Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
mini skříň-250w..pokus č.1 - Klikni zde pro originální téma
mikael
zdravim tě.Nechej to tak jak to je ještě se ti to přicukruje poček koloem 50. dne to bude paráda. Jinak to valí pěkně jen tak dál!!!!
ajatolah
Tak včera jsem se rozhodl, že nebudu až do úrody hulit, což jsou asi 3 týdny, abych byl ze svýho prvního indooru strašně sťatej. Už teď trpim jak pes, když ty kytky vidím a jak krásně voněj!! Držte mi palce, ať to dám, protože potom to bude HELL!
ajatolah
Dalších pár foteček... Už se nemůžu dočkat konce, čím blíž je, tím déle to trvá!!
ajatolah
Tak je tu 50. den a palice se pořád nafukují a obalují. Tudíž se všem moudrým radám klaním. Óóó děkuji ti mocný Growere a jeho členům zvláště. PEACE

!!!GROW GROW GROW!!!
tornado12
Sem tota mor. ppo alkoholu.

Ještě tak 5 dni a nebo 2 dny tmy. zaleži na odrud.
indika 5 dni max, sativa 10 i vice. anad nikdo neukamenuje. mne.

Ale ráno moudřejši večere. tak ráno ahoj.
ajatolah
citace:
Původní příspěvek od tornado12
Sem tota mor. ppo alkoholu.

Ještě tak 5 dni a nebo 2 dny tmy. zaleži na odrud.
indika 5 dni max, sativa 10 i vice. anad nikdo neukamenuje. mne.

Ale ráno moudřejši večere. tak ráno ahoj.

Já počítám s tím, že to nechám max. 3 dny ve tmě. Jinak dneska je 51. den 12/12 a menší paličky, na které tolik nesvítí už začínají hnědnout. Vrcholový paldy, tak ty jsou zatím pořád krásně bílý a pořád bobtnaj. Takže to nechám svítit cca. do 60. dne a potom dám tu tmu. Jestli má někdo jinej názor, tak sem s ním!! PS: Po tý tmě to mám sklidit, nebo jim mám ještě třeba den, dva přisvítit?
ajatolah
Jsem strašně nas....j, zbývá mi jen týden do sklizně a dneska koukám a spodní listy Ice jsou obalený sviluškama. Tak šla moje královna pod kudlu a už visí. Ostatní kytky jsou v pořádku, tak doufám, že se to povede!!!
ajatolah
Tak po brouzdání na internetu, jsem zjistil, že to nebyli svilušky, ale mšice!! Tak jestli víte jak na ty malý mrchy takhle v posledním stadiu kvetení (53.den 12/12), tak poraďte!!! Dík moc
myslím že na chemii už je hafo pozdě..posbírat...otrhat....vydržet sklidit:D
ajatolah
Teď jsem ještě jednou kontroloval celej zbytek skříně a zdá se, že se to Chroniků vůbec netýká. Budu to kontrolovat jak se dá, ale četl jsem, že se ty svině dokážou zahrabat do hlíny a tam campit. Jinak jsem taky četl, že na ně prej platí mýdlová voda. Což je asi nejmíň brutální, protože chemie ani Biool teď nepřipadá vůbec v úvahu. Ale teď už asi fakt nic dělat nebudu. Musím doufat, že se jim zalíbil jen Ice...
ajatolah
Tak právě jsem si jen tak na fénu nasušil 0,1 paličku Ice...

Smoke report: Jsem hrozně na kaši a doufám že ještě dlouho budu. Náběh okamžitý, ani jsem nedohulil brko a právě jsem tak, že to ani nemůžu dopsat... OMG
no to je pěkný...0,1g palička....to budeš nakaši do příštích vánoc z jedné ICE:D
ajatolah
Tak dneska jsem nasel tři mšice už i na Chronikovi, takže dneska jsem úplně vypnul světlo a dostanou poslední tři dny tmy a pak jdou pod nůž. Jinak Zde přikládám fota pokosenýho Ice. Hlavní tipovačku množství nechám až na Chronika, ale menší už rozjíždím teď. Kolik myslíte že hodí Ice? (Viz: FOTA) Výherce získává Blunt, kterej mu pošlu.
ajatolah
Tipujte bez těch listů, ty potom pujdou dolu.
trávníkář
Tak já tipuji 18g ale přeji více:)
SaMoLeBKa
22g
volver
20g
IcanLearnUgRow
tak já typnu 19ge :-)
Sirus
19.5 ges
alko
15g
mark330
24g
Millanm
23g
16,5 gé
alpa
preju vic ...ale rikam 13g
!ZAU!
11,6g
ENYCE
14,44g
ajatolah
Ice je už skoro suchý, takže tipovačka Ice bude vyhlášena v nejbližších dnech.

Ale ta lepší zpráva je, že je sklizen i Chronik!! A tímto vyhlašuji HLAVNÍ TIPOVAČKU MNOŽSTVÍ Chronik + ICE všechno dohramady. Takže svůj TIP z Ice připočtěte k ostatnímu. Nejlepší tip dostane slaďoučkého Blunta a k tomu K+ navrh.

Můj tip je 120 rovných, ale většinou jsem vedle jak ta jedle...

Foto1: Chronik komplet všechno.

Foto2: Největší palice Chronik

Foto3: Pohled do skříně. (ty ve předu jsou ty menší pálky)

Foto4: Pohled 2

Foto5: Pohled po sukénku :-)
repa(outdoor)
no tak muj typ je krasny 106,7 chlapci a devcata nahore tipovali pouze to malicko :D
Beethoven
117g.
pipoboy
rovne kilo :D moj tip je teda 100gee :D
ajatolah
Tak Ice je přesně 21,25g. Takže vítězem se stává SaMoLeBKa, kterého tímto žádám, aby mi poslal adresu na dodání Blunta. Celková tipovačka stále jede! tak tipujte!
volver
kua o kousek :D tak bez těch 21.25g tipuju 104,5,,, ale přeju víc ..
ZaHhradNiik
Ja skusim tech 110 g:)
ajatolah
Zatím každej tip přes sto. Děláte mi radost pěstitelé a konzumenti:-)...

PEACE
p4rk3r
Myslim tak 120g, ale třeba ti to hodí víc. Jinak moc pěkněj grow :)
valec
pic 115g + - gram
LemonJelly
123g
Dobru chut :wink:
@jdam
138g
trávníkář
99g
ajatolah
citace:
Původní příspěvek od trávníkář
99g

To je naschvál? :-D
trávníkář
Né, já samozřejmě přeju víc:)
ajatolah
Už jen pár dnů, a bude modýlek uschlý. Jen prozradím, že to není pod 100 :-)
@jdam
to jsem si jistej...kdys jsem videl ty palice u chronika tak bylo jasno...taky us jsem ho jel a ty palice byli BETONOVÝ...a moc neseschly......:D........138ggg...:D a víccc
ebola
118,7 g
mark330
142 g
ajatolah
Tak to všechno doschlo a je toho přesně 119,35g včetně Ice.

Jsem nadmíru spokojen, protože v prostorech ve kterých pěstuju ani jeden z nás nesnil o víc jak stovce. Tenhle týden doufám, že rozjedu další grow, takže se mám na co těšit. Jinak pokouřeníčko je více než výtečné a nechápu, že jsem utrácel prachy za něco co mělo ani ne poloviční účinky jak tohle, takže pražští dealeři styďte se a začněte kupovat pořadný huleníčko.

Jo tipovačku vyhráli uživatel ebola a p4rk3r. Oba dva se sekli o 0,64 g, tak ať mi oba pošlou kontaktní adresu a já zašlu každýmu krásně voňavého Blunta a K+ už letí.

V dalším pěstu zdar.

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma