Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
H2O2 pri outdoore - Klikni zde pro originální téma
Čófer
Ahojte grouwři,

aký by malo podľa vás výsledok použitie peroxidu vodíka pri outdoore? Či už zálievkou, alebo postrekom. Vo FAQ som sa o ňom dočítal mnoho, ale nie toto. Podľa môjho názoru by to mohlo pomôcť, ale nie som si istý, preto sa pýtam vás. Na vaše skúsenosti a postrehy. Vopred díky.
Volně v zemi, nebo v kyblech? Já to používal loni formou zálivky do květináčů a byl jsem spokojenej. Kytkám to prospívalo.
Čófer
Ja osobne by som to skúsil pri kýbli, mám v ňom jednu kytku. Mohol by si mi bližšie popísať typ H2O2, koncentráciu zálievky, ako často si to zalieval, v ktorej fáze vývinu a tak? Pridával si to do bežnej zálievky aj s hnojivami, alebo si tomu venoval samostatnú zálievku? Díki... :)
4mlH202/1lH2O Začal jsem to používat v okamžiku, kdy mně u jedné ze dvou kytek začly žloutnout listy. Především v růstové fázi. A s hnojivy jsem to dohromady nemíchal, vždy jsem tomu věnoval speciální zálivku. Pokud chceš vědět, jak jsem to prováděl, klikni na "2008" pod mým příspěvkem. Myslím, že to v tom threadu docela popisuju. Měj se.
Čófer
Díky, medzičasom som si už prezrel ten outdoor 2008, rozhodujem sa či mám skúsiť aplikovať ten H2O2, môžem tým aj niečo pokaziť? Ďalšia otázka - mám doma technický H2O2 35%, je vyrobený v 2003 a je tam lehota 18 mesiacov. Mám radšej kúpiť nový, alebo by sa nemalo stať nič? Predsa len, nie je to nejaká agresívna chemická zlúčenina, a ešte je tam aj taká slabá koncentrácia s H2O... Čo ty na to?

Moja rastlina kvitne momentálne 19.deň a bohužiaľ musela byť v 8.deň kvitnutia presadená, ale už je all right.

Inak ma trochu sklamala tá tvoja Purpurea, pretože je to fakt ospevovaná odroda. Som zvedavý ako bude vo finálnej fáze vyzerať Purpurea, ktorá je v EXODUSovom threade. Mám taký pocit ako by bolo to pheno trochu odlišné od toho tvojho, ale veď uvidíme.
kup nový, ten technickej je jinej úplně (prej)
Čófer
Po akom sa mám pozrieť? A kde? Lekáreň, drogéria, farby laky, ...? :)
spíše growshop...
Purpureu bych už nebral. Nemám rád řídký palice, ale možná to bylo jen špatně zvolený pheno. Každopádně, Erdbeer, či Strawberry, je top :)

A k té prošlé lhůtě. Já vážně nevím. Novej litrovej roztok stojí tuším něco klem 100kč a dostaneš ho v každým dobrý growshopu a snad i někde jinde.
Čófer
Uvažoval som nad tým H2O2, ale v slovenských growshopoch som ho nenašiel, a v jednom českom (tuším to bol Growshop-Headshop.cz, ale nie som si istý) bol liter tuším za 250,- Kč, tak sa na to asi vykašlem. Ale premýšlal som nad H2O2 z lekárne, ktorý je určený na dezinfekciu rán, ale to je len 3%, myslíš že by som to s ním mohol skúsiť? Ten 35% čo mám doma bol pôvodne kúpený na bielenie, je to technický a starký ním bielil drevo (je rezbár).
taak deti, NEKUPUJTE si prosim vas peroxid v GS... Litr peroxidu stoji v drogerii do 100 kc. Ja osobne kupuju pullitr za 35 kc. Nevim co si od toho venku slibujes. Ja to pouzivam jenom indoor a to vicemene na procisteni systemu. Sem tam misto enzymu. Ale do hliny bych to asik nelil, bo on zabiji vsechny ty dulezity pudni bakterie a mikroorganismy.

Tady jsem nasel 10l za 430 kc.... http://www.drostra.cz/?PID=13460&tabid=1

A tady 0,5l za 23 kc ... http://www.coloren.cz/chemie/Ostatn...d-vodiku-30.htm
pAliCZaKoff
Podle mě je to venku něco za něco.... Jak píše ujo dis místo enzymů to funguje dobře, hnojím na louce u smíšeného lesa (i motyku jsem tam zlomil:D) a po aplikaci se zálivkou v květu mi to zalátovalo rozežrané listy a pálky sou taky kvalitní.... Používám 30% technický pokaždé a bez problémů




edit: a samo že z drogérie ;)
to sem byl obalamucen v growshopu kecama možná...že ten drogerijskej je jinej , spíš na bělení...nevim jesi je v nich rozdíl

a do půdy v žádnym případě, ničí to prospěšný bakterie prej (mykorhizní houby a sto tisíc jinejch který tam můžou bejt)...prej je dobrý stříkat na listy před postřikem samotnym
dubovej
dle me kytkam jen prospeje v obouch fázích jak květové tak rustové


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma