mála seedbanek, která neposílá semínka, ale distribuuje je přes seedsdirect, bushdoctor atd.Ty kurvy zasraný kurvy ze seedsdirect nabízejí stejné modely o víc jak o 200% dražší než je doporučená cena African seeds.
Např. Outdoor mix(Swazi rooi bart, Durban poison-prostě mix modelů od nich) doporučují za 35dolaru 20semínek.Ty zmrdi je prodávají za 60dolaru 10 semínek!!!Kurvy!!!Sem nasranej jak prase.Tesil sem se jak si objednam outdoor mix a budu v klidu, až pak jsem se dozvěděl, že to nemůžu mít přímo od nich za doporučenou cenu.


Eště něco pro Haluzáka a Peshmarga!!
Návodů na nákup semínek přes net je tu až moc, tak nedělejte bordel v tomhle threadu a hledejte.Sám jsem psal podrobnej návod jak objednat ze seedsdirect.Pak se nedivim, že nikdo nemůže nic najít, když v threadu 'Nejlepší kytky pro Outdoor' se řeší jak objednávat semínka.Nic ve zlym, ale prostě to nemůžu jenom sledovat, jak se Grower plní zbytečnejma příspěvkama a je čím dál nepřehlednější.
Peace
bBoOrReE
POZERAM,ZE VELA LUDI TU VYCHVALUJE D.POISON,MUSIM SA PRIDAT.
TOHOROKU SOM MAL TU CEST PESTOVAT,ALE AJ KOSTOVAT..
fakt kvalita(AJ NAPRIEK TOMU,ZE KOLI NEPRIAZNIVEMU POCASIU NEDOZREL) :(

..ALE BACHA,AK MU DATE CO POTREBUJE VYRASTA DO VELKYCH ROZMEROV(moznost pozriet si moju galerku),TAKZE JE DOST VIDIET+
NAJST VHODNE MIESTO NA SUSENIE A TRANSPORT RASTLINKY JE DOST OBTIAZNI.
..tak do toho!!
cannabio
To Storm: PM bylo ode mě. Moc mě teda tvuj příspěvek nepotěšil. Early Misty asi příští rok vynechávám.

Nebo mě eště někdo přesvědčí, že EM je v pohodě??
Killer_Queen
cannabio: Hele ja jsem objednaval Early Misty od Nirvany....a HRUZA :(
3 seeds jsem dal kamosovi,nevylezlo mu ani jedno.Me ze sedmi vylezlo jedno a byl to takovej vytahlej chcipacek,kterej moc dlouho nežil...

Jinak prave probiha kliceni seminek Passion1
Passion1xCaliforniaOrange
WhiteWidow x PurplePower
Pak vyber matek a na pristi rok pojedu tyhle modely-nez pujdou ven tak bude par klonu zkusenejch ve skrini...

A kdyz to dobre dopadne tak budu mit jeste Shamana,kterej by taky sel na matku a pojedu ho z rizku...
Jo,jo....uz aby bylo jaro :jumper:
kamil
zdravim
misty je mizerná růstem a palice stojí taky za prd.
Ale musím orodovat za passino1, sice ten růst je takovej mizernej, ale ve finále je to dobře stavěná kytka. Paličky jsou tvrdý, hodně silný, smrdí po houbách a často krutě zfialový. Květ má 42 dní, takže je to nejrychlejší co se dá sehnat a je to znát, květ nasadí brzy a za měsíc a půl sklizeň (po druhé polovině září). Ideální horskej model, ale jeho jediná chyba je výnos, která je kompenzovaná výkonem.
Killer_Queen
joo...Passion1 se mi zda jako jedna z nejlepsich out odrud.Teda aspon podle toho co jsem o ni slysel a vydel tady u jednoho clena v galerii :)

kamil: Ale ta tvoje fialova palice se mi nejak nezda....Podle me to neni passion1.Spis shaman nebo nejaka purple odruda...
Ale z fotky to samozrejme nepoznam,je to jen muj osobni nazor
kamil
zdravim
to Killer_Queen: je to na tuty passion1 od Dutch passion. 70% všech samic šlo do fialova, zbytek zůstal zelenej
Killer_Queen
kamil: Hmm...tak to gratulace :) Pokud mas moznost tak hod fotky ty passion1 do galerky.Koukal jsem,ze tam mas jen WW ze skleniku...
Jinak to fialova palice vypada fakt nadherne! :afro:
k.o.h.o.u.t.
mno já sem minulej rok dával nějaký indoroví řízky ven
( Mazar,Blueberry,Master a (nějaký skunkový nouname semena ))
a výsledek :
každá s těch kytek byla pod 1.20m a žádný velký výnosy( tak do 30g na kytí) ale zase ! - poměrně kvalitní kouř :)
Letos mám nějaký semena indoru a skusim je do skleníku a mooooc se těším :)

JO jinak hnojil sem jenom konňákem .:bounce:
Peshmerga
Loňského roku jsem si objednal Early Misty od Nirvany, naklíčil šest semínek, během 72 hodin (některé dokonce po 24 hodinách) vylezlo šest klíčků, zasadil všech šest, jen jeden chcípnul, pravděpodobně moji vinou. Kytky rostly zpočátku průměrně, pak najednou zrychlily, asi pod vlivem lepšího hnojiva a dosáhly dvoumetrové výšky. Ty, které jsem zastřihoval, byly OK. Píšou, že EM je sestrou White Widow, celá indica, výnos 15-20 procent THC (tomu tak moc nevěřím), ale pokud jí člověk dá dostatečnou péči a hlavně hodně slunce, pak dozraje.
Zkusil jsem také Durban Poison (je to sativa, takže vyroste dlouhá jako Lovosice, moje dosáhla 3 metrů a to není dobré pro zvědavé sousedy), jelikož je původně z Jihoafrické republiky je, i přes to holandské křížení, zvyklá na teplejší podnebí (hlavně více slunce). Není divu, že v ČR jsou s DP potíže, určitě chce předpěstovat. Myslím si , že jsou lepší modely pro outdoor; letos zkusím Passion 1, kamarád měl v loňském roce velice dobré výsledky. Už aby tady bylo jaro. Peace and Pot.
frogo
Je docela paradoxem jak si tady všichni stěžujete na early misty,když na nirvaně je neprodávanějším čistě outdoorovým modelem. Možná vám poslali špatný semínka,ale dle mého názoru je to docela dobrá volba. Já osobně nemám s early misty zkušenosti, ale mám dva kamarády,kteří early misty pěstovali a vyrostli jim nádherný dvoumetrový kytky s vražednými palicemi a slušným výnosem.
Kutas
ja si objednal shiva shanti2, DP a passion1- ta se mi hrozne libi...... ale, uz je to 10 dni, co sem poslal penize a nic :( ani mail mi neposlali takze sem nejspis v <i> a bez penez a outdoor pojedu nejake shity :(
Peshmerga
Další dodatečné informace o Early Misty (Nirvana), které jsem sehnal na Internetu. (P) znamená osobní zkušenost, čili pravda.
EARLY MISTY - je mix, ale základně Indica; je to kříženec mezi Misty a super early Skunk, sestra White Widow, jedna z nejsilnějších outdoor variant.
- indoor: 50 až 55 dní (raději přidejte pár dní) (P)
18-6 - 7 až 8 týdnů (P), pak 12-12, zjistit samce, vyhodit a držet samice;
- outdoor: dozrává (když je krásné léto, potřebuje hodně přímého slunce, teplota nevadí pokud má vodu) mezi 15. až 30. zářím (september) - (P) pokud vám ji někdo v té době neukradne.
- má široké listy a je relativně středního růstu. (P) listy jsou široké, nemají moc trichomes (pryskyřice), ale na máslo, konopnou mast a mléko, hlavně mléko, jsou OK; střední růst, to záleží na tom, zda považujete 2 m jako střední růst, doporučuji zařezávat;
- vydrží nižší teploty a odolává lépe přírodním škůdcům. (P) nicméně doporučuji nějaký ten postřik (Malathion, atd.);
- toleruje i menší "průsery" s hnojením; (P) při přehnojení prolít vodou, pak se zase vzpamatuje;
hnojení: poloviční síla každá druhá zálivka, pro lepší výsledky to chce hnojku s trace elements - stopové prvky (železo, mangan, magnesium, boron, zinek atd.); neškodí přihnojovat listy sprejem;
výnos: bohužel jen průměrný, ale protože je to model nenáročný, vhodný pro začátečníka, docela přijatelný. Ty nejlepší palice pak doporučuji kouřit jen v blízkosti gauče či lenošky, je to dost silné.
mto
^^ aky OUTDOOR doporucujete...neviem sa rozhodnut ake semena nakupit tak si dam poradit... thx =)
acidrop
Durban Posion od Dutch Passion alebo Nirvany pretoze
si novy ked zakladas taketo zbytocnosti takze ta nenarocna odolna rastlinka s velkym vynosom a prijemnym high uspokoji..
aj ked tu mas kopec threadov o modeloch...tak preco nezapojit svoj mozocek a nepouzit -------> HLEDANÍ

http://grower.cz/forum/search.php?
rela
No já od začátku preferuju svoje semínka, který různě mutujou ale vždycky je to all right
Janxu
ja bych ti doporucil ruze, sou pekny a krasne vonej. pak treba slunecnice, ta je celkem velka a taky pekna.
de o to kam to chces a do jakych podminek. jak narocny atd atd atd.

peace
mto
2acidrop: skor som myslel modeli outdoor,idem do Viedne a chcem byt uz rozhodnuty co nakupit...takze zoberme si to ze som este zaciatocnik,takze menovite ktore su easy na pestovanie-pre zaciatok...urcite chcem fem.
...taky 1# Passion,Power Plant alebo Shaman sa mi pozdava...

PORADTE =)

aaa nemam moc casu "searchovat" , preto "nove tema"
sacul
Passion#1 nebo Durban Poison nebo shiva, vyber si podle tve chuti...
acidrop
Passion #1,Power Plant alebo Shaman, Durban Posion na out.
Teraz som prawe kupoval u http://www.Bushdoctor.at ale nemali DP feminizovany takze si tam bud brnkni alebo chod inam...inak mi typek povedal ze teraz sa to da poslat domov na Slovensko a pri dverach to zaplatis...co je celkom fajn si myslim..i ked si z BA tak ti to moze byt asi shumafuck ;)

Bushdoctor
Kirchengasse 19.wien tel .5240440

peace

a zacinam
http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=226950
mto
takze rozhodol som sa pre Power Plant fem.

a este 5kusove Cal.Orange/Skunk, Mango a Early California
photodokumentaciu doplnim :)

2acidrop: akurat som si tiez kupoval s BD.at ...kua tolko penez =) ak mi to potom pozere zver alebo corknu tak ma asi j.bne
husajn
citace:
Původní příspěvek od Storm
Tenhle rok jsem kupoval originální semínka: Durban poison, Early misty, Hawaii x skunk1 a Passion1.

Early misty, Hawaii:Podle mě nic moc na ven. Hawaii sem nemel ani jednu samici(nepřátelský zvířata + náhoda), ale samec se ukazal až skoro v pulce zaři.Early misty pořád jsou eště venku a nemaj skoro žádný hnědý blizny.Do tejdne to nejspis sklidim, aby to nesplesnivelo.

Passion 1 - je to kytka, která maximálně zhuluje, má tvrdý palice, ale vitalita ,narozdíl od Durbana, špatná.Pomalu roste, vypadala nezdravě(podle mě jí nic nechybělo), byla hned vedle Durbana.Tyhle kytky sem měl na několika místech a všude se vyvíjeli stejně na hovno. Přednost je, že hrozně zhuluje.

Vítěz: Durban poison:
Velice vitální kytka, roste znatelně rychlejc než ostatní zmiňovaný modely.Přesnej opak Passiona.Vypadal zdravě a pěkně rost.
Má tvrdý fialový paličky a hodně zhuluje.Podle mě ideální orig. model pro naše podmínky.

jinak tyhle modely jsem měl od nirvany, akorat passion1 o dutch passion.

Jestli nebudu linej, tak sem hodim foto.


A jejej.Ty zkusenosti z Hawaiijem mi mrzi.Koupil jsem letos Hawaii x Skunk#1 z Nirvany a dal je do skleniku.Jestli z nich nic nebude tak budu hodne smutnej:(
ragnar
Ma niekto skusenosti s early skunkom vonku?
hele kdyz se mrknes na www.dutch passion.nl maj tam spoustu outdoorovejch semen doporucuju passion 1 nebo shamana vybornej coud a nejsou drahy hlavne maj v katalogou temer kazdej procent zmerenej na hodnotu thc mam s nima dobry zkusenosti
ragnar
to ddt : diky moc vidno ze to mas dobre preskumane - respekt.
Morgan
to ragnar:
jj early skunk jsme pestili leta pane 2003.
odkaz mas pod podpisem...
thc.garcia
Ja bych doporučil Hawaj nebo power plant.
SHANTI
Zdarec potreboval by som semienka vysokohorskeho nepalskeho modelu ktore sa pestuju vo vyske 1200-1300 mnm poradte pls. diky
info pm
hele tak zkus marley colie od sensiseeds.pisou ze je to vysokohorskej vzor z jamaicy,jinak me n ic nenapada
wickk
jedine DURBAN.
hele durban ma sai okolo8,6procent thc,kdezto passion 1 od dutch passiontreba 18procent thc,takze jedine durban zas tak moc pravda nejni ja osobne sem ho pestoval,a myslim ze je spousta lepsich vzoru
ragnar
Ja som zasa pocul, ze zasa neni uplne najlepsie riadit sa tym co ti napisu o percentach thc na dutch passion, kamos mal tiez passion1 a nic moc, ako ze skurit sa z toho skuris ale 18 % to nema ani z daleka.
rtep-petr
Mám pár kytek Hindu Kush x Early Skunk. Měl by to být horský model. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Nebo třeba zkušenosti jen s Hindu Kushem či Early Skunkem jako samostatnými jedinci. Díky
ragnar
to rtep-petr : Tak ten early skunk som tento rok sadil do 12 L kyblov koncom maja a zatial brutalne rastie, je to krasna a zdrava rastlina, zastrihol som ju, je to husty kricek s tycnymi listami a je mi nad kolena (zatial) a to som este nehnojil.
Kramar21
Zdravim vás,chci se zeptet jestli by ste mi nemohli napisat par adres kde bych si mohl za nějakej rozumnej peníz koupit nějaký outdoorovky na příští rok díky všem a peace
rtep-petr
www.seedsdirect.to
ragnar: vypadají dobře, ale měl jsi je vyfotit taky z boku. V jaké nadmořské výšce to máš?
Kramar21
kamaride nevim jakou mají nadmořskou výšku Pardubice ale nic vysokýho to nebude.Potřeboval bych něco koupit můžete mi něco cool doporučit na outdoor.Jo a ještě jeden problemo není něco česky nebo alespoň německy?Anglicky moc dobře nerozumim děkuju a LIVE in PEACE
Kramar21
SORRY asi to nebylo na mě je toho teď na mě nějak moc tak si toho nijak nevšímej díky
ragnar
To Kramar 21 : Na otdoor by som ti doporucil aj ten early skunk, alebo dost casto sa tu vychvaluje odroda durban poison, kupil som si durban od dutch passion, je to jedina firma, ktora ma feminizovane semena 10 feminizovanych semien ma vyslo 70 euro. Ten durban som sadil koncom juna a uz ho mam po pas a ma brutalne silnu stonku a tie listy su tmavozelenej farby a strasne velke a rastie jak jebnuty, samozrejme maju tam aj nefeminizovane semena o dost lacnejsie, ale podla mna sa tie feminizovane oplatia viac, lebo mas istych 9 samic z 10 semien. Na buduci rok idem skusat blueberry tiez od www.dutch-passion.nl , je to sice indoor, ale dopocul som sa, ze sa da vypestovat aj vonku a je to strasna pecka 19,5 % THC.
wad
nevím proč pořád hledíte na ty procenta co udávaj seed banky... hlavně to záleží na tom jak to ejdete a taky jak se trefíte do phena... třeba skyvalker má v popisu 12% a přitom to je mazar + blueberry (19% a 19,5%) a musím teda řícz že ten skywalker byl jedej venku a bylo to jedno z nejlepších kouřů )hnedka po DP) co sem kouřil..nebyl sice dozrátej a byl to takovej bordel nikde nic ale meto to jako svině !! a mělo to nejpohodovější stav.. nevím jak vy ale opravdu sem se po tom smál, dali sme špeka... smály sme se a pohoda... přestalo to dfachat..daly sme dalšího a nanovo..fakt mazec !! ty procenta sou prostě uplně k ho*nu... :D
Kramar21
Aještě bych se chtěl zeptat jelikož jsem v samých začátcích jestli by mi někdo mohl vysvětlit co to jsou ty FEMINIZOVANÉ semena díky LIVE inPEACE
ragnar
to wad : ty procenta sou prostě uplně k ho*nu...

Tak urcite ze mas aj trochu pravdu, ale blueberry, je tu vychvalovana aj na outdoor.
Fakt vravis, ze durban poison, je najlepsi outdoor, co si hulil, ak je teda DP durban poison. Zaujima ma to preto lebo tento rok idem jeden durban od dutchu, cize to neni 100% dp ale dp x skunk No.1.
Napis viac o tom, velmi ma to zaujima.
ragnar
To Kramar 21 - urcite by som ti doporucil ten durban, lebo nieje vobec narocny na pestovanie a strasne rychlo rastie a ten moj sa aj sam pekne vetvy, dalej by som ti doporucil afghani, lebo je to tu tiez dost vychvalovana rastlina a strasne dobre chuti, ma strasne charakteristicku chut, taku nema ziadna ina gandza ktoru som hulil, ako pecene kuracie maso, fakt dobra chut a je to vlastne indoor, ktoremu sa dobre dari aj vonku a je to fakt dobre maso.
Kramar21
díky kámo a je dobrý i na ten SCROG?Docela rád bych to na jaře skusil ale nevim a ještě jedna věc když bych si chtěl ty semena objednat jak na to?Já těm stránkám nějak nerozumim jsem to pako co?Ale většina je english a ja jsem na ten jazyk uplně tupej haha peace
wad
to ragnar: jakože řeknu ti to takhle... není to žádná extra síla ale ten stav co má DP je fakt mazec, kouřil sem taky ten co je do ěnj mixlec skunk #1, asi qůli výnosu či co. Krásný fialovo - černý paliczky, chuť tkaová spíš neutrální i když s náznakem sladkosti a to high se mi kotel liíbilo. Pak z outu ještě asi skywalker.. ten měl zase velice usměvavej high, jen špeka (mály 60ku) a půl hodky smích.. mazec.. stav odejde dáš dalšího a směješ se dál. Ten skywalker nebyl uplně dozrálej a byl to spíš takový hrstka nikde nic ale ůčinky nevídané, a to přeto že je to převážná indica.. :) a jinak.. stará osvdčená wdowka taky není k zahození, jen musí dozrát.. :D
ragnar
to Kourka : Ten Shaman, to je urcite dobra volba, je to pekna fialova odroda. Ja si ju tiez musim zohnat. Na Dutchi ho maju za 50 euro feminizovany, je to tam jedna z najlacnejsich feminizovanych odrod a je velmi silna.
sini
Jakou outdoor odrudu aby mi dozrála včas a nebyla moc náročná na pěstování
BOOTHA
se ptáš fakt brzo:bounce:
sini
Ale na příští sezonu jsem myslel
loeX
durban poison...roste to dá se říct samo a dozrává taky docela v pohodě....kdyžtak nirvana seeds-myslím 20euro...
SCRAT
neco erly...... erlygerl...erly skunk!! erly znamena raný/raná
tak by to snad melo dozrat i v tomhle tom ceskym klimatu nebo dej na LoeXe ale durbana vali kazdej tak pokut ti tohle neva di do nej...
ExTip
tak podle me je to docela jedno, kdyz si nvyberes nakou odrudu, ktera vali fakt trochu dylejc(jackH.,WW)-ale taky se da. Ja mam AK-cko a PwP a uplne bez problemu to stihnou dojet.
bassman
Z me zkusenosti Pure power plant kdyz jej vysadis brzo tak zacatkem kvetna tak v 1.pulce rijna bude a vynos fakt mega pokud ti ho nekdo nevycori,ale je tam trochu riziko plisni,zalezi jake bude zari.
fakundo
cus. KEd som zacinal tak z SHIVOU..je to fak good a nieje to az tak moc narocne na pestovanie a vysledok je viac nez chvalitebny
inak AJ taky early nieje zly.... zozen si daco od nirvany...
melir
Hawai Skunk.Minulej tejden jsem sklidil.Dozrala fakt brzo a ty megapalice.
Early Misty-ten je vobalenej ze musim vetve privazovat jinak se rozlomi na 10 kusu.A ten uzraje tak za tejden.Tak vybirej
melir: To jsi me potesil, protoze sem si Early misty koupil (seminka) a rikal sem si, ze sem prohloupil, ale kdys te slysim, tak se jen tesim na dalsi outdoor sezonu......Jak sou vyskoky kytky? a shruba vynos? dik
frogo
Durban pasion nebo passion 1 od dutch passion, nekupujte od nirvany, semínka jsou pěkně na hovno, letos 8 samců a 2 samice, navíc jsem slyšel že je nějak kříží či co,zkrátka špatná genetika.
ak2249
no jo ber feminizovany :)


...grower...peace...
Moltres
Taky jsem slyšel, že semena od Nirvany brát jen v případě nouze!! Letos asi zkutím od Dutch Passion. A určitě feminizovaná;)
Celller
Velmi dobra je na ven Hollands Hope
Daveid
s White widow zkušenosti mám jako uživatel a letos sem ji i venku vysadil.

Doporučuju nejvíc zmašťovák a hlavně ta chuť....můj nejoblíbenější model.

Jdi do toho.
Aidam
Ještě k tomu Early skunku.....Já ho měl před dvouma rokama na balkoně a byl sem s nim dost spokojenej.Začal kvést už v druhý půlce července a sklízel sem ho v půlce řijna a byl moc dobrej.Ten rok sem měl vedle ještě Purple1,kterej měl trošku větší výnos,ale chutnal jako strašný seno.Ten Early skunk byl o třídu lepší.Doporučuju....
activep
ja mam letos super skunk ale podle em by sis me l koupi top 44 vyroste to za 2 mesice a jede to jakoze strasne rychle a vynos ej z toho maxuimalni co muze bejt jako ale tj na tobe kazdy seminka s nirvana shopu na outdoor
sou dobry moc jako to se neboj
bransfer
please help !!!

ktore z tychto druhou mi dozreju pestovane vonku v polke maximalne na konci septembra, piste z vlastnych skusenosti nie co je na obale. Zaujima ma :

Early california - seeds
Hindu Kush - sensi seeds
Shaman - dutch passion
Magic Crystal - master seeds
Sadhu de luxe - mandala seeds

thanx !!!:pimp: :bounce:
Bulb
Ja muzu doporucit na out Skunk#1, kamos ho valil ve foliaci a ze dvou kytek mel 10l huleni, palice tvrdy jak beton a zhuluje ukrutne... na out az moc prekvapujici...
Pak mam jeste odzkousenej Passion #1, jednuduchy na pestovani, vydrzi i sucho, zhuluje taky dobre, az na vynos kterej je mensi je dobrej...
wad
Pokud bych mohl doporučit odrůdy na out tak asi tak 75% odrůd od dutch passion :) Ale tak ať nejsem jen rozum tak výborné zkušenosti z PowerPlant, Bílé odrůdy (WW,GWS, PM, WR.. ale dojedou trošku později), klasiky jako Orange Bud, Duddha, Santa Marie, BlueBerry, Skunkové, a všechny outdoory (jako Durban, Hollnads Hope, passion 1...) takže vlastně dojdeme k tomu že na out je vhodné skoro všechno krom extrem sativ jako Haze a jí podobní "rozmazlenci"
čepra
citace:
Původní příspěvek od Wokap


... Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!


No vidíš, já minulej rok dostal jako bonus Skunk Red Hair právě od Nirvany a byl výbornej a to jak výnosově tak i účinkama.
Takže pomalu s tím blitím ;) :)
Tayem de Tox
Wokape ty seš vemeno- Nirvana tady roste spoustě lidem moooc dobře- takže asi bude spíš problém jinde... u nás se tomu říká "posraný ruce" ;)


Za sebe můžu s klidem doporučit B52, Hindu Kush a Nirvana Special. Naopak nedoporučuju ty jejich rádoby "early" odrůdy.
Wokap
2 Taxem: Člověče i to je možný, ale měl jsem od nich loňskou sezonu DP a ten prostě nedokvetl minimálně o měsíc. Ostatní kytky jsem sklidil v pořádku a včas(no name), ale Durban z Nirvany mě přesvědčil o tom, že od téhle banky neobědnám už nikdy nic...

A k těm early odrůdám - nezbývá mi než s tebou souhlasit. Kámík jel Early Misty a taky mu zůstala venku skoro pez šišek... Já říkám Nirvanu nebrat...
Tayem de Tox
Wokap: ale to,že tobě se posral DP a někomu nedokvetla EM ještě neznamená,že Nirvana má špatný odrůdy!!! Sou nejlevnější, takže se nedaj čekat zázraky- ale je spousta pěstitelů, co na ně nedaj dopustit.



citace:
Původní příspěvek od Wokap


co to tady bliješ za sračky? Koupils někdy nějakou genetiku od Nirvany? Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!


Sračky tady bliješ ty a navíc tím uplně zbytečně plašíš nováčky. Z jedinej špatnej zkušenosti odsuzuješ celou seedbanku! A to jako proč a jakým právem? :) Koukni např. do mýho loňskýho Outdooru, jak taky může vypadat Nirvana
Wokap
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox

Sračky tady bliješ ty a navíc tím uplně zbytečně plašíš nováčky. Z jedinej špatnej zkušenosti odsuzuješ celou seedbanku! A to jako proč a jakým právem?


Jakým právem? Právem vyjádřit svůj názor Taxeme... Bylo zde napsáno, že je Nirvana je špičková banka a já s ní takovou zkušenost nemám. Už nikdy bych si od nich neobědnal. Doufám, že ti toto vysvětlení stačí - pokud ne, tak do mě klidně šij dál...

Jestli se ti zdá, že jsem se vyjádřil moc hrubě, tak to prostě napiš, ale nechoď kolem toho jako slečinka! Já to tak necejtim. Activep tu píše, že " kazdy seminka s nirvana shopu na outdoor sou dobry moc jako to se neboj" a mě to přišlo jako zhovadilost největší, proto jsem na to reflektoval. Howk...
Fantasie
tayem: si samozvaný prorok.... nirvana je fuj a to my nikdo nevymluví, proč sou ty semínka o X% levnější než od ostatních seedbanek?
tak třeba proč mají vietnamci levnější boty NIKE než originální firma NIKE? :D
Espado
Já jsem byl venku spokojen s Pure Power Plant. Dvě kytky na zahradě a mám toho na 2 roky.
JInak letos jsem koupil semena Sensi Seeds - E. Skunk a E.Girl
Mám tedy i nějakou Nirvánu, ale o tom bych se tu nerad rozepisoval

Každopádně letos sázím na Early Girl od Sensi Seeds a PPP
Peshmerga
citace:
Původní příspěvek od Wokap


co to tady bliješ za sračky? Koupils někdy nějakou genetiku od Nirvany? Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!


--------
Od Nirvany už kupuji (pochopitelně i od jiných společností) pár let a neřekl bych, že jsou to sračky. Na rozdíl od jiných společností (např.BC Bud) však musím souhlasit, že Nirvana se v posledních 2 letech nějakým způsobem přestala věnovat genetice a jen jede tak říkajíc na pověst z minulosti (volnoběh - neutrál).

Nicméně většina semen, která jsem od nich objednal, vyklíčila a pokud se jim dostalo patřičné péče (outdoor), tj. hnojky, slunce, voda, zastřihování atd. přinesla slušné výsledky. Některá semena od Nirvany jsou - na základě osobních zkušeností - opravdu velice dobrá, a na druhé straně může člověk nakoupit "vietnamské" zmetky. V našem oboru pěstování je to skoro vždycky jako sázka do loterie.
GreenMafia
ČUS,tak letos sem obědnal Early mysti,z minule mam zkušenost že indoor modelům se nedaří venku z důvodu toho že nestihnou dozrát protože to plesniví a musíš to sklidit aby ti je plíseň nezežrala celí,.,,talže letos čistokrevnej out
GreenMafia: tak s Early misty sis teda moc nepomohl,plno lidi tady uz psalo ze je venku hodne chabaa.
Budwais
jo jo ja budu sazet ven PP a Hb krasne kvetinky uz se tesim do tydne dodam foto
na ven doporučuju WHITE WIDOW, DORGA MATA a BÍLÝ RUSKO
mrak xXx
Zdárek, chci založit tenhle thread, jelikož chci aby byl nějakej ucelenej celek nejlepších odrůdek na outdoor, pište sem vaše názory na jednotlivé modely, původ semen, průběh růstu, květ, sklizeň. Které jsou nejvitálnější, nejvýnosnější, nejvíc HIGH :D, postujte fotečky z letošního nebo i minulých outdůůůrků:D, apod... Vše co se netýká tématu pište někam jinam. Doufám že se tenhle thread ujme a pomůže nejen mě, ale mnoha groverům:D;) THX mrakk


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma