Jokerrr |
pak uz v bezpeci baracku a po strastiplne ceste lesem jsme to vse zacali pomalu vybalovat, porcovat, otrhavat listy, vazat do otepý, pojmenovavat a fotit. To byla prace na 6 hodim (ale to uz jsem rikal co :))
Jinak tady na fotce je onen BOB MARLEY ale uz trosku pomuchlanej z batohu.
|
|
|
Jokerrr |
takhle dopad kazdej model zvlast... hezky svazanej, nejvetsi palda zvlast a vsechno hezky pojmenovany a popsany :-) presne 34modelu :D (a jak jsem taky uz rikal... jeste jsou nejaky kytky venku)
|
|
|
Jokerrr |
jeste jeden modylek
|
|
|
Jokerrr |
a posledni a dost :D.... mam je vsechny... ale proc by tu mely bejt vsechny......zbytecnost
|
|
|
Jokerrr |
trhame trhame.. a najednou koukam ze je to hrmouš!!!! no kazdopadne rozkvetl pode takze to nybylo voprcany. A ma opravdu pekyn kvety v trsu...... Pojmenovali jsme ho HERMOUŠ TONDA :D
|
|
|
Jokerrr |
jo a taky neco z te živočišné říše. Housemka na huleni.... ta musela bejt dobre na hadry co ?! :D
|
|
|
Jokerrr |
vsechno se to vyrovnalo v chodbe......
|
|
|
Jokerrr |
tak se to vsechno narovnylo na hromadu .....
|
|
|
Jokerrr |
a jeste jednou ta hromadka stesti :D
|
|
|
Jokerrr |
tady je na ukazku jedna MEGA PALDA :D
|
|
|
Jokerrr |
dalsi takzvanej mikrofón :D. Pro porovnani cigerety cnacky START (ne ze bych jim delal reklamu.. ale co, vy to urcite pochopite)
|
|
|
Jokerrr |
pri trhani listu se nam an ruce usazoval "čaras" a tohle po prispeni 3 lidi vzniklo.... docela solidni kulicka.
|
|
|
Jokerrr |
z kulicky se uvaleli zizalky :D.....
|
|
|
Jokerrr |
opravdu ty kytičky lepily... tohle foto je dukaz :D
Opravdu nejde o zadny podvod. Jedna se o krabici od mouckoveho cukru a moji ruku :D
|
|
|
Jokerrr |
z toho vseho jsem nasbiral seminka. Ale doufam ze az to uschne ze jich vypada vic... je to docela malo seminek!!
|
|
|
Jokerrr |
pak se vsechno poklidilo a slo se spat.... rano se vstalo a jeste se fotilo.... palicky na slunicku jaka nadhera.... skoro vystavka :)
|
|
|
Jokerrr |
pro porovnani moje pracka :) .... je to hromadka z nej palicek
|
|
|
Jokerrr |
ach jooooo skoda ze se mi tam dostal rukav od svetru co :( .... ale palicka je to pekna
|
|
|
Jokerrr |
na peci nam hlidal jednu palicku vyrezavanej cert ze dreva :devil:
|
|
|
Jokerrr |
jeste jednou ta certova palicka z boku :)
|
|
|
Jokerrr |
a pak zase prestalo okukovani palicek a zacala opet prace.... veseni do susarny..... ted se budu venovat rosku technicke strance susarny... ale myslim ze by to nekoho zajimalo.
Tak takhle to vypada zvenku....
|
|
|
Jokerrr |
daji se tam zasunou obrovska sita. Akorat tak na listy (palice nedoporucuju pokladat, lepsi povesit)
To je docela kvalitni materialek na vareni :D
|
|
|
Jokerrr |
pohled dovnitr susarny..... nahore je takova vezicka s vetranim a krasne tam luftuje vzduch....
|
|
|
Jokerrr |
ve spod jsou takove klapky, ktere kdysi sloucili k suseni chmelu, nyni skvela regulace vetrani. Ty klapky jsou dvoje pod sebou a pod tim jsou ta sita s listama. a jeste hloubeji je hluboka sachte kde se kdysi topilo a velkejma trubkama tam stoupak teplej vzduch az na ten chmel. Nyni to uz ale nefunguje. Rykal jsem ze by nebylo spatne to obnovit :D ..... ale takhle to bohate staci (neni nad kvalitni pomale suseni)
|
|
|
Jokerrr |
jeste jednou ty klapky otevrene.
Jo jinak bych to popsal i lip... ale moc o tom nevim, jak to fungovalo...
|
|
|
Zippi |
Zdravim Jokerrr
Tomu říkám sklizeň panečku:D K+, sem moc rád, že to alspoň někomu vyšlo podle jeho představ.
Doufám, že něco podobnýho předvedeš i příští rok:).
Přeju příjemné pokouření:smoker:.
ps:
S těma kořenama kytí, to určitě bude mít co dočinění s hlínou.
|
|
|
Jokerrr |
a takhle to cele vypada z venku, jeste jsou tam dvere na zavreni.
|
|
|
Jokerrr |
takhle to vypada plne :)
|
|
|
Jokerrr |
Uf .. vycerpavajici upload :) noooo snad se vam to bude libit. Posledni fotka je uz skoro konecnej produkt :D
a takhle to vypada trosku z dalky......
|
|
|
Graetar |
Prostě nádhera! Ani nevím, jestli jsem někdy něco tak velkýho na vlastní oči viděl ;). Užívej si z plných plic :). A pozor na zhulené housenky! :D
|
|
|
oton |
tak to je paráda, celkovej popis s fotama a pěkně podrobně, kurva drát super práce K+
PS: kolik vás na to hulení celkem je?? mám dojem že by to stačilo pro 20 lidí na rok :D
jinak ta chaloupka musí bejt hodně hustá a pěkná, podle fotek |
|
|
nobody4 |
Ty kořeny se udělaj tak velký, kolik jim dáš místa. Tzn. pokud je půda málo pooraná (do hloubky) nebo je jílovitá a sesedá si, tak si vlásečnice nenajdou cestu zkrz. Takže si ji nenajdou ani ostatní kořeny. Kytka pokud nemůže do hloubky, tvoří si povrchový kořeny. Nehledě na to, že to co vytrhneš, je jen malá část kořenů, většina jich se přetrhne zůstane v půdě. To co vyndáš je většinou jen primární kořen s pár zbytkama sekundárních atd. kořenů. Nejlépe pozorovatelný když kytku vykopeš s dostatečným kořenovým balem a hlíny se zbavíš proudem vody (zahradní hadice).
Je vidět, že sice prostupnost kořenů zkrz zeminu byla malá, vytvořily se povrchový kořeny a živin to mělo dost(jinak by to nebyly takový stromy). Kvůli tomu se venku používá písek(perlit moc drahej). Půda se trochu provzdušní. Písek sice neni ideální (nesaje a je těžkej), ale venku poslouží dobře.
Každopádně ty tvý kytky vypadaj na to, že ze začátku neměli zrovna 2x dostatek světla. Proto zprvu vytáhly nad úroveň okolní "trávy", tudíž první patra jsou dál od sebe, což je někdy lepší. Samo, že je ta vejška hodně dána genetikou.
Moc pěkná práce to je:wink::bandit:, obzvlášte dokumentace. Tak si pěkně užívej dožínky.... N4 |
|
|
Jokerrr |
Je to tak pro tech 15lidicek (snad i na rok... ale pochybuju, kdyz bude co hulit tak se bude hulit furt :D)
TA chaloupka je moooc husta :) je skoro na samote :) skvele se tam delaj parby :D moc moc super. Jak v lete tak i v zimne.
Jo jinak s tema korenama mas asi pravdu.... je tam jilovita cervenka :( ale vlastni dovezena na pristi rok to zpravi :) |
|
|
depejrak |
Tak tedy dalsi gratulace.
Nadhera, ale to uz tady nekdo taky psal.
Motorovou pilu jste pri sklizni meli?
Bylo by vazne fajn pokud by jste napsali cistou vahu tech velkych stromu, ale ja vim ze tuto urodu zdokumentujete od A az do Z. Predem diky.
Jinak vsem hodne stesti kteri jeste jeste nesli sklidit.
za nas uz to behem celeho roku nekdo udelal a proste pocet 105 kytek se zmensil na velky pocet 3 kytky. tak tedy jdu si to hodit. p.s. a ze to bylo paradni huleni
S pranim hezkeho dne .... zofre
|
|
|
puac |
JAK UZ BYLO neščetněkrát řečeno je to opravdu ulet,tolik kytyček a hlavne vypadají dost dobře.Jenom se divím, že vám to někdo nevybral před váma,což jakjsem zjistil je dneska docela hodne v modě(bohúžel)!!!!!!!!a hlavně letos na pěstování venku bylo nádherný počasí.PŘEJI HODNĚ SKOUŘENÝCH ÚSPĚCHÚ |
|
|
|
Výborný venkovky,to se musí uznat jednoznačne K+
Ať to chutná :) |
|
|
marc |
Jednoznacne nejlepsi outdoor z cech, jaky jsem kdy videl. NIC NEZ RESPEKT.
spousta karmy tobe |
|
|
Domestican |
wwwwaaaaaawwwww teda Jokerrr ty chlape ty mě čím dál tím víc překvapuješšš!!!! Ty jsi týpek!!! gratulujuuu ale víš na čem jsme se domlouvali před skliznííí :o) --- dohodneme se ...tak čaučau a hul co to dáááááá :o) |
|
|
Jokerrr |
mnoo jo ale bohuzel nam to pole na ktrym jsme meli kyti na vymenu tak nam vycorovali :( parchanti takze nevim nevim..... |
|
|
Rude |
No co dadat?
malem vy vypadly moje zhuleny koukadla :D,
mas to fakt NADHERNY
zajimalo by me, kolik casu ste dali priprave policka :)
tak bacha at se nepredavkujes :D a dobrou chut... |
|
|
Adas |
Hm jsou super taky sem měl ale potkal je nějvětší škůdce pan Čórka. Ať se daří dál |
|
|
Jokerrr |
Aktualni stav tohoto OUT DOORKU
----------
Uz je 50 procent nasato do plic :mutant:
Takze ted se budem trosku krotit a snad prezijem :punk: |
|
|
Killer_Queen |
to:Jokerrr
Hele nevim jestli jsi to sem uz psal...Necetl jsem vsechny ty stranky,jen jsem je letmo projel.Zajimalo by me,koli z toho bylo celkem suchyho... Dikes |
|
|
Kacer |
To je skvely misto, kde se to nachazi? Mam na mysli beskydy, jeseniky aj. |
|
|
tee-girl |
moc hezké pokoukáníčko, už jsem takový dlouho neviděla a bohužel ani nekouřila.hezké!!! |
|
|
(n)owar |
cago, mas to fakt krasny...hnojil jsi?? |
|
|
Total Lama |
OMFG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jezis jokerrrrrrrrrrrrrrr toto mi nerob!
ako mozu byt tak obrovske?!
ako dlho preboha uz rastu? 3 roky?
a co to s tolkymi rastlinami ides robit, nehovor mi ze to mas pre vlasnu potrebu :-) |
|
|
Homer |
parádní "zahrádka" jen nechápu jak tě to takhle může růst u lesa...daval jsi kolem vápno?Čím si to hnojil?Jinak ať se vám dobře bání hihi |
|
|
OK |
pylkou bych to nezklizel :)
Ale jinak moc pekne, jen aby to nebyly jen dlouhy stonky bez palicek. Drzim palce |
|
|
|