Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Povodně - cítíte se ohroženi? - Klikni zde pro originální téma
techyes
já z nich zrovna strach nemám - bydlím na kopci, ale často teďka myslím na matku a sestru, krerý žijou z hlediska zatopení na trochu nebezpečným místě. snad tu nebude prset tolik jako v loni. tenkrát sečská přehrada všechnu vodu zadržela jen tak tak.
drinker hulič
citim...
bydlim sice v panelaku, ale to nevadi. ti [censored] ufoni z jiny planety do bydli nadnama (a casto delaj vecery s gramofonovou produkci dvou pecek Kdyz jde maly bobr spat a v montgomery bijou zvony - ale oplacim stejnou minci, zrovna si muzou vychutnavat Wish you were here) nezvladaji ovladat praci pristroj a vytopili nam koupelnu a zachod ;) to by samo o sobe nic nebylo jenze ono to zatelko i na nepristupna mista a zacina to hnit :(
jinak ty lidi co je to vytopilo lituju, o trochu min taky lituju lidi co jim to zatopilo policka (prece jenom barak a policko, to bych nebyl spravedliv) a taky lituju pribramsky fotbalisty, protoze ted muzou hrat leda tak vodni polo :( ta voda je potvora. to je urcite to globalni oteplovani, jak nas tim strasily :)
virus
sice bydlim taky na kopci ale zahrada je prochcana jak svine.Praha naše mesto je taky v hajzlu (skoro)...Jo to mas pravdu ze voda je potvora protoze treba vohen ten uhasis ale voda...bez sance nic nezmuzes.Lidi co je to potopilo sou chudaci a v ČR je už 7 obětí coz je trochu dost na tech par dnu...snad se to za par dnu vylepsi poradne to proschne ze budou rybniky a nadrze tim co mej bejt a fotbalisti zase nabehnou na hriste!!Vode zdar!!!
Dude
dneska jsem vůbec nedorazil do práce, jsme chodili po plzni - je to jak z jinýho světa... místo magistrály velká řeka, jenom vyplavat krokodýl... ani jsem nevěděl jestli se potom dostanu domů, policajti všechno zavřeli...
hodně zvláštní:eek:
budvar
Je to tu docela krutý :rolleyes: Dneska jsem viděl po silnici plavat kapra a to nekecám......šinul si to výpadovkou na Prahu :rolleyes:
techyes
stav vody v rekach

podklady pro predpoved pocasi v CR: teploty, vlhkost, vitr,satelitni snimky.
tofi
já žiju v okrajový části Prahy,která sousedí s Vltavou bydlim sice v kopci takže se mi nestane nic ani kdyby praskla nějaká ta přehrada,ale kámoš co bydlí v dolní části asi 20 metrů od řeky(normálně) má vodu ve sklepě,přízemí a prvnim patře.Všechny cesty odtud i sem sou zatopený takže sme jak osamocenej ostrov a nejde vůbec elektrika,do tohodle threadu můžu přispívat jen díky dobitý baterce v notebooku.Jak tady někdo řešil toho kapra ne silnici tak já zase viděl vltavou plout: střechu baráku, 2gauče , křeslo , telegrafní sloupy , takový ty normální věci jako stromy a pařezy a pak 2 kráwy. Celekm by mě zajímalo jak to vypadá v centru kam se dostanu někdy tak za tejden :)) hmm ted sem se dozvěděl,že rozvodný závody nemaj volný kapacity a obnova proudu bude trvat tak 14 dní nebudeme mít proud takže se tu asi dost dlouho neukážu :o((
debil
chlapy na mělnicku se vytvořilo za soutokem vltavy s labem neskutecne vobrovsky jezero a jeste se ma zvetsovat. Nikdo tady nic takovyho nepamatuje. Spolana pod vodou.
Graetar
Sice bydlím na Žižkově, ale bylo mi z toho všeho dost ouzko. V práci jsem nebyl, protože nám nefachčil internet, připojení nefungovalo ani u našich v Kralupech. Kdo koukal na zprávy, mohl vidět náš panelák v Kralupech. ČT se usadila přímo před ním - byl to ten jezerní věžák po levý straně. Ale kde se tam vzaly ty lodě? :eek: Jinak, někdo z lidí tam říkal, že se Hůrka nachází asi 300m od Vltavy. Není to pravda. K řece odtamtuď vede přímá, úplně rovná cesta podél potoka a je to cca kilometr. Naši naštěstí bydlí ve čtvrtém patře, takže jediný škody máme ve sklepě, protože voda byla u výtahů.

Co se týče Prahy, byla to divočina. V úterý jsme odešli brzy z práce, pak jsem se známým pytloval na Staroměstským náměstí, pytle brzy došli, tak jsme nakonec skončili Nad Viktorkou. Běželi tam nonstop zprávy a naplno se projevilo to, co už bylo znát od minulého týdne - napjatá atmosféra, obavy a silná nervozita. Když hlásili čím dál tím vyšší (a neuvěřitelnější) cifry průtoku Vltavy a co všechno už je zaplaveno, na Prahu začala padat deprese. Ti, co ještě před půldnem vtipkovali, umlkli, zavládl bezmocný smutek. Zábrany na Starém Městě držely jen na čestné slovo, všichni sledovali každý centimetr.

Nakonec to vydrželo... Včera už vládla poměrně uvolněná nálada, i když ještě není všechno pryč. Doprava kolabuje, v Karlíně se bortí domy, zbývá spousta bordelu. Vím o mnoha známých, které to postihlo (v Budějovicích, v Písku, na Táborsku, v Praze, samozřejmě v Kralupech, na Mělníku, v Neratovicích), mám po dovolené... Sranda to není, ale snad už jsme z nejhoršího venku. Hlavně už žádný déšť!

Ufff. Přijde mi to, jak nějakej hustej sen, ale je to skutečnost. Teď mám dovolenou, takže asi půjdu pomáhat sestřicce uklízet kancelář ve Zborovský, přes víkend už bych se mohl dostat do Kralup. No, opravdu to nikomu nepřeju.
oton
jo jo je to fakt hustý, když to bylo poprví u nás v Budějcích, tak to ještě "jak takž" šlo ale teď je to všude a je to hrozný

mě osobně se nic nevytopilo, bydlim na kopci

ale nevym jak vy, já když sem viděl ty starý sedláky jak brečej nad spadlým domem, tak sem se taky neudržel..............
virus
jo to sem taky videl je to fakt sila.Videl nekdo ty zabery jak padaj ty domy v praze??To je taky hruza.zatopeny kramy vsechno...matky znama ma obchod v Truhlarsky ulici a chtela sem tam kouknout nepustili ji tam prej musi pockat na majtele domu,ten tam prisel a taky ho tam nepustili ze musi mit nejakej prukaz jako povoleni.tak se ptaly kdy budou moct dat to do poradku a znovu otevrit a prej jim rekli ze nejdriv za pul roku...je to hruza.....fakt je lituju...Kamose v budejovicich to vzalo i policko kde mel 19 kytek z toho prej asi 11 matek:( skoda
Idea
cau
povodne drsny,moje tetka byla taky evakuovana z Kralup nad Vltavou docela HC..

jinak tady posilam par vtipu ...vim ze je to drsny no ..ale trocha humoru snad nikoho nezabije... ne??

Vzkaz pro sudetské Němce: Ty chalupy vám vracíme!

Zájemci o kompars k filmu Vodní svět II nechť se dostaví na Karlův most a přilehlá nábřeží. Váš primátor.

Prodám chatu v Českých Budějovicích, k vidění u Karlova mostu. Plovoucí podlaha, vodní postel, tekoucí voda,
koupaliště u chaty. Zn: Spěchá.

Heslo obyvatel Karlína a Kampy: Dobrá voda denně doma.

Cestovní kancelář AQUA vás zve: Navštivte naše řeky dříve, než ony navštíví vás.

Obyvatelé Mělníka: Pospěšte si k mostu! Začíná tradiční klání "Chyť si svého Pražáka". Naposledy se soutěžilo v roce 1890!

Humanitární pomoc zaplaven6mu Německu je obrovská. Češi posílají po vodě matrace, skříně a někdy i celé domky," říká starosta Drážďan Helmut Wassermann.

Máme dost brodění se v pražských ulicích! Odjíždíme na dovolenou do Kralup pod Vltavou.

Hlášení metra ve stanici Vltavská: Na druhou kolej právě přijel parník ze Štěchovic.

Tisková agentura: Česká vláda vyhlašuje výběrové řízení pro dodávky nových dopravních prostředků místo poškozených vozů pražského metra. Zúčastnila se například firma Loděnice Sevastopol se svým novým modelem Kursk II.

Prodám chatu, k vidění ve 22:20 v Chuchli, ve 23 00 u Národního divadla a ve 23:50 v Tróji. Zn: Rychlé jednání.

Inzerát: Přijmu učitele plavání. Zn.: Praha bude napuštěna dnes odpoledne.

Hlášení povodňové komise: České Budějovice – průtok Budvaru a Samsonu podle regulačního stupně č. 3 Hladina pěny se neuvádí.

V Praze měl být vybudován nový vodní park s rekordním tobogánem Želivského – Staroměstská. Záměr se však
bohužel nezdařil.

Ahoj kamaráde! Zvu tě do Národního. Dávají Vltavu. Lístky zdarma.

rosmo
....tucet 2,2m krasavic Blue mystic+Hindu Kush mi odnesla voda ani sem neochutnal-těžká,moc těžká deprese.......
leveller
počítače v hajzlu a tak cucám multivitamín v netový kavárně.... 8 kytek co bylo ve skleníku jsem musel sklidit jak začala lízt voda a tak doma pokuřuju to co mohlo ještě nějakou dobu zrát.... kdo by to do toho Labe řekl
:(........zas ale na druhou stranu je to lepší než nic.....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma