Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Moj prvy box - Klikni zde pro originální téma
Migho
Zdar groweri! Rozhodol som sa ze by som mohol rozbehnut nejaky ten mikrogrow vnutri ale musim to spravit 100% nenapadne pretoze byvam s rodicmi a pripadne odhalenie by malo katastrofalne nasledky :D Takze ako prve som sa rozhodol ze to cele posadim do skrine od PC ktoru zatesnim tak aby vonku nepresvitalo ziadne svetlo a aby sa ta skrinka napriek tomu dala otvarat. Ako slniecko tam chcem dat na zaciatok usporky - wattaz ani konkretny model este nemam vybrate ale to je najmenej - tu na growerovy je o tom dost popisane, staci si len vybrat. Co ma ale trapi su veci ohladne vetrania. Musim to poriesit na uplne minimalny hluk a co je najdolezitejsie na minimalny smrad bo to chcem polozit do obyvacky kde sa zdrzuju rodicia :D Vetranie som chcel poriesit tak ze nasavanie bude pasiv - proste diera a hore bude vetracik z pc (taky ako su v PC zdrojoch - tych mam doma viac nez dost, staci si len vybrat) a pri vetraku bude pachovy filter z akt. uhlia. A co to chcem vlastne prediskutovat?...1. Bude jeden ten maly vetrak stacit na ofuk tych mojich bonsajov co tam budem mat? 2.Kde je lepsie zaradit filter - pred ci az za vetrak (rozumej ci je lepsie aby to vetrak z toho filtra "tahal" alebo "tlacil") a konecne po 3. Je schopny ten filter zachytit ten pach tak ucinne ze to nebude vobec citit? (planujem si vyrobit vlastny filter presne na mieru k tomu vetraku)...a este jeden detail....vnutro skrine chcem natriet bielou farbou - je to dobra volba?......ak ma niekto rady co by mi mohli pomoct sem s nimi...preto so zalozil tento thread :)
Migho
a este jednu vec som zabudol....ked ma kytka "noc" potrebuje ofukovat?.....bo ma napadlo ze periodu svietenia zosuladim tak ze tma bude v noci pretoze cez den je vsade hluk takze pripadny hukot vetrakov zanikne v pozadi a v noci ked pocut kazde skrabnutie tak by nezaskodilo keby vetraky stichli :) ...thats all folks!thanks!
zaciatocnik19
Myslim , ze to nieje nutne ale mal by si to nehat bezat aby ti zosilneli stonky . A este k tej farbe ...... je to blbost .... kup si radsej za par kacek foliu (bud striebornu alebo diamantovu) ta ti bude odrazat svetlo , a tym padom ho viacej dostanu kyticky :) nech sa dari budem sledovat
Migho
nooo parada....toto ma fakt potesilo....konecne nejaka dobra sprava:)...a k tej folii - kde sa da takato sranda kupit ?.....pretoze z growshopu sa mi to zase zrovna 2 krat nechce objednavat :) inak box je uz pomaly vo vyrobe...predvcerom som kupil asi 3 metre stvorcove drevotriesky (viem trocha vela, ale v baumaxe to nerezu na plochu ale na kusy) a skrinka uz je napoly vyrezana len teraz stojim na mrtvom bode bo potrebujem este odrezat jeden plech z tej PC skatule co mi tam zavadzia a flexka nikde :D ....ale cez vikend idem ku nam na chatu po tu flexu a pocitam ze behom buduceho tyzdna bude box hotovy tak drz palce nech si neklepnem po prstoch :D
zaciatocnik19
Hoj no ktej folii ...... ak k nej nemas pristup tak to kludne natry tou bielou farbou ..... alebo pouzi nejaky leskly alobal .... tak drzim ti palce s tym tvojim prvym boxom :) Nech sa ti dary :)
Bandita
caw
dobre chujovy napad si dostal
box v obyvacke:D kde rodicia vecer kukaju telko..no asi mas nato nervy:)

radsej farbu ako alobal,bielu matnu...
andrej880
to preco nepokracuje ?????
Migho
andreju, dred nepokracuje lebo z toho vzislo.....bol som donuteny mamou rozrobeny box vyhodit, lebo jej udajne zavadzal a nevedela pochopit naco mi budu dve skatule od pc....ale dobra zprava je ze torzo boxu sa nepresunulo na skladku za mesto ale ku kamaroatovy, kde ho ideme teraz spojazdnit....len teraz cakame na vyplatu aby bolo za co kupit ziarivky a ostatne nadobicko....mimochodom, boxik planujeme pouzit ako improvizovanu matkaren a 'rizkaren' na tohtorocny out, takze bude aj fotoreport :)....growu zdar!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma