Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
outdoor 2009 - ww, nebula - Klikni zde pro originální téma
Im-2Pac
Byl jsem se dnes mrknout na svoje holky tak posílám pár foteček.
Jsem moc rád za babí léto a přál bych si takovej i říjen, jinak si nebulky budu pokuřovat dost nedozrálý... 8-)

Do hlíny šli holky až na přelomu května a června, původně bylo 8 kytiček, řízečků, 6 Nebul a 2 ww, bohužel jedna nebulka mi umřela hodně mladá ještě v květináčku, neprolezli jí kořínky rockwoolem a bohužel nejsem u kytiček častěji než jednou týdně a tak jsem ji nemohl zachránit :/


Do země šla jen jedna kytička, ostatní vyrůstali v květináčích a kyblích... dnes není v květináči ani jedna, protože 2 málem umřeli někde v půli července a 3 další byli tak škaredý že jsem je přesazoval v půli srpna.
Sám jsem si to odůvodnil tím že zahradnický substrát z Hornbachu se jim vážně nelíbí a už nikdy ho kytičkám nedám, ty 2 kytičky přesazovaný někdy v červenci dělilo od smrti pár dnů :/... ani slečna v bioplants netušila co jim může být a nedokázala mi poradit, při přesazování mi bylo ale všechno jasný. Slunili se od rána do večera na přímým sluníčku, květináče ničím nepřikrytý... když jsem je přesazoval a šáhl si zespod na kořeny tak jsem si málem spálil ruku :/, dostávali těžkou saunu holky, na 2. fotce to jsou ty dvě kytičky z leva.
Od července až po konec srpna zalíváno a postřikováno rybí emulzí od Plagronu a kytičky jsem po týdnu mnohdy nepoznával 8-)
Od začátku září kdy jsem objevil první blizničky valím Algu-bloom.
Samotná půda je dost výživná, už proto že jsem z úrodné Hané a taky proto že tolik kompostu Xlet starýho co maj pod sebou se jim musí líbit jak blázen .)
Kytičky ani jednou nezastřihávány, myslím že to ani nepotřebovali, jen 2x jsem jim pořádně prostřihal listy, spíš jen tak ze zvyku...
Z nějvětší Nebulky foto č.3 mi asi před měsícem upadli 2 největší spodní bočáky, hodně jim určitě pomohl pes hlídač kterej se nehodlal smířit s tím že jsem si je nasázel přímo vedle jeho boudy .), teď mám pro jistotu všechny bočáky pořádně přivázaný :/


foceno mobilem, tak se omlovám že horší kvalitu fotek ;)
z ww jsem si úštipl spodní paličku narychlo usušil a ochutnal a funguje jak má .)

omlouvám se že nejsou popisky, první fotky na groweru .)...
foto č.1 - nebula
foto č.2 - 1.,3. a 4. nebulky, 2. kytka ww
foto č.3 - největší nebula
foto č.4 - dnešní ww a foto č.5 ww minulej týden
Im-2Pac
Mohl by se mi prosím ozvat nějakej zkušenější grower ? Potřeboval bych poradit s výběrem hnojiva a to co nejdřív, kytičkám jsem v pondělí dával poslední bloom a dobrý 3 týdny musí být ještě v zemi - co dál ? 8-)
Z kytiček bych chtěl samozřejmě vypráskat maximum, ale když jsem se snažil vyčíst z přízpěvků nějaký informace tak jsem z toho akorát blbej, připadám si jak na marsu a nebo v hodině chemie ;)
Plagron Green Sensation - vhodná věc pro mě ?
final solution - ? myslel jsem že to je jen pročištění kytičky od hnojiv, ale z několika přízpěvků jsem spíš pochopil že se jedná taky o nějaký hnojivo... ? (Advanced Hydroponics Final Solution ?)

předem díky ;)
GhostFace
Zdar pěkny monstra, já už bych je ničím nehnojil, sám říkáš že mají pod sebou kvalitní zeminu s kompostem takže podle mě je v tomhle případě hnojení celkem zbytečný. Správně by ti měla kytka ke konci květu začít žloutnout. Na obrázku je vidět že listy máš tmavě zelený což je signál že živin mají dost. Takže hnoj už jenom vodou.
Parapa
Čau pane. Kdy jsi sázel ty Nebuly?? Stihnou dozrát??
EXODUS
Zdravím, pokud chceš hnojit, tak Ti doporučuji Bio Bizz, ale já už bych nehnojil, když chceš za pár týdnů sklízet, raději pořádný flushing čistou vodou. Já jsem letos také pěstoval v kompostu a nemůžu si stěžovat ani na ty kytky, které byly nehnojené! :)

K+
Im-2Pac
návštěva u slečen...
foceno opět mobilem a ještě za tmy, takže si tak 8-)

první dvě fotky nebulky, 3. a 4. fotka detaily šišek ww
Frydrych
moc pekný good luck
Im-2Pac
pár foteček ze včerejší návštěvy, přidávám jen vdovu, páč nebulky jsou o poznání pozadu... 8-)
dubovej
nice job
Im-2Pac
13.10. v úterý, po 4. dnu neustálého deště se sněhem jsem jel omrknout kytičky jak se jim daří.
Krásná ww už bohužel měla pár plesnivých paliček :/... věděl jsem že má chcát až do konce týdne a tak, i když nerad, jsem musel ww vyrvat a pověsit, nechtěl jsem aby mi zplesnivěla celá :/

přidávám fotku těsně před setnutím jedné z palic a druhou fotku vedle stojící nebulky, ty jelikož mají o hodně řidčí palice byly úplně v pohodě
Im-2Pac
18.10. neděle
ww už se pomaloučku suší
+ pár fotek nebul
Im-2Pac
konečně pár aktuálních fotek z dnešního odpoledne
nebulky vypadaj zdravě, dávám jim týden max dva, moc se už nehejbaj a ani po týdnu není vidět moc změn :/
Im-2Pac
fotečky ze státního svátku ;)
Im-2Pac
2.11.09 seknuty 2 největší nebulky... mají přijít deště, plíseň už mi dost potrápila všechny ostatní kytičky, nemá být víc než 4 stupně :/, navíc mi mráz ze soboty na neděli pěkně kytičky spálil :/


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma