Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Krystalicky mentol - Klikni zde pro originální téma
Bobo
Prosim o radu...Dnes jsem dostal od mrakoplasa masticku.Zena ma na pate ostruh a delaji dobre chladiva mast proto sem koupil v lekarne krystalickej mentol..muzete mi poradit jak jej pridat do masti? Lekarnik rikal ze je to tekave a ze pri roztapeni v masti utece hodne mentolu do vzduchu.
jestedman
citace:
Původní příspěvek od Bobo
Prosim o radu...Dnes jsem dostal od mrakoplasa masticku.Zena ma na pate ostruh a delaji dobre chladiva mast proto sem koupil v lekarne krystalickej mentol..muzete mi poradit jak jej pridat do masti? Lekarnik rikal ze je to tekave a ze pri roztapeni v masti utece hodne mentolu do vzduchu.


ale asi ti nic jinýho nezbyde nebo to zkus promýchat za studena, ale tam to asi moc nevychytáš
Bobo
Skusim to doma rozehrat a do toho dat ten mentol,,zitra poreferuju jak to dopadlo.
Krychle
rozpustit beze ztrat by to slo pouze pod zpetnym chladicem, ty mas moznost ten menthol rozmelnit v treci misce a pote ho za studena vmichat do masti nebo holt pocitat s nejakou tou ztratou a vmichat ho tam za tepla ci rozpusteny v ethanolu a ten pak odparit - stejne jako pri priprave masti z tinktury
Bobo
Tak vcera sem rozpustil mast a nechal ochladit a pak pridal ten mentol..je pravda ze ten mentol vyprcha le ze tak rychle to jsem netusil..a to ta mast horka moc nebyla..priste to dam do vlazne masti..no.pak si to davala zena na kotnik a rikala ze i kdyz to moc extra neni citit tak ze to chladi prijemne..ale napadla mne jeste jedna moznost...pokud by se mast rozehrala a nalila do nadobky ktera ma poradnej uzaver pres kterej nic neunikne tak bych skusil mast zahrat.vlit do nadobky a prihodit ten mentol a uzavrit..myslim si ze i rucnim proklepanim roztopene masti v teto nadobe by se to rozpustilo nadherne a tekavej mentol by se neodparil...
RealG
jj já si taky myslím že nejdřív to smíchat za studena a dát do uzavíratelných sklenic. Následně to zahřát tak aby se to lehce rozpustilo a pěkně promíchalo.
Myslím že by to tak mělo jít. Přes uzavřenej závit těkavý látky neuniknou a myslím že zahřátím se tam nezvýší tlak natolik aby to prasklo (viz. zavařování)
Bobo
No ja myslim ze by bohate stacilo uzavrit lahev a dat ji do horke vody nebo do mikrovlnky...ale to skusim priste az se mi podari sehnat mast..Zatim bych chtel timto podekovat Timemu a Mrakoplazovi za zaslani masti.
Bobo
Takze,po par dnech musim rict ze ten mentol uz neni skoro citit a uz ani nechladi..nevim cim to je..ale bercak se pomalu a jiste zatahuje...syn mel na brade vyrazku a zena mu to natrela..heh udelal se stroupek a sam odpadl...nejlepsi vec co snad existuje..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma