Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Elektronika a Technika

 
Pojezd Agramover - Klikni zde pro originální téma
varete
zdarec,mam dotaz.

koupil jsem velice vyhodne tento pojezd Agramover,,ale bez vodici tyče.az pote jsem zjistil ze se jedna o vyrobek made in usa -a ze se neda tohle pomalu v evrope dostat.


tady je odkaz kde jsou i fotky toho profilu.jsem docela bezradnej kde ten hlinikovej profil sehnat..

poradi nekdo?nebo nema nekdo tuhle vodici tyc na prodej?nebo nejake vzkusenosti s timto "specialnim pojezdem?"

predem dekuji...... http://www.agramover.com/
koogi
Tak ten je nice;-) Celkem mě taky pojezdy zajímají je to podle mě dobrá věc ale ještě sems e ktomu nedostal.. Ten profil vypadá jako klasický U profil teoreticky by se měla dat v železářství náhrada ikdyž jak nato koukám ještě sou vtom učku takové lištičky to tam tak po každé straně kousek navařit případně přišroubovat druhé
koogi
Mohlbys sem hodit kdyžtak fotku toho pojezdu? Nejlépe zepředu a z boku? Dodělalsem rozdílovky tak se zas budu nudit bych možná něco vymyslel
varete
tak ten profil je tady... http://www.agramover.com/strut.jpg

zacinam pochybovat ze se neco takoveho sezene:(
Dolfa
Zdar,
zadej si do google "ocelové profily C" například zde: http://www.kobra-tr.cz/kobra-hutni-...metricky-c.html hliníkový bych tam nedával. Hnací ústrojí má určitě gumová kolečka která by se brzy zasvinila od hliníku a asi by to klouzalo (hliník se maže) a navíc ocel bude pevnější, už jak ta borka na tom obr. sedí a předvádí pevnost. Nebo potom koupit jekl, asi silnostěný, v nástrojárně sjet na brusce na plocho požadovanou tloušťku a vyfrézovat šlic aby se dosáhlo kýženého profilu "C". Dle pohonu budeš muset vše pečlivě změřit. Možnosti se určitě najdou jen aby to nestálo majlant. Na tom obrázku to bude normální tažená ocel s povrchovou úpravou, niklokadmium nebo chromnikl a tak, kvůli oxidaci.

Edit:
A sakra, oni to "C" mají ještě ohnuté dovnitř aby vzniklo vedení pro kolečka, to bude asi oříšek. Vyfrézovat, složit ze třech kusů a nabodovat. A nebo na webu výrobce v katalogu tu kolejnici nabízí za 41 doláčů.
varete
to vypada slibne.) ale..jak sam rikas nema to zahly dovnitr.zkusím obeslat fotkou nejake ty vyrobce jestly to nevyrabej.

ja bych si objednal hned jenze tam pisou shipping only USA.
to je jak s podobnejma vyrobkama z Canady.
Dolfa
ještě mne napadá, pokud by se to sehnalo v hliníku, jako, že možná ano. Tak potom koupit novodurovou rouru s o něco větší světlostí než je rozměr profilu, jednu stranu zaslepit, koupit příslušné množství chloridu železitého namíchat roztok a provést si povrchovou úpravu černěním. Zamezil bys na nějakou dobu otírání hliníku a klouzání hnacích koleček. Však vozit se na tom nebudeš a deset metrů délky asi taky nepotřebuješ. Další možnost koupit kovový profi "C" někde v klempírně naohýbat dvakrát profil "L" a ten pak upevnit na to céčko.

Přeji ať to vyřešíš, ten pojezd vypadá fakt dobře.
varete
jj taky neni spatnej napad...dam vedet jak to dopadlo:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma