Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
early girl, early bud, early special od nirvany - Klikni zde pro originální téma
marty55
zdravím, příští rok chci rozjet svůj první pořádný outdoor, začal jsem před dvěma lety a zatím to byly jenom samé noname nic moc kyticky. Nechci aby mi kyti nestihly dokvés a přenášet je každý den kvůli zatmívání se mi taky nechce, takže se chci zeptat na zkušenosti s rannými modely od nirvany, kdy začínají kvést, výnos, high atd....popřípadě doporučte nějáký jiný rychle kvetoucí model.....Thanks
Šlajs
Já měl Early Misty od Nirvany. Fajn fvítka, velice pěkné šišky, kořeněná chuť, bez plísně. Pozdní dokvět- druhá polovina října. Jedna z nejlepšíc OTU kytek, co jsem měl. Na druhou stranu, např. Svahadji byl naprosto nespokojen, hodnotil ji jako jednu z nejhorších.
Pak můj velice dobrý známý a ostřílený pěstitel, měl Early Skunk taktéž od nirvány. Hřídkáče, vše hermilo, pozdní sklizeň.
U nirvany to je loterie, jakou várku nafasuješ. Už se o tom psalo, ale nejlépe co do doby sklizně odpovídají katalogové hodnoty Dutch Passion.
Nesss
Letos jedu Early budl od nirvany F1...dostal jsem 3 seminka a 2 z toho byli samci....ta jedina co mam ukazala zatim jen pre flovers...po kvetech ani vidu ani slechu...peace
chorohrontochor
Ja mam Early Girl F2 ale nebola tusim od nirvany, som snou moc spokojny a kvitne uz mesiac ... takze zalezi aj od koho je ciao
chorohrontochor: no prave ze nebyla od nirvany....
chorohrontochor
chcel som tym povedat ze by bolo mozno lepsie nebrat od nirvany kde je early efekt casto dost neisty a pouvazovat nad inymi seedbankami :)
Zenga
Taky mam Early girl F2 od clena Canabisforman a uz mi jde do finale.Zatim velka spokojenost!
Tayem de Tox
Early modely od Nirvany byl ten největší přešlap, co sem zatím udělal. Já měl Early Girl a kámoš Early něco..asi Bud. Mnoa samozřejmě šly do květu uplně poslední. Early od Nirvany nejsou zrovna moc early
Ruprecht
..pro zadavatele.. na to že ti seedbanka napíše early se vyser, vybírej si odrůdy podle délky kvetení..je spousta odrůd od fšelijakých breederů, kteří udávají dobu kfjetu 45-55 dnů a to jsou právě ty brka o které nám jde :-)...a od toho je taky outdoor galerie,aby ses jukl co komu jak, kdy,fčem atd valí, ni?

P.S. early vzory od nirvany fakt early nejsou (všechny co píšeš jsem kdysi zkoušel a fakt druhá půlka až konec října, zatímco se už některé původem indoorofky pohupovaly nohama hore na půdě...)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma