mikael |
zdravim tě.Nechej to tak jak to je ještě se ti to přicukruje poček koloem 50. dne to bude paráda. Jinak to valí pěkně jen tak dál!!!! |
|
|
ajatolah |
Tak včera jsem se rozhodl, že nebudu až do úrody hulit, což jsou asi 3 týdny, abych byl ze svýho prvního indooru strašně sťatej. Už teď trpim jak pes, když ty kytky vidím a jak krásně voněj!! Držte mi palce, ať to dám, protože potom to bude HELL! |
|
|
ajatolah |
Dalších pár foteček... Už se nemůžu dočkat konce, čím blíž je, tím déle to trvá!! |
|
|
ajatolah |
Tak je tu 50. den a palice se pořád nafukují a obalují. Tudíž se všem moudrým radám klaním. Óóó děkuji ti mocný Growere a jeho členům zvláště. PEACE
!!!GROW GROW GROW!!! |
|
|
tornado12 |
Sem tota mor. ppo alkoholu.
Ještě tak 5 dni a nebo 2 dny tmy. zaleži na odrud.
indika 5 dni max, sativa 10 i vice. anad nikdo neukamenuje. mne.
Ale ráno moudřejši večere. tak ráno ahoj. |
|
|
ajatolah |
citace: |
Původní příspěvek od tornado12
Sem tota mor. ppo alkoholu.
Ještě tak 5 dni a nebo 2 dny tmy. zaleži na odrud.
indika 5 dni max, sativa 10 i vice. anad nikdo neukamenuje. mne.
Ale ráno moudřejši večere. tak ráno ahoj. |
Já počítám s tím, že to nechám max. 3 dny ve tmě. Jinak dneska je 51. den 12/12 a menší paličky, na které tolik nesvítí už začínají hnědnout. Vrcholový paldy, tak ty jsou zatím pořád krásně bílý a pořád bobtnaj. Takže to nechám svítit cca. do 60. dne a potom dám tu tmu. Jestli má někdo jinej názor, tak sem s ním!! PS: Po tý tmě to mám sklidit, nebo jim mám ještě třeba den, dva přisvítit? |
|
|
ajatolah |
Jsem strašně nas....j, zbývá mi jen týden do sklizně a dneska koukám a spodní listy Ice jsou obalený sviluškama. Tak šla moje královna pod kudlu a už visí. Ostatní kytky jsou v pořádku, tak doufám, že se to povede!!! |
|
|
ajatolah |
Tak po brouzdání na internetu, jsem zjistil, že to nebyli svilušky, ale mšice!! Tak jestli víte jak na ty malý mrchy takhle v posledním stadiu kvetení (53.den 12/12), tak poraďte!!! Dík moc |
|
|
|
myslím že na chemii už je hafo pozdě..posbírat...otrhat....vydržet sklidit:D |
|
|
ajatolah |
Teď jsem ještě jednou kontroloval celej zbytek skříně a zdá se, že se to Chroniků vůbec netýká. Budu to kontrolovat jak se dá, ale četl jsem, že se ty svině dokážou zahrabat do hlíny a tam campit. Jinak jsem taky četl, že na ně prej platí mýdlová voda. Což je asi nejmíň brutální, protože chemie ani Biool teď nepřipadá vůbec v úvahu. Ale teď už asi fakt nic dělat nebudu. Musím doufat, že se jim zalíbil jen Ice... |
|
|
ajatolah |
Tak právě jsem si jen tak na fénu nasušil 0,1 paličku Ice...
Smoke report: Jsem hrozně na kaši a doufám že ještě dlouho budu. Náběh okamžitý, ani jsem nedohulil brko a právě jsem tak, že to ani nemůžu dopsat... OMG |
|
|
|
no to je pěkný...0,1g palička....to budeš nakaši do příštích vánoc z jedné ICE:D |
|
|
ajatolah |
Tak dneska jsem nasel tři mšice už i na Chronikovi, takže dneska jsem úplně vypnul světlo a dostanou poslední tři dny tmy a pak jdou pod nůž. Jinak Zde přikládám fota pokosenýho Ice. Hlavní tipovačku množství nechám až na Chronika, ale menší už rozjíždím teď. Kolik myslíte že hodí Ice? (Viz: FOTA) Výherce získává Blunt, kterej mu pošlu. |
|
|
ajatolah |
Tipujte bez těch listů, ty potom pujdou dolu. |
|
|
trávníkář |
Tak já tipuji 18g ale přeji více:) |
|
|
IcanLearnUgRow |
tak já typnu 19ge :-) |
|
|
alpa |
preju vic ...ale rikam 13g |
|
|
ajatolah |
Ice je už skoro suchý, takže tipovačka Ice bude vyhlášena v nejbližších dnech.
Ale ta lepší zpráva je, že je sklizen i Chronik!! A tímto vyhlašuji HLAVNÍ TIPOVAČKU MNOŽSTVÍ Chronik + ICE všechno dohramady. Takže svůj TIP z Ice připočtěte k ostatnímu. Nejlepší tip dostane slaďoučkého Blunta a k tomu K+ navrh.
Můj tip je 120 rovných, ale většinou jsem vedle jak ta jedle...
Foto1: Chronik komplet všechno.
Foto2: Největší palice Chronik
Foto3: Pohled do skříně. (ty ve předu jsou ty menší pálky)
Foto4: Pohled 2
Foto5: Pohled po sukénku :-) |
|
|
repa(outdoor) |
no tak muj typ je krasny 106,7 chlapci a devcata nahore tipovali pouze to malicko :D |
|
|
pipoboy |
rovne kilo :D moj tip je teda 100gee :D |
|
|
ajatolah |
Tak Ice je přesně 21,25g. Takže vítězem se stává SaMoLeBKa, kterého tímto žádám, aby mi poslal adresu na dodání Blunta. Celková tipovačka stále jede! tak tipujte! |
|
|
volver |
kua o kousek :D tak bez těch 21.25g tipuju 104,5,,, ale přeju víc .. |
|
|
ZaHhradNiik |
Ja skusim tech 110 g:) |
|
|
ajatolah |
Zatím každej tip přes sto. Děláte mi radost pěstitelé a konzumenti:-)...
PEACE |
|
|
p4rk3r |
Myslim tak 120g, ale třeba ti to hodí víc. Jinak moc pěkněj grow :) |
|
|
LemonJelly |
123g
Dobru chut :wink: |
|
|
ajatolah |
citace: |
Původní příspěvek od trávníkář
99g |
To je naschvál? :-D |
|
|
trávníkář |
Né, já samozřejmě přeju víc:) |
|
|
ajatolah |
Už jen pár dnů, a bude modýlek uschlý. Jen prozradím, že to není pod 100 :-) |
|
|
@jdam |
to jsem si jistej...kdys jsem videl ty palice u chronika tak bylo jasno...taky us jsem ho jel a ty palice byli BETONOVÝ...a moc neseschly......:D........138ggg...:D a víccc |
|
|
ajatolah |
Tak to všechno doschlo a je toho přesně 119,35g včetně Ice.
Jsem nadmíru spokojen, protože v prostorech ve kterých pěstuju ani jeden z nás nesnil o víc jak stovce. Tenhle týden doufám, že rozjedu další grow, takže se mám na co těšit. Jinak pokouřeníčko je více než výtečné a nechápu, že jsem utrácel prachy za něco co mělo ani ne poloviční účinky jak tohle, takže pražští dealeři styďte se a začněte kupovat pořadný huleníčko.
Jo tipovačku vyhráli uživatel ebola a p4rk3r. Oba dva se sekli o 0,64 g, tak ať mi oba pošlou kontaktní adresu a já zašlu každýmu krásně voňavého Blunta a K+ už letí.
V dalším pěstu zdar. |
|
|
|